![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.222 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Tokom 2011. trebalo bi da izađe ovaj F2P MMORPG zasnovan na istoimenoj nemačkoj igri koju je napravio Radon Games. E kako je isto tako nemački BigPoint (Maestia, Battlestar Galactica Online) kupio Radon Games, odlučio je da iskoristi popularnost ovog naslova i servira nam novo H&S online iskustvo. Igra se uopšte neće oslanjati na dešavanja u prethodnim igrama, biće to potpuno novi svet, sa novom pričom, neprijateljima... Drugim rečima random igra sa nalepljenim imenom, pravljena sa namerom da pokupi pare pre nego što se na igrače obruši Diablo 3. Igra će biti besplatna, naravno uz sistem mikrotransakcija.
http://www.drakensangonline.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Stvarno je steta kako su propali tvorci Drakensang-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 21.11.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Igra je sada u Closed Beta fazi. Da bi ste postali beta tester potrebno je da se registrujete na njihovom sajtu i pricekate "par" dana ( citaj- od 7 do 10 dana) da vam posalju "kljuc". Igra trenutno pati od gomile bagova, neki questovi se ne mogu ucitati, neki su na nemackom, prilikom prelaska iz jedne u drugu oblast moze doci do "pucanja" igre ( istina ovo poslednje jako retko, meni se za 4-5 dana igre to dogodilo svega 2 puta). Medjutim ono sto je posebno u vezi ovog naslova je da nema nikakvog "skidanja" sa neta- u pitanju je igra koja radi u okviru web browsera. Sve sto vam je potrebno je najnoviji JAVA software instaliran na kompu. Kada vidite grafiku koja je po mom misljenju bolja od mnogih slicnih naslova( igram u full screen modu na 22"), prosto da ne poverujete da se radi o browser igri. Sto se tice samog gameplay-a, nema potrebe ista da pisem, sve je vidjeno vec 999X, questovi tipa: idi pricaj sa tim i tim npcom, ubij 10 cudovista, donesi 25 zuba... i sve u tom fazonu. Ali to je boljka i vecine mnogo ozbiljnijih igara klonova diabla. Pa, ko voli nek izvoli, dzabe je!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 18.4.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 293 puta na 156 poruka
|
![]()
BigPoint... Igrajte do 30. levela, posle batalite. Jedino sto mogu da kazem u vezi ove igre.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 28 puta na 24 poruka
|
![]()
Altas....uvek zna kako da navuce igrace na neku igru...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 335
Zahvaljeno 397 puta na 283 poruka
|
![]()
Ja sam se fino zabavio buduci da mi RPG ne leze,a igra je besplatna,ne treba da se instalira,moze odmah da se igra,jer registracija traje samo onoliko koliko vam treba da smislite nick.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 335
Zahvaljeno 397 puta na 283 poruka
|
![]()
Posle dva meseca igranja, mogu da kazem da sam vise nego zadovoljan igrom.
Zapostavio sam sve ostale igre, a i neke aktivnosti, mislim o njoj kad nisam u prilici da je igram, a sve cesce je i sanjam,dakle, nisam normalan, a bilo bi dobro da to dobijem i napismeno, pa da me penzionisu i jos vise se posvetim ovoj igri ![]() Napravio sam tri lika, jer hocu igru da predjem i sa Spellweaverom i sa Dragon Knightom i sa Rangerom, a da ima jos koja klasa i to bih ![]() Igranje sa svima je podjednako zanimljivo, zahteva nesto drugaciji pristup, pa mi nije smor da prolazim kroz iste mape i zavrsavam iste questove. Svakoga dana se dobije poklon, pa sa nestrpljenjem ocekujem svaki novi dan,a uvek je to nesto sto moze da se iskoristi za opremanje lika ili proda. Ono cime opremite svog lika se i vidi na njemu, za razliku od nekih drugih igara, a i primeti se razlika u tome sta lik moze sa tom opremom, a tako i treba. Moze da se igra sa prijateljima, posebno ako imate problem da ubijete nekog bossa, mada ja volim da se mucim sam ![]() Vidim da druge igre imaju mnogo vise poruka, jer bice da vam je igra nekako promakla, kao sto je meni svojevremeno, ali sad je prilika da to ispravite. Preporucujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
FIFA Online | Stefan 5 | Sportske simulacije | 234 | 23.7.2013 23:54 |
online anti virus scan | wog326 | Zaštita | 11 | 4.9.2010 18:33 |
King's Bounty Online | DylaN | MMORPG igre | 2 | 9.7.2010 16:18 |
online virus scan | Harmon23 | Zaštita | 3 | 15.4.2008 23:14 |
Ten golden rules of online gaming... | fingerprint | Brbljaonica | 2 | 25.3.2008 15:38 |