Prikaži potpunu verziju : Fifa 11
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Jbt ja ne mogu da se zasitim arene, ne mogu da objasnim zasto, valjda u tome i jeste sva velicina ove igre... FUCKIN AWESOME! :tapsh:
Koja ti je konfiguracija?
Evo sto bi bilo dobro da ubace za PC kao sto je za NG ,da upload svoj reply na sajt i dodajes muziku ,evo mog prvog gola i primjer (Proffessional tezina)
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/36285157
ovo je meni bolja slika i video player nego na easportsfootball.co.uk
Ljudi jel kada kazete arena mislite li na ono 1 na 1 sa golmanom sa Kakom,ili je to nesto sasvim drugo?
Molim vas za pomoc... kada startujem igru pojavi se ova greska. Probao sam da je ponovo instaliram,da stavim nove drajvere ali nista ne pomaze. Da li zna neko o cemu se radi???
Instaliraj net framework što dolazi uz igru.
Molim vas za pomoc... kada startujem igru pojavi se ova greska. Probao sam da je ponovo instaliram,da stavim nove drajvere ali nista ne pomaze. Da li zna neko o cemu se radi???
uzmi instaliraj najnovije drajvere,reinstal igru,restartuj racunar
Slaba ti je grafa, zato ne mozes da igras, ne podrzava ti Shader Model 3.0. sorry...:(
Mislim da sam našao fix za sve one kojima igra koči.Naime imam Windows 7 x64 i kada sam instalirao VC redist za x64 računare igra mnogo bolje radi.Nzm u čemu je štos ali probajte:
http://www.microsoft.com/downloads/en/confirmation.aspx?familyid=bd2a6171-e2d6-4230-b809-9a8d7548c1b6&displaylang=en
Meni sve radi ok na 60fps ali prilikom replay-a jedino pada frame rate na nekih 30 fps. Jel ima jos neko takvih problema?
Mislim da sam našao fix za sve one kojima igra koči.Naime imam Windows 7 x64 i kada sam instalirao VC redist za x64 računare igra mnogo bolje radi.Nzm u čemu je štos ali probajte:
http://www.microsoft.com/downloads/en/confirmation.aspx?familyid=bd2a6171-e2d6-4230-b809-9a8d7548c1b6&displaylang=en
Sad cu ja da probam, pa javljam jel bolje...
flamingos
18.9.2010, 18:27
Meni sve radi ok na 60fps ali prilikom replay-a jedino pada frame rate na nekih 30 fps. Jel ima jos neko takvih problema?
to se i meni desava samo uz replay pada fps,valjda je tad zbog dtelajnijeg renderinga i opterecenje vece pa zbog toga i fps pada ili je na tom delu kao u prethodnom pesu,zaeban kod,pa niej lepo optimizovano.
Jeste bolje za nijansu, ali nije to fix, i dalje ne moze da se igra normalno...
to se i meni desava samo uz replay pada fps,valjda je tad zbog dtelajnijeg renderinga i opterecenje vece pa zbog toga i fps pada ili je na tom delu kao u prethodnom pesu,zaeban kod,pa niej lepo optimizovano.
Pa i to sto kazes, kad je ovako dobar fudbal moze da predjemo preko sveg ostalog.;)
Kod mene replay isto secka, ali me zabole uvo...važno da mi igra radi savršeno bez i jednog jedinog seckanja!
Mislim da replay nece seckati ako iskljucimo vsync, ali onda dobijemo onaj tearing koji jos vise nervira od seckanja.
EDIT: Ipak nije, probao sam...
getawayblues
18.9.2010, 20:07
Ljudi, moze li par savjeta... Za presing i postavljanje u odbrani, i driblinge na tastaturi, ne mogu skoro nista da provalim! :)
Neki prvi utisci... Kretanje mnogo prirodnije nego na pes-u, dueli na sredini sjajni, do sada nijesam primijetio ni jedan sablon u igri... Timska strpljiva igra prolazi jedino, i disciplina u odbrani... Milion sjajnih animacija, u driblingu, u duelu, pri jedan na jedan situacijama... Fenomenalno. Gameplay sjajan. Podesih na world class nivo sa onim notepad fajlom, otprilike dobijem svaki treci mec... Nije lose za pocetnika koji nije igrao fifu 7-8 godina :).
Igra je apsolutno fenomenalna. Jedino sto sam primetio je da je postavljanje igraca lose (tj totalno neprirodno). Kada npr ide centarsut (posle kornera) ukoliko igrac izbaci loptu negde na 25m, nigde nece biti mog igraca bez obzira kakva je postavka , najverovatnije nece biti ni protivnockog vec ce second striker (eventualno amc) da se vrati nazad kako bi je pokupio.
Da li ima neki fix expander , hteo bih da produzim vreme i tezinu.
Da li ima neka fora da postavim da mi L1 bude caps lock (posto sam tko navikao)
Kako da uradim najobicniju "biciklicu"
hvala na pomoci
ps. napokon dobismo dva solidna fudbala
Devilish Soldier
18.9.2010, 20:27
Da ti odgovorim na ovo prvo, ima da produžava meč i automatski prebacuje na profesional. Šaljem ti na PM
Edit:
Da ti odgovorim i na drugo pitanje. Može staviš LB da ti bude caps. Uđeš u game settings ne unutar igre već kada ti ponudi opciju da pustiš igru tu ima i GS.
OrthodoxBabec
18.9.2010, 20:34
EVO NOVOG PATCH-A,ZA MENJANJE LOPTI: http://www.fifa-infinity.com/?p=843#more-843
evil_geko
18.9.2010, 20:58
Da li postoji neka kombinacija sa komandom za dugacak pas da pas bude ostriji a ne onako balonast?
Diego Milito 22
18.9.2010, 21:09
Sta mislite da li bi reinstalacija windowsa pomogla oko seckanja, uradio bih i to samo da mi igra proradi kako treba jer je zaista fenomenalna.
Sta mislite da li bi reinstalacija windowsa pomogla oko seckanja, uradio bih i to samo da mi igra proradi kako treba jer je zaista fenomenalna.
I ja o tome razmisljam... Instalirao bih xp... Zna li neko da li ce sedmica da mi uzima ram, ako podignem xp na drugoj particiji, a sedmica ostane na c? Ne bi trebalo...
OrthodoxBabec
18.9.2010, 21:19
Ja bih svima preporucio xp sp3. :dedica:
Diego Milito 22
18.9.2010, 21:34
Ja imam xp sp3 pa ipak koci, ali mozda ipak probam da ga reinstaliram jer imam neki ''black XP'' ba mi mozda on pravi probleme, a mozda cu ipak i da sacekam full i da se nadam da ce to popraviti.
OrthodoxBabec
18.9.2010, 21:37
Ja imam xp sp3 pa ipak koci, ali mozda ipak probam da ga reinstaliram jer imam neki ''black XP'' ba mi mozda on pravi probleme, a mozda cu ipak i da sacekam full i da se nadam da ce to popraviti.
Brate meni radi sve na high bez ikakvih problema, probaj da reinstaliras.
Devilish Soldier
18.9.2010, 21:37
J9l5lYShQ3A&feature=player_embedded#!
Prvo da vas pozdravim sve ,ovo je moj prvi post ..Do sada sam vas citao ,ali sam sada morao da se javim i da prozborim i ja koju o 2 igrice koje su obelezile moj GEjmerski zivot i detinjstvo ...
Secam se kao juce da je bilo bio sam 6 razred cale mi je kupio sony kec koji je tada predstavljao pravo bogastvo i raj za jedno dete ...
Tu sam naravno poceo da igram PES (kao i vecina vas) u to vreme je PES naravno0 bio najbolja sprortska igrica koja je postojala i ako su igraci imali kockaste glave,tela ,nije bilo faca,kopacki ,edita.... Tada se cinilo da je PES nesto najrealnije sto moze da izadje na temu sportskoh simulacija (iz perspektive jednog klinca) PES je tada pobedjivao svojim GAMEPLAYOM zanimljivoscu....
Taj SONY sam prodao i nakon toga u prvoj godini kupio komp tu sam poceo da sljakam FIFU jer je PES slabo bio dostupan ....Provodio sam dosta vremena uz tu igru ,ali me nikada nije privukla svojim gemplayom ,uvek mi se svidjalo sto ima ogroman broj klubova pa sam mogao da biram sa kojim cu da igram ...Jedino mi se svidjalo da igram sa englezima na BRODCAEST (valjda se tako pise)... Provodio sam tu dane ,uvek kada bi dosao iz skole opalio bih nekoliko partija sa omiljenim klubom i jedva cekao da dodje sledeca sezona da igram LS .... Medjutim u to vreme ono sto je karakterisalo pes i fifu:
PES
+ odlican gameplay
-malo lincenciranih klubova
FIFA
+ogroman broj licenciranih klubova,mogucnost vodjenja tima kao menadzer...
-GAMEPLAY
U medjuvremenu je FIFIN GAMEPLAY postajao sve gori do pre par godina cini mi se 08 ili 09 kada je licio na fudbal sa SEGE ,a i grafika nije napredovala. Sa druge strane PES je otkupljivao sve vise licenci , uveo sam i net pa sam mogao da skidam peceve ,dosla je i LS,CUP UEFA(LE), tako da samo 09 konacno odustao od FIFE koju ni prosle ni preprosle godine nisam igrao ...
Od 09 za mene postoji samo jedan fudbal PES ,ali upravo od 09/08 pes pocinje polako da pada :
-potezi su predvidljivi
-GAMEPLAY dosadan
-Golmani bagoviti
-Broj timova je ostao isti(od prilike)
Iz godine u godinu KONAMI je samo sminkao PES(pa je malo i preterao) pocelu su da bacaju akcente na gluposti dok je GAMEPLAY stagnirao u mestu ,naravno izbora na PC nije bilo ,a velo mali broj ljudi ima konzole ...
Ove godine sam bio na ivici da odustanem od fudbala ,medjutim resio sam da skinem oba dema ,za fifu na konzolama sam cuo sve najbolje ,a posto su najavili NG za PC resio sam da skinem.
Prvo sam odigrao PES pomaka u igri itekako ima:
-sloboda
-Pas
-Golmani nisu bagoviti
-Lopta najzad moze da prodje iza ledja odbrane i napadac da je stigne
Medjutim to je malo za ono sto me je docekalo od igrice od koje sam 2008 digao ruke ,gde je lopta bila veca od igraca,animacije ocajne,gameplay katastrofalan jednom recju GPVNETINA OD IGRICE !
Bio sam malo skeptican kad sam ukljucio demo ,ocekivao sam opet retardirane fudbalere,a doziveo sam:
-Izuzetno zanimljiv GAMEPLAY
-Sjajne animacije
-Arena mod koja moze da me drzi 2 sata
-Takticki potpuno drugaciju igricu
Kada pomislim na FULL i onu gomilu licenciranih timova ,liga opet dobijam zelju za FIFOM koju sam imao pre 4-5 god ,samo za razliku od tada pored brda klubova FIFA IMA I BOLJI GAMEPLAY OD PES.
Ne kazem da necu igrati ni pes ,samo sam hteo da realno sagledam i iskreno iz srca kazem sta mislim kao gejmer koji nije fan ni PES ni FIFE ili bolje receno kome je i FIFA I PES znacajno obelezila detinjstvo pa nema mrznju ni prema jednoj ni drugij simulaciji .Mislim da ovde ima previse fanova PESA I FIFE(vise PESA) koji po defulti pljuju po FIFI odnoso PESU ,a igricu mozda nisu ni probali ili jesu i uzivaju ,a ovamo je pljuju .
Izvinjavam se na duzini posta ,malo sam se raspisao ,ali posto mi je ovo prvi post ne zameriti ...Iscekujte i fifu i pes i uzivajte u obe igre jer su ukusi razliciti ,a ja cu ipak vise u FIFI.
svaka cast na govoru :D
LM probao sam fifu. Dobar fudbal,gameplay mnogo bolji grafika da ne govorim, ali izgleda da sam ja prevelik fanboy PESa :D
Arena rulez!!!:)
http://img816.imageshack.us/img816/2225/fifa2010091716022923wmv.gif
Eeee ljudi,moze li neko da postavi fix u kojem se moze menjati tezina i trajanje poluvremena?
Inace igra je zlo:)ima par glupih stvari ali je neverovatno realisticna.
Eeee ljudi,moze li neko da postavi fix u kojem se moze menjati tezina i trajanje poluvremena?
Inace igra je zlo:)ima par glupih stvari ali je neverovatno realisticna.
http://www.mediafire.com/?z042fuc22f821qm
Kopiraj to u folder "Game" gde ti instalirana igra.
Evo, resio sam situaciju sa seckanjem kod replay-a, probajte i vi.
Kopirajte ovaj lua folder u game/data folder.
Devilish Soldier
19.9.2010, 12:48
Ovo je pokušaj imitacije ovoga.
OZunZ9SnffY
;)
evil_geko
19.9.2010, 13:04
Moja verzija :D
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/36807685
Da li neko zna (a igra na tastaturi) kako da izvedem BILO KOJI dribling,jednostavno ne mogu da provalim,sve sam dugmice predvidjene za dzojstik podesio na tastaturu ( isto sto radim i sa PES-om) ali ne vredi...Da li je u pitanju mozda neka kombinacija tastera da se izvede dribling ili...? :confused:
Sto se tice same FIFE,ja sam veoma,veoma prijatno iznenadjen,stvarno nisam ocekivao ovako dobar fudbal.Godinama igram PES,jedino sto sam od fife odigrao je WC 2006 mi to samo zbog WC,a prosle god sam instalirao FIFU 10 i posle 5 min je obrisao bez 1% dvoumljenja,cim sam video na sta to lici-igracu su bili kao crnci,ista boja koze i Arsavinu i Kolo Tureu :D Ali ne samo zbog grafike,nego i zbog gameplay-a,ukratko TUGA BOZIJA....
Medjutim,ovo je sad nesto sasvim drugo...grafika izgleda sasvim solidno i na mojoj vremesnoj grafickoj,nije optimizovano kao na PES,gde je realno lepsa grafika,ali sto bi rekli "plati pa se klati" :p Sam osecaj tokom igranja je takodje odlican,odigrao sam nekoliko utakmica i golovi su uvek drugaciji,napadi su uvek drugaciji,znaci sve je totalno nepredvidivo i bez sablona,sto fudbal i cini onim sto i jeste u stvarnosti.Jos kad se setim i svih licenciranih timova,raznih liga i modova..uzivancija mi ne gine.Lica igraca su takodje sjajno odradjena,bar onih koji imaju svoja,a takvih je vise nego na PES-u.Pokreti lica su takodje odlicni,tacno se vidi trenutna "emocija" igraca,lep detalj je i znoj na licu igraca kad utakmica vec poodmakne,sudije su pristojno korektne,mada nekad ne dosude ocigledan faul,ali dobro,u tome i jeste fazon da sudije nisu savrsene-bas kao i u stvarnosti.Atmosfera na stadionu je odlicna,navijaci lepo prate zbivanja na terenu,komentatori su solidni,recnik im je 3 puta bogatiji nego onom engleskim smaracima na PES-u,ili mi se bar tako cini jer mi je ovo prva fifa u zadnjih 10 god :to_care:
Samo jos da provalim driblinge i editovanja (na pes-u sam vec profi za to :p) i bice pun uzitak.Ovu Fifu cu igrati mesecima ( e da sam pre godinu dana znao da cu ovo napisati,sam sebi bi rekao "ala si prs'o" :rofl:)
Pes 2011 demo jos nisam odigrao,nesto kuburim sa C particijom koja mi je mnogo manja od D,ali nema veze,njega cu i ovako skinuti kad izadje.Na kraju da kazem da nisam "fanboy" (kakav glup termin :facepalm) kao mnogi,igram sta mi se igra,tj sta je bolje za mene u datom trenutku,a rasprave sta je bolje smatram debilnim,i ostavljam u amanet onima koji nemaju sta pametnije da rade nego da se o tome "raspravljaju" :ciao: Ljudi,igrajte sta hocete,manite se takvih gluposti,ako ste spremni da se pobijete (ne poubijate :p) za takve nebulozne stvari,sta onda ocekivati za neka pitanja od zivotnog znacaja....
Jes' da sam se raspisao kao da mi je zadnji post u zivotu,ali nisam neko vreme pisao,pa me razumite :D Ako neko zna odgovor na ono moje pitanje gore,neka pomaze,verujem da nisam jedini sa ovim problemom....
mozel neko da mi objasni kako vi zunglirate ili pimpujete loptu? ja to neznam, a od juce sam presao da igram sa dzojstikom jer se na tastaturi nemogu izvoditi finte ^ :)
OrthodoxBabec
19.9.2010, 13:18
mozel neko da mi objasni kako vi zunglirate ili pimpujete loptu? ja to neznam, a od juce sam presao da igram sa dzojstikom jer se na tastaturi nemogu izvoditi finte ^ :)
Ja drzim LT i pritiskam RT i mogu da titram do sutra. :D
evil_geko
19.9.2010, 13:18
Dok drzis LT pritiskas brzo RT.
Svi driblinzi se rade u kombinaciji sa LT, vecina sa LT+desna palica.
Dok drzis LT pritiskas brzo RT.
Svi driblinzi se rade u kombinaciji sa LT, vecina sa LT+desna palica.
meni nece kad drzim lt i pritiskam rt, stoji kao zakopan. LT mi je button 7 a RT button 6.
:Dmoze moze sad sam malo kontrole izmenio.
Evo, resio sam situaciju sa seckanjem kod replay-a, probajte i vi.
Kopirajte ovaj lua folder u game/data folder.
Umanjilo mi je seckanje, ali i dalje po malo secne! U svakom slučaj hvala ti!!!
Da li ja uz fifu 11 moguce koristiti ovaj dzojstik?
http://www.seenpc.com/images/45316558.jpg
U pitanju je Genius maxfire G-08XU. Na 6toj strani teme sam nasao listu sam nasao link sa listom podrzanih dzojstika i na njoj nema ni jedan genius-ov :confused: Da li postoji neki jednostavan nacin da se to namesti (sto je savrseno radilo do fife 2007) ili da brisem smece i okrenem se pesu!?
Sto ne probas sam da li moze?Ja mislim da neces imati problema sa njim.
Ovaj personality +,sto vise utakmica igras dolazi do izrazaja pogotovo kod nekog koje igrao prosle Fife,evo drogba primjer odlican sut ima to i pise i lako dajes golove pogotovo ima Power header niko mu nista ne moze .Evo igrao 1vs 1 danas i slucajno opalih sa Anelkom http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/36808057 konacno go iz daljine
WU TANG CLAN
19.9.2010, 14:09
Da li ja uz fifu 11 moguce koristiti ovaj dzojstik?
http://www.seenpc.com/images/45316558.jpg
U pitanju je Genius maxfire G-08XU. Na 6toj strani teme sam nasao listu sam nasao link sa listom podrzanih dzojstika i na njoj nema ni jedan genius-ov :confused: Da li postoji neki jednostavan nacin da se to namesti (sto je savrseno radilo do fife 2007) ili da brisem smece i okrenem se pesu!?
Trebaju ti analogne palice za potpuni uzitak.
ko igra na tastaturi evo mu pomoc kako da namesti kontrole.
http://forum.ea.com/uk/posts/list/6455.page
mislim da je sve dobro objasnjeno
Meni sa clean XP SP3 piči na high na laptopu iz confe verovali ili ne(sa onim replay fixom).
Devilish Soldier
19.9.2010, 15:14
Malo pre mi se desila jedna može se reći ne realna stvar. Naime sudija je produžio prvo poluvreme 5 minuta iako je bilo sam dva prekršaja.
Ljudi ja znam da je piraterija zabranjena. ali ja cu sigurno skinuti sa neta fifu, ili kupiti pirata ovde u bd. pa me zanima da li ja sa piratom mogu da igram ono 5 na 5 online sa vama sa foruma?jer sigurno nije isto orginal i pirat, molim odgovor i bez zamerki.. ;)
I drugo pitanje da li ce moci u full igri da se igra u areni sa nekim drugim igracem, a ne samo sa kakom.? :confused:
Ljudi ja znam da je piraterija zabranjena. ali ja cu sigurno skinuti sa neta fifu, ili kupiti pirata ovde u bd. pa me zanima da li ja sa piratom mogu da igram ono 5 na 5 online sa vama sa foruma?jer sigurno nije isto orginal i pirat, molim odgovor i bez zamerki.. ;)
I drugo pitanje da li ce moci u full igri da se igra u areni sa nekim drugim igracem, a ne samo sa kakom.? :confused:
Sa piratom nema online, to je i svrha kupovine originala... mocice sigurno sa drugim igracem.
Kako se izvodi "Kleov manevar", ja sam pokusavao sve, znaci pimpujem i onda levi stick gore i sut, ali ona samo baci loptu ispred sebe i sutne!:mad:
Kako se izvodi "Kleov manevar", ja sam pokusavao sve, znaci pimpujem i onda levi stick gore i sut, ali ona samo baci loptu ispred sebe i sutne!:mad:
vidi. okrenes ledja golu, pimpujes i na analog povuces isto prema sebi znaci ne prema golu. onda je on podigne u vis i sve do i dalje drzi + sut!
sigurno ti nisam dobro objasnio,ali skapiraces
Devilish Soldier
19.9.2010, 16:33
"Kleov manevar" se radi ovako, znači LT držiš, RT klikćeš, sve to i dalje radiš plus klikneš strelicu na dole i šut.
"Kleov manevar" se radi ovako, znači LT držiš, RT klikćeš, sve to i dalje radiš plus klikneš strelicu na dole i šut.
svaka cast na objasnjenu, to sam i ja napisao, ali na mnogo tezi nacin.:D
Devilish Soldier
19.9.2010, 18:30
FIFA 11 DEMO Tweaker 0.2
http://img822.imageshack.us/img822/9053/bigef.jpg
HOW TO USE
1) Launch TOOL
2) Set FIFA 11 PC DEMO path
3) Choose Setting
4) Click SAVED
5) Start GAME from desktop icon or click START
6) Once SETTING SAVED, you can exit TOOL
7) Keep TOOL running if you want to use HOTKEY to exit game.
UNINSTALL
- Delete RNA.INI at FIFA 11 PC DEMOGame
Težak svega 1.31 mb
Download (http://www.filefront.com/17301635/11-PC-DEMO-Tweaker-0.2.exe/)
Evo jos jednog gola iz arene. http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/36843598 U pocetku sam malo zabrljao, ali sve je ispalo kako treba :D. Arenu vise igram nego meceve :alealeee: i to govori koliko je arena dobar mod. Usput nikako da postignem gol sa onom Kleovom majstorijom (ili kako se vec zove) :n-cc2:.
Mogu i na tastaturi da se izvode Kleove makazice.:D
Znači, što više igram igricu, sve mi se više igra! Igra je fenomenalna!:nov_explo
OrthodoxBabec
19.9.2010, 20:36
Ja prosto obozavam FIFU :alealeee: :D :aplauz:
Jel dajete golove iz daljine...ja nesto slabo u poslednje vreme, sve onaj golman odbrani...koji su dobri suteri po vama?
evil_geko
19.9.2010, 20:38
Smorili ste sa "Kleove makazice", pomislice covek da je stvarno on izmislio iste.
Jel dajete golove iz daljine...ja nesto slabo u poslednje vreme, sve onaj golman odbrani...koji su dobri suteri po vama?
Jel mislis u areni ili u samoj igri?Ja isto nisam uspeo,golman brani odlicno veoma je tesko pogoditi sa daljine barem na tastaturi.
Zato kad sutnem iz blizine skoro uvek dam gol.
nikolapfc89
19.9.2010, 20:49
Meni najdalji gol sa 17 metara :to_care: :kreza:
Mislim iz igre...sve golove dajem iz dobro izradjene akcije ali nekad mi dodje tako da opicim sa 30m...jos samo kad bi uslo.;)
Ja ili predaleko sutnem ili odem golmanu u noge :kreza:
Ianove reči su došle i na videlo! Fifa 10 NG je imala problema oko prečestih pogodaka sa velike udaljenosti, zato što je golman stalno izlazio van peterca. Ian je rekao da su to popravili, i sami ste uvereni da je to tako! Jedva čekam da izađe full da zaigram sa Man City-jem!:nov_guita
Verovao sam u Iana od pocetka,i podrzacu ga da radi i sledece izdanje na PC-ju.
Ja cu kao podrsku uzeti original.
Ne odmah ali za par meseci HOCU!
Svako ko je zadovoljan igrom neka skine pirata i nek proba,a onda neka skupi kintu i uzme ORIGINAL!
wE5DPPJy9Yk
Koja je ovo kamera, ili ju je on to manuelno namestio?
Broadcast?
To je broadcast, ja igram na toj kameri...mislim da je ovde zumirano i malo spustena kamera.
Poceo sam da vezbam sut sa felsom, mogu da uputim bolje i preciznije udarce za vreme tekme. Dok sutirate drzite rt 2 ili r2, kako vec. Evo jedan takav sut u areni, malopre snimio...
2Du6ClCuSkk
evil_geko
19.9.2010, 22:51
Momci, jel vi igrate sa sutom na assisted, vidim da nesto to mnogo precizno ide:D
Meni je sve na Semi oseim centarsuta koji je na manual a uskoro prelazim na full manual kad se jos malo ispraksujem.
Ja za sad igram na assisted...a jel se lakse daju golovi iz daljine na manual, jel postizes golove iz daljine?
Probao sve na manual ali prakticno je tako vrlo frustrirajuce i nemoguce igrati, ne verujem da cu se ikada uvezbati, za sad stavim ovo sto moze na semi as. ostalo na assisted, a bezveze mi je igrati sve na assisted.
evil_geko
19.9.2010, 23:00
Ja za sad igram na assisted...a jel se lakse daju golovi iz daljine na manual, jel postizes golove iz daljine?
Na manual sam samo jednu utakmicu probao, nisam gol mogao da pogodim:D
Dakle igram na Semi za sada, i mogu ti raci da sam na jednoj utakmici dao dva gola iz daljine, sa 30-ak metara i 25, nisam bio ulogovan tada da bih snimio:(
Tako da mislim da se itekako bolje daju golovi iz daljine na Semi jer tada imas mnogo vecu kontrolu pravca da zabiberis gde golmani ne mogu da stignu tako brzo.
Ali ne mogu da potvrdim, zato sto sam ja prakticno stalno igrao na Semi, na assisted mi je bilo suvise arkadno.
Pa izgleda da na assisted stalno idu sutevi tacno u golmana, koliko god ja menjao pravac. Sad bas isprobavam na semi u areni i bas se vidi razlika. Lakse se daju golovi...moracu da probam tokom meca kako funkcionise.
Evo ovako da iznesem i ja svoj sud. Godinama igram samo PES. Poslednjih godina FIFA nije imala sta da trazi na kompu. Sada sam instalirao oba demo-a i na mom kompu ce se ove godine igrati FIFA. Prvo mi se nije svidjala, ali onda kada sam posle nje upalio PES jednostavno stalno mi se cinilo da nesto nije u redu, i na kraju sam shvatio koliko je fifa bolja. Imam samo jednu veliku primedbu. Odbrana stoji mnogo duboko i napadac je stvarno retko u ofsajdu. Stalno jedan igrac juri ovog napadaca sto je ostao i onda ne bude ofsajd. Moze li to da se podesi negde u opcijama, kao u PES-u sto ima, da pomerim liniju unapred? Protiv malo boljeg ljudskog igraca to je katastrofalan propust i slaba tacka. Imam jos jedan problem. Imam gamepad Saitek p2660, i pri svakom prvom dodiru igrac mi povuce loptu ka vrhu ekrana, ne mogu to nikako da sprecim. Posle tog prvog kontakta sve radi normalno. Ima li neko resenje za ovo? Gamepad je savrseno ispravan.
Evo mene opet iz treće, naravno da iščitam prvo komentare :a_bleh:, pa tuširanje, pa jedna-dve partije FIFE, i onda na učenje jer mi je u 12h ispit...naj*bo sam ko jež! Poželite mi sreću jer će mi trebat:icon_stud!
Od juče sam počeo da vežbam na full manuel, i mogu vam reći da se brzo stiče kontrola, barem što se mene tiče! Samo budite uporni!
Aaaaaaaaaaaaaa...moj najbolji trik koji sam izveo do sada na FIFI! Naravo CR7 je u pitanju! POGLEDAJTE! Sreća pa sam bio ulogovan i odmah sam morao da ga snimim!
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/36967065
Jel samo na gamepadu moze da se namesta assisted, semi-assisted i manual?
i onda na učenje jer mi je u 12h ispit...naj*bo sam ko jež!
A i ti ucestvujes u onom rijaliti show-u "24 sati ispit":D. Krenuo sam na semi da igram i bolje se upute sutevi nego na assisted, ima se veca kontrola lopte. Ali na manuel mi jos mnogo tesko, ne mogu dva pasa da sklopim. Zeznuta ova fifa...kod pes-a se naviknes za dve tekme a ovde bogami vec nekoliko dana igram pa me komp i dalje baca na muke.
Odbrana stoji mnogo duboko i napadac je stvarno retko u ofsajdu. Stalno jedan igrac juri ovog napadaca sto je ostao i onda ne bude ofsajd.
To je i mene u pocetku nerviralo, stalno mi ispada odbrana. Sada cim izgubim loptu, ne srljam odmah da im oduzmem, nego lepo smirim igru i povucem sa igracima nazad i onda nema gde da prodju...pre sam im samo jurio napadace...Imas prilikom odbrane kad drzis lt2, onda se bolje postavljas.
Jedine stvari koje mi nedostaju iz pes-a su wide kamera i team managment.:( Moram priznati da je to tamo bolje odradjeno...najvise mi nedostaje opcija "individual" kad mozes svakog posebno igraca da stavis na koju poziciju zelis....sa tim moze da se prave zanimljive formacije.
Jel samo na gamepadu moze da se namesta assisted, semi-assisted i manual?
I mene to zanima...kad je controler ukljucen onda ne mogu tastaturom da udjem da menjam ta podesavanje. Izgleda da je to samo za gamepad.
FIFA 11 Demo Stadium Changer
hANBCP1yBXY&feature=player_embedded#!
Created by: Hrvoje Bajlo
You can play with Bernabeu as training and Arena as Match Stadium
HOW TO INSTALL
Install this mod in your FIFA 11 DEMO main folder
Installer should automatically find FIFA 11 DEMO main folder
!!!!START FIFA 11 Demo Stadium Changer from Desktop Icon!!!
In case you have problems with the game after you install this mod check out that in GAME folder we have place 2 backups of files : data2.bh and data3.bh.Remove the ones installed and replace them by these backup files.
DOWNLOAD
http://www.filefront.com/17304428/FIFA11DemoStadiumChanger.rar/
http://hotfile.com/dl/70554285/d58e866/FIFA11DemoStadiumChanger.rar.html
http://uploaded.to/file/t7uzyj
posle vise odigranih utakmica u fifi jedino sto mogu da kazem je: I'm fu*kin impressed :D gameplay brzi ma sve je bolje od prosle. Nego moze neko da mi kaze koja je to difolt tezina posto razvaljujem komp 6-7 0 na difolt tezini :D
hANBCP1yBXY&feature=player_embedded#!
Created by: Hrvoje Bajlo
You can play with Bernabeu as training and Arena as Match Stadium
HOW TO INSTALL
Install this mod in your FIFA 11 DEMO main folder
Installer should automatically find FIFA 11 DEMO main folder
!!!!START FIFA 11 Demo Stadium Changer from Desktop Icon!!!
In case you have problems with the game after you install this mod check out that in GAME folder we have place 2 backups of files : data2.bh and data3.bh.Remove the ones installed and replace them by these backup files.
DOWNLOAD
http://www.filefront.com/17304428/FIFA11DemoStadiumChanger.rar/
http://hotfile.com/dl/70554285/d58e866/FIFA11DemoStadiumChanger.rar.html
http://uploaded.to/file/t7uzyj
Jel neko probao ovo?
Koje fajlove da backup-ujemo?
flamingos
20.9.2010, 13:01
posle vise odigranih utakmica u fifi jedino sto mogu da kazem je: I'm fu*kin impressed :D gameplay brzi ma sve je bolje od prosle. Nego moze neko da mi kaze koja je to difolt tezina posto razvaljujem komp 6-7 0 na difolt tezini :D
amater skini imas na prethodnoj strani tviker koji prebacuje tezinu na profesional i poroduzvaa tekmu na 6minuta.
Devilish Soldier
20.9.2010, 13:17
FIFA 11 DEMO Ball Selector
http://img823.imageshack.us/img823/8408/bigj.jpg
HOW TO USE
+ Launch TOOL, assign FIFA 11 PC DEMO PATH
+ Before playing game, launch TOOL
+ Select BALL ID with preview
+ Click SAVE then playing GAME
+ NOT support CHANGE while playing GAME
+ NOT support ADD more ID
Težak 1.12 mb. DOWNLOAD (http://www.filefront.com/17299922/11-PC-DEMO-Ball-Selector.exe/)
Jel neko probao ovo?
Koje fajlove da backup-ujemo?
Ja sam probao...on instalira posebnu ikonu na desktop sa koje ti menjas koji hoces stadion. Moze da biras da li hoce Santjago za trening i trening za tekmu i obrnuto.
getawayblues
20.9.2010, 13:40
Ljudi, ja vas jos jednom molim... Ako moze neki basic tutorial, sa osnovnim driblinzima, i da li uopste mogu... na tastaturi :)
Za tastaturu ne znam da li moze ali i da moze mislim da ce biti pravo mucenje. Kupi lepo neki gamepad i cepaj.
stankovic82
20.9.2010, 14:09
Evo jedan gol u 90 min. za pobedu http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/36989825
Upravo sam probao demo i mogu reci da je ovo najbolja fifa do sada igrao sam na mediom i na tele kameri pa mi nemojte zameriti ako kritikujem nesto sto je na high dobro urađeno prvo mrezica je i dalje neprirodna kad se da gol sto mi najvise smetalo i u prethodnim fifama ,tele kamera koju ovde mnogi kritikuju je sasvim dobra i posdeca na kameru iz ranijih delova pesa al ono sto nije normalno i apsoluno neoprostivo je sto se ne vidi igrac kad se ide blizi aut linije odnosno vide mu se samo noge i lopta i neko je ovde vec kritikovao da se jako lako suta iz daljine mada mozda je to posledica sto ima da se igra samo na amateru al sve jedno i za amater je prelako mislim sa barsom sam dobio leverkuzen 5-1 a kad sam igrao sa leverkuzenom protiv barse 6-0 sam dobio mislim procenite sami ono sto je dobro urađeno jesu animacije i igra je mnogo lepsa nego sto je pre bila al se nadam da ce tezina biti malo bolja jer je ovo stvarno smesno sad vidim da postoji neki twiker pa cu da ga skinem da vidim kako je na profesional nadam se na nisu s*****i igru koja je stvarno dobro uradjena sa prelakom tezinom
Nervira vecinu jer je cesto nepregledna i kaska za loptom...
evil_geko
20.9.2010, 14:54
Upravo sam probao demo i mogu reci da je ovo najbolja fifa do sada igrao sam na mediom i na tele kameri pa mi nemojte zameriti ako kritikujem nesto sto je na high dobro urađeno prvo mrezica je i dalje neprirodna kad se da gol sto mi najvise smetalo i u prethodnim fifama ,tele kamera koju ovde mnogi kritikuju je sasvim dobra i posdeca na kameru iz ranijih delova pesa al ono sto nije normalno i apsoluno neoprostivo je sto se ne vidi igrac kad se ide blizi aut linije odnosno vide mu se samo noge i lopta i neko je ovde vec kritikovao da se jako lako suta iz daljine mada mozda je to posledica sto ima da se igra samo na amateru al sve jedno i za amater je prelako mislim sa barsom sam dobio leverkuzen 5-1 a kad sam igrao sa leverkuzenom protiv barse 6-0 sam dobio mislim procenite sami ono sto je dobro urađeno jesu animacije i igra je mnogo lepsa nego sto je pre bila al se nadam da ce tezina biti malo bolja jer je ovo stvarno smesno sad vidim da postoji neki twiker pa cu da ga skinem da vidim kako je na profesional nadam se na nisu s*****i igru koja je stvarno dobro uradjena sa prelakom tezinom
Prebaci sve na manual pa da vidim kako ces i jedan gol da das, cak i na amateur ;)
Nemojte ljudi da odigrate igru na Assisted i onda pricate kako je laka, pravi gameplay je na Semi i Manual.
Prebaci sve na manual pa da vidim kako ces i jedan gol da das, cak i na amateur ;)
Nemojte ljudi da odigrate igru na Assisted i onda pricate kako je laka, pravi gameplay je na Semi i Manual.
Sta mislis koliko njih uopste zna da moze da prebaci na manual? ;)
Ja se drzim jos semi, samo centarsut na manuel, mnogo je bolje...Za vas koji kazete da je lako, stavite profesional i bar semi kontrole pa da vidite kad vas napuni Bayer, necete znati gde se nalazite.;)
evil_geko
20.9.2010, 15:58
Villa ceka odobrenje sudije da se vrati na teren :D
xMRTCOCx6qA
Svaka im cast na ovakvim detaljima!
sad sam prebacio na manuel i sasvim je drugacije i samim tim mnogo teze i bolje al sam kasnije prebacio na kameru kao sto je u areni i mogu da kazem da je sasvim novi dozivljaj fudbala odlicno je urađeno zbog ovoga cu da kupim dzojstik sa onim analognim jer za ovo vredi mislim da ce ove godine i fifa i pes ostati na mom hardu jer su stvarno obe igre odlicno urađene i tesko se opredeliti za jednu
ako neko moze da mi objasni gde se podesava rezolucija i detalji u ovoj fifi...prvi put igram fifu i ne mogu da nadjem :D
Devilish Soldier
20.9.2010, 16:52
Ispod Play imaš Game Settings
http://img153.imageshack.us/img153/2365/46321429.jpg
kako da resim problem,posto mi ponekad izbacuje iz igre,da nije do toga sto ne mogu da instaliram onaj net framework 2.0 sto ide uz igricu,imam xp sp3,kad hocu da instaliram net framework pise da ne moze da se instalira zato sto se ne poklapaju dve verzije ???
Ja cu kao podrsku uzeti original.
Ne odmah ali za par meseci HOCU!
Svako ko je zadovoljan igrom neka skine pirata i nek proba,a onda neka skupi kintu i uzme ORIGINAL!
Ovo je jeftinije i od FIFA 10 PC samo 25 eura.
Da li je moguce da na shopto.net nema fifa 11 za PC, nije mi jasno.:confused:
@Stefan5: Vidim da je na dvd.co.uk 30 evra, gde si ti nasao za 25?
liverpool
20.9.2010, 21:44
jel moguce da sa gracikfom GF 9400 GT moram da stavim detalje u fifu na very low???
jel moguce da sa gracikfom GF 9400 GT moram da stavim detalje u fifu na very low???
ja imam istu na 512 mb i i gram na low jbg,samo niko mi ne odg zasto mi igra izbacuje
Ne znam zasto se cudis kad je to veoma slaba karta?!
Meni sa HD4550 radi na high,doduse proc mi je na 3.5ghz
Al opet nije 9400gt toliko losa?
Ja imam integrisanu 4200 i sve mi je na high, ne pada ispod 30 FPS u igri, doduse kod replay-a pad ispod 20, ali u toku utakmice sve radi super! Mislim da je 9400gt bolja od moje integrisane tako da...
Pa onda njemu zezaju drajveri ili nesto do samog sistema.
liverpool
20.9.2010, 22:31
ne znam,mozda ce ful lepo da mi radi....
Meni komp,nista poseban, graficka slaba! a radi na high lagano! bez imalo seckanja, samo u replay da se ne lazemo secka mnogo, al sam ga sredio sa onim dodatkom sto je neko postavio. ;)
I meni na high odlicno radi,doduse sa iskljucenim Vsuncom ili kako vec,dosta usporava igru.Bez njega radi odlicno.
ne znam,mozda ce ful lepo da mi radi....
pa nisam bas siguran.. jer ipak igrica je zavrsena 100%, ovo je demo, kasnije izlazi full, neznam ocel bit neke razlike... :(
I meni na high odlicno radi,doduse sa iskljucenim Vsuncom ili kako vec,dosta usporava igru.Bez njega radi odlicno.
Vsuncom :rofl:
No offense
V-Sync
liverpool
20.9.2010, 22:43
da li mi mozda treba neki program ili sta vec???
da li mi mozda treba neki program ili sta vec???
mozda neki driveri, nisam siguran..imas li najnoviji DirectX?
liverpool
20.9.2010, 22:50
imam sa fife inst. diretx....
imam sa fife inst. diretx....
stv. neznam idi na ea forum pa pitaj znaju oni 100%..;)
zna li se kolko ce kostati demo? 30 e?? vise?
Sad sam probao sve na manual, i mogu reci da je dosta za*****o, ali kad se stavi sve na semi sve postaje duplo zabavnije! :)
Jel moze neko da postavi sliku svoje seme kontrola za gamepad? Prvi put pokusavam da igram na gamepadu pa se ne snalazim bas najbolje.
Hvala unapred.
polarnimeda
21.9.2010, 0:27
Jel moze neko da postavi sliku svoje seme kontrola za gamepad? Prvi put pokusavam da igram na gamepadu pa se ne snalazim bas najbolje.
Hvala unapred.
tesko ce ti to pomoci jer sve zavisi od onoga sto na pocetku izaberes u igri (ono classic, sutom i sta jos bese)... sa obzirom na to se biraju kontrole pre ulaska u igru, a i to kad odaberes, sve sto si pritisnuo i birao predstavljeno je brojem koji ne mora da bude isti kao na gamepad-u koji o5 verovatno nece biti isti kao tvoj... a pre svega- to ce biti izbor komandi onog ko je sliku postavio i ko je navikao na njih (kao sto ja u svakom fudbalu za iste stvari dodeljujem iste tastere godinama unazad)..
al ako si siguran da zelis- reci samo koju sliku hoces... onu pre ulaska u igru, ili iz igre?
mada ja kapiram da ti je najbolje da se prosto naviknes na njihove default komande... :)
Meni komp,nista poseban, graficka slaba! a radi na high lagano! bez imalo seckanja, samo u replay da se ne lazemo secka mnogo, al sam ga sredio sa onim dodatkom sto je neko postavio. ;)
ne razumem kako s takvom konfom moze da ti radi na high ???
Ja mislim da je u ovoj igrici najbintniji procesor, pa RAM, i na kraju je grafička.
Moja konfiguracije je sledeća. (pišem po stoti put)
Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 4800+ 2.5GHz
1 GB RAM 800 MHz
i grafička, bedna GeForce 8500 GT 256 MB
radi savršeno na 1440 x 900 na hight,sa uključenim Vsync i MSAA na Off
nikolapfc89
21.9.2010, 7:36
Moguce Zale,ja imam istu konfig samo procesor 2.09 Ghz i radi samo na Low.
kako u ovoj ighri poprilicno skace zauzece procesora,treba ti pre svega snazan procesor pa psole grama,ram je tu na tek 3cem mestu.
ja imam:
Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 4000+ (2.1GHz)
2 GB RAM na 800
Gainward 8500 GT 256 MB DDR3
i radi extra na high sa vsync(doduse ne silujem max rezoluciju)-dok nisam stavio nove drajvere(260.63)seckalo je na low a sad je ok
ja imam:
2 GB RAM na 800
i radi extra na high sa vsync(doduse ne silujem max rezoluciju)-dok nisam stavio nove drajvere(260.63)seckalo je na low a sad je ok
Jel ti secka replay sa tim novim drajverima, mislim jel pada frame rate?
tesko ce ti to pomoci jer sve zavisi od onoga sto na pocetku izaberes u igri (ono classic, sutom i sta jos bese)... sa obzirom na to se biraju kontrole pre ulaska u igru, a i to kad odaberes, sve sto si pritisnuo i birao predstavljeno je brojem koji ne mora da bude isti kao na gamepad-u koji o5 verovatno nece biti isti kao tvoj... a pre svega- to ce biti izbor komandi onog ko je sliku postavio i ko je navikao na njih (kao sto ja u svakom fudbalu za iste stvari dodeljujem iste tastere godinama unazad)..
al ako si siguran da zelis- reci samo koju sliku hoces... onu pre ulaska u igru, ili iz igre?
mada ja kapiram da ti je najbolje da se prosto naviknes na njihove default komande... :)
Hvala puno, poslucacu tvoj savet i navici se na default. :)
Jel ti secka replay sa tim novim drajverima, mislim jel pada frame rate?
od izliva srece nisam stigao da pogledam,javljam
PADA I DALJE,jbg-meni nebitno
Kako se gleda usporeni replay?
