Prikaži potpunu verziju : FlatOut ultimate carnage
upravo sam je instalirao,u sakupljam prve utiske...da li je jos neko probao?grafika je solidna,lepo je optimizovana,jedino sto kvari utisak su stare staze...
ja probao, utisci:
+ Bolja grafika
+ Nekoliko noih vozaca, stuntova i staza
- optimizacija(zahtevnost)
- 95% isto sve isto kao u predhodnim delovima
- jos arkadnije
- losija mzika(mada to je subjektivno)
zdravkelja
11.8.2008, 11:29
C,c,c, sve da bi se dodvorili sirem krugu igraca.
Flat Out 1 je bio super i imao je super fizicki model, a onda su sve u drugom delu pokvarili. Ne mogu da verujem da je jos arkadnije.
ja probao, utisci:
+ Bolja grafika
+ Nekoliko noih vozaca, stuntova i staza
- optimizacija(zahtevnost)
- 95% isto sve isto kao u predhodnim delovima
- jos arkadnije
- losija mzika(mada to je subjektivno)
U potpunosti se slazem sa ovim i dodajem da je voznja vishe nerviranje nego zabava.Ovo vishe dodje kao patch nego nastavak ove igre
e to za patch sam hteo i ja da kazem samo sam zaboravio. Znaci bukvalno nista samo bolja grafika
paulvandyk68
11.8.2008, 12:18
Bolja je u svakom slucaju od prethodnog nastavka, pocev od grafika, zvuka, igrivosti itd.
[]D.[].[]v[].[]D.
11.8.2008, 12:34
Bolja je u svakom slucaju od prethodnog nastavka, pocev od grafika, zvuka, igrivosti itd.
I ja se slazem sa tim.:to_care:
Igra je konzolna verzija Flatout2-ojke, kola su malo teza, grafika je lepsa, malo je arkadnija(ranije je bilo kad se skucas u ogradu pri losem skretanju tu i ostanes a ovde se samo odbijes bez velikog gubljenja brzine)
punkosaur
11.8.2008, 19:03
Po mom misljenju po svemu je bolja od proslog nastavka.Jedino me nervira sto su skoro sve staze iste kao u dvojci, ali izgledaju mnogo, mnogo bolje, toliko bolje da mozda i nije neka zamerka.
Odlicna zabava... Graficki unapredjeni i ispolirani FlatOut2! ;)
Koliko je zahtevniji u odnosu na 2 ku posto mi je prethodni Picio maximalno u najvecim rezolucijama.
ja bih rekao vise od 3 puta
Bomb run je odličan mod, to i carnage race je čini se jedino stvarno novo, sve ostalo je samo našminkana dvojka (uz neke stvari koje su redizajnirane, kao na primer odlično odrađen deo sa "šofer-disciplinama" gde se svaka sledeća oključava boljim plasmanom u predhodnoj (uključujući i pomenute modove)).
Game fever
24.8.2008, 15:07
Imam grafu Ati 9550 i kada pokusavam da upalim igru ispisuje da graficka nema pixel shader 3.0, da li postoji mogucnost da nekako pokrenem igru sa ovom grafickom.
Mislim da je obavezno imati Shader Model 3.0 kompatibilnu video karticu.
Mislim da je to nemoguce i da carnage nije vredan toga, a uz to je i podossta zahtevan... uzivaj u Flatout dvojci...
Game fever
24.8.2008, 15:33
Cek, cek flatout 2 i flatout ultimate carnage nije isto :confused:
zdravkelja
24.8.2008, 17:23
U stvari slicno je. Ultimate Carnage ima par auta i staza vise i jos goru ''fiziku''.
Shone_King
24.8.2008, 23:59
po meni dzabe trosenje novca i sredstava za igru,nema razlike bukvalno od prethodnika osim u grafici i sitnicama al ostalo smaranje...
White Ripper
2.9.2008, 21:03
Kad sam vidio zahteve za malo nisam pao u komu.Moze li sta mislite na 1.5GB Ram memorije,P4 2.5GHz i x1650XT 256MB GDDR3?Ima li nade?
