Prikaži potpunu verziju : Koji tarifni paket koristite?
Koji tarifni paket koristite i koji nam preporucujete...?
dzonihsv
27.10.2008, 16:14
Mislim da se tarifni paket ne moze preporuciti, jer svako uzima ono sto je njemu/njoj najpotrebnije...neko prica malo vise pa naravno da ce da bude na toki tarifi tako je i sa tipi-jem ;).
Stojadin
27.10.2008, 16:19
Ja sam na tipi tarifi a imam jos oko hiljadu besplatnih poruka :D.
Kapiram, ali primera radi, ja cu tebi reci ''Pricam puno, malo saljem poruka i Telenor sam korisnik'', ti ces mi onda preporuciti neku Telenor tarifu...
Imam Telenor prepaid karticu
Telenor (primarni broj) 069 - Tarifni paket Moje Vreme
SMS u intervalu mi je 1,8 din./Van intervala 2,2
Pozivi u intervalu 6,5 din. prema svim mrezama/Van intervala 13 din.
Uz tarifne dodatke (Dodaj SMS i Moj omiljeni broj) ova tarifa je savrsena!
Inace, Moje vreme je stari Telenor prepaid paket.
Evo screenshota cena starih paketa kod Telenora:
http://www.telenor.co.yu/media/paketi/slike/prepaid-paketi-svi.gif
La.Prestige
27.10.2008, 17:12
ja sam na mts postpaid i telenor postpaid..
w3bm4st3r
27.10.2008, 18:35
Ja nisam odogovrio zato sto imam 3 telefona i u svakom imam po tri tarife.Na Soni Eriksonu T230i imam telenorov prepaid prenesi na Qtek 9090 imam karticu iz engleske a na Nokiji 5700 imam mts tipi
Predrag Stankovic
27.10.2008, 18:51
Ja koristim Mix 1000 postpaid paket mt:s-a, 325 SMS-a i 325 Minuta razgovora u nacionalnom saobracaju, poruke uglavnom potrosim , ali mi mesecno ostane oko 100 minuta neiskorisceno, odlucio sam se za taj paket jer sam tada uz taj paket uzeo i Nokiu 6120c po meni tada povoljnoj ceni
Napominjem da svako moze glasati i po vise puta.
DragonSlayer
27.10.2008, 20:28
Ambiciozno, ali .... ne može ovako ... npr, navedene su sve MTS prepaid tarife, a kod postpaid piše samo MTS Postpaid ... a tu takodje ima više tarifa .... ja jesam na postpaidu, tako sam i glasao, ali ima tu Bel, Fresh, Mix, itd itd ....
Da, a primera radi kod Telenora ima Prenesi 500, 700, 1500... Fleksi 1500, kao i kod mt:s-a i Vipa..
Stavio sam sve prepaid tarife jer ima vise prepaid nego postpaid korisnika u Srbiji.
redkanji
28.10.2008, 15:16
Koristim 066 i tacka, eto jos malo pa drugi mesec. Uzeo sam odmah drugi dan kako su krenuli u prodaju i odusevljen sam. Ni jednog trenutka nisam pozalio.
Najvise mi odgovara tih 100min video poziva, sto pokusavam maksimalno da iskoristim.
nightflier
28.10.2008, 20:01
A koliko je minut razgovora i poruka na 066?
GrimReaper
28.10.2008, 20:04
MTS Tipi.
Mts Postpaid, Mix paket (150 poruka/minuta)(~600din)... :)
donator99
28.10.2008, 21:04
MTS postpaid tarifa MIX 1000.
325 minuta razgovora prema svim mobilnim i fiksnim mrezama i 325 poruka besplatno svakog meseca...
redkanji
28.10.2008, 22:32
A koliko je minut razgovora i poruka na 066?
minut prema svim mrezama 5.9din + PDV, SMS i MMS 2.9din + PDV.
vip postpejd paket 150-vrhunska korektnost koja nije vidjena na teleronu i lelekomu...!
gorillaz23
29.10.2008, 0:05
Postoji li jos neka anketa koja nije bila? Imao je zoran845 odlican komentar na neku slicnu temu, samo ne mogu da nadjem.
Ja sam ranije koristio neti i zamenio karticu, uzeo telenor, pa sam se sad vratio na tu istu i sad mi je cool, sad extra ova pormotivna cena u mtsu do 1 decembra uzivam:D
I ja sam pre koristio neti,sad koristim toki posto su neti ukinuli.
Neti, sada Toki. Jeftiniji pozivi unutar mreže i jeftiniji GPRS. A ostalo mi je još i 870 poruka iz letnje Tipi promocije. Sekundarni broj mi je 062 i tarifa Priča zbog poziva u okviru Telenor mreže.
Trenutno aktuelne promocije domacih operatera:
1.) Vip mobile (www.vipmobile.rs)
http://www.vipmobile.rs/wsi.php/1164/
Neke želje su u tvojim rukama!
Iskoristi fantastičnu Vip prepaid ponudu - minut priče u pravcu bilo koje mreže dobijaš za samo 1 dinar posle prvog minuta razgovora, kao i SMS i MMS za samo 1 dinar.*
U okviru ove promocije dobijaš 1000 minuta razgovora za samo 1 din/min, kao i 1000 SMS i MMS-ova koje možeš iskoristiti 30 dana od datuma aktivacije promocije.
Nakon toga možeš produžiti promociju do kraja novembra 2008. godine ukoliko dopuniš svoj Vip prepaid račun bilo kojim iznosom. Postojeći pripejd korisnici mogu da se uključe u novu ponudu jednostavnim slanjem SMS odgovora na broj 1111 i dopunom kredita u iznosu od 200 dinara.
Pričaj, kuckaj, mms-uj koliko želiš u bilo koje doba dana i noći!
» Cena od 1 din je prikazana bez PDV-a.
» U svim tarifnim paketima,razgovori se tarifiraju na 30 sekundi posle prvog minuta razgovora.
» Promocija vazi do 30.11.2008. samo za usluge u okviru nacionalne mreze i ne odnosi se na usluge sa dodatom vrednošću.
2.) MT:S (www.mts.telekom.rs)
http://www.futog.info/cms/images/fbfiles/images/v46339p0.jpg
U okviru promotivne akcije „Koliko ti para treba da budeš KUL?“, od 15. oktobra do 01. decembra, najpovoljniji mt:s prepaid tarifni profil Kul postaće još povoljniji. U ovom periodu korisnici mt:s-a moći će da pričaju i pišu poruke prijateljima, a da ne brinu o svojoj pretplati U toku promotivnog perioda korisnici mogu da razgovaraju po ceni od 90 para po minutu nakon isteka prvog minuta i da šalju SMS poruke za samo 90 para. Istovremeno podsećamo korisnike da prepaid tarifni profil mogu promeniti veoma jednostavno, pozivom na broj 778.
3.) TELENOR (www.telenor.rs)
http://www.telenor.co.yu/media/promocije/prepaid/333.jpg
Dopunite Vaš prepaid račun sa tačno 333 dinara i uz dopunu dobićete 7 dana besplatnih razgovora u Telenor mreži, odnosno do 1000 minuta razgovora sa drugim Telenorovim korisnicima.
Za vreme trajanja promocije Vaš račun možete dopuniti sa 333 dinara neograničen broj puta. 7 dana besplatnih razgovora uvek će se računati od trenutka poslednje dopune sa 333 dinara. Požurite i iskoristite ovu jedinstvenu ponudu. Promocija traje do 9. novembra.
NAPOMENA: Ova promocija traje do 9. novembra i sutra se nastavlja(nezvanicno!!!!) nova promocija, ali sa besplatnim SMS-ovima u nacionalnom saobracaju. Opsirnije informacije sutra.
Izvori svih vesti: zvanicni sajtovi operatera
Koristim 066 sa kontrolom troskova i konacno sam prezadovoljan.
Za 500 dindzi dobijem 1000 dinara kredita,dobro cene su malo vise minut razgovora je 7 a poruke 3 dinara bez pdv ali to je meni sasvim dovoljno i uvek mi ostane viska sto se prenosi u sledeci mesec.
A sto mi je najvaznije dobijem 5000 dinara za GPRS svakog meseca tako da mogu opusteno da surfujem po netu kada nisam kuci a da pritom uopste ne mislim na potrosnju.
Dobijam i besplatne video pozive ali to ne koristim jer nisam pokriven sa 3g predajnikom a i nemam zelju za tim.
Preporucujem svima koji vole da surfuju takodje i onima koji imaju problema sa kontrolom pa dobijaju neplanirano velike racune jer se posle potrosneje dobijenih hiljadu dinara u toku meseca kartica automatski transformise u prepaid.Znaci racun je uvek fiksno 500 dinara
Takodje sam dobio lep sestocifren broj 001 -0..
Srlandand
13.4.2009, 18:33
Zna li neko kako da promenim toki u tipi tarifu?
Antony Kidis
13.4.2009, 19:09
Zna li neko kako da promenim toki u tipi tarifu?
Tako sto pozoves 778.
@tema: Koristim tipi i zadovoljan sam, jer uglavnom komuniciram porukama. :cool:
miša topola
17.4.2009, 13:47
Telenor poruke
Cesto se dopisujem sa drugovima pa sam aktivirao ovaj paket preproslog leta tacnije 2007 godine...
Uzeo sam danas postpaid 066 kontrola troskova. Pre toga sam koristio Toki tarifu. Jesam li se mozda zeznuo u proracunu? Meni je 80% kredita islo na GPRS. Kakva su vasa iskustva sa ovim paketom?
Ranije neti a od kada su ga ukinuli :confused: tipi
water wizard
8.6.2009, 14:55
ja sam ostao samo na vip postpeid 60, mts pripeid sam batalio zbog sms spama
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.