Prikaži potpunu verziju : League of Legends
matrix_ninja
17.2.2011, 23:04
Pa stvar je u tom kako ti vise volis da igras, ako volis da sa daljine iza svih ostalih ubijas neprijatelje (magijom) uzmi veigara, a ako ti nije problem da malo zaprljas ruke onda uzmi shaco-a :D
Mada ako planiras sa blizine da makljas ja bih ti ipak preporucio nekog drugog umjesto shaco-a, npr. xin, olaf ili tryndamere...
Ako hoces melee dps-a, Trynda je najbolji. Kosta 1350 ali vredi mnogo vise.
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
:p
novi patch dolazi valjda sada. Serveri su down na 90 minuta.
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=118014
Taman sam mislio da probam i kupim Ryze-a kad ono nerf, nerf, nerf.
i najjači komentar na forumu :))
General
Surrender time on Summoner's Rift reduced to 20 minutes from 25
So french and all the people who never try to get out of clusterf@ck situations are gonna surrender even faster now? Not cool, not cool at all.
Veigar je nuker (malo HP jake magije koje kidaju) + stuner. Zatim Veigarov ulti služi za ubijanje AP heroja. Ulti pravi mag dmg 500 + 80% tvog AP + ceo AP od protivnika. Kada gruvate protivničke heroja koji pumpaju AP pravite po ~1500 mag dmg.
Shaco je gank heroj i za to i služi. Kao dps koji će se otvoreno boriti i nije nešto.
Trynda je jedino jak kada igrate protiv nubova. Jedan silence i stun i njega više nema. Pre se koristio Exaust koji nije ni dozvoljavao ni auto attack ali su ga pre mesec dana promenili pa se sada valjda samo oslabi auto attak pa se pravi ~60-70% dmg. Sa ovakvim Exaustom Trynda je bio beskoristan, čim uleti neko to baci na njega i doviđenja... Bolji su vam Xin, Olaf, Pantheon, Yi... po meni.
Ako niste dobar igrač ili tek počinjete da igrate preporučio bi vam range carry (dps uglavnom Ashe, jeftina je ~550 IP i ima dobre magije) i range AP heroje.
EDIT
Ne bi preporučio Veigara početnicima jer je dosta komplikovan za igranje jer morate da pravite komboe od 3-4 poteza ako hoćete da budete efikasni.
Zato dobar Trynd uzima cleanse.:dedica: Pa ti potrosi dva exhausta na njega.
I nemoj da lazes decu da je Trynda za nubove. Najjaci lik u igri.:ciao:
Nisam rekao da je za nubove nego jedino na nubovima možeš da se iživljavaš za vreme endless rage. Zbog toga svaka dobra ekipa mora da ima stunera i silencera (većina ih nema, jedan od razloga zašto tankam sa Sionom i Taricom a ne sa nekim killer tankovma). Ne igra se LOL sa auto attackom.
ja obožavam Pantheona ali ga opet nerfuju.
Inače sam početnik pa gotivim range heroje, ali Pantelija je vr'! :)
Kada sam bio početnik najlakše mi je bilo da igram sa Haimedingerom. Jedini pravi defanzivni heroj a i gameplay mu ne zahteva razne komboe i munjevite reflexe.
Po meni su najteži za igranje melee dps. Malo HP ako krenete da uzimate life steal ili hp iteme imaćete mali dmg... Od njih najviše volim Yi zbog Q, E i ulte.
Dok su sa druge strane range dps heroji najlakši za igranje.
matrix_ninja
18.2.2011, 18:12
Ne bi preporučio Veigara početnicima jer je dosta komplikovan za igranje jer morate da pravite komboe od 3-4 poteza ako hoćete da budete efikasni.
Sta ja znam, ja sam ovu igru prvi put igrao sa veigarom, i do 15 levela mi niko nista nije mogao jer do tad i nema neke timske igre svako sebe gleda.
Pogotovo sto kad uradis kombo sa veigarom minimalno skidas pola hp neprijatelju pod uslovom da nije tenk, a pocetnici kolko sam primjetio i kad imaju 10% hp cesto ostanu na lane-u.
Uglavnom se sakrijem u zbun neki i kad prolazi iskocim, stun i u pola sekunde je mrtav... Cesto sam na pocetku uzimao teleport, posto niko na pocetku ne obraca paznju na to ili neznaju kako izgleda kad se neko teleportuje nazad, odem u bazu napunim se, neprijatelj sa pola hp napada toranj, samo se teleportujem na toranj, stun i uz pomoc tornja ga oduvam, a ako je mage ni pun hp ga ne sacuva ako imam ultu :D
Mada ovo je samo za pocetnike, nema sanse da vam ovakvi jeftini fazoni uspiju kasnije :D
Red Dragon
18.2.2011, 21:46
Ajte da vam neko malo iskusnije kaze ponesto u herojima, pogotovo iz perspektive ranked meceva.:D
Veigar je ok heroj, mada nije toliko zanimljivza igranje. Cipele i 5 onih staffova ili 5 onih sesira (izvinite, nisam igrao neko vreme, pa sam zaboravio imena itema:D) ili njihova kombinacija. Ko uzme Veigara u ranked mecevima, taj uopste nije u zavidnoj poziciji, jer ce svi njega prvog da srede. Naravno, ako vam ne uspe stun sa Veigarom (nista niste uradili ako ste nekog zarobili, a niste stunovali, jer je lkao primeniti flash i pobeci), a posto niko (naravno) ne uzima HP iteme za njega, pisite propalo. Pocetnici i oni koji tek pocinju ranked meceve bolje da ga ne uzimaju, jer bez obzira kako odigrali normal meceve, u ranked cete zavrsiti kao feeder. Inace, pro Veiar opusteno napada i tenka (sa stetom koju cini i moze mu se). Inace, nisam neki ljubitelj ovog heroja, iako ga posedujem.
Tryndamere je poslednjem pecevima znatno oslabljen i njegov Endles Rage vise nije toliki bauk. Dovoljan dokaz je da se sve redje banuje. Zovu ga herojem za noobove iz proslog razloga zato sto se novajlije napale na njegov ulti i misle da mogu da srede koga hoce (a ne mogu uvek), a da je no brain-hero, jeste. Postoji gomila heroja koja mogu dobiti 1v1 (Xin, Olaf, Sion, Jax, Heimer, Udyr...da ne nabrajam dalje, ali za ove heroje garantujem).
Shaco je posebna prica. Moze AP, dps, dmg, pa cak i kao tenk da se ponasa. Ok je heroj, pogotovo ako volite taj tip heroja (stealth, jacks, hit&run).
Za Pantha ne mogu da prezalim sta su mu uradili sa ultijem. I dalje je opasan heroj, samo su mu od ultija napravili spor teleport, a ako i pogodite nekog heroja (tj. ako je dovoljno blesav da stoji par sekundi na istom mestu ili da bezi pravolnijski), uglavnom je taj heroj gotov.:D
Sad je kasno, kupio sam veigara -.-
Sta mislite o Nasusu?
Sporo mi ide sakupljanje IP, zato kupujem heroje od 1350 :o , pa me zaima koji je po vama najbolji heroj za te ''pare'' ? :D
Nasus nije los ali ako ti neprijatelj ne dozvoli da farmas sa Q onda si beskoristan. Za te pare ja mislim da bi poppy ili mundo bili dobar izbor.
"Mundo goes where he pleases.":D
Meni je Mundo bolji od Nasusa.
Auh! Sad sam odigrao sa Ezralom, odlican heroj! Svima ga preorucujem :)
Auh! Sad sam odigrao sa Ezralom, odlican heroj! Svima ga preorucujem :)
Ez je odlican lategame heroj...Oni koji imaju strpljenja (za razliku od mene) da se na pocetku dosta brane tj stoje blizu turrenta na kraju ce da rasturaju...:)
Inace za 1350 preporucujem i siona a moze i Zilean (Dosta je irintantan :D)
Batalim heroje za male ''pare'', sad skupljam za vladu :D fali mi jos samo 5200 :kreza: :facepalm Sta vi mislite o njemu?
DivljePrase
22.2.2011, 1:08
The current instability issues are unfortunately not something that we can just throw money at. The European server hardware is already quite a bit better than the North American servers - and it simply isn't enough. We need time and manpower to be able to make substantial changes to architecture to support the rapid growth.:D biće nešto od ove igre, posle sto qq tema konačno su poslušali
Batalim heroje za male ''pare'', sad skupljam za vladu :D fali mi jos samo 5200 :kreza: :facepalm Sta vi mislite o njemu?
Sve zavisi koliko si dobar igrač. Mada Vlada je dosta nerfovan u zadnjih par pečeva, nije jak koliko je nekad bio. To jest sada nije Over power pošto više nije nov heroj.
Ako hoces mage heroja za 6300, uzmi Malzahara. Jos je free koliko ja znam, tako da mozes da ga isprobas.
Probao sam ga, nije mi se svideo.
edit:
Sta mislite koji je najbolji heroj za 3150?
Ne postoji najbolji heroj. Sve zavisi kakav stil tebi leži. Možeš ti igrati non stop sa najskupljim herojima a lik će sa Ashe koja košta 450 da te siluje svaki put.
Kao što se meni desilo da sam sa Sonom morao da igram mid i u midu sam razvalio Malhazara (nije mogao sa svoje kule da se pomeri) a on je duplo skuplji.
Vidim da si sada počeo da igraš i da non stop gledaš cene heroja i po tome kupuješ. To nemoj da radiš nego vidi sa kojom klasom najbolje igraš pa njih kupuj. Ashe je u igri najbolji harasment heroj a najjeftinija je. A ti nju izbegavaš ko da je gubava samo jer košta 450 ip. Ili ako si uzeo Ashe pa ti se nije dopala onda batali celu tu range dps klasu i gledaj neke druge klase.
Lepo reci sa kim voliš da igraš/kakav stil igranja najviše voliš pa ćemo te posavetovati. Ja igram sa tank i suport herojima jedino ako u ekipi fali onda uzmem dps ili nuker klasu. To što je tebe neko ownovao sa Vladom (predpostavljam) ne znači da ćeš i ti ownovati ostale samo zato što si uzeo Vlada a on je neka mešavina klasa tanka/mage a ti sa takvom klasom ne znaš da igraš.
Ranged dps: Ashe, Tristana, Miss Fortune, Kog'Maw
Melee dps: Xin Zhao, Olaf, Tryndamere, Irelia i ajde mozda Pantheon mada sad i nije bas nesto.
Tank: Shen, Amumu, Malphite
Mage: Veigar, Malzahar, Annie, Vlad, Lux
To su meni naj heroji iz svake klase, pa ti vidi.
DivljePrase
23.2.2011, 16:59
http://reignofelementz.com/tier-list
elemetntzova tier lista, pa da vidite ko je najbolji ;)
Ashe FTW, bila i ostala naj!
^Meni je to rasporedjivianje po Tierovima malo glupo. Video sam da neki igraci, koji sa herojima iz 1 Tiera, pucaju od heroja iz poslednjeg tiera :)
@Soho
Mislim da cu kupiti Shena, odgovara mom stilu igranja, a jos je i ''flippin ninja'' :D
@0gold
Hvala na savetima, znacice mi :)
Red Dragon
23.2.2011, 20:54
http://reignofelementz.com/tier-list
To je njegovo misljenje koje, po meni, i nema smisla.:D Skroz je neke heroje nezasluzeno stavio u donji deo tabele, a neke koji i nisu nesto dao prednost. Mada mi je odmah bilo jasno koliko je sati kad sam video "Hard to place on a team" i heroje koje je tu stavio.:opanachke
@Nodi:
Shen je ok heroj, ali sto ga ja ne mirisem :D.....
@DivljePrase:
Ashe je odlican heroj, ali daleko od toga da je najbolji.:)
@DivljePrase:
Ashe je odlican heroj, ali daleko od toga da je najbolji.:)
Za te pare je najbolja :aplauz:
Ma ovaj što je sastavljao listu veze nema. Mundo i Galio jedni od najjačih tenkova u igri su hard to place. Ma kao što rekoh nema ovaj veze sa životom a još manje sa igranjem :alealeee:
nema dobrih ili losih heroja
I ja sam mislio tako, ali sve zavisi od toga koliko dobro igras, i koliko ti ko lezi:boxing:
Edit: Svako misljenje u vezi bilo kog heroja u ovoj temi je subjektivno :)
DivljePrase
23.2.2011, 21:51
Eh pa sad... ako elemetz koji je u councilu ne zna koji su dobri...
Ovaj spisak je bio za ranked premade :P što potpuno objašnjava zašto su hard to place heroji takvi. Twich posle velikog nerfa je slabiji od eve. Trynda protiv dobrog tima... NO WAY, stun, exhaust i ćaos. Munda samo ignore i on moze samo da viće MUNDO! dok ostali u njegovom timu umiru. Karma je još nova i treba još vremena da je ljudi shvate ;). Galio shit... ulti mu tauntuje 1sec, dok cast traje 1.5 -.- i posle toga samo ignore pa nek se dere demacia. Kata kao ad je bljak, a ako ap osim ultija (koji kad dune vetar se prekine), ne radi dmg. Jax. Morde, ne znam, on kaže posle nerfa da nije za ništa, hmm istina je ako ga ojadiš na početku da se veoma teško vrati u igru za razliku od ostalih tenkova a sad da nije za ništa... Cass beskorisna, sve mage su bolje od nje, ali bukvalno.
Eto... ashe jeste najbolja (pored ćorkija) :a_bleh:
Ashe- sto je dzabe i bogu je drago :D :D (šala)
Ne znam... Meni je sve to nekako subjektivno. Pretpostavljam, da kad znas da (dobro) igras sa bilo kojim od tih heroja koje si napljuvao, mozes da operes neku eserku ili ćorkija.
DivljePrase
23.2.2011, 22:08
Ne mozeš ako je ispred njih njihov tim ;)
Jel neko mozda koristi Fiddlesticks-a? :D Skoro sam ga kupio, i moram priznati da je odlican carry...Al kao sto rekoh skoro sam ga uzeo, pa ako neko ima iskustva sa njim, neki savet nije na odmet...ja prvenstveno idem na AP/HP, al ne znam koliko je isplativo to xD
Beast Master
23.2.2011, 22:18
Fiddlesticks FTW!!! :D Doduse i ja sam pocetnik pa ti ne bih znao dobro odgovoriti ali heroj kida ;) odigrao sam dobrih partija sa njim uglavnom sam isao na AP/mana reg meni je dobro islo tako, e sad mozda gresim cuces od igraca koji duze igraju :P
DivljePrase
23.2.2011, 22:19
Jel neko mozda koristi Fiddlesticks-a? :D Skoro sam ga kupio, i moram priznati da je odlican carry...Al kao sto rekoh skoro sam ga uzeo, pa ako neko ima iskustva sa njim, neki savet nije na odmet...ja prvenstveno idem na AP/HP, al ne znam koliko je isplativo to xD
Ryjail i zonya obavezno! kad imaš ryjail sve tvoje magije usporavaju (čak i drain), a kad kupiš zonyu, baciš ulti na početku team fighta, ako nemate nijednog drugog koji može da započne fight, samo lupi 1 i gotova stvar :)
Ja sam probao da igram sa FIddlesticksom i gradio sam Ap i MR, nije mi se svideo, iako nisam bio los :)
matrix_ninja
23.2.2011, 22:46
Ashe- sto je dzabe i bogu je drago :D :D (šala)
Ne znam... Meni je sve to nekako subjektivno. Pretpostavljam, da kad znas da (dobro) igras sa bilo kojim od tih heroja koje si napljuvao, mozes da operes neku eserku ili ćorkija.
Ne, ovo sto je prase rekao iznad tvoje poruke je realno tako. Nije stvar u tome da operes corkija ili ashe, uzmes npr. olafa ili bilo kog melee dps iz bilo kojeg tier-a i opraces ih 1v1. Stvar je koliko je champ koristan u timu.
Neko rece da je mundo jedan od najboljih tenkova, jeste ali kad treba samo da on prezivi i zato je krs tenk u odnosu na vecinu ostalih.
Nit ima taunt nit bilo kakav "crowd control" i samim tim ga je prelako ignorisati, tako da ako igrate ranked protiv nekog ko imalo ima pojma o igri mundo vam je beskoristan...
Dok ashe recimo, iako je bas i ne gotivim moze 'ladno sa jednom dobrom strelom da preokrene partiju.
Meni koliko se cini, pricali smo o herojima individualno. :)
matrix_ninja
23.2.2011, 22:51
Ne, pricali smo o onoj listi i razlozima zasto su neki tier 1, a neki nisu ni za tier 4 :D
Mislim, nije lik sigurno napravio listu na osnovu tog sto je jedan heroj jaci od drugog 1v1.
Dok ashe recimo, iako je bas i ne gotivim moze 'ladno sa jednom dobrom strelom da preokrene partiju.
Jedan fin Cleanse ili Quicksilver resava :D
Though u 3v3 je jaka fora da se ispali strela iz baze i teleportuje na ward/kripa. Full stun a tu si :Freddy:
matrix_ninja
23.2.2011, 23:01
Ma opusteno, samo htjedoh da razjasnim malo zbrku oko tier-ova :)
@Andross
Jednom me je ashe tako navukla dok sam bio pocetnik, dok jos nisam ni znao sta joj je ulti, ili da ima toliki range. Nisam siguran davno je bilo, ali uglavnom nisi ni svjestan kako se provela sledeca koja je to pokusala :dzavo:
(samo sto je kod mene bila 5v5 mapa, na midu, veigar vs ashe)
Ja sam mislio da se rasporedivanje po tierovima vrsi na osnovu ''sposobnosti'' heroja individualno. Odatle zbrka. :D
brzo ce te smoriti, previse je lak za igranje, ja sam jos odavno otkljucao :)
Ako je ova lista po korisnosti zašto je Sona u Tier 4?
Uglavnom sam sve Ranked mečeve sa njom dobio (sve te mečeve sam igrao nedavno kada je bila žestoko nerfovana). Iako su me pljuvali zašto nju uzimam. Pre je imala jako velik dmg na Q sada dosta manji ali još uvek može odlično da harasuje + heal (koji nije toliko velik koliko je nekad bio) + ubrzavanje svih oko sebe, odlično da kada pobite heroje brzo iz def prebacite u push ili ako krenu da beže sve ćete stići jedino ako ne odrade flash+ghost, zatim daje svima oko sebe aure + ulti koji ako se dobro ispali celu ekipu stanuje na 2-2,5s i pravi ~500 dmg (dmg nije bitan). Po meni je ona mnogo korisnija od Janne, koja ne može da harasuje jer se tornado par sekundi stvara, zatim nema heal, onaj štit kao nešto vredi, ulti beskoristan samo ih pobaca... Ma o Janni neću ni da pričam jedan od najjadnijih heroja po meni a u tier 1 je O.o
Ova lista je sastavljana za vreme sezone 1 kada je Sona bila extra over power i jela malu decu (kada ima ~400-500 AP je na Q pravila ~900 dmg, sada na jednu metu puca samo jedan zrak a pre je gruvala 2 zraka na jednu metu ako je samo jedna meta u dometu). Toliko o tome da lik ima veze sa životom. U end game ulta + Q i Tryndamere (ovo sam čak i uspeo 1v1) a i većina drugih heroja je mrtva.
Iskreno ova igra je extremno ne ubalansirana zbog novih heroja koji non stop izlaze i koji su uvek over power a ako nisu onda u sledećem peču odmah njih buffuju. I non stop nerfuju stare. Igra je potpuno drugačija nego pre pola godine. Igra je bila u beti koliko pola godine-godinu, onda je ima već godinu i oni posle ~2 godine još uvek prčkaju po starim herojima O.o Ajde razumem da prčkaj oko novih ali starih, ma ajde neozbiljnost...
Solo lista. Dosta drugačija od one iznad.
http://reignofelementz.com/solo-queue-tier-list
Ova lista koju je noisy postavio je dosta dobra (,iako mi se ne svidja to sto nje twitch u poslednjem tieru, jer je dosta koristan u team fightu, jer iskace niodkuda, kao i TF, jer mi je omiljeni heroj i sa njim cepam :D ).
DivljePrase
24.2.2011, 14:52
Po meni je ona mnogo korisnija od Janne, puj po JanniNEMA DALJE, LOL!!!!!
Janna je must have u timu a sad zašto:
pro timovi u ranked i takmičenjima koriste je čisto za SUPPORT, kupuju aegis, soul shroud i 1t wardova.
Pasivna svima u timu 3 posto ms. Pa bogte nekad mi 10 ms mnogo znači da li ću pobeći.
Tornado je OP, AoE stun, relativno mali cd (previše mali za aoe stun), ako ideš na ap taj tornado ce kasnije da pobije ceo njihov tim :D (što ga više puniš, više oduzima).
Druga (zephyr), pasiv prolazi kroz kripove i heroje (ne postoji bolji pasiv al realnooo!!!!!!!!!!!). Na aktivaciju skida taj passiv ali zato mnogo usporava protivnika + nuke.
Treća (eye of storm, štit) 5 sec štiti heroja i daje mu na 5 lvl 50 DMG!!!! (da 50 to ti je besplatan BF sword!!!!)
Ulti.... nznm da li postoji bolje. Postoji mnogo načina kako možeš odigrati ulti. Defanzivno, čisto da ishilaš svoje ili da ih spasiš od bezobraznih protivnika ( dok je aktivan svi koji ponovo udju u njen ulti usporeni su 35%!) ili ofanzivno da baciš protivnike na kulu, na tvog tenka, flash + ulti...
:alealeee::alealeee::alealeee::alealeee::alealeee: :alealeee:
Pa da čujem da li će neko reći da je JANNNAAA loša.............. ako me neko ubedi dobije dva bambija od mene.
Tornado se stvara 5s i to svi vide i jako mu je lako pobeđi. Mnogo je teže pobeći koplju što Nidalee baca a i tom koplju se uglavnom uvek pobegne. U liniji na početku i sredini partije je skoro pa beskorisna... Uglavnom kada bacaš štit na nekog bacaš da bi ga sačuvao i taj beži a ne ide u napad da ubija nekog...
Pro timovi, molim te... Ako je neki igrač dobar on će sa svim herojima da rastura to što ponekad nju uzme je druga stvar. Uzmi je ti pa mi reci koliko je dobra, bićeš beskoristan celu partiju... Do sada sam možda video 1-2 Janne da je dobro odigrala a ostalih 100 su popušili partiju zbog nje, a i ta 1-2 su bili dobri igrači koji bi dobili partiju sa bilo kojim herojem da su igrali...
DivljePrase
24.2.2011, 15:53
Tornado se stvara 5s i to svi vide i jako mu je lako pobeđi. Mnogo je teže pobeći koplju što Nidalee baca a i tom koplju se uglavnom uvek pobegne. U liniji na početku i sredini partije je skoro pa beskorisna... Uglavnom kada bacaš štit na nekog bacaš da bi ga sačuvao i taj beži a ne ide u napad da ubija nekog...
Pro timovi, molim te... Ako je neki igrač dobar on će sa svim herojima da rastura to što ponekad nju uzme je druga stvar. Uzmi je ti pa mi reci koliko je dobra, bićeš beskoristan celu partiju... Do sada sam možda video 1-2 Janne da je dobro odigrala a ostalih 100 su popušili partiju zbog nje, a i ta 1-2 su bili dobri igrači koji bi dobili partiju sa bilo kojim herojem da su igrali...
Šta pričaš??? Odigraj prvo sa Jannom pa se javi...
Jel neko gleda stremove što sam stavio ili esl takmičenje što je bilo????
Naravno da ne gledam, zabole me da gledam no lifere što ceo život igraju DOTA/LOL/HON. Oni razvaljuju sa bilo kojim herojem, njima je sve jedno sa kim igraju.
Ja ti govorim iz iskustva iz igre. Do sada sam video svega 1-2 dobre Janne sve ostalo teški fail (verovatno gledaju ta tvoja takmičenja pa se popale). Jannu sam par puta probao kada je bila free a u to vreme sam već imao Sonu i Janna mi je bila nikakva sprem Sone.
Odigraj ti prvo sa Sonom pa sa javi...
DivljePrase
24.2.2011, 16:17
Naravno da ne gledam, zabole me da gledam no lifere što ceo život igraju DOTA/LOL/HON. Oni razvaljuju sa bilo kojim herojem, njima je sve jedno sa kim igraju.
Ja ti govorim iz iskustva iz igre. Do sada sam video svega 1-2 dobre Janne sve ostalo teški fail (verovatno gledaju ta tvoja takmičenja pa se popale). Jannu sam par puta probao kada je bila free a u to vreme sam već imao Sonu i Janna mi je bila nikakva sprem Sone.
Odigraj ti prvo sa Sonom pa sa javi...
ok... ja sam kupio sonu čim je izašla i igrao sam pre i posle oba nerfa, ali ok vidim imaš iskustva...
LJudi pomagaj te skinuo sam igricu sa orginalnog sajta,instalirao sam sve kako treba i pokrenem da mi skida pecheve ali nece samo stoji onako i nista se ne desava.zna li ko sta moze da bude?????evo ima i slika??pomagajte ludim bez lola:n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
ok... ja sam kupio sonu čim je izašla i igrao sam pre i posle oba nerfa, ali ok vidim imaš iskustva...