Moze, probaj svakako pa nam javi kako ide u grad... :)
Kad sam vidio zahteve za malo nisam pao u komu.Moze li sta mislite na 1.5GB Ram memorije,P4 2.5GHz i x1650XT 256MB GDDR3?Ima li nade?
a hoce,ja sam sa slabijom konfiguracijom od tebe uspeo da poteram Flatout na rezoluciji 800*600 sa medium detaljima i sa zadovoljstvom(bez obzira koliko bila teshka i frustrirajuca)obrnuo je i posle toga nishta pametno do sada ne radim.:D
White Ripper
3.9.2008, 16:11
Pvo da je kupim sto ce malo potrajati:opanachke
Jel FLATOUT 2 najnoviji deo ove igrice????:eek::eek:
White Ripper
4.9.2008, 19:24
Moze li da se Carnage setuje na rezoluciju 640x480?
Moze li da se Carnage setuje na rezoluciju 640x480?
Moze(ima manja rezolucija od toga),samo biraj da li cesh 16:10 ili 4:3.Koja ti je konfiguracija?Mozesh da podesish,pojavi ti se neki windows sa settings-om i tu mozesh da podesish rezoluciju,pre nego shto udjesh u igru.Tebi se to ne deshava?
White Ripper
5.9.2008, 19:32
Moze(ima manja rezolucija od toga),samo biraj da li cesh 16:10 ili 4:3.Koja ti je konfiguracija?Mozesh da podesish,pojavi ti se neki windows sa settings-om i tu mozesh da podesish rezoluciju,pre nego shto udjesh u igru.Tebi se to ne deshava?
Nisam ga jos kupio!:paranoia:
White Ripper
15.9.2008, 19:06
Kupio sam ga a igra je stvarno extra.Igrao sam i dvojku ali FlatOuta nikad dosta.Na mogu da se odvojim od njega.Oci su mi ovakve:eek:.
Koliko vidim po vasim komentarima opet su izostavili sneg kao i u dvojci.:mad:
Nije mi jasno zbog cega kad su u prvom delu upravo snezne trke bile ubedljivo nabolje.
Pa nije jos dosla zima... to bi onda vec mogli da nazovu i Flatout 3 da su stavili staze sa snegom :)
Pa kad su videli da je igra i ovako frustrirajuće teška, samo je još ono klizanje po ledu i snegu falilo.
Meni su na snegu uvek najlakše staze bile, zato što se AI vozači krše k`o ludi, pa ne moram brzo da vozim, nego polako i sigurno, uz dosta kočenja.
Pa kad su videli da je igra i ovako frustrirajuće teška, samo je još ono klizanje po ledu i snegu falilo.
Kao shto je DeCoy rekao,nije svaka poenta trke da budesh bryi.U snegu svi idu na to,pa se ne provedu lepo.Stvarno je peh shto o5 nema snega,da bude neka uvertira pred zimu.:DShto se tiche ostalih trka,ja sam samo u gradskim trkama,pustinjske(mada ih ja iz nekih razloga zovem Teksashke trke)I na pistama voyim najbrze.Shto se tiche ostalih chas idem brzo,chas sporo.Ipak su mi najzy*****ije rancherske trke.Ko je ovde bey DeCoya(pretpostavljam)pobedio u derbiju?
White Ripper
17.9.2008, 19:30
Nije igra toliko teska!!!Ja sam pri kraju Flatout moda i svaki sampionat sam doveo na zlatnu medalju.Samo treba biti profesionalac pa biti prvi uvek.Ja nisam stalno prvi ali svaki mi je sampionat zlatna medalja.Sve je stvar vezbe.:D
Greko Darstiva
17.9.2008, 19:36
Evo danas sam nabavio ovu igricu i probao je i nije nimalo losa.
Nisam imao puno vremena da je igram ali po onome sto sam video izgleda mi kao veoma zanimljiva igra.
Igra nije loša za one koji nisu igrali FlatOut 1 i 2.
