Prikaz jedne poruke
Stara 30.1.2012, 15:29   #9
Iceman_37
Starosedelac

Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
Određen forumom Re: Laptop do 45.000

@Vladal i sta si uzeo na kraju ? Ovaj asus je prejak realno sto sam ja postavio i on ti je na akciji pa je zato 46 hiljada. Ne trazis ti gejming, al ne vidim problem u dual-gpu resenju. 4 fizicka jezgra, procesor je dobar nema sta, iako sam ja fan intelove familije. Asus kao kompanija ima odlican, naravno kad kazem odlican mislim za taj cenovni rang kvalitet, nebih pogresio sigurno. Jedino ako te privlaci 17" ekran. Al meni nesto budzet od 450 evra bas tesno obezbedjuje dobar hardware na toj rezoluciji. Aj da je 600 evra i navise pa da razmislis o sedamnaestici koja ce da potraje dugo.

Kako si naveo u orignalnom postu, ako ti treba office 2010 onda mozes i da sacuvas pare i uzmes sebi nesto od 300 evra. Za ostalo, rad sa virtualnim masinama, auto-cad mozda i photoshop koji zavisi dosta od graficke i RAM-a mislim da nebih pogresio sa ASUS-om. Pa cak mislim da bi ovaj racunar podrzao lepo i Mayu.

Naravno sve ovo pada u vodu ako toliko zelis originalan software, zelim i ja, ali kad mi je budzet tanak bolje izdvojiti svaki dinar na pristojan hardware prvo.
Iceman_37 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke