![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 28.5.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Postovani,pokusao sam da nadjem "odgovor" na moj problem ali bez uspeha.Radi se o sledecem.Pre nekog vremena u jednom servisu su mi instalirali novi operativni sistem (Win XP) i zamenili napajanje.Po obavljenom poslu racunar sam doneo kuci i prikopcao na elektricnu mrezu preko ISTOG produznog kabla kao i ranije.Na istom produznom kablu (domace proizvodnje,kvalitetno uradjen ne kineski !!!) su prikopcani i monitor,zvucnici i jedna stona lampa koja stoji na stolu.Evo zasto sve ovo nabrajam.Startujem racunar i sve OK.Upalim stonu lampu racunar se ugasi !!!!!! Ne verujem ocima!!!!Ponovim radnju,opet isto.Odem u servis (posto sam pomislio da su "uvalili" neko napajanje) i oni se cude.Ostavim komp i oni (kazu) stave drugo napajanje.Dodjem kuci opet isto.Zamenim produzni kabel ista stvar.RACUNAR SE UGASI KAD UPALIM ILI UGASIM STONU LAMPU.Da li je moguce da,cak i da je lampa uzrok,"njen" problem ugasi racunar ? Ima li ko ideju sta da uradim ? Unapred hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 15.6.2007.
Zahvalnice: 463
Zahvaljeno 310 puta na 230 poruka
|
![]()
A da promeniš produžni kabl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Moj druze,probao i to.Napisao sam u gornjem postu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 415 puta na 327 poruka
|
![]()
Mozda lampa pravi neki spoj, jednostavno dovedi joj neki drugi izvor struje i ne stavljaj je na isti produzni kao u racunar.
Koje napajanje imas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
Do menjanja napajanja sve je radilo na ISTOM produznom i radilo OK!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 415 puta na 327 poruka
|
![]()
Verovatno je neko kinesko najgore...
Uzmi LC POWER neki od 450w za 2000din i mislim da ce ti resiti problem. Pre neki dan mi doneo jedan lik masinu na servisiranje, dual core racunar sa 9800gt grafickom, 3 harda i sta sve ne, na kinezu od 350w... prikacim komp i zvucnike na njega i posle svakog restarta cujem na zvucnicima kako nesto puca.. napajanje varnici za sve novce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Računar se gasi, nekada i ''zakoči'' | berikdonderion | Kvarovi | 18 | 7.9.2010 12:12 |
Računar se gasi u toku igranja! | NorthernerViking | Kvarovi | 13 | 1.12.2009 6:57 |
Gasi se računar pri instalaciji XP-a | sascha | Kvarovi | 8 | 29.9.2009 23:54 |
Računar se gasi bez razloga? | MUSAKG | Kvarovi | 21 | 4.3.2009 21:00 |
Gasi se računar | Pecarošmlad | Kvarovi | 6 | 17.1.2009 3:48 |