Prikaz jedne poruke
Stara 7.2.2007, 12:01   #90
bobi
Deo inventara foruma

Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
Određen forumom Re: Pocetnicki 3d radovi-Galerija (WIP, tutorijali)

Citat:
Highlander kaže:
Mišljenja?
Pa imam nešto zamerki.

Kao prvo, kadar ti nije dobar. Neka ona planeta bude dosta bliže, daj joj neku bolju mapu planete (ovako mi pomalo liči kao da je od drveta) i neku jaču atmosferu. Brodovi ne prolaze pod dobrim uglom (bar se meni ne sviđa ugao), a ako već želiš da ostaviš isti ugao, pomeri malo target kamere u desno, kako bi se , kad brodovi prođu, videli u daljini.
E sad, i sam dizajn brodova je pomalo problematičan. Na stranu to što nisu aerodinamični, fali im neka referenca na osnovu koje bi se videla njihova prava veličina. I dalje ne znam da li su u veličini telefonske slušalice ili teretnjaka od stotinu metara. Stavi im neku kabinu, neke pucaljke.
Kad radiš animaciju, uvek stavi makar image motion blur i mnogo ćeš bolji osećaj brzine da postigneš. Za engine bi mogao da iskoristiš onaj KY trail plugin što sam ostavio.
Kamera shake i nije tako loš, samo ga ubrzaj. (selektuj sve key frameove na timelineu, prebaci se u režim skale, drži shift, i povuci ulevo kako bi ih skupio malko).

E sad izvini na ovoliko negativnih kritika, ali tu smo da se pomažemo (i kritikujemo do bola ).
Možeš ti to druže mnogo bolje.
bobi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke