^ Na koje to bosseve misliš?
Meni je igra bila suštinski laka, to jest - početak je bio malo teži dok se ne skupe određene sposobnosti i čari, ali posle sam čak odbijao da koristim neke od njih jer su previše OP i trivijalizuju borbu.
Poslednji boss (i secret boss) su malo teži ali ni tu nisam umro više od 5 puta. Svakako, njihov spektakl je opravdan, napadi su im odlično telegrafisani, i nema onog klasičnog Elden ring bulšita gde imaju milion napada u kontinuitetu, pa onda malo usporeni, pa fejk napad, pa skoči kad uzmeš da healuješ (osim onog jednog momenta kod Sage's broken shell-a ali to je bilo prezabavno da bi mi smetalo

)
Krajnji utisak: fenomenalna igra, jedan od favorita ove godine. Boss fightovi su stvarno nešto što bilo koja druga igra koja teži ka sličnim borbama treba da ima na umu. Elden ring bossevi nisu ni za prismrdeti. Celokupna prezentacija, dizajn zvuka, sve one sjajne animacije na krajevima poglavlja - predivno
Čeka se taj DLC o kom šapuću, nadam se da će zaista biti veličine Erdtree-a, ili nešto tome slično. I radujem se daljem napretku samog studija, zaslužuju sve ove novce i pohvale.