Citat:
Highlander kaže:
Mišljenja? 
|
Pa imam nešto zamerki.
Kao prvo, kadar ti nije dobar. Neka ona planeta bude dosta bliže, daj joj neku bolju mapu planete (ovako mi pomalo liči kao da je od drveta) i neku jaču atmosferu. Brodovi ne prolaze pod dobrim uglom (bar se meni ne sviđa ugao), a ako već želiš da ostaviš isti ugao, pomeri malo target kamere u desno, kako bi se , kad brodovi prođu, videli u daljini.
E sad, i sam dizajn brodova je pomalo problematičan. Na stranu to što nisu aerodinamični, fali im neka referenca na osnovu koje bi se videla njihova prava veličina. I dalje ne znam da li su u veličini telefonske slušalice ili teretnjaka od stotinu metara. Stavi im neku kabinu, neke pucaljke.
Kad radiš animaciju, uvek stavi makar image motion blur i mnogo ćeš bolji osećaj brzine da postigneš. Za engine bi mogao da iskoristiš onaj KY trail plugin što sam ostavio.
Kamera shake i nije tako loš, samo ga ubrzaj. (selektuj sve key frameove na timelineu, prebaci se u režim skale, drži shift, i povuci ulevo kako bi ih skupio malko).
E sad izvini na ovoliko negativnih kritika, ali tu smo da se pomažemo (i kritikujemo do bola

).
Možeš ti to druže mnogo bolje.