Prikaz jedne poruke
Stara 30.3.2016, 8:48   #3296
simets
Veteran

Član od: 12.6.2009.
Zahvalnice: 179
Zahvaljeno 89 puta na 54 poruka
Određen forumom Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Igram ovo mesec i po dana i igram skoro iskljucivo warlocka. Imam naxx, prva dva krila BrM i orvo krilo Loe. Po izlasku standard cu igrati verovatno uglavnom standard, mada cu ostaviti svoj zoo deck netaknut kad se uzelim divljine...
Tako da sam dustovao sve iz naxx osim karata koje koristim u tom zoo. Skupio sam 3200,dusta do sada otprilike. Plan mi je da sastavim zoo deck za standard kada se meta nalo iskristalise, ali mi je prevashodni cilj da guram ka nekoj vrsti handlocka, u standardu. I naravno da iskombinujem ta dva u jedan Renolock dek kada se uzelim trolovanja.
Znam da je bilo pametno sacekati novu ekspanziju pre kraftanja, ali nisam mogao da odolim i juce sam kraftovao Jaraxxusa. Osim legendarija iz ekspanzija i izvucenog black knighta, drugih izvucenih/kraftovanih legendarija nemam.

Moje pitanje je jesam li se zeznuo sto sam ga kraftovao sada (i da li je uopste ga trebalo kraftovati ikada)? I da li je bolje ostalo potrositi na npr. Sylvanas ili neku od novih old godsa, ili pak na epic, rare i obicne karte da se napravi dobar spil (sve ovo naravno samo po izlasku ekspanzije, jbg, Jaraxxusu nisam mogao da odolim)
Znam da je trebalo to pitati pre kraftovanja, ali sam dugo odlucivao i doneo odluku, ali je sad ona fora kad se nakon teske odluke preispitujes da li si napravio glupost
Hvala unapred
simets je offline   Odgovor sa citatom ove poruke