Prikaz jedne poruke
Stara 21.10.2006, 22:01   #137
stribog
Član

Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 48 puta na 18 poruka
Određen forumom Re: Photoshop zezancije

Hvala na komplimentima.Pa ovako, radjeno je krajnje jednostavno.Radi se o mnogobrojnim layerima sa razlicitim nivoom transparencije, uz upotrebu mnogo cudnih brusheva.
Prvi rad, wallpaper za jedan od meni omiljenih bendova Otep je layerisan sa sepia efektom na kraju uz prethodni merge visible layers; drugi (andjeo) je cropovana fotografija andjela na pozadini sa nekim svetlosnim efektima i smanjenim brightness; treci je fotografija rafinerije nafte, embossovana uz mnogo layera razlicite mracnosti, i nekim dimnim efektima.

Cetvrti ima na pozadini Alien nature efekat oblaka, layer sa fotografijom stare kapije uz dosta transparencije; peti je fotografija jednog ulaza u katakombe na Kalisu promenjen u grayscale i lighting effect; sesti je krajnje blurovana fotografija sume, sa nekim layerima sa razlicitim osvetlenjem i trebao je da posluzi kao omot diska za jedan nas metal bend, ali stalno menjaju koncepciju i mnogo me nerviraju.Svi ostali su krajnje jednostavne kombinacije jednobojnog backgrounda i layera sa glavnim objektom, plus razliciti stepenovi blurovanja i osvetlenja, sem onog sepia drveta, koji se satoji od pozadine koja je nastala lejerovanjem nekoliko razlicith tipova neba, pa onda na to nalepljeno drvo, prethodno prebaceno u grayscale pa stavljeno u sepiu.Koristio sam Photoshop 7 i PhotoFiltre.
stribog je offline   Odgovor sa citatom ove poruke