![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Od juce je komp iz neobjasnjivih razloga poceo da me za'ebava... Naime, upalim ga, i sve normalno ide, pojavi se Welcome, i nakon toga samo pozadina, nema ni taskbar-a, ni ikonica na desktop-u, nicega, resetovao sam ga vise puta, ali nista...I sasvim slucajno iskljucim dvd rezac, kad za divno cudo, sve se upali normalno, imam jos jedan rezac, i on je ukljucen, i sve radi ok sa njim...U cemu je problem, da li moze da bude u magistrali dvd rezaca, nju sam cesto otkacivao, da li neki prekid u njoj moze dovesto do ovoga?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Moze da bude prekid u flat kabal-u. To mozes jednostano da proveris tako sto ces da taj rezac okacis na drugu granu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Probao sam, i nista opet isto...jedva sam ga upalio i to posle niza resetovanja...da li je mozda softverski problem u pitanju? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pokusaj da izbrises granu "Secondary IDE Channel", odnosno izbaci drajver na kojoj su ti rezaci i resetuj racunar. Nadam se da ce pomoci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Skinuo sam obe magistrale sa IDE slotova i probao da upalim, i opet isto, tako da ipak nisu one u pitanju, nesto je drugo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 1
|
![]()
A jesi li probao da kada tako upalis racunar i imas samo pozadinu, da u task manager-u dignes explorer?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 17.12.2005.
|
![]()
Recimo odnesi rezach i prikljuchi na neki drugi komp, pa vidi da li se deshava isto ili ne?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 22.4.2006.
|
![]()
evo izgleda gde se pojavim, ja tu pomenem dzampere, ali dali su oni ok. predlog, povezi na jednom kablu hard a na drugom taj dv koji ne radi(taj koji radi otkaci), pa ga probaj ako tako radi onda sve pocupaj, izduvaj od prasine i predzamperisi i probaj. ako tako ne radi nosi ga u servis ako imas garanciju, ili ga otvori da se nesto nije zaglavilo u njemu. pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Resio sam problem...Verovali ili ne bio je softverski
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]()
hmm...cudno..
znam da Virtual Drive pravi problem da nekad ne vidi "pravi" CDROM,al` ovo... vazno je da je problem resen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
batali daemon koristi alkohol ili virtual CD (neke svapske firme, extra program).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa zvukom | GameFREAK | Kvarovi | 0 | 12.8.2006 1:00 |
Metal gear solid 2 problem sa grafikom | solid_snake | Kvarovi | 2 | 11.8.2006 1:30 |
Problem sa CD rezacem (+savet za DVD rezac) | Cupavi Zeka | Nosači podataka | 3 | 22.7.2006 20:08 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |