PDA

Prikaži potpunu verziju : GTA 4 za PC!

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Cofi
25.12.2009, 21:17
C O F I nemoj širiti dezinformacije, ta misija se može preći i ja sam je lično prešao sa najnovijim patchom. Samo trebaš imati najnoviji "lijek" i igra radi. Porsche nemoj se mučiti poslaću ti PM.

Ok nisam znao, ja sam morao da brišem igru zato što mi ništa nije pomoglo. BTW porche, sorry.:(

Porsche
25.12.2009, 21:17
C O F I nemoj širiti dezinformacije, ta misija se može preći i ja sam je lično prešao sa najnovijim patchom. Samo trebaš imati najnoviji "lijek" i igra radi. Porsche nemoj se mučiti poslaću ti PM.

Ma nema frke, nego samo da rešim ovaj problem jer baš mi se igra.

Djordje Turjacanin
25.12.2009, 21:21
Ma samo ubaci ovaj "patch" što sam ti poslao i proći ćeš. A svejedno nećeš moći da pređeš ostale misije kao onu jednu u internet cafeu.

Porsche
25.12.2009, 21:32
Ja sam već jednom imao instalirnu igru i igrali smo drug i ja i otvorili smo sve delove grada, a on je prešao tu misiju, a sad stvarno ne znam kako i zašto neće, a on ne može da se seti šta je radio u tij misiji.
Sad trenutno nisam kući pa kad dođem ću probati. Hvala.

Cofi
25.12.2009, 21:34
Ma samo ubaci ovaj "patch" što sam ti poslao i proći ćeš. A svejedno nećeš moći da pređeš ostale misije kao onu jednu u internet cafeu.

ZNAČI IPAK SAM U PRAVU!!!:dzavo: (delimično)

Porsche
25.12.2009, 21:37
Pa ne znam ko je u pravu, ali samo da rešim problem.

Djordje Turjacanin
25.12.2009, 21:42
@COFI
H, to što nisi uspio da nađeš lijek ne znači da si u pravu.
@Porsche
U toj misiji kad otmeš auto prvo te nazove Vlad pa ti kaže da ideš do praone i da opereš auto. Onda odeš do praone, opereš auto i ostaviš ga u garaži.

Porsche
25.12.2009, 21:45
A da, drug se seća neke perionice, ali ovde otmem auto i odmah mi daje putanju do garaže koja neće da se otvori, a piše mi da trebam valjda da otključam auto, a kad izađem iz njega ne mogu više da uđem.

Djordje Turjacanin
25.12.2009, 22:07
Pa valjani "patch" bi trebalo da riješi, a ako neće da riješi probaj nazvati Vlada ti telefonom može će da se javi.

Porsche
25.12.2009, 22:11
Probaću čim dođem kući. Javiću šta je rešilo problem.

Cofi
25.12.2009, 22:18
Neće da se javi, ja sam probao.

marea123
25.12.2009, 23:44
patch 1030 1040 1050 rade mi sve misije tako da je to cista glupost da ne moze. Samo moras da koristis xliveless. Rade 100% sva tri.

batakpudla
29.12.2009, 15:46
Имам следећи проблем, повезао сам џојистик (иначе за ПС2), који је до сад радио на свим играма. Међутим овде једноставно не знам како да га покренем, јер уопште неће да се очита???

Djordje Turjacanin
29.12.2009, 15:48
Instaliraj najnoviji patch. Mislim da onda dobiješ podršku za Joypade. Mada, zar nije lakše sa mouse+keyboard

M1L0SH
30.12.2009, 0:34
A jelte ove ekspanzije ustvari DLC mision pack Lost and Damned & Balad of ****** Tony o kojima je pisano u ovom broju rade li se i za PC ili ce u tome samo konzolashi moci da uzivaju ????

Mikica86
30.12.2009, 0:55
A jelte ove ekspanzije ustvari DLC mision pack Lost and Damned & Balad of ****** Tony o kojima je pisano u ovom broju rade li se i za PC ili ce u tome samo konzolashi moci da uzivaju ????
Pa u njima za sada mogu da uzivaju samo vlasnici Xbox360 konzole ... Postoje glasine o tome da se rade obadve ekspanzije i za PC , ali Rockstar nije nista zvanicno potvrdio ... Nama vlasnicima PC-a ostaje samo da se nadamo ...:cool:

batakpudla
30.12.2009, 1:01
Ајде неко да ме просветли како да сачувам игру, пошто је хм аутосејв искључен. И занима ме да ли камера док се возе кола може да се намести да лепо прати ауто а не ја да је мишем убрзавам? Сејв је приоритет, хвала унапред :).

Cofi
30.12.2009, 12:39
Ideš u kuću i legneš da spavaš.

batakpudla
30.12.2009, 12:54
Баш си вицкаст, знаш и сам да нисам мислио на то. У међувремену сам средио тај проблем.

Gta 4
30.12.2009, 17:25
kako da ubacim u gta 4 FirstPersonDriverV1.1? sta mi treb i kako to ide? Hvala unapred:)

markos807
1.1.2010, 0:17
Meni je vise dosadilo da ga igram preko mouse-keyboard , pa bih zeleo nesto drugo da probam,npr. Gamepad...imam LOGRT GAMEPAD PRECISION USB (LOGITECH) ??? - ali u medjuvremenu mi je iskrsao drugi problem sa gta 4...pre mesec dana sam instalirao patch 1.0.4.0 i razor crack za njega da bih mogao igrati LAN.Sve je bilo ok.Posle sam instalirao modove,nekih 5-6 automobila,i sve je lepo radilo.Evo malopre pokrenem igru,izadjem iz safe house,uzmem auto,krenem,i on me izbaci na desktop i kaze GTA 4 FATAL ERROR PLEASE RESTART THE GAME ! ja ponovo u igru,ali opet isto...Pa me zanima da li moram da instaliram najnoviji patch 1.0.0.4 i sve sto treba za njega da bi mi lepo radio singleplayer (kampanja:misije itd) ????? ako treba taj patch neka mi neko posalje link na PM.molim vas pomagajte,reintsall sam igru 5 puta,5 puta,neko bi je batalio vec,ali ja se nedam ! :)

pharaon.92.bc
2.1.2010, 3:12
Zar se GTA IV jos uvek igra?:D

Djordje Turjacanin
2.1.2010, 13:46
Igra se igraće se mnogo duže od nekih igara.