Jbg svako ima različite ukuse. Ajde kupiću Jannu i onako je samo 1350 ali sumnjam da će mi se svideti.
LJudi pomagaj te skinuo sam igricu sa orginalnog sajta,instalirao sam sve kako treba i pokrenem da mi skida pecheve ali nece samo stoji onako i nista se ne desava.zna li ko sta moze da bude?????evo ima i slika??pomagajte ludim bez lola:n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Da nisi možda skino USA LOL a ne EU.
Jbg svako ima različite ukuse. Ajde kupiću Jannu i onako je samo 1350 ali sumnjam da će mi se svideti.
Da nisi možda skino USA LOL a ne EU.
Skinuo sam EU,ali nece da radi :( :(
Serveri su im prepuni. Evo ja već 15 min čekam u redu da me puste u igru. Verovatno neće da ti update odradi dok čekaš u redu.
Anaxander
24.2.2011, 21:07
E jedno glupo pitanje, kada kupite neki item koji može da se aktivira, jel ima neka prečica za to ili moram ručno da kliknem?
Pa na 1-6. Zavisi na kom mestu se nalazi item.
Takođe možeš itemima da menjaš mesta, samo ih prevlačiš jedne preko drugih. Meni su uvek itemi na 1 i 2, retko kad imam 3 aktivaciona itema a komali više XD
@Divlje Prase
Kupio sam Jannu imam 3 partije sa njom :D
Q - se dosta dugo stvara (za full dmg) ako se vidi stvaranje tornada lako mu se pobegne ali ako te iznenadi :aplauz:i za farmanja je sasvim dobra stvar :D
W - je odlično. Velik dmg + slow + ako se ne koristi pasivni daje 8-24% (nisam siguran u cifre ali si sa boot lv1 bžri od svih:alealeee:) speed.
E - ovo je malo čudno. Daje +50dmg ali jako mali hp za razliku od Lux čiji štit stvarno daje puno hp. Ovo je više ofanzivni skill nego da nekog spašavaš pošto 200 hp i nije neko spasavanje, barem po meni. Ovo u team fajtu non stop treba bacati na range dps i to je to, mislim da je ovo i jedina svrha skilla.
R - što se tiče ulte, pa po meni je beskorisna. Jedino je dobra ako ti Fiddle ili Nunu ulete sa svojom ultom pa da ih odbaciš inače ulta nema neku svrhu. Veća je šansa da ćeš pogrešiti (kao ja 2x) i da ćeš protivnicima spasiti život time što ćeš ih pobacati. Po meni ulta jako mali heal daje, tako da više služi kao što već rekoh da odbaciš Fidla, Nuna i ostale kada krenu sa svojom ultom nego da lečiš svoje. Sorakin heal je neuporedivo jači + daje svima na mapi a ne samo oko sebe.
Još uvek mi je Sona bolja zbog heal-a + move boost + ulta koja može da preokrene partiju ali Janna u opšte nije loša koliko sam mislio da jeste. Čak mi se i sviđa iako ima pa gotovo neupotrebljivu ultu.
Probaj dps jannu. Kida. Ja sam imao 6 partija pobeda za redom. I to sve pozitivan skor. Evo screen sa prve.:alealeee:
38809
Iceman_37
26.2.2011, 14:26
Poceo sam malo ovo da pikam, Igram najvishe sa Ashe nju sam kupio...ulti je vrh kad se dobro koristi, samo namestam kilove i to na lvl 6, bacam sa mida ili iz baze, za ganking je odlicna, ovo ko mutant mirande i traxex is dote...
Probao sam ireliu vredi 6300 poena, za nju mozda skupim da je kupim.
Moj savet ti je da ne kupujes odma' heroje nego da malo pricekas i da igras sa Ešerkom, brze ces se levelovati i dobijati vise ip/xp, zato sto je heroj lak za igranje i sabija :D
Mozes slobodno da kupis tryndamerea. Zanimljiv kao i ashe samo sto je melee.
Kad uzmes infinity edge i phantom dancer, ne moze ti niko nista.:alealeee:
Koliko se meni taj Tryndamere ne svidja. Verovatno traume. :D Al' mi se nesto cini da, u zadnje vreme, nesto ne vidjam toliko proova kao nekad. Bar sto se Trynda tice :)
Preporucete mi nekoliko dobrih fajtera, do 3150, osim Olafa, xina, i garena.
Iceman_37
26.2.2011, 17:17
Jel mogu da promenim na europle klijent a da mi ostane nick i lvl i poeni ?
Ne mozes. Moras da skidas Evropski klijent i da pravis nov account. :) Neko meni da pomogne?
Koliko se meni taj Tryndamere ne svidja. Verovatno traume. :D Al' mi se nesto cini da, u zadnje vreme, nesto ne vidjam toliko proova kao nekad. Bar sto se Trynda tice :)
Preporucete mi nekoliko dobrih fajtera, do 3150, osim Olafa, xina, i garena.
Mozda i nije fajter, ali uzmi urgota. Ja sam ga skoro uzeo i stvarno je dobar. Dobar i za solo mid ili za top ili bot lane. A i u zadnje vreme video sam mnogo dobrih urgot igraca.
Kasno. Uzeo sam Shaca. Sta mislite o nj? :D
Shaco je dobar ako dzangluje. Ako ides bot ili top lane onda nije to to. Ako odes stealth protivnici ce znati da si tu. Ili ako odes u grmlje onda naravno postavljas "kutije" tako da tu nece zalaziti.
Kao i za Eve, i Shaco je dobar kao jungler zbog ganka. Zbog toga i sluzi. U 5 na 5 bitkama nije bas nesto.
Mnogo mi se svidja Shaco. Samo imam jedan problem: kad dzanglujem mnogo se sporo levelujem i u zaostatku sam u odnoso na moj tim, kako to da resim?:confused:
matrix_ninja
26.2.2011, 22:48
Ne znam koji si lvl, ali ako si oko 30 vjerovatno si pokupovo neke rune, ako nisi kupi, ako jesi probaj sa drugim, mozda attack speed a imas i za xp rune.
I ako nisi obavezno stavi u masteries pod utilities poene za xp da brze dobijas to je jedino sto mi trenutno pada na pamet :)
Verovatno ne junglaš dobro.
Kod junglanja ovim redom ideš/ubijaš: golem sa plavim baffom+2 mala golema, 3 vuka, 4 veštice, lizard sa crvenim baffom+2 mala lizadra i na kraju 2 srednja golema. To odradiš iz cuga i odeš u grad po item i onda opet krug. Kada drugi put odeš u grad po novi item dovoljno si jak da ubiješ zmaja bez problema. Ovo ti je ~11-12 min. Posle ubistva zmaja (zmaj se stvara svakih 6 min pa svakih 6 min prošetaj po novi kill +190 golda za ceo tim, pre je zmaj bio mnogo bolji davao je +340 golda, kao kill da ceo tim napravi) više nema junglanja nego ideš na gankove ali moraš gankove dobro da iskoristiš moraju killovi da padaju inače nema svrhe junglati bolje da si bio u liniji.
Napravi custom game pa vežbaj jungle, tako sam ja sa WW naučio da junglam. Posle 11-12 min (2 kruga jungla + kill zmaja) izađeš iz igre i napraviš novi custom i onda opet probaš sa drugačijim itemima da vidiš da li možeš još brže da odradiš jungle.
Koji ocaj evropski serveri u odnosu na north america.
Sry for double:
Koje NUBINE igraju LoL, nikad nijedna igra da nema nubova, barem jedan ili vise...
http://img204.imageshack.us/img204/4876/captureib.jpg (http://img204.imageshack.us/i/captureib.jpg/)
Ja sam ExerLo0L...gle moj tim. Temo u 9etom minutu godlike...al i sa tim 23 - 4 skorom sam ga otkinuo kad je bio full hp a ja pola...
To nijedan od tvojih nema "cipele"?:confused:
Zato i volim Ireliu. I kad imas neke botove u timu opet mozes i sam nesto da uradis.
Iceman_37
28.2.2011, 14:29
To nijedan od tvojih nema "cipele"?:confused:
Zato i volim Ireliu. I kad imas neke botove u timu opet mozes i sam nesto da uradis.
Hahahha, nisam ni izvalio :D Nije ni cudo sto nisu mogli da beze, nije svaka ovakva al ovi su bili gori od onih botina u tutorijalu. Mislim da oni nikad nisu ni dotu pipnuli, ne zameram...ok, al brate i cudni skorz, samo cute i igraju, ja ne znam dal oni vide mapu ili chat :kreza: Nisam ja od onih sto baca hejt na nubice, sprdao sam se...al dzaba. Ima cudnih likova. Npr udje neki nasus, e ne ebe zivu silu, ne kaze nista, samo igra, fiduje malo i stalno je u top lane pushuje, pushuje dok ga ne ubiju. Na kraju je i bio koristan jer ko da je uradio backdoor...
EU serveri imaju više igrača od NA servera a serveri su im isti pa ovde imaju preopterećenja ;)
Koje nubine O.o Pa to su sve ~lv1-3 igrači a protivnici su ~lv5 šta bi ti. Većini u tvom timu je to bila prva partija ali ti si ko zna koliko već igrao LOL NA + DOTA...
95% igrača LOL-a nije ni igrlo DOTA-u nego igraju LOL jer je free.
Shaco uopste me mora da jungluje :P
Probao sam i jedno i drugo. Doduse uvek moram da se setam po mapi zbog gankovanja. :)
EU serveri imaju više igrača od NA servera a serveri su im isti pa ovde imaju preopterećenja ;)
Koje nubine O.o Pa to su sve ~lv1-3 igrači a protivnici su ~lv5 šta bi ti. Većini u tvom timu je to bila prva partija ali ti si ko zna koliko već igrao LOL NA + DOTA...
95% igrača LOL-a nije ni igrlo DOTA-u nego igraju LOL jer je free.
Ma lvl 5 sam na LoL, tek sam ga poceo a dotu nisam igrao godinu dve...ma bez tima nista, imam dva drugara koji igraju pa kad hocemo win cepamo...
Što je mnogo- mnogo je! :n-cc2: Previše vremena im treba za odrzavanje servera. A sve sto rade su heroji koji kostaju 6300 IP, i sve ubacuju neke meelee DPS, a nikako da izbace jedno dobrog ranged carryija >:@ Danas bez LoL-a...
Sta mislite o taricu, da mu se budzi ap i reduce cd, a nesto za survibality ?
archangel staff + sesir za ap i Spirit visage za 10% manji cd 20% veci heal na sebe, i manamunu. Samo ne znam dal bi sa ovim itemima bio previse slab. jedan stun i ode...
Što je mnogo- mnogo je! :n-cc2: Previše vremena im treba za odrzavanje servera. A sve sto rade su heroji koji kostaju 6300 IP, i sve ubacuju neke meelee DPS, a nikako da izbace jedno dobrog ranged carryija >:@ Danas bez LoL-a...
Pa izbacili su Catlyn pre jedno mesec dana. E sad to što je kod nje dobro samo Q i ništa više i u end game je useless je druga stvar XD
Sta mislite o taricu, da mu se budzi ap i reduce cd, a nesto za survibality ?
archangel staff + sesir za ap i Spirit visage za 10% manji cd 20% veci heal na sebe, i manamunu. Samo ne znam dal bi sa ovim itemima bio previse slab. jedan stun i ode...
Taric je tank/support. Njegov pasivni ti daje ako se dobro sećam ~40 armora. Sa njim igram mešovito ali 2/3 bilda mi je tank build. Realno on nije nuker i njemu ne treba ogroman AP. Dosta mu je da ima ~160 AP (Rod of Ages + Rylai's Crystal Scepter).
Uglavnom sa njim naparvim nešto ovakvo Rod of Ages + Banshee's Veil + Rylai's Crystal Scepter + Sunfire Cape. To sve daje +~2000 HP + ~900 mane + ~160 AP + 45 armora + 50 mag res. Na ovo dodaš rune i masteri poene i imaš ~3000 hp, ~1000 mane, ~160 AP, ~150 armora (kada imaš pasivni što daje štit), ~90 mag res. Sasvim dovoljno za polu tanka koji je suport. Naravno kada god igram sa tenkovima odmah kupujem Regrowth Pendant i kada prvi put odem u grad nadogradim ga u Philosopher's Stone (22 hp regen (otporan si na harasment) + 10 mana regen). Ako protivnik nema nukere ili neke sa zajbanim magijama onda umesto Banshee's Veil uzmem Warden's Mail (50 armora + 20 hp regen) koji na kraju nabudžim u Randuin's Omen (300 HP, 80 armor, 25 hp regen...)
