![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
information junkie
|
![]()
Pozdrav ljudi
![]() Već neko vreme radim sa nekim kinezom na igri za iOS i Android, pa reko da postavim par radova, feedback uvek dobro dođe. U pitanju je tower defense igra u kojoj se pomoću igračaka treba odbraniti od nadolazećih pobesnelih čudovišta, piva, limenki, šampanjca itd. Igračke inače imaju kao neke turrete na sebi i mogu se rasporediti samo na određenim mestima na mapi, a neprijatelji obično prolaze ulicom. (Ne pitajte ništa, sve je njegova ideja, ja sam imao veoma malo uticaja u svemu ![]() Igra je završena oko 70%, ostalo je samo da animiram ove neprijatelje, doradim UI i nekoliko mapa. Ovo su neprijatelji (izuzev krigle, ona je izbačena) ![]() Neke treba da doradim, sad kada sam ih spojio, ne sviđa mi se što imaju iste zube, moraću to malo da izmenim. Naravno, nekima nedostaju i noge. Kule izgledaju ovako ![]() U početku je on imao drugačije zamisli, ali pošto je hteo da imaju i treću dimenziju, a koristi 2D endžin, morali smo da se snalazimo i pravimo kompromise. Jedino četvrta Square kula izgleda drugačije, ostalo je zasad ovako, ako bude potrebe, radićemo izmene. Nekoliko mapa ![]() Animacije bi trebalo da budu jednostavne, samo walkcycle i još par akcija za bossove (pivo u havajci, limenka teniser, šampanjac...) Nadam se da neće zahtevati još izmena, već smo otišli daleko od originalne zamisli (ne suštinski, doduše), ali u pogledu neprijatelja, kula, mapa. Ne plaća me dovoljno za to... ![]() Poslednja ispravka: Highlander (17.9.2011 u 12:20) |
![]() |
![]() |
Sledećih 11 korisnika se zahvaljuje korisniku Highlander na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Ovo izgleda zaista odlicno. Hoce li moci da se nabavi/kupi na marketu kad zavrsite?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
information junkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Ikakve sanse za Windows Mobile?Nista,a? :P
Anyway,svidja mi se igra,kao sto si naveo,malo izmeni zube na igrackama,i malo raznovrsnije mape,tipa pesak/sneg,kamenje itd I ako nije tajna,preko kog softvera radite? Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
information junkie
|
![]()
Uh, ne bih znao za Win Mobile, u specifikacijama imam samo rezolucije za iOS i Android... :/
Hvala na sugestijama ![]() ![]() Ja crtam u Inkscape-u, a onda sklapam i animiram u PS-u. U čemu on programira zaista ne znam. :/ -- Limenka walkcycle, 10 frejmova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Za pricu nisi napisao,a na limenci nisi promenio zube
![]() Jel imas graficku tablu ili? Kako se sporazumevate?Na kineskom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Anyway,koliko ce rama biti potrebno za igru?Imam 192mb RAM-a i 256mb ROM-a na HTC-u,a zeleo bih da ju probam zbog domaceg autora ![]() Rez. ekrana je 480x640 (2.8") i hoce li biti free? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, igra, ios |
|
|