Uros12
2.1.2010, 13:53
Jos ako DLC-evi izadju za PC....

bojanh
2.1.2010, 14:04
to bi bilo extra.
inace se trenutno izivljavam na kidanju automobila i gazenju ljudi :nov_guita :D

Cofi
2.1.2010, 14:36
to bi bilo extra.
inace se trenutno izivljavam na kidanju automobila i gazenju ljudi :nov_guita :D

Slažem se :D Ja obožavam da nađem žrtvu i onda je mučim tako što uzmem pištlj, pa u jednu nogu, pa u drugu, pa u ruku, onda stomak, i tako:dzavo:

bojanh
2.1.2010, 14:38
ma ja uzmem onog hamera,dzipca,pa urnisem sva vozila.

recimo uzmem policijski auto,stavim ga pored zida i onda sa hamerom unistavam auto :)

Porsche
3.1.2010, 0:24
Al ste vi :boxing::boxing::boxing:.
I ja se priključujem. :dzavo::dzavo::dzavo:

Djordje Turjacanin
3.1.2010, 1:42
A ja volim da ukradem auto od Rusa pa kad oni krenu da otvore vrata ti ubrzaš a oni se zakače. Onda ih ja vozim (balansiram) kroz pola grada i na kraju ih ubijem češući drugo auto ili zid.

Uros12
3.1.2010, 12:42
Joooj kako me samo nerviraju one proklete teksturehttp://geosoft.uuuq.com/skmonkey/smilies/facepalm.pngtj. nestajanje istih.To je neverovatno.Bukvalno ne mogu da sacuvam igru.Najgore je sto i u enterijerima nestaju,jedamput sam ucitao status i ono sve samo belo oko mene.Patchevi ne pomazu,mada pre ce biti da je to do RAM memorije:(

Djordje Turjacanin
3.1.2010, 13:58
A i našao si da igraš jednu od najzahtijevnijih igru na 7300GT i 1Gb RAM-a.

Uros12
3.1.2010, 14:10
Nije to uopste do zahtevnosti...sa novijim patchevima je postala znatno manje zahtevna.Igra ovako cak radi sasvim fino(doduse sa svim podesavanjima na low) te mogu biti i zadovoljan kako radi,a nestajanje tekstura je svima poznat problem,ne pojedincima(jos su meni iznenada pocele da nestaju,pre je ajd da kazem bilo ok).Mada,kao sto sam rekao,Ram memorija to diktira,a nju cu morati kad-tad da upgradujem.

Djordje Turjacanin
3.1.2010, 15:52
Jeste do zahtijevnosti, a to da nestaju teksture sam čuo da imaju oni koji imaju manje od 2GB RAM-a tako da jeste do zahtijevnosti.

markos807
3.1.2010, 19:18
Gde se nalazi savegame u GTA 4 direktorijumu ?? - jer ga nema u mydocumtents/rockstargames/gta4

Djordje Turjacanin
3.1.2010, 20:42
Po milioniti put za XP C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
a za W7 C:/Users/Ime/AppData/LocalLow/Rockstar Games

batakpudla
4.1.2010, 1:14
Волео бих да ми препоручите неке модове који су се основу ВАШЕГ искуства показали квалитетним (пре свега за аутомобиле). Пуно људи са овог форума је, верујем, доста експериментисало са игром и модовима, па ме занима ваше мишљење о њима пре него их скинем? Стигао сам на неких 40%, претпостављам да нема још много мисија до краја па ме занима да ли би евентуални модови утицали на сачуване игре? Хвала унапред.

pentraksil
4.1.2010, 1:47
Nije to uopste do zahtevnosti...sa novijim patchevima je postala znatno manje zahtevna.Igra ovako cak radi sasvim fino(doduse sa svim podesavanjima na low) te mogu biti i zadovoljan kako radi,a nestajanje tekstura je svima poznat problem,ne pojedincima(jos su meni iznenada pocele da nestaju,pre je ajd da kazem bilo ok).Mada,kao sto sam rekao,Ram memorija to diktira,a nju cu morati kad-tad da upgradujem.

3.6+ GHZ, 2gb rama, 9800gt.....patchevi i sve ostalo. Igra ne da shtuca, nego se gushi. Da ne pricam shto ne mogu preko medium da igram, ne daje mi. Probao i na 4850 takodje ne valja. Pokushao sam (stvarno jesam) da nekako shvatim zashto je ova igra toliko hvaljena, ali nikako da prokljuvim. Nema to veze sa zahtevnoshcu,ja predjoh dosta, ali mi stvarno nije jasno zashto je ovo BILO igra godine? MIslio sam prica, ali jok, gluplji tok u zivotu nisam video. Imam preko 50 000 dolara u dzepu Roman kuka kako nema pare, sve misije se svode na isto, dodji tamo pokupi ovo, onaj mi bio prijatelj sada me je za*ebo, i pred kraj svaka misija da ubijem nekog. Ima neke raznovrsnosti tipa slikaj prvo ali opet posle 600 istih. Stvarno uzas i sramota da ovo bude uspeshno. Ipak igre bez grama mozga uspevaju da poraze one prave igre vredne i para i hvale i pompe.

markos807
4.1.2010, 12:25
Stavio sam patch 1.0.4.0 i neke modove,pa me opet izbaci iz igre posle nekih minut,dva igranja...Da stavim najnoviji crack ?

Uros12
4.1.2010, 12:38
@pentraksil Hmmm nemam pojma zasto ti stuca toliko.Meni je sasvim ok radila.Jbga,GTA je zaheban sto se zahtevnosti tice.
A zasto je GTA 4 proglasen za igru godine?Pa brate,moras da priznas da je ovaj GTA po interaktivnosti pravo remek-delo.Skoro sve se savrseno poklapa.Jel si ikad malo hodao ulicom,gledao sta se sve dogadja oko tebe(tu naravno podrazumevam da nisi isao ispod mosta ili negde gde nema zive duse)?Jel si se npr. ikad prosetao Time Squareom(tj.jel si mogao,posto tu meni igra uzasno stuca)?Ja sam primetio bar 100 puta da nijedan razgovor koji prolaznici vode nije isti,kao i delatnosti kojima se bave(osim ako ne racunamo setnju).Svakako,i ostale igre imaju dosta interaktivnosti,ali u GTA IV je to zaista maestralno uradjeno za takav zanr igre(sandbox)
A za misije,to je tvoj dozivljaj.Meni su bili odlicni delovi gde si imao da odlucis da li ces da ubijes ili postedis,jer imas osecaj da si zaista upleten u pricu..).
Ali ok,to je naravno tvoje vidjenje stvari.
Jeste do zahtijevnosti, a to da nestaju teksture sam čuo da imaju oni koji imaju manje od 2GB RAM-a tako da jeste do zahtijevnosti.
Veruj mi,znam dosta ljudi koji imaju 2 GB i teksture im nestaju.Tako da,to je do same igre.

markos807
4.1.2010, 16:24
@pentraksil Hmmm nemam pojma zasto ti stuca toliko.Meni je sasvim ok radila.Jbga,GTA je zaheban sto se zahtevnosti tice.
A zasto je GTA 4 proglasen za igru godine?Pa brate,moras da priznas da je ovaj GTA po interaktivnosti pravo remek-delo.Skoro sve se savrseno poklapa.Jel si ikad malo hodao ulicom,gledao sta se sve dogadja oko tebe(tu naravno podrazumevam da nisi isao ispod mosta ili negde gde nema zive duse)?Jel si se npr. ikad prosetao Time Squareom(tj.jel si mogao,posto tu meni igra uzasno stuca)?Ja sam primetio bar 100 puta da nijedan razgovor koji prolaznici vode nije isti,kao i delatnosti kojima se bave(osim ako ne racunamo setnju).Svakako,i ostale igre imaju dosta interaktivnosti,ali u GTA IV je to zaista maestralno uradjeno za takav zanr igre(sandbox)
A za misije,to je tvoj dozivljaj.Meni su bili odlicni delovi gde si imao da odlucis da li ces da ubijes ili postedis,jer imas osecaj da si zaista upleten u pricu..).

