Ja je započeo večeras. Nervira me onaj "Goal log" koji te vuče za ruku kao malo dete... Hoću da mozgam u ovom prebogatom univerzumu, Ragnare, ne da se šetam i klikćem na određene ljude...
Nadam se da će postati izazovnije u kasnijem delu igre. Sve ostalo je ok, neki elementi su poboljšani (stabilnost, grafika i atmosfera), dok su drugi ili ostali isti ili mi sada više bodu oči i paraju uši (mislim na facial animaciju i voice acting)... Nadam se da neću morati da smanjujem ocenu sa 78 u sledećem tekstu o ovoj epizodnoj igri.
UPDATE:
Nervira i dalje log, Alvane ponekad deluje kao robot. Neverovatno je kako u čitavoj igri (još od Book 1) glavni likovi deluju malo ofrlje urađeni, dok sporedni uglavnom briljiraju...
Ruku na srce, najveća zamerka (pored odsustva realnog avanturističkog izazova, duh) ide lošoj optimizaciji i bagovima. Kako bre, sto mu gromova, na računaru na kojoj Witcher 2 sa skoro maksimalnim podešavanjima maltene jezdi, ovo deluje kao da će svakog trenutka da doživi srčani udar. Kada to saberem sa odsustvom izazova, nešto me navodi da se osećam poprilično neprijateljski prema Ragnaru Tornkvistu...