EDIT
Ako hoćeš CD sa tankom onda obavezno na početku posle Philosopher's Stone uzmi Rod of Ages ili (sve zavisi koliko žuriš sa CD itemom) Glacial Shroud (+425 Mana. +45 Armor UNIQUE Passive: Reduces ability cooldowns by 15%.) + Ionian Boots of Lucidity (Reduces ability cooldowns by 15%). Nema potrebe za većim CD od 30%. Ako uzimaš Glacial Shroud onda ti Sunfire Cape na kraju ne treba (mada sve zavisi od para).
Ljudi ne mogu da napravim acc na njihovom oficijalnom sajtu. Sve unesem i kao sve u redu. I skinem klient. I da se ulogujem na njihov sajt kao nema me smesno. I tako jedno dvadeset puta nece da se uloguje cak ni kada napravim novi mislim stvarno jel moguce da sam ja toliki baksuz.
Možda si napravio US account a skinuo EU klijent i obrnuto.
Kolko je katarina OP, 585 AP + nesto od PA, imagine the ownage :alealeee:
kupio sam je...3150.
Nije Katarina nesto posebno. Ako je protivnicki tim dobar i imaju CC nema nista od Katarine. Ona sama nema CC, a njen ulti moze lako da se prekine.
Nema igra koju sam izgubio sa njom, i to 2 pobede 4v5. Ne moze to i tek tako da se prekine, jer ne ulecem prvi, a to je toliki dmg da kad krenem ulti nekad uspeju cc al pre umru...jeste OP jer ako vi imate isto recimo aoe stunera i slicno u zaru borbe uleti katarina ulti i cao zdravo...naravno moze dobro da se kaunteruje...ali nije svaka borba 5v5..a ja uvek mid pa gankujem ko lud.
Za mid jeste dobra. Pogotovo ako igas protiv ashe ili slicnih. Sa exhaustom i ignite imas first blood sigurno.
Je l' može neko da mi objasni zašto uvek upadnem u tim sa noobovima?! :n-cc2::n-cc2::n-cc2::nov_mad2::nov_mad2::nov_mad2:
:(
Je l' može neko da mi objasni zašto uvek upadnem u tim sa noobovima?! :n-cc2::n-cc2::n-cc2::nov_mad2::nov_mad2::nov_mad2:
:(
Realno kad se trazi match solo, a npr mali ste lvl kao ja, mora, ali mora biti jedan i (ili) vise nobova koji tek uce da igraju. Realno najbolje ako hocete da stvorite dosta pobeda je da uzmete nekog dobrog carrija gankera i da idete mid solo (kod mene katarina, sigurno ima jos njih koji mugu da uzmu first blood). Ako recimo uzmete frist blood pa tamo negde na 7-8 lvl morate da gankujete i onda ako vi derete njihov tim, i vasi ce, zbog toga sto ne ginu biti "jaci" pa ce i oni po koga da ubiju.
U vecini slucajeva ako odem top ili down, ili izginem zbog partnera u lejnu ili zbog nekog gankera a pritim missa bez...i onda mali lvl, em vam ebu kule, slabo idete dalje pa se gubi...
Mada ne moze se pobedi svaki put i mene to nervira skoro svako od njih je slab, ja nafidovan ali zato su oni onog siona malo nahranili pa i nisam bio toliko koristan protiv njega + annie...jer se tank plasi da uleti prvi.
Ali meni se desi recimo sa katom, ne uzmem frist blood, ovi tamo fidiuju, i onda ako meni uzmu kulu na mid, to kao da smo izgubili.
Red Dragon
3.3.2011, 10:56
Eh, nemojte tako. Kata je odlican heroj, ne mora cak ni da bude mid. Dobra je i kao timski igrac. Ih, kad se setim partije, jedan lik Nunu, a ja Kata, pa dupli ulti. Sto ja ne pocistim, to dokrajci Nunu. :D A panika medju protivnicima, ne znaju koga da napadnu, a tesko im pobeci.:D Nas dvojica smo toliko bili jaki, da su preostala trojica u nasem timu bili po nivou igre u rangu navijacica.:D
Taric je odlican heroj, pravi team player. Vredi mu budziti AP definitivno, bude odlican healer. Malo HP, a vredi i uzeti jedan-dva itema koja su vezana bilo za dmg ili dps i nema se brige oko mane.
A posto vidim da ovde vecini Ashe je strah i trepet, uzmite Sivir protiv njega, pa da vidite kakve muke cete mu zadati. Nikad nisam izgubio protiv Ashea sa Sivir.
Pobogu, imam 10ak izgubljenih za redom! Je l' ono sra*e ELO, radi i na Normal gameu? Ozbiljno razmisljam da uzmem nekog ekstra lakog heroja i da igram sa njim! Smucilo mi se da gubim, sve neki noobovi, ne mogu nista sam da uradim, a jos igram sa herojima koji su teski za igranje (Shaco, Twisted Fate...)! Poceo sam da gubim zivce zboj je*ene igre, a jos sam i poceo mnogo da psujem! :nov_mad2:
Pobogu, imam 10ak izgubljenih za redom! Je l' ono sra*e ELO, radi i na Normal gameu? Ozbiljno razmisljam da uzmem nekog ekstra lakog heroja i da igram sa njim! Smucilo mi se da gubim, sve neki noobovi, ne mogu nista sam da uradim, a jos igram sa herojima koji su teski za igranje (Shaco, Twisted Fate...)! Poceo sam da gubim zivce zboj je*ene igre, a jos sam i poceo mnogo da psujem! :nov_mad2:
lol znam kako ti je i meni se nekad desi da po ceo dan gubim, to je nažalost neizbežno. Taman napravim pozitivnu statistiku i onda odjednom poraz za porazom, toliko me gaze u partijama ko da nikad nisam igrao LoL :D
Čak sam dobio probleme sa pritiskom pa sam morao da pravim pauzu :D
Evo danas partija sa katom 22 1 :p
Svidja mi se i sa annie, vrh heroj i zavrsava posao kad drugi ne mogu, game gde sam bio 18 lvl sa 16 0 i surrender samo realno zbog mene, jer su ovi ostali bili prosek i 13-14 lvl xD
Mada kad se uparim sa drugom koji je 28 lvl nije uopste lako, pretpostavljam jer ako nas gledaju kao premade oni nadju neka dva u drugom timu isto pa mecuju. E sad problem pretpostavljam nastaje jer sam ja mali lvl pa ostala durzina u mom timu je skroz nubovska i to skoro uvek sem jednog lika jer valjda da upare sa nama jednog veliki lvl zbog druga i dva mali lvl zbog mene. A u drugom timu posto su obijica u timu isti veliki lvl onda svi su veliki lvl pa nas dobiju...
Nassus je tank,video sam ljude koji razbijaju sa njim ali sam video ljude koji ga razbijaju.Svaki heroj ima svoj plus i minus,moraces kao i vecina da probas pa da vidis koji heroj ti lezi a potrebno je odigrati i vise partija sa jednim herojem da bi naucio sve fore.Znam da mnogi odustaju od pojedinih heroja posle 1-2 partije.Kada sam kupio Kaitlyn delovala mi je skroz bezveze a sada posle 50ak partija ona mi je heroj br.1.Sa pravom kombinacijom runa,masteries,itema svaki heroj je odlican.
Sto se tice balansa pobeda i poraza ja sam tek posle 537 partije dosao do pozitivnog skora 269/268 :).
Jedna dobra vest!
Konacno sam pronasao heroja koji mi odgovara! Taric. kupujem ga 100% odigrao sam jedno 15 partija sa njim i mnogo mi se svideo...:to_care::alealeee::qliranje:
Skoro sam poceo da igram sa Xin Zhao-om i mogu reci da heroj kida. Pola tank-pola DPS heroj, sta reci :D Armor penetration, dodge i CD rune odlicno rade posao, masteries 0/21/9 poslednjih nekoliko partija 10-1, 7-0, al tek sam poceo sa njim, tako da ce verovatno biti bolje. Ako neko ima vise iskustva sa njim, ne bi skodio neki savet xD
Decu sam im napravio :D Ja sam Taric :)
http://img850.imageshack.us/img850/1487/28307356.th.png (http://img850.imageshack.us/i/28307356.png/)
Jos pre nedelju dana sam krenuo sa drugom od pocetka i summoner lvl sam 11 i kupio munda... Malo se zezam sa njima :D...
Na kom serveru igrate?
Ja na americkom, nick isti kao i ovde.
Poceo sam da igram igru pre 2 dana i za sada mi je igra extra.E posto cu sigurno za 2-3 dana skupiti 6000+ poena za nekog championa,kog bi vi savetovali da je mage(preko nedeljne rotacije samo onog swaina sam probao),mana sam gledao snimke karthusa i deluje zanimljivo.
Poceo sam da igram igru pre 2 dana i za sada mi je igra extra.E posto cu sigurno za 2-3 dana skupiti 6000+ poena za nekog championa,kog bi vi savetovali da je mage(preko nedeljne rotacije samo onog swaina sam probao),mana sam gledao snimke karthusa i deluje zanimljivo.
Bolje bi bilo da cuvas IP za tier 3 rune oko 20000 je cela stranica, ali ako ipak odlucis da kupis heroja onda uzmi Malzahara ili Aniviu. Oboje su tezi za igranje ali su jako dobri.
Karthus je meni onako...po meni je OP heroj skroz zbog njegovog ultija, pa u vecini slucajeva spamuju komentarima na njegov racun tokom partije bas zbog toga. Ko sto ti rece Whisper, cuvaj IP za tier 3 rune, od heroja koristi one na free rollu, a ako oces da kupis nekog, moj predlog ti je Katarina, realno sabija heroj...nabudzis joj AP i sa CD runama samo spamujes Shunpo i Dead Lotus :D
Svi su mi rekli da rune ne stavljam pre 20 lvla,mislim da cu do tada imati dovoljno poena....
^ pa, i nemoj da kupujes pre 20 lvla. Do tad skupljaj 20000 ;)
Sto predje preko 20000 trosi za heroje,ali ipak imaj jednog main heroja kome ce rune biti namenjene :D
Karthus je meni onako...po meni je OP heroj skroz zbog njegovog ultija, pa u vecini slucajeva spamuju komentarima na njegov racun tokom partije bas zbog toga. Ko sto ti rece Whisper, cuvaj IP za tier 3 rune, od heroja koristi one na free rollu, a ako oces da kupis nekog, moj predlog ti je Katarina, realno sabija heroj...nabudzis joj AP i sa CD runama samo spamujes Shunpo i Dead Lotus :D
Uzeo odmah na tvoj predlog Katarinu,i ne menjam je ni za zivu glavu :kreza: kako je extra heroj :n_klanja:
Kazem ti ja :D Ja sam sad lvl 22, poceo polako da skupljam tier 3 rune za nju, ima da bude nepobediva xD Btw, ko igra na americkom serveru, ako hoce, neka me Add nick mi je Milann93 (sa 2 n) :D
Evo vam i jedan lep Guide za Katarinu:
OVDE (http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/your-ap-katarina-du-couteau-resource-dont-play-with-knives-61072)
...nabudzis joj AP i sa CD runama samo spamujes Shunpo i Dead Lotus :D
mislim da gresis za cd rune. katarinini cd-ovi su smesni, narocito zbog, kako se to zove, raciala - 15s cd redukcija na kill ili assist.
Za katarinu idu runa za MPen i CDR
Evo vam i jedan lep Guide za Katarinu:
OVDE (http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/your-ap-katarina-du-couteau-resource-dont-play-with-knives-61072)
Malo lik preteruje sa hvaljenjem njenog abilitya Shunpo,ali kako god :D
mislim da gresis za cd rune. katarinini cd-ovi su smesni, narocito zbog, kako se to zove, raciala - 15s cd redukcija na kill ili assist.
Slazem se, al desi se nekad da ne dobijes assist ili kill na vreme, ili sto je najcesce ne dobijes dovoljno kill-ova za kompletan cd za death lotus, tako da sa runama prakticno i nemas sta da cekas...mislim nije ovo moje pametovanje sad, citao sam na netu razne guid-ove i u svima pise nesto slicno...skoro svi joj stavljaju cd rune. Ja licno nemam celu stranu popunjenu, tako da nije iskljuceno da promenim recimo cd rune u ability power per lvl ili cak dodge :D
Mejai's Soulstealer je must have item za nju xD
zavisi i od nacina igranja. ja sam do 6lv u lane-u i posle uglavnom vise nikad. i sad npr. ako imam kill gore, dok dotrcim u sredinu/dole, skoro i prosao cd. za sad idem mp/health/ap rune. mozda kasnije i shvatim da gresim, pa promenim.