Veruj mi,znam dosta ljudi koji imaju 2 GB i teksture im nestaju.Tako da,to je do same igre.

Ja imam 3GB Rama,bez patcha su mi teksture malo nestajale kod mostova,ali sa 1.0.4.0 mi potpuno odu teksture,najvise na onom delu kao u Njujorku...Jel mi treba patch 1.0.3.0 i "lekic" i xliveless 0.97b da bih mogao stavljati modove i igrati bez problema ?

Uros12
4.1.2010, 16:27
Koliko ja znam,da potreban ti je valjda lekic,ja nisam u celoj toj prici sa piratskom verzijom ali treba ti koliko znam.Xlive less takodje.Koji mod koristis?

markos807
4.1.2010, 17:09
Koliko ja znam,da potreban ti je valjda lekic,ja nisam u celoj toj prici sa piratskom verzijom ali treba ti koliko znam.Xlive less takodje.Koji mod koristis?
Ok,sada sam skinuo GTA 4 PATCH 1.0.3.0 i Xliveless 0.97b ... do toga sam dosao odavde :
http://www.youtube.com/watch?v=VGpmiwJveyk
Tu imas neke modove... linkove za modove ti saljem na PM
Kasnije cu sve napraviti pa cu videti oceli mi raditi...
Preporucite mi neke modove koji mi nece unistiti igru i link naravno :)

batakpudla
4.1.2010, 20:03
Дајте људи неке модове за кола.

Cofi
4.1.2010, 21:06
Дајте људи неке модове за кола.

Evo ti (http://www.thegtaplace.com/downloads/c73-gta-iv-cars-vehicles) pa biraj...

markos807
4.1.2010, 23:01
Ponovo sam instalirao igru,instalirao patch 1.0.3.0 i crackovao,stavio xliveless 0.97b ali mi igra posle minut,dva zakuca i moram da stisnem CTRL+ALT+DEL , jer jedino tako mogu ugasiti igru,a da ne restrartujem komp. Jel ima neko ideju ?? - zelim da stavljam modove

pentraksil
5.1.2010, 2:05

Stoji da je odlicno uradjen grad, i to je jedino shto mi se svidja u igri. A ono da biram koga da ubijem, jednostavno mi je bilo sve jedno. Jedino pred kraj je zaista bitno koga odaberesh za odstrel.

marea123
5.1.2010, 15:40
Igra je super, samo prica je mogla da bude bolja, da gta 4 ima pricu dobru kao mafija bila bi savrsena.

Bizzare Contact
5.1.2010, 23:27
http://www.dodaj.rs/t/2v/M3/1WKhdvmX/gta.jpg (http://www.dodaj.rs/?2v/M3/1WKhdvmX/gta.png)

:aplauz::boodala:

pjOr
6.1.2010, 1:08
can you run it lazu za medalju...svaki put se smejem kad proveravam da li neka igrica moze da mi radi...

Pax90
7.1.2010, 12:55
Jel ima neki pec da se skine da bude bolje optimizovana,da radi normalnije??

Djordje Turjacanin
7.1.2010, 13:02
Zadnji 1.0.0.4 poboljšava nego osnovna verzija.

batakpudla
9.1.2010, 0:15
Завршио сам игру. Игром случаја имам сејв непосредно пре доласка Дарка, тако да ћу завршетак игре одиграти и на други начин. Занима ме да ли поступак према Дарку има утицаја на даљи ток?

Uros12
9.1.2010, 0:34
Завршио сам игру. Игром случаја имам сејв непосредно пре доласка Дарка, тако да ћу завршетак игре одиграти и на други начин. Занима ме да ли поступак према Дарку има утицаја на даљи ток?
Ima
Kao sto vec znas imas opciju da ubijes Darka ili da ga postedis.Ako ga ubijes,ubice tvoju devojku Kate,a ako ga postedis ubice Romana.Eto toliko,necu ti vishe otkrivati
Stavio sam u spoiler cisto za slucaj da neko jos nije presao igru.

Psycho13
9.1.2010, 0:35
Ima
Kao sto vec znas imas opciju da ubijes Darka ili da ga postedis.Ako ga ubijes,ubice tvoju devojku Kate,a ako ga postedis ubice Romana.Eto toliko,necu ti vishe otkrivati
Mislim da je to za Dimitrija,a ne za Darka(nisam siguran 100%)...

batakpudla
9.1.2010, 0:44
За Дарка питам, јер у случају Димитрија сигурно се мења ток.

Cofi
9.1.2010, 0:47
Ima

No, no. Nije bitno da li ćeš ubiti Darka ili ne, to važi za Dimitrija.

Uros12
9.1.2010, 11:34
Aha,ok sorry:(pa da Dimitrija ubijes u oba slucaja,ako si na to mislio

Cofi
9.1.2010, 13:24
Aha,ok sorry:(pa da Dimitrija ubijes u oba slucaja,ako si na to mislio

Ako izabereš Revenge i ubiješ Dimitrija, na svadbu će doći Pegorino sa kalašom i izrešetaće Kate:kreza:, i onda ideš da ubiješ Pegorina.

A ako izabereš Deal, i ne ubiješ Dimitrija, on (Dimitri) ti šalje čoveka na venčanje, koji ubije Romana, i ti onde ideš da ubiješ Dimitrija. E ali on se posvađa sa Pegorinom, ubije ga, i na isti način ćeš juriti Dimitrija kao i Pegorina, da si izabrao Revenge.
Ima li nekoga kome je jasno?:kreza:

Cofi
10.1.2010, 13:48
Da li neko može da mi kaže kako da ubacim save game, znam da je bilo mnogo puta, ali tema nije mala pa da je prelistam! Znam gde da ubacim, ali ste spominjali još neki programčić...

Djordje Turjacanin
10.1.2010, 14:16
Xliveless je u pitanju. A poslije ubaciš u folder gdje ti je muzika folder savegames i u taj folder staviš fajlove za save.

Cofi
10.1.2010, 14:34
Kako u folder gde mi je muzika?

Uros12
10.1.2010, 14:37
Misli na folder u koji stavljas svoju muziku da je slusas na Indipendence FM

Cofi
10.1.2010, 14:39
Nisam stavljao muziku, gde se nalazi taj folder?

Djordje Turjacanin
10.1.2010, 14:44
U My documents/Rockstar Games/GTA IV

batakpudla
10.1.2010, 22:38
Мене игра нешто није одушевила. Толико најава, реклама и хвалоспева, а игра, за разлику од Сан Андреаса, није ништа спектакуларно.

Djordje Turjacanin
10.1.2010, 22:58
Meni je San Andreas smiješan u pogledu na IV. Jednostavno, nekako baš dječiji. One gluposti poput tetoviranja, šišanja, kajli, i slično. Jeste, u SA ima pustinja i planina ali onaj ko je pratio od početka razvoj GTA vidjelo se da je to grad. O autima da ne govorim. JEdina prednost su padobrani i tenkovi, a i oni su uvedeni u Balad of Gay Tony te ako budemo imali sreće možda i mi imamo DLC-ove.

Uros12
10.1.2010, 23:02
Мене игра нешто није одушевила. Толико најава, реклама и хвалоспева, а игра, за разлику од Сан Андреаса, није ништа спектакуларно.Uhhh,cuo sam ovu pricu milion puta:facepalm...jednostavno,moras malo vise da zagrebes po igri da bi u potpunosti otkrio sve njene cari.Tako je sa svakom igrom.
Glavni adut GTA IV je grad i ceo svet u njemu uopste.Gledaj sta se oko tebe dogadja,kako se stvari dogadjaju,videces da je sve to miljama daleko u odnosu na SA i uopste celu GTA III eru.

batakpudla
10.1.2010, 23:49
Добро, свако има право на своје мишљење. Слажем се, град је урађен феноменално, разноврсност кола је исто права ствар, разговори пролазника су такође освежење, али сама прича је ништа више до просек. Пропратне радње које може да ради главни лик су мени много биле боље у СА него овде. Увођење мини игара (билијар, пикадо) су мени потпуни промашај. Такође толики град, а има 3 клуба, 5,6 ресторана и исто толико кафића... Мени је СА био права револуција изласком из градске средине, убацивањем пливања, увођењем заебанција као што су бицикл, падобран, вожња авиона, разноврсност у сређивању лика (тетоваже, килажа, теретана...), убацивањем банди, па кад одеш у део града где ниси пожељан припуцају на тебе :). Овде убијаш Рује, Италијане, ствараш поред пријатеља разне непријатеље, и слободно шеткаш градом без бојазни да ће неко да те нападне. Мисије су више него лаке и предвидиве и много мање разноврсније него, колико се сећам, у СА.

Да се разумемо, мени се игра свидела, али само то. После СА који ме је оборио са ногу, очекивао сам се да ће следећи наставак пратити тај узлазни тренд. Можда сам ја и превише очекивао, па зато нисам толико одушевљен.

Djordje Turjacanin
11.1.2010, 0:02
Mini igre su uvedene u SA.
Kao da je bitno, imaš 3 kluba, šta će ti više.
Tetovaže, kilaža, teretana nema smisla. Dječije.
A što se tiče mafija, probaj da izbaciš nekog Rusa i da počneš da pucaš u određenim zonama pa ćeš vidjeti koliko si (ne)siguran. A u SA je glupost, ideš sam u drugoj odjeći u gang zonu a oni pucaju na tebe. Kako oni znaqju da si ti iz ganga. A u GTA IV ako pripucaš onda normalno i oni pucaju.

Pax90
11.1.2010, 0:03
Misije u SA su bile daleko teze i komplikovanije,sa svim mogucim siframa sam igrao SA ali opet nisam uspeo da ga predjem,mozda sam bio mali i neiskusan :).Dok sam IV presao bez sifara a nisam se ni pomucio nesto....Jeste SA imao vise opcija,pokusao sam opet da ga igram ali kad vidim onu grafiku,jednostavno ne mogu da igram....A IV nisam posteno ni pregledao grad samo sam igrao misije,sad cu da se pozabavim satim i opet da predjem...Koji je najbolji mod za IV,da je kvalitetan i da valja,i kad bi imao dodatne misije?E da i IV su samo isli i na grafiku i nista vise....

matrix_ninja
11.1.2010, 0:09
Mini igre su uvedene u SA.
Kao da je bitno, imaš 3 kluba, šta će ti više.
Tetovaže, kilaža, teretana nema smisla. Dječije.
A što se tiče mafija, probaj da izbaciš nekog Rusa i da počneš da pucaš u određenim zonama pa ćeš vidjeti koliko si (ne)siguran. A u SA je glupost, ideš sam u drugoj odjeći u gang zonu a oni pucaju na tebe. Kako oni znaqju da si ti iz ganga. A u GTA IV ako pripucaš onda normalno i oni pucaju.

1. Iz tog razloga da ne prelaziš bzvze pola grada da dodješ do jednog.
2. Kako nema smisla, i zašto dječije? A na kraju krajeva i ti si dijete...
Prošli put si za isto to bez nekih argumenata rekao da je glupo, ovaj put dječije, i tako uvjek čim neko spomene prednosti SA...

White Ripper
11.1.2010, 0:13
U cetvorci je bolje isplanirana borba,cover sistem,heal sistem i sl...tako da je igra daleko laksa od SA i sl.Nema vise ti se zaletis i borba prsa u prsa nego sve polako,takticki

Uros12
11.1.2010, 0:15
1. Iz tog razloga da ne prelaziš bzvze pola grada da dodješ do jednog.
2. Kako nema smisla, i zašto dječije? A na kraju krajeva i ti si dijete...
Prošli put si za isto to bez nekih argumenata rekao da je glupo, ovaj put dječije, i tako uvjek čim neko spomene prednosti SA...
Ae ja da nesto kazem
1.(ako sam te dobro razumeo)Zato sad imas Taksi,a u San Andreasu si morao da se smaras i vozis pola sata da bi stigao npr. iz Los Santosa do San Fierra.Ovako lepo uzmes taksi i bas te briga.A uostalom zar nije tako i u pravim gradovima?
2.Pa kakav uticaj ima svo to budzenje?Apsolutno nikakvo,nema nikakav uticaj na igru i samim tim totalno je nepotrebno da bude u toj kolicini.Naravno lepo je sto ga je bilo,ali je moglo biti i nekih drugih,mnogo korisnijih stvari od toga.

matrix_ninja
11.1.2010, 0:21
Ae ja da nesto kazem
1.(ako sam te dobro razumeo)Zato sad imas Taksi,a u San Andreasu si morao da se smaras i vozis pola sata da bi stigao npr. iz Los Santosa do San Fierra.Ovako lepo uzmes taksi i bas te briga.A uostalom zar nije tako i u pravim gradovima?
2.Pa kakav uticaj ima svo to budzenje?Apsolutno nikakvo,nema nikakav uticaj na igru i samim tim totalno je nepotrebno.Naravno lepo je sto ga je bilo,ali je moglo biti i nekih drugih,mnogo korisnijih stvari od toga.

E ovo su već konkretni argumenti, i slažem se naravno, a ne to je dječije/glupo.
Mada je meni zanimljivije npr. uzmem aviončić i odletim, nego da sjedim u taksiju dok me lik vozi. A ovo drugo, jeste da ne utiče na igru al utiče na gameplay- što veći skill sa oružjem lakše pogadjaš neprijatelje, teretana- novi potezi itd. Ali eto i ne mora to da bude i nije neki minus, ali što više takvih stvari igra je zanimljivija :)

DeCoy
11.1.2010, 0:24
BTW Zezanje sa fizičkim izgledom je bilo potrebno za osvajanje devojaka.

White Ripper
11.1.2010, 0:32
Ae ja da nesto kazem
U SA samo ukucas sifru za vojni avion eto te u drugi grad za par minuta:D
Po meni taksi je pravo resenjem,jer avionom treba se fino prizemljit:kreza:

batakpudla
11.1.2010, 0:33
U cetvorci je bolje isplanirana borba,cover sistem,heal sistem i sl...tako da je igra daleko laksa od SA i sl.Nema vise ti se zaletis i borba prsa u prsa nego sve polako,takticki

Са овим се потпуно слажем. Увођење ''cover-a'' је права ствар. Оно што ми је потпуно бесмислено је за шта мени служе паре у четворци? После мисије пљачке банке (па чак и без тог екстра профита), пара има много а нема на шта да се троше. Излазак макс 150$, храна од 1$ до 5$, одећа од сиће до пар хиљада $... Једино на озбиљније оружје што иду неке паре, али тако је направљено да цела игра може да се обрне (и плус да се спрда по граду) без одлазака у оружарницу.

BTW Zezanje sa fizičkim izgledom je bilo potrebno za osvajanje devojaka.
Док овде свака пада на акценат :).

Djordje Turjacanin
11.1.2010, 14:17
Nisi sam se dobro izrazio, hoću da kažem da kad neko počne da kuka kako GTA IV nema tetoviranja, šišanja i slično, to je glupost. Mislim ne utiče na igru, a ovde na primjer ako si više puta obukao istu odjeću na sastanak sa djevojkom ona će da to prokomentariše i rekne ti da obučeš nešto drugo.
Što se tiče tog skilla, pa Niko je bio u ratu valjda zna kako se puca iz puške i ostalog. Što se tiče poteza, ne znam kad sam ikad koristio melee borbu u SA. Naravno, ono što nedostaju su avioni i tenkovi. IMa neki mod za avion(hydra) ali ništa posebno. JA ne kontam što vam je toliko težak SA. Jedine teške misije su one kad trebaš uletjeti sa motorom u avion i on a kad trebaš sa onim malim aviončićem presjesti mlaznjak. Ostalo je sve lagano. Što se tiče djevojaka, i ovdje je realnije. Mislim, tamo neka ludača puca iz pištolja i samo ti kaže daj se malo nabildaj. Ono sretnete se na ulici. OVde fino imaš dating site i tu izvodiš. A borba je najbolje isplanirana. A nije kao u SA stojiš ti i protivnik nasuprot i ono, ko će prvi da padne.
Prednosti SA u odnosi na GTA IV su (po meni) samo avioni, tenkovi, padobrani.
Meni je SA odlična igra, samo mi je glupo kad neko spomene da su prednosti SA tetoviranje, šišanje i slične stvari. Ti si naveo avione, to je u redu i ja bi volio da ih ima. Ali kad neko rekne da je prednost SA u odnosu na IV tetoviranje dođe mi da se ubijem.

Cofi
11.1.2010, 14:32
U SA samo ukucas sifru za vojni avion eto te u drugi grad za par minuta:D

Ali šta ako ja ne koristim šifre?

Svaka igra je po nečemu dobra. Ne može da se napravi igra u kojoj će biti svega. GTA IV možda nema padobran, avion i ostale gluposti, ali zato ima 10x bolju grafiku, engine, vozila... Meni se najviše sviđa Love Meet!:kreza: Mnogo mi se sviđa da kad posle kraja igrice nađem devojku (jer izgubim Kate). A što se tiče SA, važi isto ovo što sam napisao, samo obrnuto.

Psycho13
11.1.2010, 15:26
Ako izabereš Revenge i ubiješ Dimitrija, na svadbu će doći Pegorino sa kalašom i izrešetaće Kate:kreza:, i onda ideš da ubiješ Pegorina.

A ako izabereš Deal, i ne ubiješ Dimitrija, on (Dimitri) ti šalje čoveka na venčanje, koji ubije Romana, i ti onde ideš da ubiješ Dimitrija. E ali on se posvađa sa Pegorinom, ubije ga, i na isti način ćeš juriti Dimitrija kao i Pegorina, da si izabrao Revenge.
Ima li nekoga kome je jasno?:kreza:
Nije bas isto:
Kada ubijes Dimitrija,onda juris pregorina,ALI juris ga sa helisom,a on je u camcu!
Dok ako radis za Dimitrija,onda ga posle juris sa camcem dok je on u helisu!

Cofi
11.1.2010, 15:38
Ma to je isto:kreza: On je mislio na kraj priče, a ne kako goniš Dimitrija!

Starface
11.1.2010, 17:11
Meni je bas zao sto nema padobrana bas mi je bio feeling.Valjda ce u nekoj expanziji dodati sve to jer verujem da im to nece predstavljati problem . . .

Djordje Turjacanin
11.1.2010, 17:14
To već ima Balada geja Tonija. Nažalost, samo za Xbox. Valjda će ga portovati.

NIDZA bOj
12.1.2010, 19:35
ma SA ne moze da se poredi sa gta4,znate vec sta vam pricam.....samo me zanima hoce li gta5 biti bolji od 4,jer je ova bila vrhunska,i tesko je nadmasiti ovaj projekat,bez obziran koliko je gta4 za pc bio ubagovan,sve sam to zanemarljivao,i trudio da osetim samo njegove kvalitete,juce sam je 4 put obrnuo,msm na pricu...

Uros12
12.1.2010, 21:47
Ma R* North je majstor,napravice oni bolje sto posto.Pa i za SA smo mislili da ce tesko biti neceg novog i voila

Cofi
12.1.2010, 21:49
ma SA ne moze da se poredi sa gta4,znate vec sta vam pricam.....samo me zanima hoce li gta5 biti bolji od 4,jer je ova bila vrhunska,i tesko je nadmasiti ovaj projekat,bez obziran koliko je gta4 za pc bio ubagovan,sve sam to zanemarljivao,i trudio da osetim samo njegove kvalitete,juce sam je 4 put obrnuo,msm na pricu...

Pa gore ne može, sigurno! Samo da nadograde malo IV, nova priča i likovi i već je bolje.

flamingos
13.1.2010, 12:35
evo ja malo pre kupio original gta4,pa posto nisam pratio temu jer jelte uopste nisam imao gta4 do sada,zanima me koji je patch zadnji i sta mi jos treba oko tvikovanja i optimizacije igre? Takodje ako neko ima original zanima me kako se instalira,tj cuo sam da treba da se napravi neki nalog,verovatno na games for windows ili rockstar social klub?? Bio bih zahvalan ako neko pomogne

Djordje Turjacanin
13.1.2010, 14:34
Treba ti patch 1.0.0.4 kojega skineš odavde http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
Onda napraviš te naloge i pokrećeš igru preko social cluba, u slučaju da nećeš da igraš MP. SKineš xliveless 0.99b i igrašđ bez tih naloga.

NIDZA bOj
13.1.2010, 18:23
Ma R* North je majstor,napravice oni bolje sto posto.Pa i za SA smo mislili da ce tesko biti neceg novog i voila

eh sad,gta3 SA nije toliko bio slozen,al je bio mnogo zanimljiv,ali opet i tada se znalo da moze bolje,ali od 5 nzm kako ce....jedino sad da stave i da k*nja,trci da nebi ispao iz forme,da ide na casove pucanja,sto bi znacilo da na pocetku dobijamo mlakonju.....ili smokljana....:rofl:

Cofi
13.1.2010, 19:12
eh sad,gta3 SA nije toliko bio slozen,al je bio mnogo zanimljiv,ali opet i tada se znalo da moze bolje,ali od 5 nzm kako ce....jedino sad da stave i da k*nja,trci da nebi ispao iz forme,da ide na casove pucanja,sto bi znacilo da na pocetku dobijamo mlakonju.....ili smokljana....:rofl:

To bi bilo i više nego glupo.

Cofi
13.1.2010, 19:38
Da li ima neki trainer, ali da nije pravi trainer (da nema neuništivost i te gluposti), nego samo za odelo i kola?

NIDZA bOj
13.1.2010, 19:41
To bi bilo i više nego glupo.

im just saying man....oh god:dzavo:

Porsche
13.1.2010, 23:40
Evo ti (http://www.thegtaplace.com/downloads/c73-gta-iv-cars-vehicles) pa biraj...

Ja ubacim modove za auta, ali kad pokrenem igru prilikom učitavanja nestane zvuka i loadira po 5 minuta dok ja ne prekinem. Postoji li način da se ispravi greška?

Stef
14.1.2010, 11:37
Treba ti patch 1.0.0.4 kojega skineš odavde http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
Onda napraviš te naloge i pokrećeš igru preko social cluba, u slučaju da nećeš da igraš MP. SKineš xliveless 0.99b i igrašđ bez tih naloga.

cek cek cek,ovaj link je samo za online jel???(usput konacno sam kupio odgovarajuci komp pa mogu da igram GTA 4)

SORRY ZA OFF

Djordje Turjacanin
14.1.2010, 14:41
NE to je najnoviji patch. I za offline i online. I za pirata i original.

Stef
14.1.2010, 14:51
i on mora da se ima???

Djordje Turjacanin
14.1.2010, 14:54
Pa ne mora. Ali optimizuje igru. ALi ako već imaš 1.0.4.0 patch onda ne treba. Ukoliko nisi patchovao igru nikako patchuj. IGra radi bolje.

Pax90
14.1.2010, 18:40
Radi igra mnogo bolje igrao sam sa pacom 1.0.4 pre mi je bilo sve na 1 a sad sve na 20,25.Elem prekopirao sam fajlove od Lost and Damed i da upalim pise FATAL EROR??!?!

DeCoy
14.1.2010, 18:46
A zar Lost & Damned nije za XBox360:confused:

Djordje Turjacanin
14.1.2010, 18:47
Kakve fajlove, pa nije izašla expanzija za PC.

Pax90
14.1.2010, 18:50
Pa ja sam nesto nasao ali to su braca Rusi izgleda portovali nesto...

Uros12
14.1.2010, 18:51
Nah to ti je sigurno fake.Mozda samo neki mod,ko zna dal je ispravan

DeCoy
14.1.2010, 18:54
LOL pa zar ne vidis da je bela linija na kojoj je ispisano Games for Windows par milimetara kraca od crnog okvira, fejk sa kilometra. Ja bih na tvom mestu sad uradio virus check na kompu :paranoia:

Pax90
14.1.2010, 18:55
Tezak je 1 gb,sad ne znam dal je fake...Jel ima nekih modova ovakvih uopste sem ovog i za sta su izasli,nisam u toku,ali sad mi se bas priigrao GTA 4 a vec sam jednom presao celu,pa sad hocu nesto novo:)

Evo sta pise

The Lost and Damned Unlocked - fashion, opening the content of the first episode, originally laid in GTA 4. Maud ready, installation is by replacing the original game files, details about the installation in the readme file in the archive.

List of changes:
-Niko turns into Johnny
New Jacket and 2 sets of gloves
-New Motorcycles
New game saver (from the screenshots TLaD)
-New icons and textures of weapons
-New Radar
-The real name of the machine
-Windows XP Internet Cafes
-More blood
Large-damaged cars
-A view from the cockpit
-Living in a megacity, they became more
Mobila to passers-nokia-6500
-New icons on the map
-New colors for cars
-Realistic Liberty
Photos by Nico in a hut Playboy
-Color icons radio
-Art Traffic
-Xenon

Year: 2009
Developer: Paska
Platform: PC
Publication Type: License
Tablet: Not required
Language: English / Russian
Size: 980 MB

Uros12
14.1.2010, 18:56
Ako hoces patcheve,mozda bi ti se svideo Realizm mod,to je totalna konverzija,a mozes i da probas LCPD First Response gde si pajkan.

Pax90
14.1.2010, 18:59
Ako hoces patcheve,mozda bi ti se svideo Realizm mod,to je totalna konverzija,a mozes i da probas LCPD First Response gde si pajkan.

Jel tu imaju i nove misije?

Cofi
14.1.2010, 19:31
Ne.

