Prikaži potpunu verziju : Championship Manager 2010
Devilish Soldier
23.6.2009, 12:21
Take total control with Championship Manager 2010, the leading name in football management simulations is back with a brand new look and a host of new features to bring the most loved sport in the world straight to your PC.
The fully animated, 3D match engine (featuring 500 fully motion captured animations per player) propels you right into the heart of the action on matchday, taking your management experience one step further. The only match engine specifically designed and created for a football management game allows you to watch the team in action as they put your carefully crafted tactics into action, view individual performances and be on hand to make changes when things go wrong.
It’s not just on the pitch Championship Manager has changed, 2010 brings players a host of never before seen features including; CM Season Live™, Scouting Networks, Drill Training, Set-piece creator and video capture. For the first time ever start the game at key moments during the new season and face real world management challenges.
With a brand new interface and backed by a huge database with all the latest data, begin the journey to manage your team to success and bathe in glory.
Evo i par screenshotova
http://www.gamershell.com/pc/championship_manager_2010/screenshots.html
Ale[x]andar
24.6.2009, 0:09
Izgleda fino... Ali mislim da opet nece moci da se poredi sa Football Managerom :D
Devilish Soldier
24.6.2009, 0:23
to mislim i ja ali dobro vredi pokusati:)
Ale[x]andar
24.6.2009, 2:28
Da, slazhem se. Mozhda chak i bude dobar, ko zna... :)
Ghost Raider
24.8.2009, 15:03
Demo nije los..
Jel zna neko kada izlazi full?
Devilish Soldier
24.8.2009, 15:09
Trebalo bi 18 Septembar
Vladimir88
11.9.2009, 18:12
Ljudi solidan je manager. Danas sam ga nabavio. Ima vec i update koji otklanja neke greske. Nema nasa liga jedino je to bzvz. Ali ima 32 zemlje sa po najmanje 2 lige. Ima hrvatska liga.
Ale[x]andar
11.9.2009, 19:05
Demo nije los..
Jel zna neko kada izlazi full?
Danas je izashao full.
http://www.championshipmanager.co.uk/
Devilish Soldier
27.9.2009, 22:32
Gameplay:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v2U3domLi8o&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v2U3domLi8o&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Aleksandar1987
28.9.2009, 10:03
Manager je smesan...Trebace im dosta godina da stignu FM mada su i njega usr..i!!!
Devilish Soldier
28.9.2009, 10:33
Manager je smesan...Trebace im dosta godina da stignu FM mada su i njega usr..i!!!
Mislis na FM 10,hm meni se svidja kako su sada uradili 3D u odnosu na proslu godinu
Aleksandar1987
28.9.2009, 13:58
Mislis na FM 10,hm meni se svidja kako su sada uradili 3D u odnosu na proslu godinu
3D jesu uradili bolje u odnosu na proslu godinu ali opet nije to to, jos treba poraditi na tome, nadam se da ce sledece godine biti kako treba. Vazno je da se vidi da rade na tome.
Devilish Soldier
29.9.2009, 0:25
3D jesu uradili bolje u odnosu na proslu godinu ali opet nije to to, jos treba poraditi na tome, nadam se da ce sledece godine biti kako treba. Vazno je da se vidi da rade na tome.
pa da ja sam FM 09 igrao u 2D na kuglice nije mi se svideo 3D uopste
pa da ja sam FM 09 igrao u 2D na kuglice nije mi se svideo 3D uopste
i ja takodje........
Odigrao sam 1 sezonu u Romi i zavrsio kao Champion A lige!!!
Krenuo sam u drugu sezonu sa Romom i jedino sto mi jako smeta je ne uskladjen budzet.
O cemu se naime radi...
Imate recimo da isplatite oko 4 miliona evra samo za plate igraca i osoblja + ostalo sto je zanemarljivo recimo 500k, a kontajte sada kada imate prihod od tricavih 700k na mesecnom nivou od ulaznica, marketinga, tv prava itd.
Ja u Romi sam imao pocetni budzet za sezonu nekih 12 mil evra i prema racunici koju sam vam gore izveo sezonu sam zavrsio u minusu nekih 30 miliona evra i pozicioniran na 5 mestu u A ligi. I nakon toga odlukom odbora sam dobio otkaz...
Momentalni otkaz!
Ok to je bio prvi pokusaj (tek sam ucio osnove igre) da bi iz II puta zavrsio na I-om mestu A lige sa nesto manje od 8 milona evra u banci al to sve po cenu da prodam Totija za neverovatnih 30 i jos jednog zaboravih mu ime za nekih 1.8 mil.
E sada mene interesuje kako da se covek izbori sa ovakvim stvarima kada je minus neizbezan?
Aktiva je uvek manja od pasive ili prosto receno uvek se mesecno vise potrosi nego sto se zaradi.
Sta ako nemas koga da prodas?
U I sezoni je otisao Toti sad vise nemam koga da prodam za takvu sumu novaca + i da imam kako misle da osvojim kup sa nekim pacerima sa klupe kada rasprodam ceo I tim da bih pokrpio dugove?
Jbg barem meni je tupavo sto je nemoguce imati pozitivan bilans makara da sam mesecno na nuli al ni to nije moguce.
Pitanje za ljude koji su igrali prethodne verzije je kako su oni izlazili na kraj sa ovim ili da li je ovoga uopste i bilo?
Pokusavao sam da osvijum kupove al i tu je nikakva lova.
Po koja hiljada za tv prava i koja hiljada za nagrade i to je sve.
Na kraju kada sam postao CH u A ligi kontam ja sada ce da kane dobra para a ja dobio nekih 8 miliona...jbt pa to mi nije dovoljno da dam plate za 2 meseca.
Jedina velika lova je prodaja sezonskih karata , al sta vredi i to kad se od toga dobije nekih 15-16 mil koje treba razvuci na celu sezonu a mesecni bruto rashod ti je oko 5 mil mesecno.
Na utikamicam se zaradi neka kinta al ne igras sve kod kuce igras nesto i u gostima.
Aj ako neko zna sto je ovo i sta su kreatori hteli ovim da kazu neka se javi.
Pozz za sve menadzere
p.s. Nije sve tako crno al o belom next time
Pablo Esscobar
3.3.2011, 15:27
imam problem,gde trebam da instaliram MSVCP71.dll?
skinuo sam ga sa neta a komp ga jos neprepoznaje gde trebam da ga iskopiram ili sta vec?
Pise mi na pocetku igrice The program can't start because MSVCP71.dll is missing from your computer.
Devilish Soldier
3.3.2011, 19:05
Kao što sam ti rekao na PM probaj u Windows/System32 ili koji ti je već.
Aleksandar1987
15.3.2011, 16:48
Odgledah ponovo ovaj video, sta je sa nogama igraca??? XD Kolko sam se sad smejao... :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.