Iceman_37
10.3.2011, 10:24
ja katarini skupim mejas soulsteler na pocetku i tu dobijam kilove, a sledece sto uzimam je odma sesir nema govora...155 ap + 30% total ap, epic (trudim se da prvo skupim skuplji item iz recepta +80 ap ako se ne varam). Tada vec je kraj za protivnicki tim ;p Sta ce je cd itemi, nema apsolutno potrebe. Nikad se nisam nasao u situciji da mi je to bilo potrebno, pogotovo sta ja uzimam kilove i samo se nizu, pre nego sto se okrenem, opet imam ulti za sledeceg....Onda naravno usledi pitanje na chatu, whats the cd on ur ulti kata ?
Drugo ako meja soulstealer stigne 20 stack, sto nije lako al ako vas bas krene, imacete + 15% cd reduction.
http://cdn2.mobafire.com/images/item/void-staff.gif
U slucaju da igrate protiv tenkova kupite i Void Staff...
Gunner4Life
10.3.2011, 15:56
Imam problem oko registracije .. Ovako odem na njihov sajt registrujem se sve lepo izbaci mi da je moj nalog kreiran odem na mail i tamo mi isto pise da je sve uredu,nemam onaj link da aktiviram nalog onda probam u igru i kaze da ne moze zbog username-a ili password-a ,probam na njihov sajt ne moze ni tamo ... Kada pokusam na namestim jos jedan nalog ne moze pod tim istim nick-om ali moze na istu e-mail adresu .. Da li je to neki problem kod njih ili ja nesto nisam uradio kako treba ... Hvala unapred ..
Jesi li proverio koju si verziju igre skinuo? Postoje North American i Europe verzije, moguce je da si se ti registrovao na jednoj a skinuo sasvim drugu verziju.
Gunner4Life
10.3.2011, 17:54
Imam North American verziju ... Ima li nekog od nasih da tamo igra?Ako ne odbah cu da skinem Evropsku verziju ..
Ja sam na North America srv...I ima dosta srba na njoj...
Gunner4Life
10.3.2011, 19:06
Sad sam odigrao jednu i imao skor 10 - 3 - 2 .. Za 1. put dobro je .. mada mi Dota malo bolje izgleda ..
Ako si igrao dotu to je lose lol.Ja kad sam igrao prvu zinuo sam koliko likovi na lvl 1 ne znaju da igraju.Ono je ne humano,naravno cesto se desi da ima likova kojima to nije prvi acc pa mozda su ti dosli malo tezi.Inace mislim da kad se naviknes na ovo neces vise upaliti dotu :kreza:
Iceman_37
10.3.2011, 19:29
I ja sam se zeznuo ko vecina i skinuo north america klijent. moja preporuka ja da skinete europe. Jer na north america default ping mi je 200 igrivo naravno, a na europe 50.
Evo nasao sam custom skin za Katarinu,pa ko voli nek izvoli http://leaguecraft.com/skins/1210,Katarina+the+Bloodblade+by+Blackflame
Mada cu najverovatnije kupiti neki,samo nisam siguran koji je najbolji za nju :opanachke
Koliko vas ima na north american serveru? :D dajte mi nickove da vas dodam u prijatelje xD
TheDee95 :D
Koje rune taricu? Igram kao support-tank.
Rammus mi se čini opasno nerfovan u odnosu odprije par mjeseci otkako nisam igrao LoL, a nemogu nigdje da nađem jesam li u pravu :(
Je l' moze neko da mi napise rutu za junglovanje sa WW ? :)
http://img408.imageshack.us/img408/5953/blueteam.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/9199/purpleteam.jpg
Evo, tu imas slike kojim redosledom da radis jungle sa WW, u zavisnosti da li si Blue ili Purple tim :D
http://www.youtube.com/watch?v=xi79GM2bJ4U
novi heroj. cini mi se da je mnogo dobar.. :D
Gibonni huh, dobar heroj indeed :kreza:
OMG! Ladno sam kopirao link muzike :D :D Hahahahahaha!
http://www.youtube.com/watch?v=9Yqu759aoXc Evo, pravi link :D
P.S.
Dobra pesma, zar ne? :D
To sam cekao.Jos sam trazio za Katarinu,ali nisam nasao,pregledao sam za pola heroja :D
http://www.youtube.com/watch?v=X_4Yjcmprt0
ovako nesto ?
Nah trazim njihov oficijalni showcase :/
Nah trazim njihov oficijalni showcase :/
Ne verujem da ces to naci...Ona je medju prvim championima tako da oni tada nisu imali ni youtube channel...
Neverovatno koji idioti u riot games...nerfuju ireliu i to ne malo nego sve, bukvalno sve kod nje cak i movment speed..haha, a trynd ostaje sve ok, bufuju vec prebafovane heroje a nerfuju normalne na koje kukaju nubovi da su op. E gde im je mozak, kolko je igra ne izbalansirana nek se nose.
Ne znam sta ti igras meni deluje sve izbalansirano,nije nikad poenta u fajtu 1v1,ako mislis na 1v1 fajtove onda naravno da je ne izbalansirana.Mene ovaj Nocturne nervira nacisto heroj,kad god ga vidim u timu samo sto ne zaplacem.Likovi ga svi kupili a naravno dok je nov niko nema pojma da igra sa njim i onda uvek failuje.
Heroj je idealan ako zelis da se juris sa herojima po mapi. To je za mene cista budalastina, ni za gankovanje nije nista posebno, ima mnogo boljih heroja. Licno sam igrao sa njim (kod ortaka) i nije nista posebno.
Sto se tice neizbalansiranosti igre, moje misljenje je da je to cista glupost. Ako zels heroja sa kojim hoces da cepas , a da se ne potrudis ni malo uzmes lepo Yitarda i rasturis ih, ja licno volim heroje sa kojima treba mnogo da se uci da bi se dobro igralo. :)
Neverovatno koji idioti u riot games...nerfuju ireliu i to ne malo nego sve, bukvalno sve kod nje cak i movment speed..haha, a trynd ostaje sve ok, bufuju vec prebafovane heroje a nerfuju normalne na koje kukaju nubovi da su op. E gde im je mozak, kolko je igra ne izbalansirana nek se nose.
Naravno da će Irelu da nerfuju kada je bila OP po izlasku. Taman je prošlo ~3 meseca i pada nerf. Tako je sa svim novim herojima. Svi su uglavnom OP i pada nerf posle par meseci. Sa Ireliom je bio greh kupovati life steal iteme s obzirom koliki LF njen pasivni daje... Trynd je pre mesec dva malo nerfovan i to je dovoljno sada je OK. Da ga još nerfuju bio bi beskoristan heroj... Vidim da je tebe sa Ireliom neko ownovao sa Trydnom :P Sona kad je izašla jela je malu decu i posle par meseci je dobila nerf koji ju je bukvalno za 1/2 oslabio. Samo sam čekao kada će to sa Ireliom da urade. Potpuno očekivan potez. Kupi sada ovog Nocturna i on će biti nerfovan tek za par meseci a dotle će da ladi :to_care:
@Nodi
Ne kontam što ti je Nocturne budalaština. U startu je rečeno da je ganker. I nije ni loš. Q ti osim većem speeda daje i +50 dmg a ulti ti daje ogroman domet da ulećeš u gank. Uglavnom svi stave u žbun ward da ne bi mogli da ih gankujete a Nocturne sa ultom (pravi 450+ad dmg) doleti iz 3 lepe + Q pravi poveći dmg i tebi daje +50 dmg + E što pravi dmg + fear. Odličan je ganker... Pogotovo ako uletiš u nukera ili nekog drugog assassina. To je uglavnom kill. E sad istina je da sa njim baš nema nekih zahtevnih komboa i da je dosta lagan za igranje.
Pa nijedan life steal ne moze da se poredi sa Warwikovim onaj heroj je bolestan.Ja igram uvek sa Katarinom,a moj ortak uvek sa Warwikom,dobijamo 2v3 opusteno 60% partija kada ostajemo 2v3,a ostajemo veoma cesto 2v3 da igramo.....I sve to jer on uleti da tanka medju 3 protivnika i njegov life steal ga odrzava dovoljno dugo da ja opalim ceo ulty i ubijemo bar 2 lika
Iceman_37
18.3.2011, 15:50
Naravno da će Irelu da nerfuju kada je bila OP po izlasku. Taman je prošlo ~3 meseca i pada nerf. Tako je sa svim novim herojima. Svi su uglavnom OP i pada nerf posle par meseci. Sa Ireliom je bio greh kupovati life steal iteme s obzirom koliki LF njen pasivni daje... Trynd je pre mesec dva malo nerfovan i to je dovoljno sada je OK. Da ga još nerfuju bio bi beskoristan heroj... Vidim da je tebe sa Ireliom neko ownovao sa Trydnom :P Sona kad je izašla jela je malu decu i posle par meseci je dobila nerf koji ju je bukvalno za 1/2 oslabio. Samo sam čekao kada će to sa Ireliom da urade. Potpuno očekivan potez. Kupi sada ovog Nocturna i on će biti nerfovan tek za par meseci a dotle će da ladi :to_care:
Neverovatno...si igrao ti sa tryndom ? 200 crit na lvl 2 ? 1k crit late game ? on ireliu da ownuje ? on ownuje tenka od 5k hp u 4 udraca. Imam ja drugara koji je bas pro, ako on uzme trynda ja nemam sta da brinem u gejmu. Trynd je heroj koji ako se nabduzi, njegov tim moze skoro ceo shit da bude on ce ipak pojesti ostale. To nije OP ? Irelia OP ? ajde bre molim te njen dmg skalira do late gamea na dole, sad jos vise, i kad kupim boots osecam ko da ih nemam. Igram ja sa njom dan danas stalno i imam dobar skor, ali ne potreban nerf skroz. Nocturne meni nije op i jako mi je drago kad ga dobijem u lejnu, onda sledi rape...naravno ako tim fida bice i on OP i onda ce nubovi da kukaju za nerfom. Trynd uopste nemora da uzima kilove, jede kripove, ne mora ni da lasthitujes kad ga sasijes iz jednog udaraca i samo farmas...Riotu je jedan od omiljenih heroja trynd cim umesto da ga spuste malo na zemlju oni mu crtaju novi skin.
Sta reci kad ja sa ireliom imam 3,4k hp 399 AD, solidan tim, pa opet nista protiv njega ako igra bas odlicno sa isto solidnim timom, samo na srecu da se dobije, da ubijes par, pa push da napravis...
Dovoljno reci i da ga uvek banuju u ranked games.
Neizbalansiranost ? dovoljno pomenuti toliko heroja kojima nista ne treba za skilove...koji nemaju manu...
Recimo ja sam skoro poceo igru,ali vec sam daleko u fazonu.Ali svi moji ortaci koji odavno igraju igru su samo rekli na nerf Irelie:"Hvala Bogu te su se setili" Verovatno cu verovati tim svojim ortacima koji su jedva docekali da je nerf nego jednom igracu koji igra Ireliu.Trynd i nije nesto OP,on jeste ubedljivo najbolji farmer u igri i skoro ne pobediv u 1v1,ali poenta igre nije 1v1.Gankas ga malo odvaljujes ga od zivota i on postaje obicna kesa,dok ta fora nece upaliti na svakog drugog championa.Mnogi ce opet imati nacin,ako nista bar da te dokrajce u trenutcima kada mislis da si vec pobegao.Po meni op stvar u ovoj igri je stelt.Jeste da ja mogu da kupim i ward i oricle,ali nije to to,jednostavno je retardirano da mi lik nestane sekund nakon sto sam prekinuo da ga pumpam.Pa lik mi samo uradi flash i stelt ili malo se udalji i stelt.Treba uraditi bar 5 sec out of combat ili tako nesto jer ovo nema smisla.
Master Yi kida mnogo jače nego Trynd i ima bolje skillove za farmanje. Trynd se uvek banuje na ranked zbog njegove ulte jer se sa njim čeka sa strane da se osakate svi neprijatelji i onda uletiš taman ne mogu da te ubiju 5-10s i sve pobiš. Zbog toga uvek ima ban. Dok Master Yi kada uleti ubiće 1 a ostali će njega ubiti. 1 VS 1 bez endless rage-a Yi kida Trynda samo tako. Uglavom Yi i Trynd imaju isti bild stim da Yi zbog svojih pasivnih ima mnogo veći attack speed (skoro duplo) i dmg.
Iceman_37
18.3.2011, 19:43
^ Ok al sa endless rage-om ? :) Ne mozes njemu da uklonis ulti i onda kazes master yi bi ka poklopio...
Ja sam sa ireliom ubio master yia ovako nerfovana on je mislim imao 275 ad a ja 300 i nesto, al on je udarao mnogo brze, ostala mi je jedna crta hp-a.
