tema: The War Z
Prikaz jedne poruke
Stara 27.12.2012, 0:08   #63
director
Starosedelac

Član od: 13.3.2007.
Zahvalnice: 178
Zahvaljeno 179 puta na 158 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku director
Određen forumom Re: The War Z

Citat:
BalkanFreak kaže: Pregled poruke
Pa evo ovako,ja pre nego sto sam je kupio na steam...gledao sam gameplay od day z i od war z i iskreno strasno koliko mi se nisu dopale teksture u day z + kad sam video da iz ak47 jedan lik sa pola metra ispuca skoro ceo sarzer da bi ga ubio i onda taj isti lik vice "wtf was this man..." Jednostavno bledunjava je igra previse mada je to mod...(ahh da odusevile su me one fontanice krvi sto prskaju,iskreno nista ruznije nikad nisam video da je neko napravio)
DayZ je vrlo realna igra. ARMA 2 nikad nije bila popularna baš zbog toga što je isuviše realna a ne arkadna kao vežina popularnih pucačina. Obzirom kad je ta igra izašla ta grafika je vrlo dobra a engine je odličan čak i za današnje standarde. Preko tog engine mogu velike bitke da se reprodukuju sa gomilom vojnika i vozila. Ima na YT nekoliko "filmova" pravljenih preko tog engine, da čovek ne poveruje. Jedino što jede resurse, za igru staru par godina prilično je loša reklama da i dan danas na novim komjuterima ljudi imaju problema da poteraju sve u fulu.

Što se tiče tog promašivanja to može biti posledica ili toga da je trčao pre toga, a tada se tvoj pulen zadiše pa ne može mirno da drži pušku, ili je igrao na veteran ili većoj težini a tu nema krstića za nišan i svako pucanje bez nišanjenja je 99% promašaj. Doduše možda je i haker neki u pitanju po tom pitanju goru igru od ARMA 2/DayZ nisam video. Ima ih na gomile.

WarZ je očigledno poluproizvod koji je izbačen navrat nanos samo da bude pre DayZ na tržištu i da pokupe kajmak od gomile ljudi koji iščekuju Dayz standalone. Za sada to je daleko od igre ali ne treba je otpisati možda za godinu-dve doteraju taj svet i sve ostalo što su planirali pa dobijemo dobru igru. Za sada, posle jedno 2-3 sata odgledanih klipova, moram reći da deluje prilično žalosno.
director je offline   Odgovor sa citatom ove poruke