Nisam siguran ali cini mi se da ako pravis slovacku onda dobiješ - na odnose sa mađarima u tom event-u . Posle toga (ne samo kod mađara) pocnu da opadaju odnosi . Ne znam zasto . Moguce da mađari imaju pretenziju na te teritorije pa pošto su ti ovi puppet utice na ove odnose . Ovo je nagađanje jel ja uvek slovacku dam Mađarima i onda imam jednog osregnjeg saveznika za razliku od dva slaba kao sto je kod tebe slucaj . Britanija ima problem za Irskom . Oni pretendeju na S.Irsku i non stop padaju odnosi između država . Prvi put kad su me pitali da im dam S.Irsku odmah sam im dao i posle toga odnosi nisu vise padali . Cak sam ih trgovinom doveo sa -75 na 140

ali nece u savez zbog niskog belligerance .
To sa nosacima nije nista cudno . Oni imaju bolje doktrine i moras imati jacu flotu od njih da bi dobio bitku . Mene su Japanci (kao Amera) izgazili dok nisam doktrine izučio .
Za Francuski event mi se nije nikad desilo da se ne pojavi . Ali desilo mi se da Francuzi ne prihvate VF predlog nego nastave da se bore i onda mi ****u celu partiju . Ovo je po meni najgora stvar koja može da se desi Nemcima jel onda je cela Francuska prepuna partizanštine + njihova mornarica zajedno sa UK gaze sve pred sobom .