Prikaži potpunu verziju : NFS Most Wanted LAN Play... Problem?
Imam problem. Umrezio sam desktop i laptop da bih igrao most wanted. Ali kada udjem u lan play nece sa se konektuje na drugi komp... Sta je problem? Mozda to ima negde ovde na forumu ali trenutno nemam vremena da trazim... Potreban odgovor sto pre!
Umrezio sam laptop i desktop sa namerom da igram Most Wanted. Umrezavanje sam uradio prema upustvima koja sam nasao na ovom forumu i mislim da je dobro odradjeno... Ali kada udjem u lan nece da se konektuje na drugi komp.. U cemu je problem? Da li treba neki program za to(cuo sam ovde price o hamachi-u)....?
Da li ti ostale igre rade u lanu ?
Za pocetak iskljuci firewall, to je najcesci problem. Iz windowsa ili antivirus paketa zavisi sta koristis.
Hamachi je nesto drugo. To je kreiranje virtuelnog lana preko neta (udaljeni komp) tako da ti to nije potrebno.
Start ---> setings ---> control panel firewall OFF
NFS_SALE_95
14.5.2009, 20:27
Imam problem. Umrezio sam desktop i laptop da bih igrao most wanted. Ali kada udjem u lan play nece sa se konektuje na drugi komp... Sta je problem? Mozda to ima negde ovde na forumu ali trenutno nemam vremena da trazim... Potreban odgovor sto pre!
Ej idi 11 postova nize i naicices na link sta i kako sve treba da se uradi;)
Da li ti ostale igre rade u lanu ?
Za pocetak iskljuci firewall, to je najcesci problem. Iz windowsa ili antivirus paketa zavisi sta koristis.
Hamachi je nesto drugo. To je kreiranje virtuelnog lana preko neta (udaljeni komp) tako da ti to nije potrebno.
Start ---> setings ---> control panel firewall OFF
Iskljucen je firewall ali opet nece...Nisam probao za druge igre. Probacu, pa javljam sta je bilo...
Hvala u svakom slucaju...
Video sam to ali hamachi nije za lan povezivanje, vec za povezivanje preko neta,a on simulira lan... Tako da to meni nije potrebno...
WhenDarknessFalls
14.5.2009, 21:15
To u 99% slucajeva nije do firewalla, vec do same igre... NFS-evi (U2 i MW dakle) cesto baguju u LANu, cesto iz cistog mira. Jel ti igra na oba racunara instalirana, a ne prekopirana samo ili nesto slicno? Ovo moze da se desi u slucaju kada npr reinstaliras Vindoz, a igra ti ostane... Dakle, ako je taj slucaj, reinstaliraj igru, i pechuj za svaki slucaj na oba kompa. Onda bi trebalo da radi...
A sto ne probas da uradis sve sto je navedeno u linku samo bez hamach-ija i da prilikom editovanja ne ubacis hamachi ip vec svoj ip koji si dodelio prilkom umrezavanja kompova.Ostatak uradis kao sto je navedeno sa sve iskljucivanjem pa vidi da li radi.
To u 99% slucajeva nije do firewalla, vec do same igre... NFS-evi (U2 i MW dakle) cesto baguju u LANu, cesto iz cistog mira. Jel ti igra na oba racunara instalirana, a ne prekopirana samo ili nesto slicno? Ovo moze da se desi u slucaju kada npr reinstaliras Vindoz, a igra ti ostane... Dakle, ako je taj slucaj, reinstaliraj igru, i pechuj za svaki slucaj na oba kompa. Onda bi trebalo da radi...
Igra je instaliranja na oba kompa i patchovanja 1.3 patchom...
Da nije zbog toga sto nije original?
Pravili smo dosta Lan Party ali jos ni jednom nismo uspeli da poteramo NFS, uvek nas je bilo 70-9 kompa u mrezi na tim zurkam i sve su nam igre radile osim NFS.
Pravili smo dosta Lan Party ali jos ni jednom nismo uspeli da poteramo NFS, uvek nas je bilo 70-9 kompa u mrezi na tim zurkam i sve su nam igre radile osim NFS.
