![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.174
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
|
![]()
Here we go again...
Konkurs je skromnog obima u nagradnom fondu - majica Sveta kompjutera. Da, znam da je simbolicna ali ko hoce da se druzi sa nama nece mu smetati... Pobednik proslog konkursa (kinteC) je pozeleo za temu "Kompjuteri 2046" i mi smo se slozili sa tim... Zamolio bih vas da obratite paznju da wallpaper ne treba da bude mnogo saren (zamislite samo jos i ikonice na njemu...). Konkurs će trajati do 16. juna 2006, posle čega ćemo zaključiti temu. Pobednika bira redakcija i slika će biti objavljena u julskom broju SK. 1. Slike u veličini 1024x768 pix (maksimalno 10). 2. Potrebno je da se navede koji su programi korisceni (nema ogranicenja), 3. Postupak izrade (moze i u kratkim crtama), 4. Slike koje su koriscene u toku izrade treba da sacuvate kako biste mogli da ih prilozite, ukoliko vas rad udje u uzi izbor. Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
information junkie
|
![]()
Ahhh, konačno ste odlučili!
![]() Ja nisam bio lenj pa sam već smislio priču na osnovu koje ću (nadam se) uraditi seriju slika. Priča govori o postapokaliptičnom periodu... ali neću da vam otkrijem više! ![]() Happy modelling, painting... whatever... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() Predpostavljam da ce ovaj konkurs biti humoristickog karaktera, a verovatno ce biti i par ozbiljnih radova. Za sada cu samo da razmisljam na tu temu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
e ovo je super! lepa tema For All, i ima mesec i kusur... ucestvujem 100 %
Ovaj put bez modelovanja... mrzi me... al cu da crtam u PS-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
e bre oluja, sto im rece da je nagrada majica, taman sam hteo da ih nalozim kako sam dobio graficku od 600e
![]() ![]() ![]() Ja se nadam da ce biti veci odziv, i da ce biti jos kvalitenijih radova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Moracu ovoga puta stvarno da se potrudim.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
E super što se kintec odlučio za ovo
![]() Ja idem sad da čitam temu "Kompjuter 2046." , jer je pravi izvor inspiracije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
auuuu.... 2046!? veri intrsting!
znaci "kompjuteri" koje ce nasi unuci koristiti ![]() to je kao da je neko pre 40 godina pitao nase babe i dede u sta cemo mi danas buljiti i kakve cemo konekcije (konekcije?) imati ![]() jel' se secate kako smo zamisljali XXI vek kad smo bili deca, kada smo gledali automan-a, bek tu fjuchr i sl...? hehe! mislim da ce guglanje za samoreplicirajucim robotima, teleportacijom i kompjuterima od po nekoliko atoma biti dovoljna inspiracija da se nesto uradi za ovakvu temu ![]() jedva cekam da vidim prve radove i nadam se da ce i meni pasti nesto na pamet. poz Poslednja ispravka: djolepiv (9.4.2006 u 2:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Prvi moj rad i rad na ovom konkursu uopste.
Kao po obicaju, malo sam ga zbrzao i ne obiluje detaljima, ali naprosto me mrzi vise da izmisljam i dodajem. Na kraju krajeva, treba da stoji na desktopu. Kritike naravno, sto ih je vise to bolje. 3D studio Max 7. Edit-poly modeling, scanline render, standardni i raytrace materijali... Ako nesto nekoga zanima, rado cu pojasniti. Photoshop: auto levels, malo brightnesa i contrast-a, nista posebno zapravo... Kao referenca i inspiracija, posluzila je slika na koju sam nabasao na net-u. http://www.contemporaryfurniture.com...s-ns-anteo.jpg Kao pozadinska slika svemira: http://www.universetoday.com/am/uplo...05-1005m45.jpg Kao slika na monitoru, neki stranica sa sk sajta (samo je copy-pasteovana u photoshop) E sad: ![]() Mom kompjuteru se prvenstveno naredjuje glasom, ali za nostalgicare postoji i predvidjeno mesto na stolu, te je potrebno samo glasom narediti i podloga se se upali, te mozete svrljati sa prstom na istome (kao u stare dobre dane na laptopovima pre 2015) Ovi, kao posluzaonici, sluze da stavite saku na njih, da bi vas ulogovali, a ima ih tri iz prostog razloga, zato sto neki neki alieni imaju po tri ruke, sa ogromnim sakama. ![]() Now, see my child: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
Nije lose bobi, lepo si ga izmodelovao
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
e bobi bobi... nema piva od shipkica
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
jos jedna primedba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Stavi na monitor sliku foruma.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Sto se tice slike, pa rekao sam vam da sam zbrzao dosta. Sta cu. Ovaj prvi rad je tu samo da vam zavara oci ![]() Sto se tice piva, stalno ga cujem kako me svojim, slabasnim ali umiljatim glasom doziva, pa redovno kupujem njegovu bracu i zajedno se saosecamo.. Just kidding ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
josh ce bobi da pobedi ako ovako nastavimo :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]()
Veri najs
![]() ------- @OLUJA Da li maloljetne častite pivom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]()
Nemam blage veze sa 3D modelingom,ali mi je pala dobra ideja za ovu temu,pa ako nekome deluje interesantno slobodno može da je razradi.
Čovekoliki robot sedi u praznoj beloj sobi.Sedi skrštenih nogu na podu.Drži džojstik rukama i uneo se u igru koju igra.Ispred njega je veliki,providni objekat oblika kvadra,a u njemu se nalazi čovek. A recimo na zidovima se nalaze ljudske uši,koje zamenjuju zvučnike.Džojstik je uključen u konzolu,a konzola izgleda kao ljudski mozak. Dobro možda sam malo preterao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
pa nacrtaj... ne morash da modelujesh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.174
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
|
![]() Citat:
![]() Koliko se secam mi smo kafenisali a samo je kinteC narucio pivo... Ne mogu ja da vam odredim sta cete da pijete, niti imam nameru. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
ja cu kolu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |