Prikaz jedne poruke
Stara 4.11.2006, 23:48   #111
polarnimeda
Deo inventara foruma

Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka
Određen forumom Re: PES 6

Citat:
Moca kaže:
Meni se to nekada desava na Samsung 793df tako da nije do monitora. Mislim da je mozda do drajvera.Dok sam imao stare drajvere sve je sljakalo fino,onda sam instalirao nove i poceo je da se javlja taj problem.
Takva je igra! Meni se to desava na Philipsu 105E (mada do monitora NIKAKO ni ne moze da bude) i Ge force 6600!!
A inace sam 10 godina igrao fifa i reko daj da probam da promenim... Samo sam se razocarao u toliko hvaljeni PES! Sve mozes da uradis sa jednim igracem, tereni lice na tepihe a ne na travu, meniji i podesavanja su uzas (jer su prevashodno za PS2), spika i muzika su uzas... Cak je i kada sutiras loptu zvuk cudan, a kada postignes gol sve kao da se zamrzne na trenutak, dok ceo stadion i sudija i igraci shvate da si dao gol! Ma ima tu jos toga... Do sada najbolji fudbal mi je FIFA 06! FIFA 07 ima dosta stvari koje nisu poboljsali, a neke paseve su malo zeznuli- poboljsali su doduse sut....
p.s. Kako se precizno sutira slobodnjak u FIFA i kako u PES 6 (znam da PES ima tutorial, ali ono sa gore/dole i krugom/L1 - ne razumem)! Jasno mi je samo da je levo/desno fels.
polarnimeda je offline   Odgovor sa citatom ove poruke