Prikaži potpunu verziju : UPS tracking
Pre par dana sam narucio majicu iz Amerike cisto da vidim kako internet kupovina funkcionise. Sutradan (12.4) sam dobio mail sa trakcing brojem ali kada ga ukucam na na njihovom sajtu dobijem poruku "UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later."
Na internetu sam pronasao da brojevi uglavnom pocinju sa 1Z a moj pocinje sa SS, tako da me i to buni. :confused:
Koliko treba vremena da oni unesu broj u bazu i kakva su iskustva ljudi sa UPS-om?
UPS ili USPS? Nije isto, drugo je obična Američka pošta. Meni liči kao da je to u pitanju.
Pardon, USPS je u pitanju ali i tamo dobijam poruku "Not found. Tracking information is not available at this time. Please check back later or double-check the tracking number entered and try again."
Bryan Fury
14.4.2014, 20:04
Pardon, USPS je u pitanju ali i tamo dobijam poruku "Not found. Tracking information is not available at this time. Please check back later or double-check the tracking number entered and try again."
Moraćeš još sačekati, to što si dobio broj ne znači da je pošiljka odmah vidljiva :)
Da li je moguce da jos uvek ne mogu da pratim posiljku? :mad:
Tracking br. je SS101075554XX
Bryan Fury
27.4.2014, 21:26
Jesi li siguran da ti je ispravan broj? Obično se tracking brojevi ne završavaju sa XX već sa šifrom zemlje... možda bolje proveri sa tim ko ti je poslao :)
Znam i meni je cudno. Ocekivao sam da se zavrsava na BA. Mada trazeci po Guglu vidim da je i neki Nemac dobio broj koji pocinje sa SS a zavrsava se sa XX i ni on ne moze da je prati. :/
Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Bryan Fury
27.4.2014, 21:40
Moguće onda da je poslato kao obično pismo ili neka slična pošiljka koja se ni ne može pratiti.
Igrom slucaja radim u UPS-u :) To ti nije UPS broj. Verovatno je USPS a to je obicna posta kao kod nas PTT. Kada je UPS u pitanju broj je u sistemu cim posiljka dodje do servisnog centra odakle krece dalje. Sto se tice USPS-a trebalo bi da je vidljiva cim napusti njihov centar i krene ka tebi.
Da greskom sam u naslovu napisao UPS, kasnije sam u postu ispravio USPS. Kontaktirao sam prodavca, za sada ne odgovara mada imam jos 10ak dana fore. Buni me samo sto mi je poslao broj a posiljku nigde ne mogu da pratim. Proslo je 17 dana.
Odgovorili su mi da je broj koji su mi poslali customs number i da ne mogu pratiti posiljku. Za sta on sluzi?
Nisam mogao da nadjem slican topic ali ajde ovde da pitam.
Ocekujem posiljku , City Express je kurirska sluzba koja treba paket da mi donese.
E sad ovamo na narudzbenici pise "City kod" medjutim kad odem tamo na sajtu City Express ne prihvata kod? Zasto?
Na sajtu City Express-a stoji po default 688-001-XXXXXXXX ( mislim da su ovo 8 brojeva ali ne znam nisam siguran)
A meni ovamo na narudzbenici stoji broj formata XX-XXXX-XXXXXXXX
Jel uopste ovi iz firme na E daju te kodove za pracenje posiljke ? da li je ovaj broj sto stoji u narudzbenici taj kod za pracenje?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.