Samo one misije koje imaš kada uđeš u policijski auto + mozeš da zoveš pojačanje + odelo i oružje + možeš da hapsiš...

ristek
15.1.2010, 1:21
Postoji li neki program za ubacivanje auta sa internera kao sto je bilo za vice city i san andreas? Oni su bili laki za koriscenje, ja sam skinuo neki spajk ili sl i nikako da ga provalim.

nikolapfc89
15.1.2010, 2:49
Pregledao sam temu dosta puta ali ne ide mi u glavu jer ima brda brda mogucnosti pa sad mozda vec postoji resenje za fatal error rmn....:facepalm:boodala:
Jel moguce da zbog 1gb rama nece da mi sljaka ? onaj budjavi sajt "can i run it" u fazonu mogu da igram :S

Beast Master
15.1.2010, 3:01
A zar Lost & Damned nije za XBox360:confused:

Tako nekako :D

Djordje Turjacanin
15.1.2010, 14:25
Trebaš imati Vistu sa service packom i XP SP3. NE može na XP2

Pax90
15.1.2010, 14:26
Nege sam procitao da ima ima prava imena kola u igri neki fajl sto to ispravlja ako moze neko da postavi ili da da adresu..Instalirao sam onaj Realizam mod ali opet prijavljuje neku greski pa sam da obrisao pa otet radi...

nikolapfc89
15.1.2010, 16:09
da install sp3 ?? Imam xp...
kaze lik moz je do grafe imam 8500gt :S

Djordje Turjacanin
15.1.2010, 16:12
Igrali su ljudi na low sa tom grafom, problem ti predstavlja RAM. Gubiće ti se teksture, a ako nemaš SP3 moćžeš ga skinuti sa MS-ovog sajta.

[]D.[].[]v[].[]D.
15.1.2010, 16:14

AKo imas Windows XP SP 2 probaj ovo :

GTA IV PC works fine with Windows XP SP2! I play it on my pc, but i first installed it and then receive an error like you did.
The first trick you can try is to run LaunchGTAIV.exe in WinNT compatibility(right click on the icon->hit properties->and Compatibility).
The second trick you can make is to change registry, but only if you know how to do it:
Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ CurrentControlSet\ Control\ Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
Step 7: Start GTA

Hope it helps!

:ciao:

doctor
15.1.2010, 16:35
Desni klik na GTALauncher.exe (ili tako nesto)->Properties->Compatibility->Windows 2000->OK.

Works for me ;)

nikolapfc89
15.1.2010, 18:20
Radio sam ovo sa desnim klikom ...izbaci mi crni ekran (cmd) i zatvori se i nista :S
A sa regedit....Nece da mi pokrene regedit preko runa :S PRobao sam i direktno da ga pokrenem nece :S

acok97
15.1.2010, 18:32
Desni klik na GTALauncher.exe (ili tako nesto)->Properties->Compatibility->Windows 2000->OK.

Works for me ;)
I meni radi , na svim patchevima !

NIDZA bOj
15.1.2010, 20:02

ako je sa 256 mb,ne vredi ti da pokusavas,sa 512 mozes je pokrenuti sve na low,i rez 800x600,ali i tada ce ti seckati,moze biti do grafe...

reds
15.1.2010, 20:42
Ljudi, znam da je ovo vec bilo,al nemam zivaca da trazim po ovolikoj temi.Imam problem sa misijom Clean Getaway odmah na pocetku igre, ima neka greska u skriptovanju...Skinuo sam save game sa zavrsenom pomenutom misijom ali ne znam gde se nalaze save gamovi jer imam crackovanu verziju igre...(nema ih u dokumentima-Rockstar games...)Dakle nemam pojma gde da stavim fajl...

breeder
15.1.2010, 22:09
Pozdrav

Jel zna neko kako da se instaliraju modovi 1.0.4.0 Patch.

Kolko vidim na nekim sajtovi imaju neke "unblockere".

Negde sam procitao kao da za ovaj patch ti "unblockeri" i ne trebaju.

Probao sam da instaliram jedan mod i ne radi.Moze neko objasnjenje?

Inace u pitanju je "narodna" verzija(razor 1911).

A trebi mi neki mod gde bi mogo da igra samo danju(jos bolje kratke noci od po 2 3 h).Naiso sam na neke takve modove al izgleda da fiksiraju samo deo dana na pr podne , al daj sta das posto mnogo mrzim nocu da igram pa stalno sajvujem i td.

flamingos
16.1.2010, 1:22
jos jendo pitanjce imam..gde se cuvaju kod originala save games za gta4,jel onaj games for windows live nalog cuva sve tvoje snimljene pozicije ili kako? Pitam jer mi sledi reinstalkaicja sistema posto je doslo do kraha i kolapsa kompa pa da ga "presvucem"

NIDZA bOj
16.1.2010, 9:21
jos jendo pitanjce imam..gde se cuvaju kod originala save games za gta4,jel onaj games for windows live nalog cuva sve tvoje snimljene pozicije ili kako? Pitam jer mi sledi reinstalkaicja sistema posto je doslo do kraha i kolapsa kompa pa da ga "presvucem"

ovde

C:\Users\tvoje ime\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

NIDZA bOj
16.1.2010, 9:43
Tezak je 1 gb,sad ne znam dal je fake...Jel ima nekih modova ovakvih uopste sem ovog i za sta su izasli,nisam u toku,ali sad mi se bas priigrao GTA 4 a vec sam jednom presao celu,pa sad hocu nesto novo:)

Evo sta pise

The Lost and Damned Unlocked - fashion, opening the content of the first episode, originally laid in GTA 4. Maud ready, installation is by replacing the original game files, details about the installation in the readme file in the archive.

List of changes:
-Niko turns into Johnny
New Jacket and 2 sets of gloves
-New Motorcycles
New game saver (from the screenshots TLaD)
-New icons and textures of weapons
-New Radar
-The real name of the machine
-Windows XP Internet Cafes
-More blood
Large-damaged cars
-A view from the cockpit
-Living in a megacity, they became more
Mobila to passers-nokia-6500
-New icons on the map
-New colors for cars
-Realistic Liberty
Photos by Nico in a hut Playboy
-Color icons radio
-Art Traffic
-Xenon

Year: 2009
Developer: Paska
Platform: PC
Publication Type: License
Tablet: Not required
Language: English / Russian
Size: 980 MB

ma ne,ja isto msm da je fake

rockstar jos nije javno potvrdio lad za pc(koliko ja znam)a i da jeste,to ce biti gotovo za najkasnije pola god....

Stef
16.1.2010, 14:48
Moze neko da stavi svoje slike iz igrice i tako to posto se stalno prica o "da li mogu na ovoj grafi itd"!?

Cofi
16.1.2010, 15:24
Kakve vezi imaju slike i grafička kartica?:confused:

Stef
16.1.2010, 17:03
:facepalm:facepalm:facepalm OMG!!!

