PDA

Prikaži potpunu verziju : Nabrojte igre sa kojima vam je osvanuo nov dan?

Wastelander
9.4.2010, 16:36
Nabrojte igre koje su vas toliko drzale vezane da ste snjima dochekali novi dan(shto ce reci igrali je od uveche do ujutru).

Evo da budem prvi:

Riddick escape from butchers bay.
Od 7 uveche do 8 ujutru(i uspeh da je predjem :) )

Ovo mi se desilo prvi i jedini put, i moram priznati da je bilo fantastichno iskustvo.(iako me je koshtalo pospanosti :P)

miša topola
9.4.2010, 16:46
The Lord of the Rings: Conquest

Od 22h do 7h sa pauzama. Naravno, nisam prešao ni pola igre :D

Cofi
9.4.2010, 17:21
Nisam toliki manijak da ostajem da igram igre tokom cele noći:D.

Nik86
9.4.2010, 17:21
SS2, Wolfestein,WC3,CS, Vietkong, DMOM,Oblivion, Borderlands, Metro2033, Ej PES10 sam igrao sa drustvom do 4h ujutru :to_care:

miša topola
9.4.2010, 17:22
Ja ne bi smeo da igram Wolfestein noću :D

zdravkelja
9.4.2010, 17:40
Nijedna :)

Uros12
9.4.2010, 17:45
Zasad nijedna,mada je malo falilo da me Mass Effect 2 zadrzi toliko dugo.Najduze sam igrao Civilization,nije bilo bas do jutra ali tu negde,ne secam se davno je bilo

Zaphod Biblbroks
9.4.2010, 20:42
Heroes III i KOTOR I

Nicklord
9.4.2010, 20:48
Heroes III - lan parti (čitaj: pivo parti :D )
PES 04 - Isti slučaj
i WOW :kreza:

DonCorleone91
9.4.2010, 20:48
NFS,Scarface,CS

Packy
9.4.2010, 20:52
NBA 2005 i NFS Underground 2,posto nas jedan lik iz skole nije zvao nas sestorica otisli kod jednog drugada proslavimo Novu Godinu i bili smo sedmi razred.Kad se prisetim cele te veceri.
U zivotu nisam bolje driftovao kolima u NFS-u.:)

miša topola
9.4.2010, 20:54
Da je bio Carbon pa da vas razumem :)

Juraj
9.4.2010, 20:56
Neki hentai, nećemo ga imenovati :P

Packy
9.4.2010, 20:56
Da smo i tada bili izolovani kao sto smo tada mozda bi pao Carbon.;)

miša topola
9.4.2010, 21:09
Ja sam jednom sa Carbonom povezao jutro i veče u sobi. Propustio sam tako lep dan zbog obične igre. Od 9h do 18h. Posle sam uz šetnju odmarao mozak i oči :D

Beagle
9.4.2010, 21:23
KOTOR I i II. Igrao sam nocu, a spavao preko dana, u skoli :D

DeCoy
10.4.2010, 0:48
Civilization i Colonization... više puta...

Vulee
10.4.2010, 0:52
Samo jednom, i to KOTOR 1.
E to je prava igra...

3LANCER
10.4.2010, 1:08
Half-life 2, Penumbra (totalno nezdrava varijanta, ali me je igra vukla na nocno druzenje) i Torchlight
uz Team Fortress 2 znam nekad da zablejim do 4 ujutru ili da posle neprospavane noci ukljucim i onako bunovan igram na nekom fun serveru uz jutarnji full on ili Astral Projection na winampu

doctor
10.4.2010, 2:01
U mom gejmerskom životu mi se ovo još nije desilo... :)

WhenDarknessFalls
10.4.2010, 8:09
Ovde sve neki fini :p

PES6 (mnogo, ali mnogo puta), Resident Evil, Gran Turismo 4, The Witcher... Ima ih jos dosta, ali ne mogu da se setim sad :)

Ne razumem samo kako vam Carbon uopste potraje do jutra, to se prelazi za par sati u principu :)

Patton
10.4.2010, 10:30
C64/Amiga retro zurka kod Bobija pre dve godine :D
Ko bi se setio sta smo tada sve igrali :)

Equilibrium
10.4.2010, 12:18
Da pocnem, Bloodlines, vise puta, cak dvaput prilikom prvog prelaska, Torment, Fallout 2, Arcanum, KotOR 1 i 2, Svi Total Warovi od Shoguna do Napoleona, Heroes 3 ubedljivo najvise puta, bilo sam bilo sa drustvom.

Sigurno se desilo jos nekoliko puta ali trenutno ne mogu da se setim.

miša topola
10.4.2010, 12:21
E da, i Travian prošlog leta kada smo branili WW :D Al' sam se tada smorio.

player1
10.4.2010, 12:24
Previse da mi mogao da nabrojim, a i da se setim.

U skorije vreme... :icon_scra mozda Dragon Age i Mass Effect 2.

nikolapfc89
10.4.2010, 13:12
Pes 6 i to bas cesto,CS ono standard..
Mada ps2 je ps2 kad krenes uvece do jutra to su sati :alealeee::to_care: I tu itekako ima naslova sa kojima se igralo dugo dugo...:kreza:

EDIT: E da i za PC sa drustvom od 10 uvece do podne :eek::kreza: WORMS :n_klanja:

Shlaymara
10.4.2010, 13:17
C64/Amiga retro zurka kod Bobija pre dve godine :D
Ko bi se setio sta smo tada sve igrali :)

Sex demo, Leteće kuče....:D

Wastelander
10.4.2010, 13:50
:rofl::D
Inache, zaboravio sam josh jednu igru, s kojom sam "nocobdio":D
Painkiller(i to prvi deo Heavens got a hitman)
Ekstra igra!

Red Wing
10.4.2010, 13:52
Poceci moje gamerske karijere dosezu do 1996. ali za svo ovo proteklo vreme, nikada nisam sa igrom docekam novi dan. Ipak, ima jos vremena i za to :D

Najkasnije sto sam izgurao bilo je oko 3 sata i to je bio ghost recon multiplayer :kreza:

talenat
10.4.2010, 14:03
dota par puta uz jos neke igre u lanu kada se ode na nocno igranje-tada je jeftinije xD

nameless1
10.4.2010, 14:43
Meni je uz Fallout 2 osvanulo novo godisnje doba..:paranoia:

Bokile
10.4.2010, 14:49
Gran turismo 4,ima nesto sto se zove endurance racing,od 9 uvece do 8 ujutru

LoneWolf
10.4.2010, 17:40
Nikad mi se nije desilo da dočekam zoru igrajući igr(ic)u,postoje mnogo bolje stvari u životu od igranja igara do jutra,ko sumnja u moju tvrdnju nek' ode u kafanu il' nek' nađe curu ;)

ANGELDEAD
10.4.2010, 17:42
Jedna brswer igra i counter strike (i na ljetnjem raspustu i sad za ovaj)
od 23:00 do 04:00

talenat
10.4.2010, 17:54
Nikad mi se nije desilo da dočekam zoru igrajući igr(ic)u,postoje mnogo bolje stvari u životu od igranja igara do jutra,ko sumnja u moju tvrdnju nek' ode u kafanu il' nek' nađe curu ;)

ima boljih stvari ali opet
najjaci osecaj kada izlazis iz igraonice u 8 ujutro a ono svetlo bole oci
there is no rl there is just afk :D

Patton
10.4.2010, 19:32
Sex demo, Leteće kuče....:D
Ja se sexa ne secam :facepalm

I nije letece kuce, vec kuce koje leti :D

Porsche
10.4.2010, 20:33
Sve koje sam odigrao do kraja, a ima ih dosta.

Samo sa jednom nisam smeo da uđem u noć, a kamoli da da osvanem sa njom, a to je DOOM 3. :Freddy: :bibidu:

miša topola
10.4.2010, 21:53
E ta čudovišta kao da su iskočila iz Gospodara Prstenova :paranoia:

Mikica86
10.4.2010, 22:05
Vampire the masquerade : Bloodlines :dzavo: od otprilike 19h , pa sve do 9 ujutro ... Tada sam morao da prestanem , pocele su da mi se prividjaju stvari ... :paranoia:

Luka.zip
10.4.2010, 23:28
Stalker, Gothic 3, CS.

--ComputerBoy--
11.4.2010, 0:43
To mi se jos nije desilo... Zasad. :)

JohnnyNT
11.4.2010, 1:09
Stronghold Crusader, pre 3-4 godine, cepan u lan sa jos 3 druga do 7 ujutru, tog jutra nisam otišao u školu... Zatim Civilization 3 i 4, nekoliko fps, nemam pojma koji, uglavnom prelaženi za jedno veče.A u igraonicama u dosta navrata do jutra ostajao, dok sam ih posećivao.Tu je uglavnom CS i sl.Danas ne igram toliko (vrlo retko), što je sjajno, jer bih u suprotnom vrlo brzo popio otkaz... :D

jozvan_Kg
11.4.2010, 3:15
Ух, колико сам пута загинуо до 5-6 ујутру уз Stronghold и S:Crusader..А тек маратоне AoETC у играоницама да и не помињем.
Од новијих, освануо сам уз GTA:SA, Stalker:SoC, KotoR I & II, Morrowind, Oblivion...јбг, шта ћу, nolifer сам најгори :D

Плајвазó
11.4.2010, 10:13
Једаред сан играо неки специални тетрис ггде не падају оне коцкице и цепанке него некакве голе жене и мушки као да се ...оно. Нисам до ујутру мого да престанем да се смејем.Много бољеод обичхог тетрис-а.

Packy
11.4.2010, 10:19
Znam na koju igru mislis,mislim da sam najvise voleo kada sam poklopio plavusu:D ,ali nisam igrao na tolike duze staze kao ti.

jozvan_Kg
11.4.2010, 12:32
Sextris FTW :D

kuureee
11.4.2010, 12:58
nikada nisam igrao igrice duze od 02h posle ponoci ,jednostvno obaveze koje cekaju ujutru nisu mi dozvoljavale cak i praznicima.
ali zato moj drugar je znao da igra i preko 24h igrice ,gotika,loki....
covek odvali dok igra.
jednom dok je igrao cinimi se loki ,igrao je preko 20h nestane struje i vozio sam ga u distribucu da im kaze ako ne nebude sacuvan save da ce da ih tuzi ,covek na salteru je samo zinuo u nas.

King James
11.4.2010, 13:29
Ko ce ih sad nabrajati, ali u glavnom, leti ne mogu da spavam pa dosta toga bi se naslo na listi :)

Wastelander
11.4.2010, 14:25
nikada nisam igrao igrice duze od 02h posle ponoci ,jednostvno obaveze koje cekaju ujutru nisu mi dozvoljavale cak i praznicima.
covek odvali dok igra.
jednom dok je igrao cinimi se loki ,igrao je preko 20h nestane struje i vozio sam ga u distribucu da im kaze ako ne nebude sacuvan save da ce da ih tuzi ,covek na salteru je samo zinuo u nas.
Shto bi ga vozio u distribuciu? :D
Lik je genije:to_care:

3LANCER
12.4.2010, 17:48
Mozda covek ne voli gradski prevoz? :opanachke

jozvan_Kg
13.4.2010, 23:34
Ili mu se oduzele noge od tog maratona...pre će biti da je to, dešavalo se i meni pre.. :D :kreza:

Doomche
14.4.2010, 0:43
Uh, pre par godina dok sam josh igrao WoW, znao sam da zaginem par puta celu noc. Tu je bio i HL2 (jaoj, secam se te vecheri, strashno me boleo zub, pa sam morao da igram igru celu noc da bih brzhe dochekao rano jutro kada zubari prorade), ponekad CS, razni maratoni PES-a 2 ili Crash Team Racinga na PS1 u drushtvu... i to bi bilo to, ako ne rachunamo stvari koje sam pocheo da igram u 4h ujutru kada se vratim iz grada, pa zaseo do 12 u podne :kreza:

Mada, jednom se desilo, dok sam imao 15-tak godina, vracao sam se iz igraonice sa jedne duge sesije nocnog CS-a, bilo je 8 sati ujutru, na vratima me dochekala majka koja se spremala da ide na posao sva razocharana, uz opasku: "Da si bar hleb i mleko kupio..." :o

GameFREAK
14.4.2010, 1:27
Auuu, dok sam bio mladji to mi se redovno desavalo i sa dobrim i sa glupim igrama... U poslednje vreme desi mi se jednom u mesec dana mozda da zaginem na Counteru jedino. Mada moram priznati, kada sam nabavio Bad Company 2, skoro do ujutru sam ostao sa bazukom u rukama i pucao u sve sto mi padne na pamet, samo da bih se divio animaciji destrukcije.... :D:D

Nergal
14.4.2010, 13:58
Ne znam dal' se to računa, par puta sam (u srednjoj školi, tamo 1996-97) znao da ustanem ujutro oko 4 da bih igrao na miru (posle je u kući bila gužva a i vrućina). Igrao šta? Civilization (I) i Colonization, naravno... :p

I jednom sam igrao Starcraft od 21 do oko 3-4 ujutru (1999. u vreme bombardovanja). Nije baš jutro ali je blizu. ;)

NIDZA bOj
14.4.2010, 16:22
DMC 4,AC1,Crysis Warhead..

gavranpero
14.4.2010, 18:26
Ne znam da li ovo spada pod ovu temu, ali ja ću svejedno napisati moje iskustvo sa nespavanjem zbog igara. Bilo je to vrijeme poslijeratnih godina 1997. Ja i komšija čekamo crveni Reno 4 koji treba da nam dostavi Playstation 1 i jos brdo dobrih igara (Driver 1 i 2, ProEvolution Soccer, Vigilante, Gran Turismo 2 i jos mnogo toga....). Napokon se pojavljuje željno iščekivani crveni Reno i i naravno PS 1 :). Grabimo kući ili bolje rečeno trčimo da što prije priključimo Playstation na TV i zaigramo jednu partiju fudbala :) i tako sve do jutra. Jednom smo se dogovorili da pola dana Playstation bude kod mene, a pola dana kod njega i baš kao za inat nestane struje :paranoia:..... ujutro sam otišao kod njega da mu odnesem konzolu i kazem sta mi se desilo (kod njega je bilo struje). Naravno, nastavili smo da igramo kod njega :).
Sada i ne igram igre, volim samo da isprobam ( ono sto moze da se pokrene ), da vidim kako izgleda. Jednostavno mi više nije do toga, stari se :D.

PS: Zaboravio sam da kažem da smo PS 1 iznajmljivali na 24 sata - 12 konvertibilnih maraka ( oko 6 eura ) :)

nexexcalibur
14.4.2010, 19:02
covek odvali dok igra.
hahahahahahahahahahha kad sam procitao ovo odma sam pomislio na ovo (http://www.youtube.com/watch?v=tq6IFNWLR4k)

High life
14.4.2010, 19:36
Heroji...

Wastelander
14.4.2010, 19:40
hahahahahahahahahahha kad sam procitao ovo odma sam pomislio na ovo (http://www.youtube.com/watch?v=tq6IFNWLR4k)
Brate mili! Brate milI! Ahahahahhahahhahahahaaaa. Pa ovaj lik nije normalan. "God d@mn fu#kers! hahaha. Koji nerd!!!
Jer ovo stvarno?
Ovaj lik nas je sve skupa nadmashio u besanim nocima za video igrama :D

Svejedno, debeli zasluzuje
:tapsh::tapsh:
z

Shto me lepo opomenu da nikad, ali nikad ne zaigram mmorpg.:D

kuureee
14.4.2010, 20:05
ahahahahahha kakav prskotic.
samo ovaj moj je malo lepsi i nije mastan kao ova ,sto je najgore potpuno normalno izgleda i ponasa se normalno samo kad se dohvati igrice stane ceo svet.
jedanput mu je keva ceo dan ulazila da mu kaze da promeni sijelicu u kupatilu a on njoj uvek isti odgovor ,,evo sad cu ,samo da odradim kvest,, i tako ceo dan.

DeCoy
14.4.2010, 20:25
Brate mili! Brate milI! Ahahahahhahahhahahahaaaa. Pa ovaj lik nije normalan. "God d@mn fu#kers! hahaha. Koji nerd!!!
Jer ovo stvarno?

Pa naravno da je namešteno. Poster princeze Leje na zidu, tipičan geek stereotip ;)

M1L0SH
14.4.2010, 22:22
..... jednom dok je igrao cinimi se loki ,igrao je preko 20h nestane struje i vozio sam ga u distribucu da im kaze ako ne nebude sacuvan save da ce da ih tuzi ,covek na salteru je samo zinuo u nas.

:rofl: To sam i ja hteo da radim ali se sve zavrshilo na psovanju i proklinjanju zashto moj save neeeee !!!! zashtooo .... :kreza: Nije ista igra u pitanju cak se i ne secam shta sam igrao ....
Dakle retko osvanem uz igru ali mislim da je bilo slucajeva da kad moji krenu na poso ja legnem da spavam .... Mada pravo da kazem nemam pojma shta sam igrao .... Izgleda mi je ipak to preshlo u naviku pa ni ne pamtim shta sam igrao ... :paranoia:
Mislim da je u pitanju Half Life 2 cini mi se da sam igru presho u jednom dahu ...

