Sinoć sam igrao Arenu dosta, završio Šamana 7-3 i počeo Valiru, dao mi je po prvi put sve neke velike karte, pa ćemo videti kako će se to završiti.
Elem, odlučim posle da odigram malo i neku Reno budževinu, ali mi nije išlo nikako, pa za kraj uzmem
miracle, jer mi je falila jedna pobeda da završim zadatak. Bio sam već umoran i rek'o da odigram još jednu, pa da batalim za večeras i odmorim od karata, kad ono ispade najslađa ta poslednja partija.
Igrao sam protiv tempo maga, mislim da se Azazel tip zove, šteta što ne snimam, jer desilo se čudo.

Zlatnim
journey below biram Hakstera, nakon čije smrti se u mojoj ruci pojavio
Spellslinger, a kraljina mi daje
Thoughtsteal, koji me kasnije vodi do
arcane missiles i hebenog
cabalist's tome, koji nešto kasnije bacam i dobijam još jedan
arcane missiles,
ice block i
spellbender. Poslednju pomenutu tajnu bacam odmah posle
Auctioneer čudovišta, mada je pobednik i pre toga već bio rešen. Sve drugo što se dešavalo u partiji pre i posle toga nije uopšte bitno, a meni osmeh od uva do uva nije spadao čitavo veče, zaspao sam kao beba.
Prvi put posle duže vremena mi je zapravo bilo žao čoveka protiv koga sam igrao, nije znao šta ga je snašlo. Naročito, jer sam posle Hakstera, od drugog
journey below uzeo Kairna, pa se verovatno tripovao da možda igra i protiv nekog
N'Zoth Rogue špila.

Samo zbog ove partije i ovakvih stvari i dalje imam osećaj da vredi igrati ovu igru kartama.

Hvala RNGadovima za to.