![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim da i ova igra zasluzuje temu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Apsolutno da, ali ovako se ne otvara tema. trebao si da bacis neki screen, komentar, a uz to igra nije zasebna vec ima vise delova, tako da ne znam o cemu bi mogao pisati!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Simulacija voznje??!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Slazem se da ova igra zasluzuje (i te kako) temu ali joj nije ovde mesto! Ovo ide u sportske simulacije, posto je skejtovanje - sport!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A sto su se sada svi ucutali?
Ajde pricajmo malo o Tony-ju ![]() Evo da pocnem ja: Elem, jednog kisnog dana mi drug doneo Tony Hawk's Pro Skater 3 i tada je sve pocelo! Hvala bogu tada nisam imao net pa nisam znao nikakve sifre niti trenere te sam igrao bas onako kako treba i na ovom delu sam naucio bar 90% ovoga sto danas znam. Presao sam celu igru i uvezbao sam se toliko da sam mogao odraditi bukvalno BILO KOJI trik i totalno sam se zaljubio! Sledeci sam igrao TH Underground 2 koji me je isto odusevio zbog Focusa isto obrnuo na 100%. I naravno, proslog leta sam cepao American Wasteland, cak sam i uzeo novu graficku samo da bih mogao da pokrenem, ali opet je seckalo na pojedinim prelazima delova grada ![]() ![]() sve u svemu: dobar gameplay (trikovi, kontrola je mnogo bolja uz joypad) fantasticna prica extremne izvale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Khm khm.... Prvi susret sa drugom Tony-jem je bio Tony Hawk's Pro Skaters 2
![]() Onda sam izdvojio kintu i medju prvima kupio THPS3 ![]() Ovaj deo sam presao 100%... bas sam ga dosta igrao, slomio dzojped usred jednog dosta velikog combo-a i to je to.... Dalje THPS4 po meni najbolji deo ![]() U ovom delu sam naucio da spajam sve trikove i ogranicenje je bila samo masta, brzina prstiju i zakrzljali mozak! U ovom delu, ako ste dovoljno snalazljivi, mozete napraviti beskonacno velik combo.... uvedeni su senzacionalni trikovi koji se izvode na tlu pri ulasku sa manual-om, mape su odlicne, muzika dobra i misije zanimljive, obrnuo sam i ovo 100% Posle 4.-ke sam probao THUG2 koji je bio radjen na novom endzinu i moj krsh od kompa nije mogao da izdrzi svu tu silnu brzinu i skakanje pri toj novoj grafici tako da sam se iznervirao i batalio... i da ovde je uveden silazak sa skejta i nekakvo odbijanje od zidova... kad nabudzim komp... Tony vracam ti se ja Poslednja ispravka: <Rio_da> (25.4.2007 u 23:22) Razlog: pa morao sam da dovrsim post |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
da li neko moze da mi kaze kako da skocim u THPS4.sve komande su po defaultu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
probaj na num5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Pogledaj u kontrolama to ti je ollie button
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 8.1.2007.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 16 puta na 4 poruka
|
![]()
Narode el igra neko THAW on-line? Mr. Deeds i ja se znamo, pa me zanima el jos ko igra. PozzZ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka
|
![]() Citat:
![]() Samo ne znam da li bih je igrao opet jer treba dosta vremena da se naviknes na kontrole, ma koliko one bile odlicno uradjene! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 8.1.2007.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 16 puta na 4 poruka
|
![]()
E Deeds, ocu link za CHC mod.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 23.8.2007.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 123 puta na 69 poruka
|
![]()
Igrao sam sam THPS 2, 3, 4, THUG 2 i ne znam koji je bolji. THUG 2 sam presao barem 10 puta i toliko sam se ispraksovao da na normal za 2 h predjem oko 85%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Igrao na psxu THPS 1, 2, 3, i 4. Ove nove za pc nisam ni probao, niti sam imao neku zelju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mlatio sam 1. i 2. deo k'o lud na PS1. Posle toga, mislim da je kvalitet dosta opao. Igra je jednostavno izgubila svoju draž.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Pa tako nekako.. Realno, 2. deo je najbolje prosao kod igraca.. plus se svi lozhili na cheatove za letenje i chika spajdermena..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako ko. Ja sam Spajdermena "na pošteno" otvorio. Mislim da je bilo potrebno da se igra pređe sa svim likovima ili tako nešto. Ne sećam se, davno to beše.
![]() Kasnije sam probao da se igram na PC, ali kontrole na tastaturi mi nikako nisu ležale. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Krshio sam Tonija cetvorku i sasvim mi je OK,ali igru bez dzojpeda ne preporucujem nikako,jer se sa dzojom lakse naviknete na koncept igre,trikove i poteze koje izvodite,ubrzo se pretvarajuci u pravog skejtera.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
Hmmm,igrao sam THPS 2 na PS1 kod druga ,davno to bese ,i to sam se opasno nalozio ...Onda sam trojku nekako preskocio ,dosla je i cetvorka i posle nekog vremena dade mi drug taj cetvrti deo. E tek tad sam se nalozio opasno da mi je numericka tastatura otisla u ***** . Taj deo sam presao 100% . THUG ne znam da li je uopste izlazio za PC (nisam mogao nigde da ga nadjem) ,tako da ni njega nisam igrao. Sledecih 100% je THUG2 kod kojeg sam cak i odradio sve one gap-ove(dal se tako zove?) ,osim sto na onoj postavi sa big foot-om nisam jedan mogao nikako.
I na kraju American Wasteland kojim nisam bio nesto preterano odusevljen ,igrao sam mozda do pola ,pa batalio. Poslednja ispravka: GordoN (27.8.2007 u 16:27) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|