Piše LS for slow motion,(levi analog, jel?)
ali šta god radio nemogu da usporim replay.
Namestim orbit kameru i onda bih hteo neki slow motion...
stankovic82
21.9.2010, 11:59
Evo jedan dobar sut i pogodak,van 16m:http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/37154995
getawayblues
21.9.2010, 12:19
provalih pimplanje na tastaturi... ostalo od driblinga cini mi se ne moze. Na analognom probah ostalo... Savrseno!
ja imam:
2 GB RAM na 800
ja imam isti procesor,graficku ge force 9400 gt 512 mb,2 gb ram,ali mi ipak i na low pomalo secka
stankovic82
21.9.2010, 12:55
http://www.youtube.com/watch?v=KfLnhlygOjA&feature=player_embedded
OrthodoxBabec
21.9.2010, 13:07
Ovaj MonkeyDragon ce da napravi cudo od FIFE 11 PC.Jedva cekam da izadje full igrica pa da MD krene da pravi patch-eve :alealeee:
Editovanje Cinematica... sta reci a ne zaplakati.;)
Nece da mi pimpuje loptu, svi ostali driblinzi rade, ali pimpovanje lopte jok!!!! Ima li neko slican problem?
Devilish Soldier
21.9.2010, 14:16
Probaj u Areni modu to da radiš, moraš da stojiš mirno neće da krene da pimpuje dok si u "trku" ili hodu. LT držiš, RB klikćeš.
Djordje Turjacanin
21.9.2010, 14:31
Kako se gleda usporeni replay?
Piše LS for slow motion,(levi analog, jel?)
ali šta god radio nemogu da usporim replay.
Namestim orbit kameru i onda bih hteo neki slow motion...
LS ti znači Left Stick, moraš pritisnuti levi analog da klikne i onda ide usporena kamera.
da drzi LT i pritiskaj RB(nemoj da se zeznes kao ja pa da pritiskas RT umesto RB :D ) udji u game settings pa podesi mora da bude LT + RB. ;)
Evo neke stvari o manuel podesavanjima ali na engleskom..mislim da nece biti problem da se razume:
"Normal shooting like it is in all football games we know, is about how long you hold a direction. You know, the longer you hold the wider the shot..
Manual passing isn't about that. Manual passing says you have a 0.5 inch stick (approximately, the stick on the xbox 360 controller is pretty small) for 90° (the Field Of View) which means that 1° on the screen requires you to move the stick ~0.005 inch.
That's what manual mode is about and it's perfectly done I'm sorry.
You don't need a math degree to figure out that when you shoot, most of the time, there's a lot more area on the screen where the goal isn't, than where the goal is.
http://img841.imageshack.us/img841/900/37242573.jpg
Look at this screen, the red part is over 4 times smaller than the yellow part. Which means that 1/5 (0.1 inch) of the left stick is dedicated to the goal on that screenshot, the rest is off target.
Is it what happens when you shoot ? Exactly. You must move the stick up to 0.1 inch to be on target.
What you're asking for is an assisted mode, the manual mode is perfectly implemented and it's exactly how it should be.
The problem is that we (humans) are not genetically programmed to be that precise, moving our thumb 0.005 inch to move 1 degree is just impossible for us, we're not robots.
Try manual mode with a joystick now, where you have a much bigger object to work with, and you'll see it's much easier.
With practice you'll probably get better Doc, but is it worth it ? I'm currently wondering that myself.. The semi setting is very good.. But the only advice I can give you, and trust me I wouldn't since you're much better than me at FIFA is that you should shoot first, and then adjust the direction. (before the ball leaves the foot obviously, or it's too late) This way it's easier to focus on really doing a minute movement..otherwise we just have this "hold a direction" reflex from traditional shooting."
Evo juggling tutorial....
_Ps-c5FCNMU
I skill tutorial za PC:
ogYIPBx0NL0
aj kazite kako da namesti na manuel?
Jel bi znao neko da mi kaže, kako se žonglira na joysticu! Držim L2 i počnem da pinpujem brzim kliktanjem na R2...ali nikako nemogu da izvali kako da žongliram!? Zna li neko?
Zna li neko da li ce biti moguce da se ubacuju stadioni u FIFU 11?
Zna li neko da li ce biti moguce da se ubacuju stadioni u FIFU 11?
Moguce je...Izgleda da ce stepen modifikacije biti veci cak i od FIFA 10 PC.Evo ovaj momak vec je provalio kako da edituje scene(mnogo zeznuto).
Zasto su demo stavili samo na amateur ? Kontam nesto da amateur mogu najbolje da se uvide greske u igri pa da za full nesto koriguju ? (naravno sitne stvari oko gameplaya ... ) sta mislite ? Posto mi je stvarno nelogicno da stave samo amateur mora da su imali neku nameru .
nikolapfc89
21.9.2010, 20:51
Aj neko ko je instalirao ove drajvere tj,beta 260.63 nek slika i okaci Driver details,hitno mi treba.
Ovo
http://ultraphoto.org/images/gh4133u7x5b2xwtmf6vj_thumb.jpg (http://ultraphoto.org/viewer.php?file=gh4133u7x5b2xwtmf6vj.jpg)
Evo ti, danas sam stavio te nove...
http://www.dodaj.rs/t/1N/nu/1iiWu4hf/untitled.jpg (http://www.dodaj.rs/?1N/nu/1iiWu4hf/untitled.png)
Ovaj semi je bolji od assisted samo treba prakse
^Mozes da stavis ubac na manuel, meni je to bolje, nekako preciznije saljem lopte na glavu.
Kako da rešim problem sa LevelOfDetails (LOD)...
Izgleda da je namešteno na very low po defaultu, pri korištenju manjeg zuma.
(tele cam npr.)
Probao sam dva fajla sa ea foruma
- lua folder sa setings fajlom koji sam kopirao u game/data
i još jednu varijantu gde ima i data0.bh fajl,(koji ide u game folder) ali tada nije igra htela da se startuje.
Šta god ubacim isto, face su bez lica totalno. Kao da ne registruje lua folder uopšte?
Kako face bez lica, nemaju teksture ili sta? Ja kad sam ubacio onaj lua folder meni se lepo vide igraci i kad je udaljena kamera.
Nema detalja na licu nikakvih,samo krug, nema nosa, očiju, ništa.. very low izgleda...ali ima na zumiranim kamerama.
Koji si lua folder stavio?
Pa imam onaj sto sam uploadovao, imas na 115-toj strani.
Evo kako mi izgleda
http://img202.imageshack.us/img202/6909/fifatele.jpg
pa sta je tu probelm sve je regularno znas li ti koliko je udaljena ta kamera?
Nikola16789
22.9.2010, 0:44
Evo kako mi izgleda
hahaha, na sta ovo lici, vidi sudiju :rofl:
A sto je jos smesnije, oni te ubedjuju da "to tako treba" :rofl:
Ako je svima tako, ne smeta uopšte.
mali off:
Koliko sam pissed off zbog pesa ne možete da pojmite...
Posle 8 uzastopnog ofsajda, zabagovani trash leti i ostavljam FIFU
i FA Premie League Stars 2001.
Sa ovim zaključujem svoje pominjanje pesa.
Evo kako mi izgleda
Proveri ti jos jednom taj lua folder gde si ubacio. Kod mene na skroz udaljenoj tele kameri ne gube se detalji, sve se lepo vidi.
C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 11 Demo\Game\data
C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 11 Demo\Game\data
Pa nemam pojma, tu je i kod mene i sve radi ok. Probaj da instaliras ponovo demo pa ubaci.
stankovic82
22.9.2010, 13:17
Ljudi,jel ima neko u planu da pazari original?
Ja mozda, ali kad sakupim pare...sad sam kupio gamepad sa analogom da ispostujem igru.;) Izvadio sam onu internet karticu u intesi zbog pes-a, ali eto posto od njega nema lebac skupljam sad za fifu.
EDIT: Kod mene se vidi sve lepo iz daljine, nemam takvih problema...igru stavis na slow i onda je ekstra...a i treba igra da bude malo brza i dinamicnija a ne da se smorim kao kod onog pes-a.
evil_geko
22.9.2010, 13:45
Naravno, za razliku od KONAMI-eve igre ove godine, ova igra zapravo ima osecaj pravog fudbala.;)
Na manualu jedva da vezem dva tri "brza" iz prve.
Manuel je jos uvek tezak za mene, trenutno koristim sve na semi.
Ja retko kupujem orginale ,ali cu FIFU najverovatnije kupiti ,realno za mene vredi dati 30-40 evra koliko vec kosta ,prvo ljudi su se pomucili oko arene mod ,mislite da je to lagan posao ?Da se onako realno odradi kontrola lopte ,sutevi ,mogli su sam oda izbace igru (koja je jako dobra) i odmah da pojedu PES ipak potrudili su se i za tu Arenu da olaksaju prilagodjavanje igrici i zabave igrace sto jako cenim...Druga stvar otkupili su licence za brdo klubova ,pa necu morati da skidam pece3ve i na svakih mesec dana da se smaram sa njihovim apdejtovima...
Naravno svako ima svoje misljenje ,ali ja cu kupiti svakako orginal ,zelim ovu revoluciju na PC da imama lepo upakovano bice ovo zlatna vredno...
polarnimeda
22.9.2010, 14:05
godinama unazad nisam igrao demo fudbala (u single player-u) onoliko koliko sam igrao ovaj... radujem se golu vise nego ranije, cesto nasmesim od zadovoljstva kako je nesto odradjeno, a izgleda kako je uvak i trebala... :aplauz:
stankovic82
22.9.2010, 14:10
Manuel je jos uvek tezak za mene, trenutno koristim sve na semi.
Ja samo through pass stavljam na manuel,ostalo na semi.Sve na manuel,je za mene previse naporno,barem za sada.
evil_geko
22.9.2010, 14:10
radujem se golu vise nego ranije, cesto nasmesim od zadovoljstva kako je nesto odradjeno, a izgleda kako je uvak i trebala... :aplauz:
Upravo ovo, jednostavno ne mozes ravnodusan da ostanes koliko su neke stvari dobro odradjene!
do sada nije izasla bolja simulacija fudbala za pc, a za to sto ti trazis ces morati ili da prosetas do stadiona, ili da pricekas FIFA 20...
msm, sta je tesko prekopirati 2 fajla da ti sve radi kako treba? ako je to tesko, sacekas da izadje igra (ako ti je to lakse). koliko je igara od kojih se ocekivalo vise od FIFA izlazilo u full verziji i patchovano 7-8 puta sa komadima od po 500mb, da o5 ne bi radilo sve kako treba... ovde je ocigledno sitnica problem i ne vidim kako ne bi bila resena u full verziji; da se ne muce ljudi sa kopiranjem 2 fajla...
godinama unazad nisam igrao demo fudbala (u single player-u) onoliko koliko sam igrao ovaj... radujem se golu vise nego ranije, cesto nasmesim od zadovoljstva kako je nesto odradjeno, a izgleda kako je uvak i trebala... :aplauz:
Može link do ta 2 fajla?
@Nikola16789 Pa znaci onda da nije do igre nego do tvog kompa nesto. Ja sistem nisam menjao vec godinu dana, redovno updejtujem, ubacujem sveze drajvere, novi directx i sve ostalo sta je potrebno i fifa radi perfektno, a imamo slicne konfiguracije. Vidis da kod drugih radi sve ok...promeni drajvere ili sta vec, updejtuj directx ili sta vec drugo treba...nesto kod tebe koci.
@Stefan 5 Link imas na 115 strani, pise "lua".
Može link do ta 2 fajla?
Procitaj prvo komentare, posto ima vise verzija lod file/ova.
pozdrav
link
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=164268&page=2
Ne znam koji je najbolji, ja koristim ovaj i sa njim nemam problema.
Neverovano koliko se igraci krecu realisticno i prirodno , bekovi se ponasaju onako kako trebaju,igraci se ne gube po terenu ...Protivnik igra izuzetno inteligentno iako je na amateur ! Odbrana je fantasticna za razliku od pesa igraci reaguju na logican nacin ,ako lopta ide u 16 defanzivac ce je izbaciti glavom ili ako mu ide iza ledja sutnuce je pa gde zavrsi dok u PES hvata petu iz nemogucih pozicija i ispucava na polovinu ...Zatim igraci su uradjeni upravo onako po svojim karakteristikama dakle ako dam pas Anelki u slobodan prostor mnogo je veca verovatnoca da ce stici pre golmana nego da se tu nasao Lampard dok u pesu (barem 2010) uvek golman stigne pre igraca bez obzira koliko igrac bio brz , nekako mi je pes posle 3-4 god igranja postao zesca arkada ,potezi su krajnje predvidljivi ,odbranu igras tako sto drzis brzo trcanje i pas i lopta je tvoja ,nema lucidnosti ,realisticnosti...Ovo pisem za PES 8-9 i 10 , ovaj demo sam malo igrao da bi doneo neku odluku jer me je FIFA potpuno kupila ,ali za to kratko vreme koje sam igrao primetio sam da je poboljsano to dodavanje iza ledja tj igrac moze da stigne pre golmana , golmani su poboljsani ,sudija je izgleda i dalje retard mogu da otkinem protivniku nogu on pusti prednost i posle mi ne da ni zuti ...Pasovi su poboljsani ,ali meni ej to sve u FIFI mnogo bolje ,realnije ,nekako mi se cini da FIFA ima neku dinamiku ,a opet u celoj toj brzini ostavlja se prostor za lucidnost i umece ,dok se saigraci krecu upravo onako kako treba...
Pes ima neke sitne prednosti poput ono stojanja igraca u dresovima kada se biraju klubovi,glovi su lepse uradjeni ,mozda i trava , kada biras klub pokaze ti na karti odakle je ,ali je meni to sve zanemarljivo u odnosu na ono sto nosi FIFA uz sve svoje licence normalno igranje SEZONE bez neke IMAGINARNE MASTER LIGE i ako je ona izgradila poseban kult ,ali ipak lepse je krenuti normalnu sezonu gde u prvu ligu ulaze Mildsbro,WBA... Nego WE united....
getawayblues
22.9.2010, 17:01
Meni je jedino bezveze to sto, makar na tastaturi gdje je sve asissted, igraci i na najtezem nivou previse lako ulaze u kontre sa loptama u prostor, kad protivnik juri rezultat... JEste primijetili to isto?
Izvadio sam onu internet karticu u intesi zbog pes-a, ali eto posto od njega nema lebac skupljam sad za fifu.
:kreza: Ista priča i kod mene... Malo je skuplja na preorderu, 25 funti, što izadje 3100 din,+oko 5e poštarina, a kod nas 4750...kanda ću uštekati kad već bude full price..(a nisam morao danas naručivati family pizzu)
Jel možeš da postaviš jedan screen sa tele kamere, (maximalna high, ostalo default)?
Drugari pomogajte! Instalirao sam demo kod burazera, i lepo je pokrenulo igru! Sledeci put kada sam je pokrenuo, pocelo je da zeza, i stane kod ucitavanja sa kakinom slikom odmah na pocetku! treba mu jedno pet minuta da predje na drugu sliku! Pola sata do arene, i onda arena secka nenormalno. Instalirao sam nove drivere i sve... ima li neko resenje?
Drugari pomogajte! Instalirao sam demo kod burazera, i lepo je pokrenulo igru! Sledeci put kada sam je pokrenuo, pocelo je da zeza, i stane kod ucitavanja sa kakinom slikom odmah na pocetku! treba mu jedno pet minuta da predje na drugu sliku! Pola sata do arene, i onda arena secka nenormalno. Instalirao sam nove drivere i sve... ima li neko resenje?
Udji u task manager i potrazi fifa.exe. Pogledaj da li je stavljen high priority za nju, mozda to zeza...treba da se stavi na normal.
Pa sta sad, ispada da smo mi krivi sto tebi ne radi...ja ne znam kako da ti pomognem oko toga sto nece...neko kaze da je resio problem sa onim proces priority, probaj sa tim...stavi na normal ili low i vidi kako se ponasa.
Evo jos jedno resenje:
for those having frame/lag issues...if you have dedicated video card-enable your integrated graphics.In BIOS you should find system share memory size and check the lowest POSSIBLE value.I say possible because the lowest sometimes makes BSOD(blue screen of death) when the windows loads.This solves the problem on my older PC.
http://moddingway.com/news/2014.html
Nikola16789
22.9.2010, 23:31
Ok, evo probah Fifu kod druga, kod mene jednostavno ne radi... ni afinity podesavanje, ni raznrazni fixevi, a beta drajvere necu da instaliram.
Pa nekoliko reci od mene:
Prvo da pohvalim arena mod koji je jednostavno celodnevna zanimacija, sreca pa mi ne radi inace bi svo vreme na to stukao...
Igra je dosta sporija nego kod mene. Kod mene na slow speed ide brze nego kod druga na high speed. Smesno, ali istinito. Ok je brzina, zaista. Jednostavno postoji problem kad je igra na very low grafici, gameplay je dosta brzi...
Grafika - nista posebno, boja trave mi je dosta ruzna, al dobro, generalno me takve gluposti ne zanimaju. Igraci bez ociju i usta su zaista smesni, verovatno LOD moze da se sredi kroz lua skripte, ali nismo to radili...
Gameplay je zaista dobar, mozda se za nijansu preteruje sa hvaljenjem, ali mi se svidja... igram na tastaturi gde na zalost nije moguce namestiti sve na manual. Eto jos jedne zamerke. Odigrao sam samo 2 utakmice tako da nisam stekao neko misljenje o lopti, jacini udarca i ostalom... Mislim da se mreza mnogo bolje ponasa u pesu kad lopta uleti u nju, al dobro, ponovo krajnje nebitan detalj...
Zamerka ide za pokazivac igraca koji je zelene boje za tastaturu, i stapa se travom, pa ne vidim kojeg igraca kontrolisem...
Nekako mi mlaka atmosfera, isto kao i u pesu...
Uglavnom, slazem se da je igra jako dobra, ali ne mogu da predjem preko cinjenice da su usr*li stvar sa optimizacijom...
Sacekacu full igru da vidim da li ce nesto da se promeni...
WU TANG CLAN
22.9.2010, 23:34
Na tastaturi nikako ne mozes da dobijes pravi utisak o igri,igra je dizajnirana za gamepad sa analognim palicama.
Nikola16789
22.9.2010, 23:37
Na tastaturi nikako ne mozes da dobijes pravi utisak o igri,igra je dizajnirana za gamepad sa analognim palicama.
ne umem i ne zelim da igram sa gamepadom, 7-8 godina igram na tastaturi i zadovoljan sam... naravno da sam probao na gamepadu i oseca se razlika, ali isto kao i za PES sto sam rekao, nije mi toliko bitna :)
Meni je krajnje bezveze da koristim svega 6 prstiju, koliko se koristi na gamepadu od mogucih 10 prstiju... :)
A i ja sam u prednosti kad se skupi drustvo a ima samo jedan gamepad :) ja uvek igram a ostali se menjaju :kreza:
WU TANG CLAN
22.9.2010, 23:45
Tastatura nema analogne palice i samim tim ne mozes da igras kako je zamisljeno,automatski ne mozes da izvedes 50% funkcija.
Devilish Soldier
22.9.2010, 23:46
Ne znam ko je izasao sa sloganom ''King is back''-PES 2011. :facepalm
Ja sam postavio na forum tu šotku sa tim sloganom, mada ne znam čemu to kada su apsolutno vladali na PC(ako se taj slogan odnosio na PC verziju uopšte, ako je konzola upitanju onda je ok). Mada stvarno razlika između Fife 10 i 11 je očigledna i vrlo prijatno sam se iznenadio. Slažem se skoro sa svim u tvom prethodom postu. :n_klanja:
Ova fifa jednostavno mora da se igra na gamepadu sa analogom...ja sam sa obicnog presao na analogni i mnogo je bolje. Treba malo navikavanja ali posle je mnogo lakse. Veoma je znacajno koriscenje finti ako znas u pravo vreme na pravom mestu da ih primenis...lakse prodjes odmbrambenog igraca...ali ponavljam, za to treba dosta vezbe. Isto ti treba analog ako zelis dug for. Mozda moze da se mapiraju svi dugmici na tastaturi ali verujem da to postaje jako nepregledno i tesko za snalazenje, zar ne?
Nikola16789
23.9.2010, 0:10
Zaboravih, izvodjenje kornera mi je cudno. Deluje kao da je kamera lose postavljena...
Jeste, fali to za dug for na tastaturi, pre svega; driblinzi manje vise, nikad nisam voleo da drndam te kombinacije za finte, igram brzo od noge do noge i za cas se stvori visak, isto kao i na pesu...
Sa ovim za korner se slazem, mnogo lepse odradjeno u pes-u.
evo igramo fifu ovih dana dosta ja i ortaci i evo sta sma primetio od mana:
1. korneri su malo cudni (dosta bolje uradjeno u pes-u)
2. ne postoji mogucnost da se redefinise jucina centarsuta ili ispucavanja (cim ode skala to je to)
3. kad se gleda replay navigacioni meni zauzima previse ekrena, mnogo je lose postavljen.
4. nemogucnost da se urade ni osnovni driblinzi bez analognih palica
5. cudan sistem izvodjenja slobodnih udaraca (suvise lako je pogoditi okvir gola)
+ sto su pojedini igraci nepogresivi i previse nabudzeni (drogba, ibrahimovic)
3. kad se gleda replay navigacioni meni zauzima previse ekrena, mnogo je lose postavljen.
