Prikaži potpunu verziju : Pomoć, kompjuter mi se sam gasi!
[]D.[].[]v[].[]D.
26.9.2008, 11:18
Evo jutros sam ukljucio kao i obicno kompjuter i poceo da igram WoW i posle 10 sec igranja kompjuter se totalno ugasi kao da je nestala struja , samo ostane da svetli narandzasta lampica na monitoru i tastatura i modem za Internet. Dobro ja ga ponovo ukljucim i odem na internet da gledam klipove i posle 1-2 min mi se isto desi. Sta bi moglo biti ???:confused::n_klanja::n_klanja:
Molim vas za pomoc konfiguracija je iz profila . I ovo se nikada pre nije deshavalo i koristim Windows XP SP2 .:n_klanja::n_klanja::paranoia:
Partybreaker
26.9.2008, 11:36
Nije nemoguce da napajanje pocinje da otkazuje... Jel' si klokovao nesto?
paulvandyk68
26.9.2008, 11:45
Ako si overklokovao procesor vrati ga na pocetne vrednosti.
[]D.[].[]v[].[]D.
26.9.2008, 11:51
Ma jok nista nisam dirao nikad. Ovo me je bas zacudilo i evo sad se nije ni jednom ugasio, evo vec skoro 50 min. Ovo me je jako uplashilo ali primetio sam da mi se nesto samo pali pri startup-u Windowsa kad u Run ukucam msconfig tamo ima stikliran Amen Trick C:\DOCUME~1\moje ime\APPLIC~1\GRIMTE~1\Amen Trick.exe . Ja ga iskljucim i kad opet upalim PC ono je opet stiklirano. A sad sam zadnji put pri podizanju Windows-a usho u BIOS i podesio Load Default Config, ono osnovno i zasad nema problema zasad ! Javljam ako se bude problem ponovio ali ne bih voleo da se ikad vise ponovi. :ciao:
Pa ako konstantno igras wow mozda se pregreje masina :)
Uzmi everest (http://www.lavalys.com/) i pogledaj temperature.Usput si mogao pogledati i napone.
ako je do hardvera, onda sumnjam da je do temperatura. Uglavnom od visokih temperatura se komp restartuje. Najverovatnije ti je napajanje.
Tako je i moje proslo kinesko cedo radilo. Prvo se gasio. Onda nije hteo da se upali, i onda je dosao Thermaltake.
Ma imao sam i ja nekog kineza koji je dosao uz vito kuciste.Jednom mi se desilo da ploca nije mogla da vidi hard disk.Naponi na njemu su bili pali.12v je npr bio oko 11.03,a i ostali su popadali.Posle njega sam uzeo ms od 450w koji i sad radi tako da moguce da je do napajanja.
Samo je to neki viruscic .!! Taj Amen Trick.!
Pokusaj da ga deinstaliras sa CCleaner.! (mislim iz statup programa)
Cao momci! kod mene se javljaju isti simptomi ugasi se sam kao da nestane struje proverio sam tem. sa speed fanom i na tri mesta pise da je tem. veca od normalne nije mi jasno na cemu je sta da radim?Napajanje mi je novo!!
Nepotpisani Čitalac
13.6.2011, 12:52
Nije bitno da li je novo, bitno je koji je model, i kakvu konfiguraciju pokreće. Pa čak i tad, dešava se i najboljim proizvođačima da im promakne škart, ili da se u transportu delimično ošteti... No, ipak ti lepo napiši koju konfiguraciju imaš i što tačnije koji model napajanja, pa ćemo pričati dalje :)
Nije bitno da li je novo, bitno je koji je model, i kakvu konfiguraciju pokreće. Pa čak i tad, dešava se i najboljim proizvođačima da im promakne škart, ili da se u transportu delimično ošteti... No, ipak ti lepo napiši koju konfiguraciju imaš i što tačnije koji model napajanja, pa ćemo pričati dalje :)
Meni se isto gasi kada igram igricu amnesia ili fear ali negasi mi se kada igram medal of honor i druge pucacine.Cak smo otvorili kuciste i obisali ali nista.POMOZITE MIIIIIIIIIIIIII:n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_kl anja::n_klanja:
Nepotpisani Čitalac
10.7.2011, 22:46
Citiraš post u kome jasno kažem šta sve je potrebno od informacija (ne samo meni, bilo kome ko bi da pomogne), i onda ne obezbediš nijednu.
I kako da ti se pomogne?
Ili troluješ, ili nisi baš najbistrija sijalica u lusteru...
water wizard
10.7.2011, 22:49
Citiraš post u kome jasno kažem šta sve je potrebno od informacija (ne samo meni, bilo kome ko bi da pomogne), i onda ne obezbediš nijednu.
I kako da ti se pomogne?
Ili troluješ, ili nisi baš najbistrija sijalica u lusteru...
Uvek možeš da mu kažeš da ga nosi u servis ili da ga baci kad počnu da nerviraju :cool:
Nepotpisani Čitalac
10.7.2011, 22:50
Ma shvatam ja da ne mora svako da zna šta je potrebno za iole preciznu dijagnostiku, ali kad jasno piše, pa još i to što piše bude citirano od strane onoga koji traži pomoć, kako da reakcija ne bude :facepalm ?
water wizard
10.7.2011, 22:54
Meni se isto gasi kada igram igricu amnesia ili fear ali negasi mi se kada igram medal of honor i druge pucacine.Cak smo otvorili kuciste i obisali ali nista.POMOZITE MIIIIIIIIIIIIII:n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_kl anja::n_klanja:
Instaliraj nove drajvere od grafičke
Instaliraj nove drajvere od grafičke
KOJE??????:n_klanja:
Pa koju graficku imas?:facepalm
Pa koju graficku imas?:facepalm
Graficka mi je AMD
[QUOTE=cree;1368989]Graficka mi je GIGABYTE
win 7 32-bit: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx
win7 64-bit: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
win xp: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx
djollecool
17.1.2012, 20:38
I ja imam isti problem :( ... Imam ga vec godinu dana, ali je počeo odmah nakon nekoliko meseci da se gasi. Nosio ga u servis, oni ga (bar tako kazu) opteretili i on se nije gasio. Meni se gasi kad igram Farmville na fejsu duze od 2 minuta! :( o Sims-u da i ne pricam! A kad probam da mu instaliram nov sistem (sa Win7 na XP), u sred instalacije se ugasi. Sta da radim???
Konfiguracija je:
PROCESSOR: AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2.6GHz
MOTHERBOARD: GIGABYTE GA-M57SLI-S4
RAM: 2 x 1GB
HDD: MAXTOR 160GB
GRAFIČKA: ATI RADEON HD 3850 256MB GDDR3
Nadam se da je to dovoljno. Hvala
Futuristic
18.1.2012, 21:37
:D @ Cree
Zdravo, i ja imam isto problem sa gasenjem racunara, samo sto je kod mene malo drugacije i nemam pojma o cemu se radi. Racunar se isto sam ugasi kao kad nestane struja, i posle toga neko vreme nece da se upali, ili kad ga upalim odmah se ugasi...Menjao sam napajanje, graficku i opet je isto. E sad, kad reinstaliram sistem racunar se mnogo manje gasi, desava se da i ceo dan izgura bez gasenja, ali vremenom pocinje da se gasi sve cesce, onda opet oborim sistem i opet isto kao ranije... Jel imao neko ovakav problem, ili mozda zna o cemu se radi, da nije mozda do hard diska??:confused::confused:
Pozdrav
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.