Prikaz jedne poruke
Stara 18.4.2013, 21:11   #6571
maxx
Član

Član od: 6.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 56 puta na 48 poruka
Određen forumom Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

Citat:
madsrdjan kaže: Pregled poruke
Čitam na forumima da je za Skyrim sa svim ultra HD teksturama poželjno imati grafiku sa 2GB memorije.
Prva igra za koju zaista vidim svrhu tih +1GB rama.

Meni je vanilla super išla na ultra podešavanjima, ali sa svim ultra HD teksturama i efektima, kad dođe do borbe gde sve pršti od magija i efekata, počne opasno da štuca.
ja ubacio one texture koje je pravio nas covek "starac" (skinuo sam ih preko torrenta vise od 2 GB) i fremrejt mi je opao za nekih 7-8 fps-a....plus sto sam cesto imao fps dropove,pa npr sa 50 fps-a padne na 20 i igra prilicno stucne u tom momentu.......tako da sam vratio originalne texture

a iskreno,meni sa starcevim texturama igra nije 100 puta bolje izgledala kako su neki nahvalili taj mod....mislim,jeste bolje ali ako se bas npr 10 sekundi zagledam u neki predmet ili nesto pa vidim bolje texture........

imam ati 6850 karticu sa 1GB memorije i ne smem ni da mislim sta bi uradio onaj obimniji HD mod sa fremrejtom,posto igram na high ili ultra detaljima........izgleda da je doslo vreme da se kupuje neka gtx660 2gb kartica.....ili ati 7870 2 gb....
maxx je offline   Odgovor sa citatom ove poruke