Prikaz jedne poruke
Stara 4.7.2014, 15:54   #267
Yonai
Član

Član od: 27.3.2013.
Zahvalnice: 1.149
Zahvaljeno 502 puta na 188 poruka
Lightbulb Re: Predlozi za buduće testove? Ako može...

Predlozi, predlozi...

moj prvi, jubilarni post na ovom forumu ću započeti konstruktivno...

...ili ću se barem truditi da to budem

1. Istorijat sveta kompjutera povodom 30 godina od prvog broja sa akcentom na sam nastanak, početne ideje i zanimljivosti kroz koje ste prošli tokom ovih 30 godina... ne bi bilo loše i akcentovati to kako ste uspeli da izgurate ratne devedesete...

2. Mini serijal tekstova o domaćem računarstvu, kako hardverskom (Galaksija, PEL Varaždin "Galeb", Ivo Lola Ribar "Lola 8"), tako i softverskom (od nekih početaka, pa do stvari kao što su Genesis Rising)

3. Bar neki tekst o uticaju korišćenja računara na zdravlje i o uputstvima za zdravije korišćenje istih... znam da ovo možda deluje nekome bez veze, ali zapanjili biste se koliko mladih (a i starijih) ima nepravilno držanje, smetnje u vidu i mnogo šta još, a sve zbog nepridržavanja nekih osnovnih stvari vezanih za koliko toliko zdravo korišćenje IT čudesa

4. Tekst o tome na koje načine je moguće podići svest ljudi u sferi reciklaže IT opreme i na koji način je reciklaža ove vrste otpada moguća u Srbiji. Danas smo više nego ikad zatrpani IT opremom i posve je logično razmišljati o održivosti i reciklaži stare i neuslovne IT opreme.

5. trenutno ništa mi ne pada na pamet pod stavku pet... valjda zato što ovaj post pišem na blic, pet minuta pre kraja radnog vremena

Sve u svemu, nadam se da će neko ovo pročitati i uzeti u razmatranje. Ako se setim još nečega, biće mi drago da to nakuckam ovde, makar to niko i ne pročitao čitam SK od malih nogu, imao sam sreću i da jedno moje emotivno pismo bude nedavno i objavljeno u I/O portu, pa se eto nadam da ću i kroz aktivnost na forumu uspeti da dam neki svoj doprinos ovoj lepoj priči koja traje skoro punih 30 godina...

Pozdrav za sve čitaoce, članove redakcije i članove ovog foruma...

P.S. Eto, u prvom postu napravih grešku... ja pročitah u naslovu teme "teKstove" umesto "testove"

Eto napravih ja inicijalni fail, a nisam se pošteno ni registrovao kako treba sve u svemu, drago mi je što sam ovde, pa makar i epski omanuo kao npr. sad

Poslednja ispravka: Yonai (4.7.2014 u 16:03)
Yonai je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Yonai na korisnoj poruci:
ballerina72 (27.8.2014), Oggy (5.7.2014), Rocker (4.7.2014), todos (13.7.2014)