tema: Knjige
Prikaz jedne poruke
Stara 26.5.2009, 23:39   #1131
Dark Champion
Član

Član od: 22.12.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 80 puta na 42 poruka
Određen forumom Re: Knjige

Citat:
Bata86 kaže: Pregled poruke
Ja sam veliki fan knjiga o Hariju Poteru, takođe obožavam sve što je Teri Pračet ikada napisao (posebno sledeće naslove: Mort, Jednakost Rituala, Veštice na putu, Gospoda i dame, Maskarada, Kosač, Čudotvorac... Ma volim sve naslove iz edicije o Disksvetu), dalje volim knjige Nila Gejmena posebno Koralinu, Zvezdanu prašinu, Američke bogove, M is for Magic, volim da čitam i Salmana Ruždija, od njega su mi najbolje Grimus, Deca ponoći. EEE da kako da zaboravim na Daglasa Adamsa i Autostoperski vodič!!! To je po meni jedno kolosalno delo. Tako nešto se ne ponavlja. Šteta što je čoveka strefio infarkt i to baš kad je nameravao da napiše sedmi i poslednji osmi deo Vodiča Gospodar prstenova i Hobit se podrazumeva, na tome sam odrastao.

U glavnom čitam sf, fantaziju, sve što ima veze sa magijom...
Takođe sam ogroman fan Harry Potter serijala, međutim osim toga svakako obožavam krimiće. Omiljena knjiga svakako od krimića barem meni jeste "Ubistvo u Orijent Ekspresu. Inače to je napisala Agata Kristi, poznatija kao kraljica zločina. Čitao sam i "Grimizni Krug" od Edgara Valasa, a i neprevaziđene "Avanture Šerloka Homsa" od Konana o Dojla
Dark Champion je offline   Odgovor sa citatom ove poruke