![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 9.12.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
počela i supruga da čačka po compu pa smo radi mira u kući rešili da pazarimo još jedan. Trenutno koristim desktop varijantu sa int.grafičkom 1,5GHz i 256 MB rama. Ne koristimo ga za igre, ali se primetno vuče sa npr. "težim" .pdf fajlovima kao i pri surfovanju na sve zahtevnijem webu. Dakle koristio bih ga za office, web, multimediju i uglavom bi stajao na stolu. 99% XP SP2, mada bih ja roknuo linux ali me smara zezanje oko on-line bankinga. mišljenja za konkretan model ili MSI u najnižoj klasi dobrodošla... hvala! pozz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 29.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 88 puta na 66 poruka
|
![]()
Ok model. Za 400 evra i dve godine garancije, stvarno dobra ponuda. Ako ti treba samo za to sto si naveo, radice ti posao odlicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 30.1.2006.
Zahvalnice: 72
Zahvaljeno 43 puta na 40 poruka
|
![]()
ekstra laptop za te pare... cak ce da zavrsava vise nego treutni desktop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Dobra stvar za MALE pare.Ako nemas para za skuplju verziju uzmi ga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
veliko hvala! svima
![]() naručio sam ga još juče, ali mi prija što su svi komentari pozitivni. nadam se da će i korišćenje dotičnog msi-ja biti pozitivno... pozz. ![]() ![]() nisam do sada imao prilike da pazarim u on-line shopu, ali kad god sam nešto naručivao i plaćao pouzećem rok isporuke nije bio duži od tri dana. na site-u ovog shopa piše: "Ako predamo brzoj pošti Vašu porudžbinu do 16h, od ponedeljka do petka proizvod će Vam biti isporučen sledećeg dana u period od 8 do 14h." što bih ja razumeo ovako: poručim večeras ili rano pre podne, brzoj pošti to bude isporučeno u 16h a meni već u toku pre podneva narednog dana. međutim, u mail-u kojim me obaveštavaju stoji da je "očekivani" datum slanja tek 18.02.08 ??? možda ovo nekom jeste, ali meni definitivno nije jasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 30.1.2006.
Zahvalnice: 72
Zahvaljeno 43 puta na 40 poruka
|
![]()
pa to znaci da u roku od dva dana sigurno trebas da dobijes. Mozda nemaju trenutno taj model da ti posalju odmah ili nesto slicno, stvarno ne znam sta bi moglo da bude. Posalji im mail i pitaj ih, ili ih zovni telefonom
![]() Podeli neko iskustvo kad dobijes notebook ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
Član od: 29.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 88 puta na 66 poruka
|
![]() Citat:
Malo bezobrazno, ali sta da radis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]()
sad smo definitivno otišli OFF
![]() ma nije meni frka (dekno sam lap sa posla da se navikavam ![]() prosto mi je bilo bez veze...pa nisam pazario na amazonu nego 60Km od mesta stanovanja. inače, imaju u shopu nešto kao "praćenje statusa porudžbine" i još od juče piše da je proizvod spreman za slanje, tako da pretpostavljam da ga imaju na stanju. ili imaju dil sa postexpresom - popust na količinu, pa čekaju da se nakupi ili se jednostavno ograđuju po principu: bolje da ti kažu 18.02. a pošalju 15.02. nego obrnuto. u svakom slučaju, javljam se sa utiscima. pozz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() ...međutim, kako nisam planirao da će mi stići tako brzo nisam ni digao keš sa kreditcard-a...cccc brzina pošiljke ... ![]() ažiriranost podataka ........... ![]() kvalitet i ispravnost proizvoda........ ![]() pozz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
-pokusao sa kubuntu ali nije bilo sanse da pristupim harddisc-u
-instalirao xpsp2, stim što sam morao da izvodim besne gliste sa implementacijom sata drivera uz pomoć nlite korisno uputstvo: http://www.laptoptestovi.com/Edukaci...hard-disk.html izgleda da uz neke "jače" modele msi laptopa na propratni cd ne ubacuju drivere za xp, ali uz ovaj jesu...u device menageru nema žutih upitnika. međutim iako je sound driver uredno instaliran i prikazuje da "radi" zvuka nema. u Sounds and Audio Devices fino piše "No Audio Device" ![]() sutra zovem msi-srbija servis da čujem šta oni imaju da kažu na tu temu. nadam se samo da će biti: morate instalirati Vistu inače ću poludeti ako dva dana star lap moram da šaljem na servis....bedak ![]() pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|