To je i najveci prob kod njega, pomirio bi se ja sa dmg koji daje nema prob...dobar tim bi ga odma razvalio, ali toliko dugo da traje endless rage da on moze da vas sve pobije dok se vi sibate sa ostalima. Ne mozes u tim fajtu tek tako njega da ostavis po strani i da kidas druge jer njegov dmg nije zanemarljiv, kad bi skratili duzinu ultia onda bi bio dobar heroj.
Equilibrium Strike
Damage reduced to 80/130/180/230/280 from 80/135/190/245/300
Cooldown reduced to 8 seconds from 9
Ability ratio reduced to .5 from 1
Transcendent Blades damage reduced to 85/135/185 from 90/140/190
Base health reduced to 515 from 575
Movement speed reduced to 320 from 330
Ovo gore ae, nerf ok...ovo boldovano...ma daj mov speed ? pa ona nema nista cime da juri heroja i oni jos smanje brzinu kretanja. Ovo je najveci nerf moguci, koliko puta dok sam jurio nekog mi je falio milimetar da ga odvalim sa Q, sada...vec je to nedostizno. I vec su mi se desavali primeri da izgubim kill bas ali bas zbog toga.
Base hp...takodje, izgleda malo gore, al zbog ovoga ste DUPLO slabiji u lejnu.
Ulti je vec po sebi mali dmg radio i oni ga jos smanje...al ae to se mozda i ne oseca.
EDIT: stoji da ja igram sa njom svaki game, debelo sam i platio tog heroja...i zato sam stvarno ljut jer se mnogo oseca da je slabija dosta :mad:
To i jeste problem sto kad igras sa OP herojem ili ne mora cak ni da bude op jednostavno kad igras sa herojem nekim koji popije nerf oseca se da je slabij.Samo je potrebno naviknuti,jbg.Po meni niste realni,mnogo glupljih heroja ima od Trynda.Karthusa isto svi banuju,mislim smesan ulty+ga baci kad umre,ma hajde.
Iceman_37
18.3.2011, 20:17
Zasto se meni svidela irelia...nije lak heroj za igranje. Mozete da promenite situaciju vrlo lako, sad mogu malo sutra jer dok se dovucem do heroja koga hocu i sa hp-om koji imam xD... I onda kad je bila "OP" ne da sam se nagledao ljudi koji suckuju sa njom tesko...
Nema jedan konkretan build, na dosta razlicitih itema moze da se ide, sad vise i nije tako.
Nema vise harrasa Q+E nazad...premal je hp tako da vas odvale kad se zaletite, nukeri u lejnu sad mogu da mi rade sta im je volja, a ja napadam samo kad hocu kill.
Heroj je u mnogim situacijama prakticno izgubio svrhu i vise nije early game nuker, nego jedan obican heroj koga je lako ubiti al moze i on nesto da uradi.
Tesko je igrati i dosta zavisi od itema, irelia bez nekih bitnih itema ja takav shit da nije normalno, a stavite tryndu dva itema i imace 500k crit svaki drugi udarac xD mislim gde tu ima logike. pritom kao kosta 6300 al trynd 1350...lol
a karthus je ko zevs al jaci duplo ^^
dota je po balansu majka za ovo.
Na kraju krajeva ok, preterujem i ja malo, mogu stosta da uradim al kad vidim one heroje bez mane, i onda pogledam ovog ovde...kosa mi se dize na glavi.
Što se tiče balansa heroja problem je jer je ovo free igra i oni idu na to da novi heroji budu OP da bi igrači njih kupovali za pare. Svake 2 nedelje novi heroj od 6300 IP a sada su još i smanjili dobijanje IP pa je neki prosek za pobedu od ~30 min ~90 IP što je smešno. I sada nemaju svi ljudi vremena da u 14 dana odigraju 63 partije (ako se sve dobi a pola se izgubi, duplo manje IP ~40) odnosno ~80-100 partija. I mnogo je lakše plaiti ~5-7e koliko heroj košta nego svaki dan igrati ko manijak da bi mogao da ispratiš sve heroje. Sada sam kupio ovog Nocturna a ne sećam se šta sam pre njega kupio, davno je bilo XD Zato jedva čekam DOTA 2, koštaće ~20-25e i neće biti ovakvih *****a... Ovo je i jedina mana igre. Recimo ovakva Irelia je trebala od početka da bude i svi bi se lepo navikli na nju a ne da je osakate jer ako je osakate novi heroji neće biti OP sprem nje i zašto bi ih neko kupovao... Sada je WW pasivni smešan. Valjda daje 10 HP po udarcu a pre je išlo na procenat ako se dobro sećam 10% dmg ide u HP i u end game si imao ogroman life steal a sada i u end gamu od pasivnog dobijaš 10 hp po udarcu što je smešno...
Jesi li probao nekad sa Ireliom da praviš Critcal bild? Sa Tryndom to svi i rade. 2/3 ako ne i sve rune su za Critic chance + kupuješ samo crit chance iteme. Čim krene partija kupiš 1 item i već ima ~30% critical udarac. Sa Yi-em uvek pravim takav bild i na kraju mi svaki 3-4 udarac nije critical.
Pricate ljudi gluposti.Ljudi iz dote rade na lolu a na doti je ostao samo icefrog i jos par ljudi.Dota izbalansirana? Sta ste igrali vi bre? Tiny je samo jedan heroj koji pokazuje "izbalansiranost" dote.
Heroj je u mnogim situacijama prakticno izgubio svrhu i vise nije early game nuker, nego jedan obican heroj koga je lako ubiti al moze i on nesto da uradi.
To i jeste balans heroja kad su svi obicni,a ne da budes OP i da mozes ladno da ubijes 1v1 i da kazes da heroj nije OP jer ne mozes da pobedis 1v2 ili 1v3.
Rekao sam da će DOTA 2 biti izbalansirana samo zbog jedne stvari a to je Valve. Oni i prave igru a Icefrog je tu čisto radi reklame. Valve do sada nikad nije napravio neko *****e od igre. Vezali su oni ruke IceForgu on im je tu kao što rekoh čisto radi reklame i možda neke konsultacije.
DOTA je neizbalansirano đubre od igre XD Tamo može bez problema 1v3 ma i 1v5 u end gameu XD
Da je DOTA-u napravio Blizzard i održavao mogao bi da se kladim da bi igra bila perfektno izbalansirana.
haha da Blizzard je poznat po extra izbalansiranosti,cist primer je World of warcraft u kome ni jedna klasa nikad nije over power.Samo je jedno vreme bio rogue pa warlock pa mage pa paladin pa opet mage pa warrior itd.Extra balans sta reci.
mene ova igra uzasno nervira,sto se tice IP-a ja mogu da se pohvalim da imam 26 000 jer me vec duze vreme nezanima nista od novih heroja
Igra te nervira a imas 26k IPa 0o Sto bolje ne prestanes da igras lol
O čemu ti lupetaš O.o Idi vidi kako je izbalansiran StarCraft 1 i 2. To su takmičarske igre kao DOTA/LOL koji đavo igre porediš sa WOW-om, grindfestom za decu i ostale no lifere koji ne znaju šta da rade u slobodno vreme pa grindaju 24/7... 80% wow-era pljuje po wow-u pa ga i dalje igraju jer ne znaju šta drugo da rade... za takve i ne treba balans oni će svkako igrati...
Iceman_37
18.3.2011, 22:11
Pricate ljudi gluposti.Ljudi iz dote rade na lolu a na doti je ostao samo icefrog i jos par ljudi.Dota izbalansirana? Sta ste igrali vi bre? Tiny je samo jedan heroj koji pokazuje "izbalansiranost" dote.
To i jeste balans heroja kad su svi obicni,a ne da budes OP i da mozes ladno da ubijes 1v1 i da kazes da heroj nije OP jer ne mozes da pobedis 1v2 ili 1v3.
Pa kad bi SVI bili obicni...ovde daleko od toga.
O čemu ti lupetaš O.o Idi vidi kako je izbalansiran StarCraft 1 i 2. To su takmičarske igre kao DOTA/LOL koji đavo igre porediš sa WOW-om, grindfestom za decu i ostale no lifere koji ne znaju šta da rade u slobodno vreme pa grindaju 24/7... 80% wow-era pljuje po wow-u pa ga i dalje igraju jer ne znaju šta drugo da rade... za takve i ne treba balans oni će svkako igrati...
Ti si rekao balans i Blizzard ja sam ti rekao Blizzardovu igru koja nema veze sa balansom.Kakve sad primedbe imas?
Da je DOTA-u napravio Blizzard i održavao mogao bi da se kladim da bi igra bila perfektno izbalansirana.
wow je Blizzardova igra
wow nije izbalansiran.
Ne vidim problem niti mislim da lupetam ista,rekao sam sve kako treba.....
Ne pricaj sa njim, nabodi ga! :Battered:
:D
Iskreno, mislim da celu ovu pricu shvatate preozbiljno.
Zasto niko ne igra sa nunuom? O.o Dobar heroj i jeftin. Sta vi mislite o tome?
NUNU OP :D hehe
Volim da ga imam u lejnu, ne volim da igram protiv njega, uvek se smorim kad sam u njegovom ultiju.:kreza: Nisam igrao sa njim tako da tu ne mogu da ti pomognem.
Lako se ulty prekida.Mene grudva sugava nervira vise od Mundove sekire.
Nunu je dobar. Bacaj grudvu na jednoj slabijeg heroj kad god mozes. I autoattack-uj minione zato sto posle, valjda, svakog sestog udarca mozes da bacis spell za dz. Ali vodi racuna o last hit.
Da se pohvalim :) Nisam los. U late gamu Tanka unistim u 5 udaraca. :to_care:
Napravih od dosade novi account da odigram jednu protiv lvl 1 kad ono 34-0-2.Smorio sam se samo tako,nije zanimljivo kao sto sam mislio da ce biti.
Koliko Ip-a dobijas na novom akauntu?
Nesto razmisljam, mozda mi je lakse da otvorim jos jedan, pa da lakse skupljam pare. :icon_stud :icon_scra
Ma isto se to dobija,uradio sam ga samo zbog refferala da dobijem reward IP boost 4 partije,ali nisam dobio nagradu a dosao sam na lvl 5.
Nisi me razumeo.
Koliko IP dobijas na akauntu cim otvoris, bez odigranih partija. Secam se da sam dobio neki pocetni '' kapital'' :D?
Nema bre pocetnog IPa 0o.
Wow, igram od oktobra (sa mesec mesec dana pauze) i tada kad sam ja igrao bilo je pocetnog ipa. Znam da sam kupovao heroje od po 450 ko bombone :D
Dobijalo se mnogo vise IP-a tada, pogotovo ako si lvl 10 <
ja igam ovu igru jedni 4 meseca i meni je potpuno OK.Obozavam da je igram . ko igra na US version neka mi se javi :D:D:D:to_care::kreza::kreza:
E igram ja :D Add me Milann93 (sa 2 n) xD
markos807
28.3.2011, 13:23
Evo ja trenutno skidam,jel moze neko da me uputi,onako da povrsno zagrebe igru xD Da mi objasni sta je cilj igre,jer svi moji drugovi igraju ovo,pa me nagovorili :D
Hvala
miša topola
28.3.2011, 15:48
Evo ja trenutno skidam,jel moze neko da me uputi,onako da povrsno zagrebe igru xD Da mi objasni sta je cilj igre,jer svi moji drugovi igraju ovo,pa me nagovorili :D
Hvala
Pogledaj neki meč na YouTube-u, pa će ti biti jasno. DotA u drugom perju ;)
13 poraz po redu, gubim volju za igranjem :(
Ja izludim kad sklopim 4 poraza.A kad bih imao 13 razbio bih nesto 100%
markos807
28.3.2011, 18:41
Pffff pukao sam 1,izgubio volju i ugasio...
Kasnije cu da probam opet :D
Koji je heroj nabolji za pocetak?
Dragi igraci League of Legends-a,
zeleo bih da vas obavestim da postoji League of Legends - Serbia zajednica!
Pored druzenja bice i turnira. :)
Tako da vas pozivam da lajkujete nasu Facebook stranicu i da se registrujete na sajtu! :)
Sajt : http://leagueoflegendsserbia.webs.com/
Facebook stranica : http://www.facebook.com/LoLSrbija
Nadam se da cemo se videti na sajtu! :D
Mrzim likove koji naprave akaunt samo da bi postavili reklamu za svoj sajt. Nista licno.
Slazem se! Ja bi ovakve postove brisao... Uredu ako je neko aktivan clan i postovi reklamu svog sajta ali ovako kad se napravi acc samo da bi se reklamirao
je bezveze!
vise mi muka od servera...svaki put kad mi se bas igra on pun:n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Sta mislite jel Lee Sin prvoaprilska sala, kao sto je bio urf? :D
Pffff pukao sam 1,izgubio volju i ugasio...
