![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.8.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hej ljudi!
Kupio sam Acer Aspire 4752G. Imao je na sebi Linux lp... nesto tako, nisam bas siguran. I ja sam zeleo da instaliram Windows 7 umesto toga al kad dodjem do dela da biram particiju za instaliranje govori mi da "Windows cannot be instaled to this disk. The selected disk is of the GPT partition style". Inace postoji samo jedna particija od 450 GB i zove se Disk 0 Partition 1, Type: Primary. Pre toga sam isao u Comand Promt u toku instalacije i formatirao u NTFS file sistemu i sve je proslo ok. Pomagajte! ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako klonirati kompletan hard disk (C:)? | anticitizen-one | Nosači podataka | 36 | 12.4.2009 9:43 |
Kako da instaliram Windows na laptopu? | internacional 1 | Prenosni računari | 5 | 2.10.2008 0:36 |
kako da instaliram xp i linux na lap topu | Harmon23 | Operativni sistemi | 1 | 3.9.2008 6:16 |
kako da instaliram WIN XP? | bajro | Operativni sistemi | 1 | 30.11.2006 17:26 |
Kako da instaliram DirectX 6 | phoenix[illusion] | Operativni sistemi | 3 | 25.3.2006 2:00 |