Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Koliko sam ispizdeo danas, ovo nije normalno, setio sam se zašto sam prestao da igram igru osim kada imam kvestove. Niz od 7-8 izgubljenih.
5 Huffera i 1 Misha, ne znam kako je on spawnovao, mora da je neki bug. Imaš taunt - Kill command, Kill Command, Quickshot. Nemaš taunt - Arcane Golem, Wolfrider, Argent Horserider.
Reno jednom u poslednje 2 karte, jednom u poslednje 4, jednom u 7. Zombie Chow dolazi nakon 10+ turna protiv aggro a protiv control deckova je naravno tu, da ne bude da ne učestvuje uopšte. Dark Peddler - video sam 1 Soulfire i 1 PO, ali zato su više puta u ponudi Grimscale Oracle, Hungry Crab, Murloc Raider i ostali. Od onog bonusa za class karte očigledno nema ništa danas.
Očistim Warlockov board sa Sylvanas + Shadowflame i ukradem Golden Monkey, sledeći turn imam lethal, ekstra, nema više spellove da očisti... Nope, tu su Acidmaw i Dreadscale. Warlock nema više karata, imam 9hp i dobar board, lethal sledeći turn - Doomguard, tap, Power Overwhelming. 13hp, protivnik izbacio Loatheba, ne mogu da ga ubijem, popunim board, on ima 2 karte - tap, Brann, Abusive, PO. Nice game, would recommend.
|