Citat:
kinteC kaže:
Posto je bobi pobedio na konkursu (cestitam bobi jos jednom  ) treba da izabere novu temu sledeci konkurs...koji ce nadam se biti tacniji, tj, da svaki mesec bude po jedan konkurs....Dakle bobi, aj reci....
|
Hvala brate cetnice jos jednom.
Sad, ajde i javno da se oglasim povodom svih cestitki koje su mi uputili ljudi (i hvala im na tome).
Svi znamo, da je moj rad bio pobednicki iz prostog razloga zato sto se niko od nas nije ozbiljnije potrudio. Ovo je bio izbor, ne najboljeg rada, vec najmanje loseg (a zavrsenog) rada.
Sto se mene tice, licno mislim da je rad kolege M.Silenusa bio mnogo bolji, i jos par radova koji su nisu bili zavrseni.
Nisam neki tamo lik koji sad lazno pokusava da bude skroman, stvarno tako mislim.
Ovo je delom i moje misljenje u odnosu na tvoju konstataciju Kintec.
Jer, ako za 3 meseca jednog konkursa, jedne teme, ne stigne ni jedan iole prihvatljiv rad (a ukupno ih jedva ima 10, ili malo vise), sta mislis, koliko bi ih stiglo za mesec dana?
Pomalo se prenagljeno traze vece nagrade, te ozbiljnost konkursa, te ovo, te ono...
Poenta je da svaki konkurs pocinje ovim stopama, a da li ce ga biti na dalje ne zavisi od organizatora istog, vec od kolicine clanova koji ucestvuju u konkursu. Cenim, da tek kada bude vise od 100 radova za mesec dana, mozemo da ocekujemo da se neki sponzor eventualno prikljuci.
Dakle... sve zavisi od nas