Stisnes select i sakrijes taj meni.
uuu nisam to znao ali kako onda da vrsim bilo kakvu navigaciju i pregled
Devilish Soldier
23.9.2010, 1:18
evo igramo fifu ovih dana dosta ja i ortaci i evo sta sma primetio od mana:
1. korneri su malo cudni (dosta bolje uradjeno u pes-u)
2. ne postoji mogucnost da se redefinise jucina centarsuta ili ispucavanja (cim ode skala to je to)
4. nemogucnost da se urade ni osnovni driblinzi bez analognih palica
5. cudan sistem izvodjenja slobodnih udaraca (suvise lako je pogoditi okvir gola)
+ sto su pojedini igraci nepogresivi i previse nabudzeni (drogba, ibrahimovic)
1. To je mana, izgleda da je ostala iz Fife 10, mnogo liče izvođena.
2. Za ovo drugo sam ja tebe hteo da pitam na MSN ali odgovorio si mi. ;)
4. Postoje samo dva driblinga koja mogu da se urade na tastaturi ili na džojpedu bez analoga, a to je rolanje lopte i pimpovanje, ali pimpovanje ne spada u osnovne driblinge.
5. Poenta je čim stvoriš osećaj ne možeš da ne pogodiš okvir gola pošto samo treba slabo da stisneš i uglavnom leti lopta u pravcu okvira.
e da, nikako da shvatim zato im je kod slobodnjaka obrnuto, kad gadjas dole drzis na gore, a kad gadjas gore drzis na dole?????
Devilish Soldier
23.9.2010, 1:28
Pa sa jedne strane je i logično kada gađaš na gore treba strelica na dole, ja zamišljam kada kažeš strelica na dole da potkopava loptu, ne mogu da ti objasnim nikako moje razmišljanje. Ispašće debilno ako krenem da deklamujem. :)
pa jbt ne vozimo avion pa da budu takve komande. Mislim, kapiram da kad kontrolises c.ronalda igra izgleda kao da vozis avion ali opettt.... onoooo, nije bas da mogu lupinzi da se rade (mozda i mogu sa analognim palicama :D)
Znači kakav sam ja baksuz, to je nešto nenormalno! 6 dana pre izlazak full igre, ja sam pokvario oba joystica! Zapravo ****'o sam desni analog na oba joystica i nemogu da radim finte...a to mi je omiljeno :facepalm! Gde sada da nađem tri soma za dva joystica :facepalm:facepalm:facepalm 'bem te glupog:facepalm:facepalm:facepalm
Pa lako, zapamtis te komande, koliko moze da ih ima uopste. Na LT i RB motas napred nazad, na X menjas kameru a na A pustas play, prosto.
Znači kakav sam ja baksuz, to je nešto nenormalno! 6 dana pre izlazak full igre, ja sam pokvario oba joystica! Zapravo ****'o sam desni analog na oba joystica i nemogu da radim finte...a to mi je omiljeno :facepalm! Gde sada da nađem tri soma za dva joystica :facepalm:facepalm:facepalm 'bem te glupog:facepalm:facepalm:facepalm
Imas za 2 soma dva bezicna joypada u win-winu, dosta su dobri i kvalitetno odradjeni joypadovi, ja imam jedan i stvarno sam zadovoljan! Mislim da ima i kopija Xbox kontrolera isto 1000 kinti jedan!
Evo ti i link da lakse dodjes do njega...
Joypad (http://www.winwin.rs/joystick-joypad-volani-joypad-usb-genius-wireless-grandias-12v,-maxfire.66.html?productId=18227)
evil_geko
23.9.2010, 10:38
Imas za 2 soma dva bezicna joypada u win-winu, dosta su dobri i kvalitetno odradjeni joypadovi, ja imam jedan i stvarno sam zadovoljan! Mislim da ima i kopija Xbox kontrolera isto 1000 kinti jedan!
Evo ti i link da lakse dodjes do njega...
Joypad (http://www.winwin.rs/joystick-joypad-volani-joypad-usb-genius-wireless-grandias-12v,-maxfire.66.html?productId=18227)
Koliko dugo ga imas? Ne kasne ti komande?
I da li ima po jedan ili po 2 bloka gore?
Uzeo bih jedan ali mi je sumnjivo sto je nesto jeftin za wireless joypad.
Namestiš orbit kameru i sa analog palijama rotiraš i zumiraš, pritisneš levi analog za slow i replay je ok.
Za motanje napred - nazad: RT - LB, (zavisi kako si namestio, ako je menjanje igrača na LT, a trčanje na RT)..Kameru menjaš na nabac, play puštaš na dodavanje..to je sve što mi treba..ovako je ako su ti komande "pesolike"
Ne znam da li je pomenut ovaj problem ranije, ali meni fifaconfig nece da se otvori tj. zabada svaki put kada ga pokrenem. Zna li neko resenje za taj problem?
Ne znam da li je pomenut ovaj problem ranije, ali meni fifaconfig nece da se otvori tj. zabada svaki put kada ga pokrenem. Zna li neko resenje za taj problem?
Instaliraj najnoviji net framework.
Igras na monitoru, tv-u. Koja je rezolucija u pitanju. kod mene nece da se pokrene jer igram na tv-u u full HD i ako ne prebacim na 1680x1050 nece da se otvori.
Takodje ako mi je povezan volan MOMO nece da se pokrene igra. Cim se iskljuci volan sve radi.
OrthodoxBabec
23.9.2010, 13:29
FIFA 11 PC CAMERA PATCH!!!
http://www.fifa-infinity.com/
EDIT: OVAJ PATCH JE NAMENJEN ZA FULL GAME.
Sad je ova dynamic jos bolja...kao ova nova kamera kod pes-a.
OrthodoxBabec
23.9.2010, 13:48
Sad je ova dynamic jos bolja...kao ova nova kamera kod pes-a.
Upravu si,mnogo podseca,samo sto je jos bolja kao i sama igrica :D
Bilo bi lepo da modifikuje broadcast cameru
OrthodoxBabec
23.9.2010, 14:06
Bilo bi lepo da modifikuje broadcast cameru
Sigurno hoce
Ovo je tek pocetak. Kad izadje full krenuce punom parom.;)
Instaliraj najnoviji net framework.
Instalirao sam ali opet nece da se pokrene fifaconfig fajl.
Snasao sam se za rezoluciju i kontrole za djostik, though. Rezoluciju sam namestio preko .ini fajla a kontrole sam vec imao spremljen .ini fajl koji sam samo prekopirao u glavni folder.
Jedino sto mi se ne dopada je losa optimizacija, jer PES 2011 demo mi radi savrseno sa svime na max, dok FIFA oscilira. Nadam se da ce full igra biti bolja sto se tice tog pitanja.
Instalirao sam ali opet nece da se pokrene fifaconfig fajl.
Snasao sam se za rezoluciju i kontrole za djostik, though. Rezoluciju sam namestio preko .ini fajla a kontrole sam vec imao spremljen .ini fajl koji sam samo prekopirao u glavni folder.
Jedino sto mi se ne dopada je losa optimizacija, jer PES 2011 demo mi radi savrseno sa svime na max, dok FIFA oscilira. Nadam se da ce full igra biti bolja sto se tice tog pitanja.
brate, sto se mene tice optimizovano je extra! jer nekom ko ima mnogo dobar komp. ne radi, a meni sa slabim radi savrseno na high! :D to mi je malo cudno.. :a_whistli
Nikola ja bi ti preporucio zaobidji temu :odoK:
Ne znam zašto se ljudi bune zbog kornera, ali posle dvadesetak utakmica i preko 50 kornera, nisam ni jednom video šablonsku postavku ili da mogu da se "provale" potrebna jačina šuta i postavka igrača. Bar po meni, to je fantastično odrađeno. Takođe mi se nijednom nije desilo šablonsko ubacivanje sa strane, naprotiv, poprilično je zeznuto to izvesti na pravi način, pogotovo kad se isključe assisted i semi-assisted dodavanja, za razliku od starijih PES-ova gde od 10 centaršuteva (nebitno ko nabacuje) bar osam završi na glavi mog igrača, što je, mora se priznati, prilično nerealno.
Igram oba demoa i posle izvesnog vremena, jedino što sam uspeo da shvatim je da je PES zabavniji za igranje, da ima lepše menije i malo preglednije menadžerske opcije, a da je FIFA više realnija, bolja simulacija fudbala, sa više modova (najzad menadžment pravih liga i takmičenja) od kojih su neki veoma zanimljivi. Nešto slično kao što su NBA Live i NBA 2K. Najzad u fudbalu imamo dve igre za svačiji ukus i svaka prepirka oko toga šta je bolje je samo gubljenje vremena...
PATCH ZA KAMERU
Dodaje veci zoom kamerama. Izaberite koju zelite i kad menjate zoom videcete razliku. Mislim da je sada najbolja dynamic za igru, barem meni.
Imao sam neke obaveze ove nedelje pa nisam pisao na forumu, ali evo me opet! :)
Bas je lepo videti sve one patcheve koji su izasli. Jos vise usavrsavaju ovu prelepu igru... Idem da igram demo... :)
polarnimeda
24.9.2010, 15:43
PATCH ZA KAMERU
Dodaje veci zoom kamerama. Izaberite koju zelite i kad menjate zoom videcete razliku. Mislim da je sada najbolja dynamic za igru, barem meni.
meni ne reaguje.
meni ne reaguje.
Ubaci taj fajl u folder game gde je instalirana igra. Tokom meca idi da biras kamere pa stavi tamo podesavanja na custom. Onda povecavaj zoom, videces da sada moze vise da se udalji ili priblizi. To vazi za sve kamere.
polarnimeda
24.9.2010, 16:06
ja kreten nisam izvalio opciju custom... cudi me da je tako izdvojena. :) tnx.
(a btw, shvatih sad da mi i ne odgovara da menjam zoom :kreza:)
Meni je ovaj zoom bas pomogao. Sad sam dobio bas onakvu dynamic kameru kakva treba da bude.
polarnimeda
24.9.2010, 17:43
Meni je ovaj zoom bas pomogao. Sad sam dobio bas onakvu dynamic kameru kakva treba da bude.mozda bi i meni da mi monitor nije 17", 4:3... :o
Fantasticne vesti za sve one koji cekaju FIFA 11 na konzolama, a od sada i za sve PC igrace i one koji zele da znaju da li se FIFA razvija u pravom smeru.
Posle recenzije igre koja je stigla od GameMastera, u kojoj je FIFA 11 za konzole dobila neverovatnih 94, dolazi recenzija od strane cenjenog OPM-a (Official PlayStation Magazine) u kojoj je FIFA 11 dobila 10/10 i nazvana "fudbalskom perfekcijom" ove godine, a cela recenzija ce biti dostupna uskoro.
Svaka cast David Rutter-u i timu, svaka cast EA SPORTS! :tapsh:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs618.snc4/59868_437932704287_191027189287_4947663_7878239_n. jpg
Fantasticne vesti za sve one koji cekaju FIFA 11 na konzolama, a od sada i za sve PC igrace i one koji zele da znaju da li se FIFA razvija u pravom smeru.
