PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa tastaturom

fikus
13.7.2010, 21:59
Ovako imam jaKo cUdan pRobleM
SvakI put kAD SE ulogujem na Neki sAjt ne mOgU normalnO da kucam
kOmp mI sAm StavlJa velika ili mAla sloVa i prEskace slova
nE mOgu dA pritIsnem tAcku jEr kAda tO urAdiM dObijam ovO>>>>
reci se stalno mEsAjU i mOram polakO da kuCam jer rEcimO ako brzo ukucam neKu rEc Red rEcI sE skroz porEmeti
kUcaM i samO nA trenutak stanE i onDA mi ispiSE sve rEci ali obrnutO
tO se dEsi sAmO kAd REcimO hocu dA proveRim mEjL i pOslE logina svE sE porEmEti
to niJe samO nA intERnetu vec i kAd Radim nEsto drugo gdE kOristim tastAtUrU komanDe mI kasne
sTvari jEdinO mogu Da vrAtim u nOrmalu kaD rESetujeM komp
molim za pomOc

water wizard
13.7.2010, 23:18
virus:ciao:

miša topola
13.7.2010, 23:39
Skeniraj računar sa nekim anti - virus programom, može Avast ili AVG free. Posle uključi skeniranje računara sa Malwarebytes' anti - malware programom.

Porsche
14.7.2010, 0:59
Ili čovek možda za'ebava.

Ako ne što se nadam virus i ništa drugo i to je neki virus koje sve nas muči jer smo čitali ovaj post.

PS. ovo je neki fejsbook virus. :kreza:

iskander
1.11.2010, 13:05
Takodje imam problem sa tastaturom, kada pritisnem "space" pojavi se "4", akada pritisnem "shift" pojavi se "1". Hvala unapred na pomoci

Sass Drake
1.11.2010, 13:10
Ako nisi polio tastaturu vodom pogledaj da li je dobor prikopčana, ali mislim da ti je odsvirala svoje. Kupi drugu.

iskander
2.11.2010, 10:02
Ako nisi polio tastaturu vodom pogledaj da li je dobor prikopčana, ali mislim da ti je odsvirala svoje. Kupi drugu.

Pa dobro, uvek je resenje kupiti drugu, nego hajde da se pozabavimo problemom, mozda nesto i naucimo...u tome je poenta...

NIx Car
2.11.2010, 10:06
pa kome god da su se ovakve stvari desavale verovatno je kupio novu tastaturu.
Jesi skenirao komp sa nekim anti virusnim programom?

crni hronicar
11.11.2010, 13:06
Worm AutoIt pravi takve probleme sa tastaturom. Tastature su obicno ispravne, tj. rade na nezarazenim kompjuterima.

Levčanin
11.11.2010, 18:52
pa nije problem da se proba tastatura kod drugog ili da se proba druga tastatura... ili da se potera neki antivirus na compu da se skenira sistem... tek onda moze da se vidi... ostalo lici na zahebanciu dokonih:icon_scra