Kasnije cu da probam opet :D
Koji je heroj nabolji za pocetak?
Lično sam na početku krenuo s Tristanom i nisam požalio, prije Lol-a dosta sam proveo vremena na Doti i jedan od fav. heroja mi je bio sniper, tako da eto, Tristana mi je fino legla. Yi nije loš, a kad se izmasteruje može da ownuje sve ostalo. Preporuka još i za Ryzea, Tryndamerea, Rammus i Nunu ako voliš tenkove.
Edit: Trenutno se čeka po sat vremena na queue, 9000 loginova :s
Zato ja nikad ne izlazim iz igre (uvek sam ulogovan) i nema tih problema :D
evo lee sin spotlight :D roflmao!
100% je sala. pogledajte. http://www.leagueoflegends.com/
Kako moze da bude sala kad je na oficijalnom youtube chanelu i na njihovom sajtu :)
Mada ofc da je ovo prilicno ne moguce xD
Btw sad videh da nema na oficijalnom youtube channelu.Steta bila bi bas fora da ljudi poveruju xD
Pametnice, i 2009. i 2010. 1. aprila je bila sala za urfa. u ostalom sacekaj pa ces videti ;)
Edit: sad cu da skinem EU klijent, ne mogu stalno da cekam da vrate server!
Aaaa ne znam sta da radim kad je lol unavailable :n-cc2:
no life? :D
Trenutno da :D... Bolestan sam, dosadilo mi lezanje pa nzm sta drugo da radim...
Na neku foru klijent skida patch (od 350 mb :D ) brzinom 200 kb/s. A ja uplacujem 150. A jos se i sestra nakacila na ruter. O.o Nije da se zalim :D
Na neku foru klijent skida patch (od 350 mb :D ) brzinom 200 kb/s. A ja uplacujem 150. A jos se i sestra nakacila na ruter. O.o Nije da se zalim :D
P ja uplacujem 2 mb/s a inace sve mi se download (cak i sa torrenta) 400kb/s vec neko vreme.
prvi put probao Nocturne-a, skroz ok heroj, mada sam navikao da igram sa tankovima :D
Lee Sin>Nocturne :kreza: :rofl:
Morali bi malo da nerfuju trynda, ali ocigledno im je jedan od omiljenih heroja. Danas sam ga kupio i u prvoj partiji sam pocepao ceo njihov tim i imao bolesno dobar skor. Mislim, ako su mogli da nerfuju Shaca i ekipu - mogu i njega :/
Anaxander
31.3.2011, 21:18
On se i može counterovati, mogli bi malo da nerfuju aniviu, ne znam po kojoj logici njen ulti ima mali cooldown, svaka budala bi mogla da igra sa njom.
Jesi igrao sa njom?
Ne bi mogla svaka budala da igra sa njom ( kao sa tryndom ili YiTardom). Mada je mnogo dobar heroj. A mali cooldown je zato sto je to '' Toggle'' sistem ;) :rolleyes:
Anaxander
31.3.2011, 21:38
Nisam igrao i ne znam da li je togle, ali nanosi dobar dmg. Slow+wall+nuke+ulti = ti mrtav. I na kraju jaje... borim protiv nje kao morgana, uspem da je nadmikrujem, ona beži pod kulu tamo je dokrajčim i pretvori se u jaje... da poludiš.
Onda nemoj da pricas da bi svaka budala mogla igrati sa njom ;)
Taj kombo koji si naveo je stvarno komplikovan i ja sam ga jedva naucio. skill shot + sto moras da znas gde da stavis zid + sto moras da vodis racuna o mani koju magije srču k'o lude. :)
markos807
31.3.2011, 21:49
Igra je dobra,zalepila me za masinu 5 sati bez prestanka :)
Posto sam pocetnik da li da kupujem Nasusa? I kojeg mi lika preporucujete a da moze da "nanosi damage iz daljine" kao npr. Ashe?
Anaxander
31.3.2011, 21:49
Ako se dobro sećam, taj skill shot ima aoe slow, ulti takodje, a što se tiče mane... sreća pa je samo taj jedan kombo dovoljan da ubije nekog. A u team fightu nećeš ti sam da pobiješ kompletan protivnički tim. I dalje mislim da je noob heroj.
Posto sam pocetnik da li da kupujem Nasusa? I kojeg mi lika preporucujete a da moze da "nanosi damage iz daljine" kao npr. Ashe?
ćorki, al on ti je skup. Nasus je za farmovanje i ni za sta drugo. probaj sivir
Probaj Tristanu i ja kada sam krenuo meni je ona bila naj...Inace msm Tristanu ne treba da kupis samo ih lajk na fb...Inace kao sto rece Nodi probaj i Sivir!
@Anaxander
Nemoj misliti da je Anivia laka za igranje...Prvo treba znati cuvati se sa njom jer ima malo hp...Onda treba lepo znati praviti combove sa njom i pogadjati (nikako da naucim lepo da stavljam zid :P )
Ma kakva Tristana,zanimljiva je dok igras protiv noobova,a kad naletis na nekoga ko igra timski dobro umreces pre nego sto uradis bilo sta da pomognes timu.Anivia teska za igranje? Ae bre pozajmio juce od ortaka account uzeo Aniviu da probam,pwnao sve zivo.Pridje trynd ja bacim ulty on dobije debuff i ja trecu i on ispod 50% hpa.A to se sve odradi za 1 sec.Jeste da je spora kao qrac i da je prilicno squishy ali dosta njih ce se zamisliti da li da te biju 1v1 jer imas bolestan dmg,a posle treba i jaje dokrajciti.Btw sad razmisljam da li nju da uzmem ili Corkya,nikad ga nisam ni video in game.
Ma kakva Tristana,zanimljiva je dok igras protiv noobova,a kad naletis na nekoga ko igra timski dobro umreces pre nego sto uradis bilo sta da pomognes timu.Anivia teska za igranje? Ae bre pozajmio juce od ortaka account uzeo Aniviu da probam,pwnao sve zivo.Pridje trynd ja bacim ulty on dobije debuff i ja trecu i on ispod 50% hpa.A to se sve odradi za 1 sec.Jeste da je spora kao qrac i da je prilicno squishy ali dosta njih ce se zamisliti da li da te biju 1v1 jer imas bolestan dmg,a posle treba i jaje dokrajciti.Btw sad razmisljam da li nju da uzmem ili Corkya,nikad ga nisam ni video in game.
Pa zato sam i rekao kad sam krenuo...Ja bi pre uzeo nju nego corky. Nekako ne volim da igram sa Corky (imam i skin za njega ). Nije mi zanimljiiv za igru...
I kojeg mi lika preporucujete a da moze da "nanosi damage iz daljine" kao npr. Ashe?
jedna rec: teemo :D mislim da je 3150 ip
"lagan" za igranje i iriritajuć za protivnike (najviše popizdim kad me ubije turret, ili pečurka. ovo drugo naročito!)
I lik kupi oricle i tvoje pecurke postanu beskorisne.
Blitzcrank ftw :D samo stojish pored kulice i dovlacish botine xD a master yi je najbolji za pocetak :to_care:
6300 kosta Lee Sin:n-cc2: dokle vise ti novi heroji po 6300,nema smisla stavite nesto i jeftinije malo
Nisu ni oni grizli čamac! Naravno da ce da stave vece cene i da smanje dobijanje ipa da bi nas naterali da im placamo :D
Samo se plasim da, ako naprave nove mape, cemo morati da ih placamo :paranoia:
Pff...da lee sin je 6300,malo previse a? :D
Malo pre sam igrao sa likom,kupio Lee Sin-a,imao je skor 19:0:6,kaze da je zadovoljan sto ga je kupio,tako da ko ima money,nek uzima :D
P.S ima jako dobar attack :)
Sad ce jos i da pocnu da buffuju skupe heroje tako da mogu da ownuju slabije, pa onda da svi navale da ih kupujU! :D
Opet ja,da li postoji neki heroj koji puca iz daljine npr kao Ashe?-tj da mogu iz daljine da kidam
Tristana, Lux, Anivia, Annie, Ryze, Morgana, Kennen, Heimerdinger, Fiddlestick, Malhazar, Karthus, Zilean, Kassadin, Vladimir, Nidalee, Janna, Teemo, Galio, Twisted Fate, Leblanc... Pa ti baci pogled na karakteristike i vidi koji ti se najviše svidja.
Opet ja,da li postoji neki heroj koji puca iz daljine npr kao Ashe?-tj da mogu iz daljine da kidam
Za daljinu po meni najveci domet ima Cait ali ona ti je 6300!
Najveći domet auto-attack-a ima Tristana. To joj je pasivni. Svakim levelom joj se povećava domet.
E sada da li hoćeš da ti heroj bude range dps (Ashe) ili može da bude bilo šta samo da je range?
Za daljinu po meni najveci domet ima Cait ali ona ti je 6300!
Nju sam uzeo i nikad se nisam pokajao,posto je veoma zanimljiva za igru.Sad je jos i buffovana.A range ima bolestan,mada rame uz rame sa miss fortune je.
Panteon i Olaf.
Vasa iskustva sa njima, sto je moguce detaljnije. Hvala :D
Nisam igrao ni sa jednim,ali igrao mnogo puta protiv njih i mnogo mi je strasnij olaf kad ga vidim na slici nego "spartanac" :kreza:
Sa pantheonom nemam neko dobro iskustvo. Obojica su veoma jaki ali panth nema mnogo helti i lakse ga je ubiti. Ali opet meni je lepsi panth za igru jel je zanimljiv. Olaf je takodje veoma jak i ja ga mix malo helte zatim Atmu i posle nes za attack speed! Za mene je jaci olaf ali opet kao sto rekoh panth je zanimljiviji(zurim pa nzm gde sam j a gde lj stavio ali poenta je ista xD)
Ma koji god heroj,do 1500 ip.Toliko sam skupio za sad :D
Panteon i Olaf.
1v1, 2v2 ma u svakoj situaciji je Olaf dosta jači. Pogotovo što je Olaf neka vrsta tank/dps a Pantheon je kao neki dps wanna be assasin. Olaf ima mnogo bolji pasivni i skillove. Panteonov Heartseeker Strike (kad uvati da maše brzo) je skoro beskoristan. Samo se malo pomeriš u stranu i promašuje te, isto važi i za stun jer mora da skoči na protivnika ne baca ga iz daleka kao većina heroja. E sad koliko je Pantov ulti koristan/beskoristan procenite sami... Kada se sve sabere oduzme Olaf FTW :dedica:
Ako već imate IP a ne znate šta da uzmete a hoćet nekog melee heroja uzmite Nocturne-a. Heroj stvarno kida :D Uzeo sam ga prvog dana i nisam se pokajao (kao u nekim slučajevima). Odlični su mu skillovi.
Kupio sam Shaca i heroj kida kada je AP bild :tapsh:
Hvala.
Jedan savet za Shaca: Obavezno mu kupi sheen, u kombinaciji sa Q radi oko 600 dmg (ako ides na dps build). Bolji je DPS nego AP Shaco. Veruj mi. Znam iz iskustva. :D
Pravim AP bild jer njemu svaki skill ide na AP a ne na Attack.
Jack In The Box
Its attacks deal (35/55/75/95/115) (+(0.25 per ability power point)) magic damage.
Two Shiv Poison više pravi dmg na AP nego na Attack.
Deals (40/80/120/160/200) + ((1 per ability power point)+(0.5 per attack damage point)) magic damage.
Hallucinate (ulti) isto ide na AP a na Attack ne daje ništa.
Shaco creates an illusion of himself nearby, which deals 75% of Shaco's damage and receives (150)% increased damage. On death, the illusion deals (300/450/600) (+(1 per ability power point)). Kada mi pukne klon napravim min 1000 mag dmg.
Znači attack bild Shaco će samo imati dobar auto attack (on nije fajter) a skillovi mu u end game neće praviti nikakvu štetu.
Mnogo brže se skupi velik AP nego velik Attack + neki AP itemi daju i HP i naravno. Kada pravim AP bild uvek imam ~2500 HP, min ~400 AP i imam mag pen ~30 + mag pen 40-60%.
Zavisi od setupa...
Kao shto vidim da ljudi masovno igraju AD TFa, ili hybrida, ja npr igram full AP, i apsolutno je savrshen!! Ima odlichan burst, posebno u duzim partijama, izvuche i do ~1-1.2k dmg za 2 sec kolko traje stun,shto je sasvim dovoljno da tolko ojadi nekoga da neko samo uleti i zavrshi ga, ili da zavrshi nekoga...
