Re: Svet kompjutera 12/2008
Posto sam procitao veci deo naseg SK casopisa zelim malo da ga proanaliziram pocev od naslovne stranice koja treba uvek da bude ovakva, samo da menja boju i hardverske i softverske komponente na slicicama. Dalje hard/soft scena je vise nego fantasticna, ej 4 sekunde za podizanje sistema!?! I produzavanje zivota DVD medija, QR, nemam reci! Hardver je blago receno od skale 1-10, 4 ali poklonjena ocena. Samo je tako visoka zbog Laptopova, Mini- Note-a, Kucista, i ekstremnog HDD-a.
Internet rubrika prati desavanja kao i obicno, softver je takodje dobar pogotovo zbog windowsa 7, CS4, besplatni programi i sl. Glupo je da ja komentarisem igre, pored svu ovu decu, ali kao sto sam u najavi ovog broja napomenuo da cu novi kompjuter kupiti koji ce u max-u terati COD.
p.s. A posebna prica su ovi nasi brend racunari sa bezobraznim cenama, koji nemaju veze sa Vama u ovom tekstu. Mogu i ja da otvorim firmu: todos-podrum computers, i da Vam sastavim tri konfiguracije, home, profesional, gamer: 3850/250, 4670/320, 4850,640 pa da budem na slicnom testu, naravno pobednik. Uz takve konfiguravije i istom cenom sledi i poklon fles od 2,4,8GB. Zamislite oni ispituju i sertifikuju takve kompjutere sa relevantnim programima, beh!!! Umem i ja da ih ukljucim 24 sata i pustim test programe. Bar da naprave sopstveno kuciste, ili misa, tastaturu i sl. Zato nam i inzenjeri odose u beli svet sto ovde ne postoje sopstvena istrazivanja.
MK, bravo za pomoc citaocu sa problemom koji ima sa laptopom.
|