Ovim postom si me bas ohrabrio...:paranoia:
Nisam hteo da te razocaram, ali stvarno nikad nismo uspeli da poteramo NFS, mozda Gremlini ili crveno slovo ili sta vec.:confused:
Nisam hteo da te razocaram, ali stvarno nikad nismo uspeli da poteramo NFS, mozda Gremlini ili crveno slovo ili sta vec.:confused:
Koji NFS?:confused:
Hehehe MOST WANTED
P.S.Izvini za smejanje ali samo morao. JBG bas smo njega furali i nije uspelo
Hehehe MOST WANTED
P.S.Izvini za smejanje ali samo morao. JBG bas smo njega furali i nije uspelo
E jbg...a samo sam zbog toga kupio kablo...
Slusaj u najmanjoj meri sam hteo da vas obeshrabrujem, to sto mi nismo uspeli da poteramo NFS ne znaci da i vi necete.
WhenDarknessFalls
15.5.2009, 0:27
To ti kazem... Ume taj MW iz cista mira da zeza. Probajte Undeground 2 :)
Moram da napomenem da nismo pokusavali bilo kakav internet ili file sharing izmedju 2 kompa, vec sam lan play.... Kada sam pokusao da podesim preko Setup a small hohe or office network, sve lepo odradi ali se drugi kompjuter ne vidi... postavio samj i nekoliko foldera, C, da su sharing folderi, ali on opet vidi samo svoje sharing foldere...Opet pomoc...?
A sto ne probas da uradis sve sto je navedeno u linku samo bez hamach-ija i da prilikom editovanja ne ubacis hamachi ip vec svoj ip koji si dodelio prilkom umrezavanja kompova.Ostatak uradis kao sto je navedeno sa sve iskljucivanjem pa vidi da li radi.
Probacu pa javljam sta je bilo...
Jeli bilo ko ovde poterao Most Wanted preko Lan-a.? Ili zna nekog ko je to uradio?:n_klanja:
Pre 1 mesec dana sam probao Most wanted 1.3 u lanu i sve je islo ok. kao i nfs Und2. Proveri mrezu, dal korisnici dale isti naziv mreze. Al posto si iskusan sa lanpartyjima :eek:.
Pre 1 mesec dana sam probao Most wanted 1.3 u lanu i sve je islo ok. kao i nfs Und2. Proveri mrezu, dal korisnici dale isti naziv mreze. Al posto si iskusan sa lanpartyjima :eek:.
Jesi igrao u internet klubu, gde ima vise racunara, ili u jednostavnoj verziji, odnosno samo izmedju dva povezana kompa?
WhenDarknessFalls
16.5.2009, 4:36
Pa jel mozes da pingujes medjusobno racunare? Prvo moras tu mrezu da sredis, pa onda vidi dal ce da ti radi... Pisano je dosta o tome na ovom forumu, preturi malo :)
Aj postavi ovde podesavanja kako si podesio mrezu.
NFS U2 trazi da svi racunari u mrezi imaju isti gateway, barem je tako bilo kod mene. Probaj to sa MW.
Aj postavi ovde podesavanja kako si podesio mrezu.
NFS U2 trazi da svi racunari u mrezi imaju isti gateway, barem je tako bilo kod mene. Probaj to sa MW.
Konacno sam postavio mrezu kako treba, sve radi i file sharing...
I opet nece.. Jel gateway namestam u Internet Protocol (TCP/IP)?
Tako je. Javi jel si uspeo sa istim gatewayom.
Ja sam igrao MW izmedju dva kompa umrezena kablom(tj laptopa) jedan komp mora da ima 192.168.0.1 a drugi 192.168.0.2 IP adresu.. Igrali smo bez problema :D Nikakav gateway nismo podeshavali... :D
Radi !!!!!!!!!!. Problem je bio zato sto je jadna megabitna a druga gigabitna kartica... To sam video u jednom postu ovde, ako ne radi treba samo da se okrene kablo...:alealeee:.
Hvala svima na iscrpnim odgovorima i pomoci....:n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja: :n_klanja::n_klanja:
P.S. Igrali smo danas 6 sati bez prestanka....:kreza:. Odlicno je, mada bi mnogo bolje bilo da nas ima vise, makar cetvorica...:aplauz:. Kako moze jos da se poveze neki laptop?
Ima li ko ideju, kako da umrezim jos neki laptop, sa prethodno umrezenim laptopom i desktopom?
i meni je to bio problem do pre nekoliko nedelja...
Nasao sam program koji se zove pLan!
Preko njega mozes da igras NFSMW i NFSU2...
Nije ti potreban nikakav kabal, niti hamachi...jedino moras da imas internet prikljucen na oba racunara!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.