Mada je dosta squishy pa treba biti poprilichno pazljiv sa njime, da ga ne samelju...trebalo mi je par partija da shvatim to :D
dajte ljudi da odigramo koju zajedno...da naucim nesto od vas :D
nego, koji je najbolji bild za trynd-a, vidim svi ga hvalite, kupio, al se pokajao, nemam vremena za igranje kao vi, najvise 1h u dva dana, zato trazim pomoc:n_klanja::n_klanja::n_klanja:
najvise sam igrao sa ashe i dobar sam sa njom:boxing:
imam i kayle, bila mi zanimljiva, al :eek:
I ja igram sa kayle, al šta tačno "al"? Uzgred, nick ludiklovn na eu serveru.
Evo probao sam protiv onih kobojagi "pametnih" kompova da odigram.....
Sta reci kad uletim sam sa Katarinom medju 4 kompa bacim ulty oni pocnu da beze,i posle jednog po jednog ubijam sa shumpom :rolleyes: ako zele da AI bude ista bolji moraju dobro poraditi na njemu,ovako je bas bzv.
I ja igram sa kayle, al šta tačno "al"? Uzgred, nick ludiklovn na eu serveru.
jednostavno nije odgovarala mom stilu igre...
Panteon i Olaf.
Olaf je zmaj u odnosu na spartanca. Za Olafa ti ne treba ni AD niti AS, mozda cak ni lifesteal jer sve to dobija iz skilova ...Bitno je da njemu nabacis malo magic resista (FoN) i nesto malo armora (Thornmail,Sunfire cape), dodas mu frozen mallet za slow ili warmog i na kraju atma impaler i dominacija je neizbezna ...moze mnogo duze da izdrzi na terenu od pantheona i nanese vise stete ...Najbolje je drzati ga na nekih 70% HP-a zbog attack speed-a, uletis sa undertow, reckless swing, vicious strikes, pokupis sekiricu, ponovo je bacis, opet reckless swing, strikes ...ako te dobija aktiviras ulti ...1na1 dobar olaf skoro da ne moze da izgubi. Sto manje hp-a imas, to bolje :D Inace, reckless swing je opasna alatka, na lvl 5 te opali sa 340 true damage (zaobilazi magic resist, armor, bilo sta).
Ja sam naveo one gore itemse jer se najcesce koriste i to je neka vrsta tanky dps builda, mozes da ga budzis iskljucivo kao dps, e to je onda nehumano prema protivnickom timu. Uz madred's blosdrazor i black cleaver ce da poskida tenkove kao da su od toalet papira. Strasan champion ako se odigra kako treba. Pantheon je previse "squishy". Dodje, ispuca 2-3 skila i ceka da se cooldown vrati na 0 pa da krene opet. Sa olafom samo cepas a i ako (slucajno) ostanes bez mane, imas nesto armora i magic resista da te kol'ko tol'ko zastiti dok se ne sklonis. Moja preporuka ide za olafa. Takodje Jax nije los 1 na 1, ali meni licno on ne odgovara.
Da mogu lupio bih ti 10 zahvalnica!
Troumim se izmedju Jaxa, Pantelije, Olafa. Sigurno cu kupiti svu trojicu, samo ne znam koga prvog. :D
Najverovatnije Olaf, pa Spartanac i na kraju Jax :D
Da mogu lupio bih ti 10 zahvalnica!
Troumim se izmedju Jaxa, Pantelije, Olafa. Sigurno cu kupiti svu trojicu, samo ne znam koga prvog. :D
Najverovatnije Olaf, pa Spartanac i na kraju Jax :D
Jax je odlican 'burster' i moze na brzaka da skine "squishy" championse, pogotovo dps jer ima i onaj ****ni dodge pa je protiv njega najbolje imati sword of divine da ga ne masis ...Posto ga svi budze kao hibrid (i AD i AP i AS) protivnik mora da ima i armor i magic resist da bi imao neke sanse. 1na1 je stvarno za*eban jer protiv dps-a ima dodge (i to poveliki procenat) a protiv magova ima ultimate koji redukuje magic damage. Ja sam ga otkljucao pre neke 3 nedelje i samo 2 puta odigrao sa njim. Nekako mi ne odgovara taj click to win mehanizam (samo kliknes na protivnika i Jax ga izlupa do besvesti). Ja vise volim dinamiku pa mi zato olaf lezi samo tako. Protiv jax-a najbolje sanse imas kad se bijes negde gde nema miniona jer njegov stun se aktivira posto izbegne neki napad. Kod njega je dobro sto ti ne treba ultimate da bi imao dobar burst damage, onaj njegov q skil, neki skok cini mi se u kombinaciji sa e skilom na pocetku igre moze da ozbiljno obogalji protivnika (u kasnijoj igri e+q skida oko 1000-1100hp).
ja najcesce igram olafa, shaco, garen, shen, twisted fate, teemo, tryndamere (takodje fantastican dps a jeftin), karthus ...zavisno od situacije kad je koji tip potreban ...
Jedan savet :dedica: ...ako ti se desi da skupis dovoljno poena za nekog heroja dan-dva-tri pre rotacije, bolje ti je da se strpis jer je moguce da taj kog si hteo da uzmes bude free2play pa ce svi da ga uzimaju, ti neces ni stici na red. Takodje ces da sacuvas poene pa ako ti se slucajno svidi neki od tih besplatnih, imas poene u steku...ako ipak ne, izmes onog kog si hteo na prvom mestu i uzivas ...uglavnom nista te ne kosta da se strpis :D ja sam se zeznuo par puta, otkljucao vladimira, taman se ponadao da cu malo da igram sa njim kad ono u svakoj budjavoj igri mi ga neko uzme ...Isto je bilo i sa tryndamere, twisted fate ...da se ubije covek :D
Moj fah su Carriji (TF mi je main i sa njim rapujem sve okolo :D). Malo hocu da se prebacim na fajtere. Garena sam kupio prvog, jos kad sam bio 3 lvl, a sad sam 30 ^^. Pa sa njim igram dok ne skupim pare za nekog od gorenavedenih. Fali mi jos 1300 tako da cu opusteno da skupljam do sledece rotacije :)
Je l' postoji neki nacin da se predvide rotacije sledece nedelje. Ja sam par puta video da su ljudi predvideli sa 100-procentnom tacnoscu :), ali ne znam kako...
Mislim da imas na sajtu da ti izbaci dan-dva pre koja ce biti rotacija sledece nedelje.
Izvale koliko se nedeljno ubacuje tankova,magova,fightera,supportera itd vide ko je kada bio i prate posle koliko se nedelja otprilike ubace isti heroji,onda lupe i pogode
Pandemonium
4.4.2011, 21:12
Ja bih ovo da počnem da igram, samo, je l i ovde treba mesec dana da se uhodaš kao što je slučaj sa Dotom ili ide malo brže?
Mnogo je jednostavnije.....treba ti nedelju dana fore da se uhodas.Naravno mnogo vise treba da naucis kako koji heroj "dise"
Ja bih ovo da počnem da igram, samo, je l i ovde treba mesec dana da se uhodaš kao što je slučaj sa Dotom ili ide malo brže?
Kao sto rece covek, nedelju dana i to je to. Probaj da se odmah navikavas da igras pomocu tastature (Q,W,E,R,D,F), znam par ljudi koji su 20+lvl a i dalje sve igraju misem i ne mogu da izvedu "combo"-e
A od skoro ima i boljih botova pa je ucenje jos lakse i brze ces biti spreman za normalne igre.
I jos nesto, ako budes skidao igru, skini klijen za evropu.
ili qwerdf mozesh da rebindujesh u 123456 ili shta ti vec odgovara...
posle 5 godina wowa, samo shto prste nisam izlomio da bi igrao na qwer :D
zna se shta je wasd :)
Ja i posle 3.5 godina wowa sam veoma lako navikao na qwer i na iteme koji mogu da se aktiviraju 12...
Pandemonium
5.4.2011, 18:36
Skinuo sinoć, prošao one tutoriale sa botovima (gotovo bespotrebno, jer sve što sam naučio je da postoji žbunje za zasedu, sve ostalo praktično znam iz Dote). LoL mi deluje kao brža i malo više ofanzivno nastrojena igra od Dote.
Qwerdf nije bio problem, jer sam ionako koristio neku Hotkey aplikacijicu za WC3.
Do petka necu imati vremena, ali u petak će da padne online vatreno krštenje. Čuo sam da je "komjuniti" dosta pitomiji od krvoločnih "dotaša", što je jedan od glavnih razloga zašto sam odlučio da počnem da igram LoL.
Čuo sam da je "komjuniti" dosta pitomiji od krvoločnih "dotaša", što je jedan od glavnih razloga zašto sam odlučio da počnem da igram LoL.
Apsolutno netačna stvar, i ova igra ima svoju količinu bitching populacije.
Mnogo trollera i spamera!!! :n-cc2:
Elem, jel moze da me uputi neko iskusniji sa Xinom neke forice i uopste playstyle?
Svidja mi se heroj al sam apsolutno nenaviknut na fajtere i uopste melee heroje, jer igram samo sa kerijima :) Neka uputstva ca mi mnogo znaciti!
Ko me nije dodao:
Dee47 (evropski)
TheDee95 (US)
Lucic Nemanja
5.4.2011, 21:44
Ja poceo da igram pre koji mesec,i apsolutno sam zadovoljan :D!Dotu igram 5 godina,tako da mi nije bio neki problem da se uhodam,sad mi samo fali da "shvatim" heroje,koliko zbog mog znanja u igri s njima,toliko zbog znanja da im se suprotstavim.Za sad sam kupio Popy,TF,Teemo i Ryze,ni za jednog se nisam pokajao,svi mi leze :).
Baah,bitching populaciju ces uvek naci gde god da odes,neki ljudi jednostavno ne mogu da ne s**u...ja ih uglavnom totalno iskuliram,osim ako nisu upravu.Inace,je l' igrao neko s ovim slepcem novim?
/ignore "ime"
pa nek *****ju koliko hoće
bitching populacija :)
*ebiga, s vremena na vreme se nađe neki retard koji donekle upropasti partiju, ali u zadnje vreme ih ne viđam baš često.
Inače, što se tiče tih klasa u koje je Riot raspodelio heroje ...Nešto kao da su pomešali... Lično mislim da je carry svaki heroj koji vodi svoj tim do pobede a to može da bude bilo ko ...osim možda Soraka, ona je žestoki healer i jos par teskih supportera tipa Taric. Dešavalo mi se da, pored tryndamere i caitlyn, mundo dominira, samim tim vodi svoj tim do pobede. Slična situacija je bila i sa Nunuom, pored Yi mastera, nunu gde god se pojavi bude legendary. Do skoro je i Jax bio carry, sad je bruiser. Čini mi se da su Katarina i Akali bili carry, Xin takodje ...to su sve "massive damage output" heroji koji bi na prvom mestu trebali da dominiraju, ali opet, zavisi do igrača.
btw Nodi, kada igras sa Xinom, ne bi bilo lose da ti jedna od Spells bde Cleanse jer ako ti neko lupi stun, praktcno si beskoristan dok ne prodje ...a stunovi obicno traju po 2 sekunde, to je dovoljno vremena da te neki Nuker tipa ryze, annie, sravni sa temljom jer Xin nema bas mnogo hp-a (jeste da zavisi od toga kako ga budžiš, ali uglavnom to bude oko 2000hp)
Kad uleces u borbu 1 na 1 ne koristi q odmah nego kada krene da beži ili kada osetis da ce da te dobije ako nešto ne uradiš. Gomila ljudi se zezne pa iskoristi q odmah i kad protivnik krene da beži nemaju čime da ga uspore makar na kratko. Ultimate sa xinom se radi odmah jer tada skida najvise HP-a, što manje hp-a to je manji bonus damage...Uletiš sa e, odma ulti (ako mislis da ti ne treba, nemoj da ga koristis, tvoj izbor), onda w (ako ti treba dodatan procenat attack speed-a), malo ga mlatis i ako osetiš da će da se povlači, lupis q i obično je to dovoljno. Ako krećeš na tenka, neka bude sa tobom neko ko ima CC skil. Tako bar ja radim i ide mi lepo sa njim. Obicno se ljudi plaše da krenu na xina 1na1, verovatno zbog njegovog pasivnog heal-a ...u kombinaciji sa 2 Bloodthirstera si skoro nedodirljiv :dzavo:
Svaka te je ki Njegoseva! :D
s vremena na vreme se nađe neki retard koji donekle upropasti partiju, ali u zadnje vreme ih ne viđam baš često.
Malo pre odigrao 2 partije i obe popušio zbog debila u midu i drugoj liniji. Moju liniji obe partije dobimo a mid i druga linija nafeeduje ko svinje da hrane. Ma LOL pre 17-18 ne vredi igrati.
Izgubio sam 3 uzastopno zbog klinaca.Lik uleti sam medju 3 lika i umre i kaze mi da sam noob sto nisam prileteo..... :boodala:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.