26.5.2009, 23:39
|
|
Član
Član od: 22.12.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 80 puta na 42 poruka
|
Re: Knjige
Citat:
Bata86 kaže:
Ja sam veliki fan knjiga o Hariju Poteru, takođe obožavam sve što je Teri Pračet ikada napisao (posebno sledeće naslove: Mort, Jednakost Rituala, Veštice na putu, Gospoda i dame, Maskarada, Kosač, Čudotvorac... Ma volim sve naslove iz edicije o Disksvetu), dalje volim knjige Nila Gejmena posebno Koralinu, Zvezdanu prašinu, Američke bogove, M is for Magic, volim da čitam i Salmana Ruždija, od njega su mi najbolje Grimus, Deca ponoći. EEE da kako da zaboravim na Daglasa Adamsa i Autostoperski vodič!!! To je po meni jedno kolosalno delo. Tako nešto se ne ponavlja. Šteta što je čoveka strefio infarkt i to baš kad je nameravao da napiše sedmi i poslednji osmi deo Vodiča  Gospodar prstenova i Hobit se podrazumeva, na tome sam odrastao.
U glavnom čitam sf, fantaziju, sve što ima veze sa magijom... 
|
Takođe sam ogroman fan Harry Potter serijala, međutim osim toga svakako obožavam krimiće. Omiljena knjiga svakako od krimića barem meni jeste "Ubistvo u Orijent Ekspresu. Inače to je napisala Agata Kristi, poznatija kao kraljica zločina. Čitao sam i "Grimizni Krug" od Edgara Valasa, a i neprevaziđene "Avanture Šerloka Homsa" od Konana o Dojla
|
|
|