Re: RTX 4070 Asus TUF ili Gigabyte Windforce
Kazu na KP da kao daju garanciju ali pretpostavljam da je to vise teorijski da su prakticno neizvodljive . Ali da ne sirim to jasno ko dan. Nije mo do 100 evra ustede koliko do sigurnosti komfornosti u slucaju problema ne daj Boze.
Mislis na refresh kao bolja verzija tip ono rev 2.0 pa male ispravke ili bas na SUPER modele ?
Moraju da izbace nesto u svakom slucaju , u pravu si 100% . Preterali su sa sakacenem 4000 serije izgleda niko ne kupuje. Steta posto deluje da ima dosta potencijala . Vidi se to po 4090 ako nista.
Bas sam pomislio pre neki dan i guglujem "4000 SUPER release " bas zato sto mi je delovalo da Nvidia mora nesto da uradi jer niko ne kupuje i bukvalno dan ranije su krenule razni leak-ovi i najave ali samo za 70ice pa navise . I onda sam odlucio da cu uzeti minmum 4070 jer 60ice su katastrofa. Ako zaista izbace normalne verzije 60ki onda 4060 i 4060TI bas niko nece kupovati .
PS
Bas gledam tacno je da je pre neki dan bilo konkretnih curkanja o SUPER verzijama ali vidim da se pisalo o tome jos pre 4 meseca ,pre izlaska 4060 8gb . Mislim da je to napamet sve a da sada nvidia stvarno pusta glasine . Ne znam da li ima nesto konkretnije i kada bi moglo da se ocekuje da izadju sa zvanicnom najavom ?
Poslednja ispravka: Koreli A. (1.11.2023 u 6:26)
|