![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
kad pokusam da otvorim ie7 pojavi mi se ova poruka kako da ovo popravim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Zbog takvih stvari ti preporucujem da predjes na Mozilla Firefox. A ti probaj da reinstaliras ili "reapair-ujes" IE7 ako si bas voljan, mislim da je to provereno resenje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 12.6.2008.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Kako da ga repariram i reinstalisem??? Jos jedno pitanje: dali to znaci da je windows u redu i da je samo potrebo reinstalirati IE7?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Da, verovatno je sve OK, samo odes Start/Control Panel/Add remove Windows Components. Cekiraj ga i obrisi. Ako nece, samo skini instalaciju sa neta i samo ga ponovo instaliraj.
Ali jedan Prijateljski savet. BATALI SE IE. Busan je ko sito, samo paceri surfuju njime. Firefox je i bezbedniji i brzi. Ako si se bas toliko navikao na izgled IE7 imas za Firefox da skines skin da izgleda maltene isto ko IE7(bas ie7skin). TO uradi ako si pametan,brze je bolje i sigurnije. Surfovanje IE je stvar navike i ja ga imam 7icu ali s njim otvaram samo MSN i Microsoft stranice ako bas moram. evo ti IE7 dodatak za FF, a ima i drugacijih verzija ove extenzije https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4583 Imas ogroman broj extenzija za FF svakakvih vrsta jos jedan od mnogih razloga da predjes na njega evo jos jednog lepog skina https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5179 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Basa Mrkalj na korisnoj poruci: | ||
ukimafija (12.6.2008) |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Dobro, hvala Baso, iovako slabo koristim mail na MSN-u on mi prvenstveno sluzi za cetovanje i Video poziv ali hvala na obavestenju...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
V.I.P. Zaštita
|
![]()
No problemo, pojavi ce ti se pisamce u donjem desnom uglu i kad dobijes mail, ono pocrveni. Znaci podrzava Hotmail, Gmail, Yahoo i jos neke. U opzijama izaberes vec sta koristis Hotmail..... upises user bez @ lozinku i kliknes na AD i ok. To je sve, mozes napraviti naloga koliko imas , eto. e jos i to da odatle desnim klikom pozivas nalog koji hoces, prva liga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]()
hvala na svim odgovorima i savetima! sredi sam ie7 ali ne mogu da otvorim msn, verovatno opet nesto nisam uradio kako treba? koristim jos i operu mada cujem i od vas i inace da je mazila najbolja. ako moze jos malo pomoci oko msn? hvala svima!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. Zaštita
|
![]()
Verovatno ti izbaci neki eror kad pokrenes msn, znaci stavi sliku da vidimo sta je problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
Dupli klik na msn pojavi se pescani sat, malo zatreperi i nestane ga, ne izbaci nikakvu gresku, jednostavno nece da ga otvori. A kada kliknem desnim na msn i klinknem na pokreni kao, onda mi izbaci Autolt Error Unable to open the script file.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
V.I.P. Zaštita
|
![]()
Probaj da deinstaliras msn pa instaliras ponovo po mogustvu najnoviju verziju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
Ma nema sanse da ja pokrenem MSN
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
Član od: 1.7.2007.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 286 puta na 170 poruka
|
![]()
Najbolji nacin da resis sve probleme sa IE 7 je da...predjes na firefox
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
Član od: 1.7.2007.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 286 puta na 170 poruka
|
![]()
Trebao bi ipak da pokusas sa reinstalacijom ie7 i msn-a!Skini your uninstaller mozda ces sa njim imati opciju da deinstaliras.Pre nego sto deinstaliras ie probaj prvo ovo:u ie sedmici idi na tools-internet options-advanced-reset-reset,mozda to upali!
Ako ces da reinstaliras msn idi na start-run-ukucaj %appdata% pa klikni ok,u folderu microsoft nadji folder msn messenger i obrisi ga,onda idi na start-run,ukucaj RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove,onda idi na start-run,ukucaj regedit i idi na HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Microsoft > MSN Messenger,izbrisi stavku MSN messenger,restartuj kompjuter i onda instaliraj najnoviju verziju msn-a. Pre nego sto se upustis u reinstalaciju trebao bi da uradis i system file checker,start-run,ukucaj sfc /scannow pa klikni ok(izmedju sfc i kose crte ima razmak)to ce da proveri da li su svi fajlovi potrebni windowsu da bi radio u ispravnom stanju,ako ti trazi xp cd samo ga ubaci i to je to. Poslednja ispravka: Kisr (13.6.2008 u 19:10) Razlog: Dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Novi član
|
![]()
hvala na savetima, sve sam procitao i kad se zavrsi utakmica krecem u akciju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Novi član
|
![]()
Hvala svima na pomoci, ja sam ipak reinstalirao komp i sada je sve OK!
Zivi bili, pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa povezivanjem mp3 playera sa kompom | Partybreaker | Kvarovi | 18 | 9.4.2008 14:17 |
problem sa SBB-om, postavljanje kablova na krovu, tehnicko pitanje | djekicen | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 6.4.2008 17:08 |
problem sa wlan i lan karticama | dee-dee | Kvarovi | 3 | 5.4.2008 0:01 |
Problem sa MS Office-om | dbaja | Aplikativni softver | 5 | 19.3.2008 9:32 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |