![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.12.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Cesto sam na ovom forumu, pratim sta ljudi pisu, nisam programer ali se snalazim sa racunarima, pa sam hteo da pitam posto nameravam da kupim laptop i naleteo sam na ovaj laptop http://www.bcgroup-online.com/proizv...1708%29-26561/ da li on ima superfish i da li se superfish moze jednom trajno i zauvek ukloniti? Zelim privatnost i dosta sam vezan za svoj laptop pa da pitam usput da li cu imati problem da stavim win 8.1 pro 64 i oficijalne drajvere, tj intel procesor i graficka amd da li mogu da rade kompatibilno jer obilazim servisere iz svog grada svi pricaju uzmi lenovo a onda su mi iskusni rekli za blagu nekopatibilnost intel i amd graficka. Laptop ce se koristi za net, filmovi, muzika, autocad ako uspem jer je mala dijagonala, istrazivanje u linuxu i itd, nece za igre. Iskusni dajte na kraju misljenje kako vam se cini ovaj laptop.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 7.5.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 13 puta na 12 poruka
|
![]()
Za superfish-ne znam. Intel i AMD mogu da budu nekompatibilni. Nezavisno od toga, ako hoćeš da eksperimentišeš sa linuksom bolje da i grafika bude Intelova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 524
Zahvaljeno 279 puta na 197 poruka
|
![]()
Kakav crni superfish? Formatriraš komp tek kada ga dobiješ i problem riješen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji laptop kupiti | znemanja | Prenosni računari | 41 | 17.12.2011 1:32 |
Multimedia-lan laptop | dzena | ŠDK - Prenosni računari | 9 | 25.8.2011 12:13 |
Koliko vredi ovaj laptop?! | Psycho13 | ŠDK - Prenosni računari | 3 | 6.8.2009 15:39 |
Koliko vredi ovaj laptop | EHHO | Prenosni računari | 5 | 3.7.2009 13:02 |
Šta mislite, da li da kupim ovaj laptop? | dzoli | Prenosni računari | 25 | 19.8.2008 15:25 |