![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.6.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zelim da povezem moj kompjuter sa drugovim kompjuterom,ali on je daleko od mene oko 6km.Pa me interesuje kako to da uradim i koliko bi me to kostalo?I ako mozete da mi kazete sta mi je sve potrebno za ovo povezivanje?Ne razumem se u povezivanje,pa ako mozete pricajte na srpskom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 30.12.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 473 puta na 241 poruka
|
![]()
Ne morate da se povezujete.
Ako hoćete da igrate igre, onda morate obojica imati internet i program hamachi. A ako hoćete da se umrežite, to će biti veoma teško, jer je udaljenost velika |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 30.9.2007.
Zahvalnice: 106
Zahvaljeno 80 puta na 40 poruka
|
![]()
Postoji program Radmin server & viewer koji na neki nacin simulira umrezavanje i moze da te poveze sa nekim racunarom ako imas njegovu IP adresu. Ovde mozes da skines trial verziju, puna verzija se placa, ali siguran sam da ces se snaci vec oko skidanja. Ovaj program ima Remote opciju znaci mozes da upravljas podacima sa jednog racunara na drugom. Ali ovo je u slucaju da ti mreza ne treba za igranje, ako ti treba za igranje onda poslusaj prethodni post.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoc oko povezivanja!!! | syncromatic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 30.6.2008 9:05 |
Pomoc oko povezivanja asus wireless rutera na adsl ruter | bojjanm | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 26.11.2007 23:49 |
pomoc oko povezivanja racunara | Black-Angel | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 10.9.2007 20:09 |
potrebna pomoc oko povezivanja tv-a sa dvd playerom | Miskey mouse | Video/TV softver | 2 | 10.4.2007 17:49 |
pomoc oko povezivanja dvd playera sa tv-om | Miskey mouse | Video/TV softver | 9 | 20.5.2006 19:42 |