20.2.2008, 22:44
|
|
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
Re: Najbolje igre 2007. godine
Citat:
RUSuper kaže:
Po meni COD4 nije bezvezna igra,daleko od toga,ali je naspram Crysis-a i BS-a krs na kvadrat,Crysis-ova kutija od igre moze i uspomenu na COD4 da smaze,a BS moze da proguta COD4 u svakom,ali bas svakom pogledu,bas mi je prica u COD4,uporedi je sa bioshockom i shvatices da je COD4 ove godine izbacen iz trke za igru godine pre nego sto je izasao,a ako cenimo po grafici,mogu samo da kazem...............CRYSIS..e pa cik reci da COD4 ima bolju grafu.Ali kako da ne vama je bolji COD4 jer on moze da vam brije ne krs kompovima,pa sto onda nije nominovan Super Mario,100% bi pobedio,svi kukaju kako je TW losa igra jer kada padne nuklarka mozete samo da zamislite da gledate na desktop na kome nema ikonica i svih ostalnih cuda,bilo kako bilo na prvom mestu treba da bude BS,onda Crysis,a posle neka bude kako vam se cefne,opet da kazem da nisam rekao da je COD4 losa igra,jednostavno je krs naspram Crysis-a i BS-a
|
Sve te igre su krš pored Portal-a, oni koji su igrali znaju, tako da ne moram da pričam zašto.Portal je za mene igra godine.
|
|
|