Prikaz jedne poruke
Stara 10.8.2006, 3:54   #96
holodoc
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
Određen forumom Re: objasnjenja pocetniku

A što se tiče sportskog duha opet onaj problem sa „dovoljno“ stavkom. Niko nezna sve vezano za svoju struku pa naravno ni ja ni ti. Hoćeš li prvom čoveku koji se pojavi sa željom da mu radiš 3D engine reći da se pojavi za godinu dana kada budeš smeo da se potpišeš na „tome“ što ćeš napraviti samo zato što zbog par „trokoraka“ nikada nisi ni prišao razvoju 3D aplikacija.
Citat:
Pa i on će da naplati PDV na svoj proizvod koji bude napravio, pa je na istom, a miša ću ja da mu otkupim ako je toliki problem jedan miš, koji uopšte nije beskorisna alatka i koju u krajnjem slučaju može nekom da uvalja i povrati pare.
Mali Mukica odluči da te poseti ponovo i vidi da li su ti izrasli prsti koje ti je „otfikario“ prošli put (Svima koji su se ponadali da će scenario da ide u pravcu „šut“ u glavu eto razočarenja ) Sa zadovoljstvom ustanovljava da će imati na čemu da se iživljava ako i ovaj put zabrljaš. Naime, Mukicu muči to što bi hteo da mu odradiš aplikaciju uz pomoć koje će moći da evidentira svaki posao koji odradi pošto posao blago rečeno „cveta“. Naš mali Mukica je otkrio da je u zemlji Srbiji postao strašno unosan posao kopanje bunara pošto ispravne pijaće vode ionako nema. Dogovorite se vi oko toga šta i kako treba da izgleda i ti mu kažeš da dođe za par nedelja ali ovog puta bez alata

Posle tri meseca eto Mukice na vratima tvoje firme sav srećan jer si se konačno javio na telefon posle par meseci (jer znam i ja kako se mušterije izbegavaju a to se uči prvih par meseci na poslu ) i sedne pored tebe da prisustvuje svom prvom velikom koraku u „high-tech bunardžijskoj karijeri“. I dok se on tako kezi sav srećan ti prilaziš nekom bučuku od kutija i iz njih vadiš monitor, kućište i ostalu PC menažeriju. Mali Mukica te gleda malo nemo al’ ajd’ u sebi misli „profesionalac a i ne bi sigurno voleo da ga skratim za još koji prst“. Odjedanput ti mu kažeš da proveri da li je sve tu na mestu kako treba i na broju. Mali Mukica se nađe u čudu jer mu nije jasno šta u stvari treba da pogleda u toj hrpi plastike. Da ne ispadne seljak ko prošli put on odluči da te pita šta da pogleda. Tvoj odgovor naravno glasi opremu koja dolazi uz program jer se program koji si mu radio isporučuje isključivo kao OEM paket! Sada te Mukica naravno pita šta to znači a ti mu kažeš da svu tu plastiku mora da ponese. Naravno pošto plati i nju i program. I još kao gest dobre volje od firme dobiće besplatan Genius miš „sa električnim mikroprekidačima i high-precisiion točkićem koji je sa računarom spojen ultra brzim bakarnim provodnicima“

Sledeće čemu prisustvuješ je naravno fantastičan pogled u unutrašnjost katodne cevi svog monitora jer je jadni Mukica ovog puta zaboravio da ponese alat. Sa „oduševljenjem“ ustanovljavaš da nije zaboravio „svoj“ alat.
holodoc je offline   Odgovor sa citatom ove poruke