Wastelander
15.4.2010, 20:02
Uuu, moracu neki gotivan RPG da nabavim, chisto da vidim da li mogu da dodjem u stanje da idem u elektrodistribuciu:to_care:
Sve neshto u zadnje vreme nabavljam FPS-eve i strategije, a u kolekciji imam samo 2 RPG-A(Fallout 3,Overlord)
Chekam Dibalo 3 wtf??:D

pentraksil
17.4.2010, 16:14
Ja za sada ne docekash novi dan igrajuci, ali moj otac moze da se "pohvali" time. Naime igrao covek MOH Allied Assault do 9 uvece, ja otisho da spavam bejah tad umorno celjade. Budim se ja onda da idem u shkolu i otac na kompu, igra MOH. Ja mu prilazim kazem "Boze ti si ovoliko rano ustao da igrash?". On je jednostavno rekao: "Nisam ni lego". Ccccccc

Sass Drake
17.4.2010, 20:14
Nije baš bila zora, bilo je zimus do pola šest. Igrao se Might and Magic VI.:nov_explo

Roskke
18.4.2010, 10:07
Nisam toliki manijak da ostajem da igram igre tokom cele noći:D.

moj komsija cim instalira neku igricu,pretezno su to strategije, on se ne skida sa kompa dok ne predje. Secam se kada je imao igre Two worlds, i dark messiah, celu noc od 22-7h. ja dosao sutra kod njega, kad nema igrica u kompu, on za noc presao sve, koji freak

Equilibrium
18.4.2010, 10:18
Tema sve vise postaje igre sa kojima je mom komsiji, drugaru, bratu od tetke trece koleno, sinu od kuma od mog vodoinstalatera, nekom liku za kog sam od ortaka cuo da mu je ortak rekao da ga je u prolazu video svanuo nov dan.

Ljudi jer toliko tesko drzati se svojih dozivljaja, i ne komentarisati koliki je neko freak, verujem da je to jasno svakom ko osvane u carstvu bitova ;)

A ako slucajno nemate ovakvo iskustvo mozete i da preskocite postovanje u temi, ne morate postovati u svim, a gomila "to mi se nije desilo" ili "nijedna" postova sigurno nece napraviti temu boljom.

Mikica86
18.4.2010, 13:46
Uuu, moracu neki gotivan RPG da nabavim, chisto da vidim da li mogu da dodjem u stanje da idem u elektrodistribuciu:to_care:
Sve neshto u zadnje vreme nabavljam FPS-eve i strategije, a u kolekciji imam samo 2 RPG-A(Fallout 3,Overlord)
Chekam Dibalo 3 wtf??:D
:offtopic: Pa do tada mozes probas Witchera , tj od novijih, ili Vampire The Masquerade : Bloodlines od starijih ... :dzavo:

zoran845
18.4.2010, 16:34
Meni se samo jednom u životu desilo da sam osvanuo sa nekom igrom (ako se avanture računaju u igre :opanachke). Plesao sam jednu od najboljih igara za koje znam, The Longest Journey, u martu 2001. godine, a morao sam u nedelju na neki rođendan. Vratio sam se (vidno pripit) kući oko dvanaest uveče, svejedno jedva čekajući da nastavim onamo gde sam pre odlaska na proslavu stao. Ejpril se kretala ka zamku ni na nebu ni na zemlji i uživanje je bilo na vrhuncu. Tražeći prolaze kroz citadele i mućkajući napitke nisam ni primetio kako sati prolaze, i dok sam stigao do zaginuća Roupera Klaksa bilo je već oko tri-četiri ujutro. U pola sedam je trebalo da krenem na kuluk, ali nisam mogao još da se odvojim od fenomenalnog TLJ, te sam rešio da nastavim. Oko šest sam nekako prekinuo da (se) igram, umio sam se, malo doručkovao i otišao da argatujem.

Taj dan sam predremao za radnim stolom praveći se da sam udubljen u projekte, i ni sam ne znam kako sam se vratio kući, da spavam (skoro bez prekida) do sutra i do novih radnih pobeda. :to_care:

miša topola
19.4.2010, 20:15
Petak na subotu. Stari Wolfenstein od 21h-06h. I opet one mumije :) Sa drugom iz komšiluka, naravno na njegovoj mašini jer je moja samo za download tih igrica.

C64freak
27.4.2010, 5:20
Ranije:
-Disciples 2
-Doom 3

Trenutno
- Perfect World International

Carnex
27.4.2010, 9:14
Uh, ovo će biti ogroman spisak

idem od mmo (u stvarni ni jedan MMO, kada su se oni pojavili ja sam već odustao od njih :D Ovo su MUDovi). Na ova tri Boldovana sam morao jer sam bio u razvojnom timu ili sam ih održavao.
CircleMUD
Rivers of MUD
Lands od Mist

Zbog Multiplayera još
Warcraft II
Doom 2
Quake 3
Natural Selection

Commodore 64
Defender of the Crown
Hobbit
The Pawn
Project Firestart
BloodWitch

PC
Heroes of Might and Magic II
Heroes of Might and Magic III
Fallout
Fallout 2
Divi-Dead
Master of Magic

PS2/XBOX/PS3/XBOX360
Shadow Hearts Covenant
Romance of three Kingdoms VII ili beše VIII ili IX...
Resonance of Fate
Warhawk (ovo je istina MUltiplayer only)

to je to što se sećam iz mesta

FiresnakE
27.4.2010, 10:37
E ovako, pre svega svima vama zavidim na ovim novijim igrama koje tabate jer ja umreh za njima. Al to shvatite kao neki vid zdrave zavisnosti.:kreza:

Zanocevao sam i jutrio samo tako, evo nekih naslova:

Doom
Quake 2
Quake 3
Quake 3 Arena
Half-Life
Super Mario 64 (Nintendo 64)
Rogue Squadron (Nintendo 64)
Zelda Ocarina of Time (Nintendo 64)
Mario Kart (Nintendo 64)
Neverwinter Nights
F.E.A.R.
Counter Strike
Ground Control: Operation Exodus
NFS: Underground 2
NFS: Most Wanted
Worms Armageddon
Dawn of War - Dark Crusade
Princ of Persia: Warrior Within
Princ of Persia: The two thrones

Naravno neke od igara su bile propracene uz drustvo, i predjene po nekoliko puta sto znaci i vise docekanih jutara.
I sad kad pogledam koliko su mi igre oduzele zdravog spavanja a samim tim i zivota, al' neka ne kajem se, ipak su ti trenuci bili uzivancija.:kreza:

EDIT: Evo i posledice, sinoc sam zanocio do 4:30 igrajuci Fable:TLC. I vec sam zaboravio. Ali neka!

Carnex
27.4.2010, 11:00
A što se tiče onih koji su prezauzeti ujutro..
Ni ne sećam se koliko sam puta išao direktno sa žurke na posao ili ili direktno sa pikanja igre na posao ili posle allnightera za privatni posao na regularni posao.
I da se ne varamo tada sam radio fizički izuzetno zahtevan posao. U magacinu!

To nije problem, problem je samo volja i želja :D
I da za žurku za srpsku novu godinu u 11 uveče zaspiš devojci u krilu :D

FiresnakE
27.4.2010, 11:34

Mora da je bila odusevljena! :kreza::kreza:

Wastelander
28.4.2010, 15:05
A što se tiče onih koji su prezauzeti ujutro..
Ni ne sećam se koliko sam puta išao direktno sa žurke na posao ili ili direktno sa pikanja igre na posao ili posle allnightera za privatni posao na regularni posao.
I da se ne varamo tada sam radio fizički izuzetno zahtevan posao. U magacinu!

Samo cu reci:
You owned!:kreza:
To se zove upornost :D

thebluephoenix
2.5.2010, 19:47
Pure sam igrao do jutros u 9, Oblivion, BioShock, NFS U2, FarCry (vise puta), zbog kantera sam dva-tri puta zakasnio na autobus. Meni kad bi dali WoW ja bi' igr'o jedno 48 sati i dobio srchku. Probably.

Vukashin
9.5.2010, 22:45
StarCraft, NFS, WoW, Diablo.
A od ovih "manjih" browsverskih, definitivno Travian.

Geralt
10.5.2010, 18:22
Preatorians prva igra koji sam igrao na PC ah te neprespavane noci od zalaska da izlaska sunca.Zatim tu su Warcraft III,Diablo 2,The Witcher i par multiplayer igara tipa CS 1.6, COD MW

Wastelander
3.6.2010, 13:50
Eto, skoro deset godina od prvog igranja diablo 2, opet mi se desilo da zaginem do sitnih sati :D
Igra kida!

Reap3R
5.6.2010, 23:05
Sa nijednom mi nije osvanuo novi dan! Ali sam Dragon Age Orgins zadrazao od 13:00 do negde oko 00:00 sa pis pauzama:D.I jeo sam za kompom!

zvucnjak
6.6.2010, 10:06
Jaoo dešavalo mi se to za vreme studija više puta, ali ne mogu da se setim sa kojim, znam da je sigurno bio LoK: Defiance :dzavo:

water wizard
6.6.2010, 10:07
oh, da li sam spomenuo erepublik?

BlackArrow
6.6.2010, 11:15
recimo od 9 ujutru do 9 uvece experimentisao sam sa mission editorom u operation flashpoint cold war crisis, kasnije tek nabavio sam goty edition. stvarno veliki respect za igru

laki1991
6.6.2010, 12:07
Svaki MMO me drzi do prvih sati novog dana :) Jos samo ovaj quest , jos samo ovaj , jos samo ovaj ... kad ono pocelo da svice ( 5h ) :)

Dick Long
6.12.2010, 21:38
Neko ovreme sam bio totalni zaludjenik u WoW Dosta neospavanih noci
A ostalo nista nije uspelo obicno igram do 4 (nocu) i posle kazem U jeb* te kolko je sati :kreza: pa legnem

Malik Tintilinic
15.12.2010, 14:45
Igre Thief serijala sam obicno igrao tokom noci,jer se nekako uklapalo u atmosferu,pa se desavalo da docekam zoru,ali samo ako imam fore da spavam preko dana.

JohnnyNT
15.12.2010, 15:07
oh, da li sam spomenuo erepublik?

Hehe, i ja sam dosta puta "osvanuo" uz erep, dok nije postao žešći shit, više ga i ne igram (pokušavao sam da počnem opet al' nije to to) :(

Pedja_82
6.1.2011, 15:18
NFS most wanted.Kada se pojavila,poceo sam da je igram od 21h i docekao svitanje.Mada nisam ni primetio smenu dana i noci:D.
Bio sam izgubio pojam o vremenu.

mvasic
6.1.2011, 17:41
Redom:

Heroes 3
CoD 2
WoW

dex3108
8.1.2011, 14:04
Jedina igra uz koju mi je osvano dan je igra koja se zove "Razlaz" XD, ili pratnja zenske populacije kuci XD Doci sa party-ja i pozdraviti se sa roditeljima na vratima dok oni idu na posao je neprocjenjivo. A od virtuelnih igara taj luksuz nisam sebi dopustio da me opcine citavu noc :D jedino sto me moze drzati do dugo u noc je crtanje radova za fakultet ali i to rijetko jer cim otkuca sat 00:00 ja ostavljam sve i kupim se u krpe, osim kad izadjem negdje :D

Uros12
8.1.2011, 14:11
Mozda ce nekome ovo delovati uvrnuto,ali igrao sam NBA Live 2003 za novu godinu do negde pola 4 ujutru:Dniko nije pravio zurku za novaka,te sam morao da ostanem kuci,ali sam se zato super proveo,doveo Knickse do playoff faze.

Zuti Bar
17.1.2011, 12:36
Ne sijecam se da citavu noc nisam spavao samo zbog igranja igara.

Levčanin
21.1.2011, 1:53
Ja svaku igru koju igram volim da igram noću. jednostavno noć doprinosi atmosferi. Danju nije isti trip definitivno. Inače retko koja igra me zadrzi da je odigram do kraja. izdvojio bi Dead Space koji u noćnoj atmosferi predstavlja svojevrsno igračko iskustvo. Slažem se, najveće zlo predstavljaju potezne igre gde ideš uvek na , još samo ovaj turn i tako dok se ne onesvestim dok ptice pevaju napolju. Zato i izbegavam to da igram.
Takođe i filmove volim da gledam noću iz istog razloga.
Desilo mi se da osvanem uz SK forum isto nekoliko puta... :D