Posle recenzije igre koja je stigla od GameMastera, u kojoj je FIFA 11 za konzole dobila neverovatnih 94, dolazi recenzija od strane cenjenog OPM-a (Official PlayStation Magazine) u kojoj je FIFA 11 dobila 10/10 i nazvana "fudbalskom perfekcijom" ove godine, a cela recenzija ce biti dostupna uskoro.
Svaka cast David Rutter-u i timu, svaka cast EA SPORTS! :tapsh:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs618.snc4/59868_437932704287_191027189287_4947663_7878239_n. jpg
Naravno ,ja cekam da mi posalju 1 oktobra sa dvd.co.uk:alealeee:
evil_geko
24.9.2010, 18:18
kojoj je FIFA 11 dobila 10/10 i nazvana "fudbalskom perfekcijom"
:facepalm
Od ovakvih review-a mi se s... vise, ni jedna igra, ali ni jedna ne moze biti perfekcija, koliko god dobra bila, gde god vidim 10/10 ili 100/100, to odmah preskacem.
Kao i obicno, veliko preuvelicavanje i precenjivanje na pocetku dok se ne prikopa malo dublje u igru i otkrije se i ona druga strana.
Inace 90% igraca komentarise kako se skoro ne primecuje PP, prakticno marketinski trik, vise cu verovati ljudima koji me nikad nisu lagali nego "PERFECT GAME" recenzentima.
I prosla igra je svuda dobijala prakticno iste recenzije a imala je dosta bagova i exploita.
Ne sumnjam da je odlicna igra, ali mi je muka vise od p..........a!
WU TANG CLAN
24.9.2010, 18:35
Daleko je FIFA od perfekcije uvek moze bolje.
@evil geko Ja sam samo preneo vest, a dobiti 10 od 10 u OPM-u je velika stvar ma goliko naivno i glupo na prvi polged to izgledalo. Ipak je ovo veoma cenjen recenzent, a cela recenija ce biti uskoro dostupna. Da, na twiteru su OPM-u postavili isto pitanje a oni su odgovorili da je igra "bloomin' brilliant" i napisali "FIFA's are good enough, and the gameplay is outstanding. Read mag for in-depth justification."
Vecina iskusnih igraca koje pratim po forumima kazu da je igra odlicna i da je p+ itekako prisutan i da menja igru. A za ljude koji ne znaju da igraju igru i koji otvaraju teme tipa "FIFA 11 too realistic (http://forum.ea.com/uk/posts/list/9410.page)" ne zelim da cujem.:) Ja uskoro planiram da kad izadje FIFA 11 odigram dosta na ps3 i da vidim da li je tacno da je ovo perfekcija od igre sa vrlo malo minusa.
Daleko je FIFA od perfekcije uvek moze bolje.
Tacno, misljenje je recenzenta da je igra "perfekcija". Ali je neosporivo to da je igra svake godine vrh, i da pomera nove granice kvaliteta.
Za personality + sam ti i ja rekao igras vise 10 utakmica sve vise dolazi do izrazaja pogotovo power header i deadly fk
evil_geko
24.9.2010, 18:38
P+ jeste prisutan, ja kazem za Pro Passing, svuda pricaju kako je skoro nepostojeci.
Postojeci samo ne moze se to za 10 mjeseci uraditi skoroz ne brini svaka Fifa ce biti bolja i bolja
Demo za konzole je kod igre star jedno 6-7 nedelja. Mnoge stvari su se promenile na osnovu demo feedback-a, tako kaze David Rutter na twitteru. PP je tu, samo je bilo primedbi da ne utice toliko na gameplay. Bila je peticija otkad je izasao demo da se poveca efekat pro passinga na igru, a videcemo dal je tim poslusao.
Nikola16789
24.9.2010, 18:56
@evil geko
Tacno, misljenje je recenzenta da je igra "perfekcija". Ali je neosporivo to da je igra svake godine vrh, i da pomera nove granice kvaliteta.
Zar ti ne rece da je i FIFA 10 (za konzole) bila perfekcija, ako je FIFA 11 bolja od FIFA 10 onda dolazimo do zakljucka da je FIFA 11 nadperfektna, a sta to znaci ne znam ni sam... mozda da je bolja od stvarnosti. Ako je tako zasto ne bi ugasili pravi fudbali i svi presli da igraju FIFU11...
Da skratim, igra jeste odlicna, ali "perfekcija" :rolleyes: je malo prejaka rec, jer nema perfektne stvari na ovom svetu...
E zbog Runija si dobio zahvalnicu.:D
Za one koje nisu znali evo pesme koja ,,stoji,, iza fifine reklame:
mANx3L-N0yU
Ima drugih bisera koji su izasli u prethodnih deset i vise godina i skoro zasluzuju da ih zovemo perfekcijom,a fifa 11 nije daleko a nije ni blizu te grupe.;)
@Nikola16789 Slazem se, perfekcija je prejaka rec. Zato je ja nigde i nisam koristio. Mozda sam dosta hvalio fifa 10 ng, pa si zbog toga dobio uitisak da mislim da je perfekcija. Govorio sam i o manama igre. Znam da moje misljenje nije da je igra savrsena.
Nikola16789
24.9.2010, 19:08
@Nikola16789 Slazem se, perfekcija je prejaka rec. Zato je ja nigde i nisam koristio. Mozda sam dosta hvalio fifa 10 ng, pa si zbog toga dobio uitisak da mislim da je perfekcija. Govorio sam i o manama igre. Znam da moje misljenje nije da je igra savrsena.
sorry, lose sam se izrazio, kacio si neke clanke gde su tvrdili da je fifa 10 ng perfekcija :)
Da, posle duzeg trazenja, nasao sam moje misljenje o FIFA 10 NG koje sam postavio 20.8.2010, 20:20 :D
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1127814&postcount=1363
Утечка образов FIFA 11
Ориентировочно, уже сегодня, может появится образ FIFA 11 PC в сети. Одной из утечек, возможно, станет магазин "М.Видео", куда игру на склад должны были завезти как раз к сегодняшнему дню. А сама продажа фифы в "М.Видео" начнется с 29 сентября, как мы и писали ранее. Также в качестве общедоступной версии уже стал и образ FIFA 11 для XBox 360.
Mozda vec danas izadje full verzija na mrezi. Naravno, narodna.
Jel za pc mozda izadje danas ? ? ? Ja sam resio da kupim orginal i ispostujem EA SPORTS smatram da su zasluzili jer su se iscimali da ovu sjajnu igricu prebace i na PC ,i ako je nama ovde mnogo teze da kupujemo orginale zbog platezne moci ,ali ipak necu moci da izdrzim 30 ak ose pre pojavi narodnjak jednostavno to je jace od mene moram da igram tu igricu sto pre kriziram ... A kad dodje 30 kupicu i orginal cisto da ih ispostujem .. :)
evil_geko
25.9.2010, 18:35
Ma kakve ima veze sto ces nabaviti narodnjaka ako ces posle kupiti igru.
Evo ga PS3 Gameplay
UfnInZgYkPE
Izgleda predobro,vidi se razlika izmedju PC verzije,mada nista drasticno.
OrthodoxBabec
26.9.2010, 16:15
http://img835.imageshack.us/img835/5715/81016318.jpg
http://img833.imageshack.us/img833/9097/86236342.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/6937/28249740.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/2595/93482316.jpg
http://img534.imageshack.us/img534/4513/80765447.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/3159/18590609.jpg
Evo sta ce biti u full verziji,a ovo je tek pocetak :n_klanja: :D :to_care:
By Clementzuzu :alealeee:
Vauu kako ovo izgleda ... :n_klanja: Zamislite sada odustanu od NG FIFE na PC i ponovo na serviraju ono s..nje... Mislim da bi nas polovina ovde pokupovala konzole u rekordnom roku ,ovi djaci bi nabili sve petice na brzinu samo da dobiju konzolu na pikaju ovu Fifu.. Ja se zezam ,ali to bi im bio dobar potez sto se konzola tice ,napalis narod serviras mu igru ,a onda zavrnes i izadje sam oza konzole ...
Djordje Turjacanin
26.9.2010, 16:56
Kontakitraj Petera Moora, možda dobiješ i koju paru od njega za ideju.
i ako mi zavrnu slavinu nece oni napraviti nista spektakularno na polju fife 12 tako da ljudi moji obezbedjeni smo za narednih par godina....modovanje ce sve srediti i bice 100x bolje nego na konzoli...makar graficki,pa zatim ubacivanje timova,liga,banera,stadiona....idemo odmah necemo veceras :to_care::kreza:
To je ko za pakost EA Sportsu sto hvalisa gaming NG konzola i cinjenicu da ne nemoguce piratizovati iste.Bar je bilo nemoguce dosad.
Igre su danas biznis. Gde su pare, tu su i dobre igre. Jednostavno. Ne voli niko iz EA SPORTS vise konzole od PC, i nema niko iz EA SPORTS nista protiv PC kao platforme, samo se drze svoje politike tj. brinu se za zaradu. Nije Peter Moore taj koji mrzi PC i koji ima nesto licno protiv PC-a kao platforme. Brojevi su ti koji kazu da se igre na PC prodaju lose, i to je to - dovoljan i najbolji razlog za jednu kompaniju.
Ma koliko bila velika piraterija na konzolama, brojevi kazu da je prodaja odlicna. Evo npr, rekordan izlazak na piratsko trziste je obelezila najocekivanija (i sigurno jedna od najboljih) igra ove godine, ekskluziva za xbox - Halo Reach. "Pojavila se" oko 20 dana pre zvanicnog izlaska! I sta su izdavaci uradili povodom toga? Nista. Zato sto se zna da ce prodaja biti odlicna. Sigurno ce to biti jedna od najprodavanijih igara ove sezone, a broj piratskih kopija ce biti zanemarljiv.
Ista prica i sa Maden NFL 11. "Pojavio se" dve nedelje pre izlaska. I ipak je najprodavanija igra avgusta meseca i vec belezi milione... Sustina je: Izdavaci se nece brinuti za pirateriju dok god je ona zanemarljiva u odnosu na prodaju originala.
Pa naravno nisu ludi da ulazu u nesto sto ce 70 % ljudi skinutu za dz ,a oni su ulozili :vreme,rad,novac.... Zato posebno cenim njihovu odluku da nam donesu FIFU NG i na PC i ako nije indenticna kao na konzolama (mada ja ne vidim neke bitnije razlike) ...
Igra li neko ovde onu Fifa superstars igru na Fejsbuku?Zato sto se preko nje moze otkljucati onaj stadion Arsenala u demou.
Igra li neko ovde onu Fifa superstars igru na Fejsbuku?Zato sto se preko nje moze otkljucati onaj stadion Arsenala u demou.
Možeš u demo-u za xbox i ps3.Za PC nema.
36648ako je ovo Oven!!????
nadam se da je ovo ispravljeno u konacnoj verziji a primetio sam da nemaju sva lica igraca cak i ako imaju ekskluzivnu premijer ligasku licencu!!:dzavo:
Pa te face su meni totalno nebitne...
Prvo što su one slike par postova ranije ogavne, čovek da se uplaši.
Iniesta ko prerano ostareli dečak...
Ovaj ni prošao pored Owena, ali šta ima veze, bitno da nema bagova kao druga boja kože ili kose.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.