![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 366 puta na 321 poruka
|
![]()
Da li ima program preko koga se mogu da kazem popraviti i poboljsati kvalitet slika male rezolucije, da popravlja te piksele i sta vec treba...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Nesto se malo moze popraviti u Photoshopu a za pravi i i odlican program, moras da pistas CIA ili NASA imaju to kao sto si video u filmovima. Naravno salim se ali takvih komercijalnih programa nema. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AstraLogos na korisnoj poruci: | ||
MARE GSX R (19.1.2014) |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 366 puta na 321 poruka
|
![]()
Hahahahaha e ti filmski bi najvise odg, realno treba mi za zezanje, hteo sam malo da popravim slike koje sam slikao prednjom kamerom ili pak one slike na daljinu, cisto da ih malo izostrim, i ukonim tkz noise, i imam dosta programa za obradu istih, tipa adobe, acs8 pro, kao i free fast stone, photo scape, ali msm da niti jedan nema gde mozes odredjene delove od slike promeniti, tipa da potamnis jedan deo ili izostris dr, vec deluje na celu sliku, no nema veze nesto cu uraditi, hvala na odg...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa kompjuterom,zaledi se slika...Pomoc! | MizaLO | Kvarovi | 7 | 1.3.2011 12:32 |
Pomoc oko odabira konfiguracije za video obradu | nvuchetic | ŠDK - Osnovne komponente | 6 | 30.6.2010 2:16 |
preporuka programa za obradu video materijala | sasha vukelic | Video/TV softver | 23 | 13.1.2007 21:18 |
Zelja za obradu slika | Isko | Grafički softver i radovi | 1 | 28.10.2006 20:28 |
Tv karta - obicna antena (Treba mi pomoc oko izbora tv karte) | milanp | Foto i audio/video | 16 | 17.8.2006 10:26 |