![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
1. slika) kada ga palim pojavi mi se jabuka
2.slika) posle jabuke dodje nesto kao usb,ili punjac i na tom ekranu stoji probao sam da ga punim ali nece sistem da se podigne,nisam bio u servisu,kazu mi neki ljudi da je otisao sistem? jel moze neko da mi pomogne stvarno je hitno.. hvala mnogo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
![]()
Daj napisi tacno koji je iPhone, softver, baseband... Mislim da ces morati da udjes u DFU mod i da restorujes cist softver, ako imas nesto vazno na telefonu gubi ti se sve, sta da ti kazem.
I napisi sta se dogadja kada ga povezes na iTunes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Tebi ga ubaciva u DFU mod, to je kao neki mod za flesovanje. Dakle, skini iTunes, skini sa apple sajta FW za tvoj iPgone, ovo je ili 3g ili 3gs, skini zadnji FW, i uradi restore za iTunes. Ako nije simfree zakljucati ce ti se. Na netu imas dosta tutoriala kako odkljucati iPhone.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
iPhone installer problem pomoc.... | DylaN | Programi za mobilne telefone | 1 | 26.1.2010 10:01 |
Problem sa adapterom i baterijom DELL Ispiron 1300 | maximusbrut | Kvarovi | 0 | 12.11.2009 11:15 |
Problem sa Apple iPhone 3gs 32gb | -JA- | Aparati i oprema | 20 | 16.10.2009 11:18 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |