![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 18.5.2006.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 28 puta na 12 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
E i ja sam imao problem sa mojim monitorom. Meni su bili problem drajveri koji su bili instalirani. Otkako sam reinstalirao windows i instalirao najnovije drajvere nema nista od tog zamucivanja slike. Pokusaj da sa sajta proizvodjaca tvoje graficke kartice skines najnovije drajvere i da instaliras.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Očisti kuler i provjeri temperaturu. Tačnije provjeri temperaturu i prije i poslije čišćenja, pa ustanovi kolika je razlika. Ako ne pomogne, probaj monitor na drugome kompu, ako je tamo OK, reinstaliraj drajvere. Da nemaš kakav izvor elektromagnetnog zračenja oko monitora, tipa zvučnici, neoka (mislim na cijalicu), vodovi elektro-instalacije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 28 puta na 27 poruka
|
![]()
I meni se to desilo sa samsungom 755dfx, vremenom postaje malo mutnija slika, 5 god, pomoglo mi je malo povecanje refresha i, neces verovati, premestanje monitora na drugu stranu stola. moguce da je neki kontakt, blizina kablova i sl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 155 puta na 64 poruka
|
![]()
A sta ce nam screenshoot?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
spašavanje slika sa memorijske kartice | Aleksandar Tolic | Aplikativni softver | 6 | 9.4.2008 21:54 |
Neobična slika kod startanja računala | Kum22 | Kvarovi | 11 | 26.10.2007 20:35 |
Crno bela slika... | internacional 1 | Kvarovi | 6 | 11.8.2007 18:15 |
Slika na My Computer properties | vaskotv | Operativni sistemi | 8 | 4.1.2007 21:39 |
Smanjivanje veličine slika za Dail-up... | M1los | Aplikativni softver | 6 | 1.12.2006 20:39 |