Prikaz jedne poruke
Stara 22.5.2025, 21:46   #11
PinociO
Veteran

Član od: 3.1.2007.
Zahvalnice: 479
Zahvaljeno 283 puta na 176 poruka
Određen forumom Re: Valjani tableti sa velikim ekranima (preko 12 inča), preporuke, antipreporuke i sve os

Citat:
Vasilije998 kaže: Pregled poruke
Moja jedina želja je da povećaju tu Plus seriju na 12.9 inča i budu u iPad formatu, odnosno što je bliže moguće A4 i mislim da mi više ništa u životu ne bi bilo potrebno. Drago mi je da se S7+ drži, je l ne osećaš da ga 6GB RAM-a usporava ? Ili imaš onaj malo jači model ? Kontam da je u teoriji 6GB i danas dovoljno za čisto PDF skrolovanje, mada nekad poželim da imam 8 ili 12, čisto zarad mirne glave.

12.4 je za mene idealna velicina jer cesto sam na putu i mislim da bi svaki veci model pravio problem kada sam na mestu suvozaca, i velicinom i svetloscu (nocu), a mislim da bi mi bio problem i za nosenje. Da moj je 6/128 i apsolutno nikakav problem za sad ne osetim, bukvalno isto ponasanje kao i prvog dana. Jedino sto vise ne dobijam update, ostajem na Android 13. Koristim ga za strimovanje tv kanala, za youtube, za pregled dokumenata (dosta casopisa i pdf dokumenata),cesto stampam direktno sa njega,multimediju, strimujem kamere za nadzor, non stop sam u multitaskingu, jer recimo cesto dok gledam neku emisiju, podcast, utakmicu, odgovaram na poruke, gledam druge rezultate, slike, mreze..... apsolutno nikakav problem za sad. I na bateriji ne osetim neki pad u trajanju. Jedino sto mi se malo originalni Book Cover (https://www.samsung.com/levant/mobil...f-bt730pbegww/) poceo raspadati po spoljnim ivicama od otvaranja, i sto sad (dal sam to umislio ili je zaista tako) pen malo krace traje sa baterijom nego pre. Mada, napuni sa za 2-3 minuta tako da nije frka
PinociO je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku PinociO na korisnoj poruci:
Vasilije998 (24.5.2025)