Citat:
fresko kaže:
Mene uglavnom niko nije pomagao (ucio) sta kako da radim na racunaru , naprotiv kada sam kupio prvi komp '98god on je bio prepun virusa tako da sam jednom mom komsiji a kasnije i dobrom prijatelju morao da platim 20 nemackih maraka da mi instalira win95osr2 i takodje sam mu platio 3 mesecaodrzavanja istog sa upgrejdom antivirusa jos 30 DM .... U medjuvremenu mi je on pokazao neke stvari ali sam se u sustini sve sam naucio... isto takodje i sto se tice hardvera sam se ucio na principu probas pa nevalja pa onda opet i sve tako dok nesto ne napravim ili dok nesto ne spalim ... Jedinu stvar koju me je neko stvarno naucio ali sam i DEBELO platio bilo je zavrsavanje za MCSA .... Eto to bi bilo ukratko kako sam se za sve ove godine obrazovao po pitanju racunara...
|
A ja mom društvu spomenem da mi plate za održavanje a oni se ljute na mene! Jedno vreme mi je tako dosadilo da jurcam svaki čas i da me zivkaju za sitnice (kako se snima muzika sa CD-a u komp

) pa sam rekao da sam počeo da naplaćujem. Tako sam ozbiljan 2 dana, ovi su pošizeli, hteli su me na lomaču stavit...