Citat:
VITKO kaže:
Ja sam za moju 4870 ubacio coller master m620 inace to tvoje napajanje je slabo za tu grafu i treba ti dva 6 pinaska kabla za graficku, kazu da ce da radi i sa jednim ali ipak dva je preporucljivo.A inace ne treba se zanositi sa Lc power i ostalm (axp...) 600w jer bez coolermastera , ocz i termaltake na 600w nema sigurnosti.Jer kad se vec izdvoji 20000 i kusur dinara za grafu mora se obezbediti napajanje od min 90e da bi to bilo sigurno.
|
Eh sad... za 95e se nadje napajanje od 750W, modularno, Channel Well Tech ga pravi

Drzhace to i kvalitetnih 500W, samo je pitanje koliko dugo, za Chieftec se vec ne bih kladio, jer je to neproslavljena GPS serija, a i postavlja se pitanje koliko je staro. Znachi minimum dobrih 500W (recimo jedan OCZ PC Power and Cooling Silencer 500W ~65e, drzhace i obichan StealthXStream, ali je ovo bash znak kvaliteta), a ako mislish taj rachunar da koristish jedno 2 godine, i da se menja procesor za neki quad, i overclock, onda vec treba 600W, recimo OCZ StealthXStream 600W koshta oko 70-75e, a neshto kvalitetnije u granicama povoljne cene - LC Power Metatron 650W Ozeanos je ~85e, modularno, 80+ certified, ima 2 6-pinska prikljuchka, dosta kvalitetno napajanje.