Great_Sun_Jester
21.1.2011, 4:15
Mass Effect upravo dospeva na listu "osvanulih"...^^

bela lampa
30.1.2011, 1:18
Fahrenheit
Igra je prvo specificna po nacinu igranja, podseca na neki interaktivan film, i to neki triler sa elementima horora. Plus prica koja me je bukvalno terala da igram dalje, sa atmosferom (sto je meni najbitnije) koju do tad nisam sreo u igrama. Jos je veci fazon sto je grad u kome se odigrava radnja igre okovan snegom, a ja sam je igrao u januaru negde oko Bozica kad je naravno bilo snega, tako da je ugodja bio potpun.
Igra je u potpunosti po svim stavkama odskakala od ostalih igara do tad (jedina koja joj je blizu je Heavy Rain, koliko mi se cini), tako da sam ja ostao zapanjen njom, pa iz tog razloga nisam obracao paznju dal je noc il dan.
Veliki minus igri ide losa grafika za tu godinu izlaska (2005) i bespotrebno komplikovane kontrole(na koje mi je otislo dosta vremena privikavanja i nerviranja), ali pored toga (sto verujem da je vecini bitna) ja sam to putpuno zanemario jer sam uvideo njen kvalitet-ponovicu, jedinstvenu atmosferu, specifican nacin igranja i zanimljivu, uzbudljivu pricu.

Gadoguz
30.1.2011, 3:57
Red Faction 1(moj prva igra na kompu) gta 3, oblivion, NFS 2 bilo ih je jos dosta ali se ne mogu sjetit....:D

AngeR
30.1.2011, 19:19
Resident Evil 4...Bio sam kod buraza kome je bila slava.Kod njega je dosao jedan decak i doneo Resident Evil 4. Nakon sto je otisao ja i moj buraz smo se smorili pa krenuli da igramo...Polako smo krenuli i sve pricali jos malo i necemo vise i na kraju smo stigli do one reke sa onim cudovistem u njoj...Meni se malo prispavalo i ja pogledao u sat kad ono 6 sati ujutru:eek:

Uros12
30.1.2011, 20:52
Hah,tako i ja sa burazerom mada smo igrali negde do 2 sata,ali smo skoro presli igru.

The_One
3.2.2011, 1:13
Na starom dobrom komodorcu Defender of the crown i Keni Dalgliš fudbal menadžer (tako nešto), kasnije na PC Pirates, Civilization, KGB, Indiana Jones and the fate of atlantis. Ma bilo je toga dosta

Markonije
6.2.2011, 17:14
Najludji sam bio sa Civilizacijom 2,jeo sam supenom kasikom kafu svako pola sata kad mi se prispava,jer je kuvana izgubila svako dejstvo.

Majka mi je trazila svako 10 dana da menjam muziku u pozadini jer je izludjivala ista melodija,igrao sam je na PSOne-u(u dnevnoj sobi),pa bi u kasnijim godinama igre zbog hardwerskih ogranicenja cekao i po pola sata na nov potez.Nekih 15-ak sati dnevno opsesivnog igranja.

Celo jedno leto je otislo na Civ2,koje druzenje,sport,devojke,sunceva svetlost i slicno.

Bas sam bio opsednut tada i sa radoscu se setim toga vremena...

Diablo I i Diablo II su takodje pojeli dobar deo puberteta i kasnog puberteta ali Civ2 me je zarazio nachisto.

I nije mi zao ni jednog sata,kad nesto volis onda volis....

Zivele Igre!!!

Flamel
6.2.2011, 17:54
Tetris.

What? Kad sam bio klinac, uvek sam drzao tetris ispod jastuka.

dario_cile
6.2.2011, 18:39
hmm nisam nikad bio toliko opsjednut ali postoje 3 ogre koje su to uspjele
Diablo II
doTa
ACII
ludo sam se proveo igrajuci te igre :D pogotovo sto je to bili uvijek bilo sa drustvom nikad nasamo

EpicG
14.2.2011, 20:23
DotA
Magicka(nisam mogao da se pomirim sa time da ne mogu da pobedim nivo)
COD:MW2,BO
TES4:Oblivion
Ne mogu da se setim vise u trenutku.

Isko
10.4.2011, 20:38
CnC Red Alert 2 & Yuris Revenge
Civilization 3
Hearts of Iron 1 & 2
CnC Generals & ZH

perablenta
13.4.2011, 18:28
Jedina igra koja i da ima save opciju, ne bi je koristio. World of warcraft.

veseliburek
13.4.2011, 18:40
sims 2 :o

Partybreaker
14.4.2011, 16:47
Assassin's Creed II je bio blizu (po principu: samo još ovaj deo da "očistim" na mapi), ali nije uspeo da prizove Sunce. :D