A za ove koji su igrali, nama izgleda kao da je patchovana 2-ka
White Ripper
24.9.2008, 19:10
Ide zaista fino na 1024x768 na medium/high.Mogo bih da ga igram i na high ali to je ipak forsiranje.:rolleyes:
Ide zaista fino na 1024x768 na medium/high.Mogo bih da ga igram i na high ali to je ipak forsiranje.:rolleyes:
Koliko mi je slab komp ja sam jedva mogao da postavim neke granice low-medium da bi mogao normalno da vozim.Ali to je cena predjene igre pod takvim okolnostima.:D
Jel sam ja dobro skontao, da bi mogao da snimam poziciju treba mi onaj Windows Live account ili sta vec? Kako se on ponasa sa narodnim verzijama igre?
Danas sam je instalirao, lepo izgleda sve na high. Mada deluje mi malo tromo, posle 50% predjenog Undercover-a :)
Ne,ne,ne i ne.Ne treba ti Windows Live da bi saveovao tvoju poziciju,ako se ja dobro secam kod to se sve saveuje automatski kao i F2?
E.da ovaj Flatout je elita za ovogodsinji NFS
Pa ja kad sam cancel-ovao pravljenje tog accounta, iskoci poruka da nastavljam igru bez snimanja statusa. Nigde nisam kreirao profil, vec se u trkama predstavljam kao Player. I kao slag na tortu kad sam izasao iz igre i ponovo usao nisam nastavio tamo gde sam stao (kupio sam auto i odvozao jednu trku, probe radi), vec sve ide iz pocetka.
U opcijama beshe nema autosave?:icon_scra
Imam problem sa ovom igrom. Instaliram je kod druga i radi neko vreme i onda pocne da sece kao luda, ne staje, nije kao normalan pad frejmrejta, bilo da je na high ili low. Kompjuter:
AMD X2 5400+
ATI Radeon 4650
2GB Kingston
To se desava posle nekog vremena, cak i kada izadjem u meni, i tamo usporava kao ludo. Na netu nema nista, nema cak ni patch. Ako je neko imao slican problem, pomoc :)
Ne znam ni ja shta da ti kazem.Pokushaj da smanjish svuda detalje,pa nam kazi da li je ista slika.Ako jeste,ne znam kako da ti pomognem.
Ma isto je na svim detaljima. On radi dobro nekad pet trka, a nekad na pocetku pocne da koci. Znaci to je kocenje je konstantno.
White Ripper
31.1.2009, 18:32
Imam problem sa ovom igrom. Instaliram je kod druga i radi neko vreme i onda pocne da sece kao luda, ne staje, nije kao normalan pad frejmrejta, bilo da je na high ili low. Kompjuter:
AMD X2 5400+
ATI Radeon 4650
2GB Kingston
To se desava posle nekog vremena, cak i kada izadjem u meni, i tamo usporava kao ludo. Na netu nema nista, nema cak ni patch. Ako je neko imao slican problem, pomoc :)
Ako nisi instaliraj dual-core optimizer koji ces naci na AMD-ovom sajtu.Kad to uradis ne bi trebalo da ima problema.
Meni se nesto slicno desavalo.Iskljuci AA i AF.
Probacu pa javljam kako je...
Devilish Soldier
8.2.2009, 17:51
mnogo dobra igrica.......
Shta te je najvishe odushevilo?Nije dobra po meni kao Flatout 2,ali losha uopshte nije.:)
Zar ovo nije samo nabudzeni Flatout 2? Jes da sam odvozao bio sam jednu trku, ali staza je izgledala identicno kao jedna iz F2, samo sto je bila nabudzenija detaljima.
To mi se najmanje i svidja.Shto sem grafichkih nema nikakvih drugih poboljshanja.Samo shto je ovaj daleko dezi deo od dvojke.Ja sam morao neka prvenstva da idem vishe puta,kako bih dobio vishe kinte za neke delove mojih kolca,shto nije bio sluchaj u dvojci koju sam zavrshio rutinski.
Najveca steta je sto nisu ubacili nova kolica, mada ne bi skodila ni neka nova stazica, al jbg , vredi o5 prelaziti. Barem su ubacili novu muziku ! :dzavo:
I muzika mi se nekako chinila da je bolja nego shto je u dvojci.Ali me ubijalo to kada sam video da su iste staze(a dvojku sam igrao prvi put pred pochetak raspusta,a ovaj najnoviji pred kraj raspusta,pa zbog toga vishe gotivim dvojku).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.