DeCoy
16.1.2010, 17:12
Nije OMG, nego mogu i ja da nasviram sve detalje na max i uhvatim screenshot, a da imam 0.5 FPS-a. Da si tražio video, pa i da razumem :rolleyes:

Stef
16.1.2010, 17:25
jbt pa neku sliku ne znam nesto sa kolima, na KIPU SLOBODE,a mostu...a ako imas napravi video!!! primer:http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2008/12/GTA4_Mouseover_Max.jpg

Cofi
16.1.2010, 17:26
:facepalm:facepalm:facepalm OMG!!!

Ne znam šta je tu OMG?!:facepalm Mislio sam na ono što je DeCoy rekao! Ja mogu da uzmem neku graficku i sve na max, ali fps ispod 1!!!

EDIT: Ti baš sporo kapiraš, jel da? :kreza: Pročitaj još jednom post koji je postavio DeCoy.

dex3108
16.1.2010, 17:32
jbt pa neku sliku ne znam nesto sa kolima, na KIPU SLOBODE,a mostu...a ako imas napravi video!!! primer:http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2008/12/GTA4_Mouseover_Max.jpg

Ako bas hoces evo ti moje slike koje sam postavio prije nekih 20 stranica Link (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=909014&postcount=4808) tu imas i podesavanja koja koristim

VLAAAD
17.1.2010, 14:25
Sad usnimio GTA4 i radi mi na rezoluciji 1600/1200 detalji na max.Konf. je:
AMD Athlon II x2 215 2.7Ghz
4GB RAM
ATI Radeon HD4650 1GB-u proseku fps tokom igre je 15,14.

Djordje Turjacanin
17.1.2010, 15:31
A i ti si nasao das igras na max sa 1600x1200 rezolucijom na takvoj slaboj kartici.

VLAAAD
17.1.2010, 15:36
uradio sam to cisto experimentalno da vidim kako reaguje.bgme i nekoci bas al nije ni najbolje.mal cu smanjiti pa reci rezultate.

OgnjenM
17.1.2010, 15:39
jel iko uspio preko hamachija igrati gta iv i kako izgleda,jel treba jak net???

Djordje Turjacanin
17.1.2010, 16:09
Ako hoces da igras MP kupi original. NE petljaj se sa hamachijem i slicnim.

Pax90
17.1.2010, 20:45
Jel ima neko onaj fajl sto budu pravi natpisi kola i ulica?

Stef
18.1.2010, 15:57
uzeo sam igru,sad bese da inst. games for windows live i napravim profil u socijal klubu jel tako???

acok97
18.1.2010, 16:23
Ako hoces da igras MP kupi original. NE petljaj se sa hamachijem i slicnim.
Ja sam igrao i preko hamachija , i to puno puta sa jednim ukrajincom , sad iskljucivo igram u svojoj mrezi u stanu xD ( 3 kompa )

Djordje Turjacanin
18.1.2010, 16:27
Pa igrao si sa jednim i sa dvoje. To je ništa. Ljudi igraju sa 32 učensika. To je MP a nije to dva.

acok97
18.1.2010, 16:47
Pa igrao si sa jednim i sa dvoje. To je ništa. Ljudi igraju sa 32 učensika. To je MP a nije to dva.
Moze se preko hamachija igrati , i sa 32 samo treba hoster imat dobar upload a i igraci bar jedno 1024/128

flamingos
18.1.2010, 17:08
uzeo sam igru,sad bese da inst. games for windows live i napravim profil u socijal klubu jel tako???

ako ti je original moras obe stvari da instaliras i da napravis profile na oba mesta. time se fakticki logujes u igru,jer bez nje neces moci da je igras sem ako ne skines progrma xliveless

Stef
18.1.2010, 19:46
nemam original

H-I-T-M-A-N
18.1.2010, 21:55
POMOZITEE!!!!

Javlja mi se u igri Fatal Error SMPA50 sta to znaci i sta da radim???:confused:

Stef
18.1.2010, 22:39
koliko ja znam u ovoj igrici imas milion errora

Uros12
18.1.2010, 22:40
Probaj reinstall

Devilish Soldier
18.1.2010, 22:44
Ortaku je izasla FATAL ERROR i bio je strpljiv i obrisao igricu i cudo se desilo proradilo mada nemora da znaci da ce se to desiti i kod tebe.Try;)

Uros12
18.1.2010, 22:45
A ja sam video na netu da se uglavnom kod tog errora savetuje reinstall.Not sure however.

flamingos
19.1.2010, 0:06
onda nemoras da prvais nalog skini xliveless i igraj

NIDZA bOj
19.1.2010, 8:25
Jel ima neko onaj fajl sto budu pravi natpisi kola i ulica?

onaj realizam mod...

NIDZA bOj
19.1.2010, 8:28
Sad usnimio GTA4 i radi mi na rezoluciji 1600/1200 detalji na max.Konf. je:
AMD Athlon II x2 215 2.7Ghz
4GB RAM
ATI Radeon HD4650 1GB-u proseku fps tokom igre je 15,14.

ako nemas instaliraj patch 1040,i dobices jos frejmova,ako ti ne radi igra sa novim patchom kod mene na pm...

VLAAAD
19.1.2010, 10:52
Sad cu ga skinuti.Nego nisam spomenuo da nisam ostale detalje ispod stavio na max. vec samo opcije koje se oznacavaju sa high i highest.Trenutno mi je igra na rezoluciji 1280/1024 i podigo sam jos nesto od detalja i sljaka sam tako.

Edit:za patch trazi da skinem rockstar game social club.Sad ga skidam al ne znam cemu sluzi to?

Stef
19.1.2010, 16:31
PETI PUT PITAM!!! Sta trebam da instaliram??? (nemam original)samo onaj xiv...i sta ako instaliram socijal i games for windows live???

EDIT: Dajte link za xiveles!

Pax90
19.1.2010, 18:28
onaj realizam mod...

Instaliram ali mi pojavi neku gresku nece...

borko1dj
20.1.2010, 13:29
Hoću da ubacim par modova u igru ali treba da otvorim .img fajlove. Probao sam IMGTool ali on izgleda radi samo za SA. Koji program mi treba za to?

Cofi
20.1.2010, 14:21
SparkIV. (http://www.thegtaplace.com/downloads/f3475-sparkiv-0-6-4)

flamingos
20.1.2010, 14:56
PETI PUT PITAM!!! Sta trebam da instaliram??? (nemam original)samo onaj xiv...i sta ako instaliram socijal i games for windows live???

nemoj da se deres..!:nov_mad2: drugo receno ti je za multiplayer je windows live i social klub obavezan,preko njih mozes da se takimicis i da prtais nove vesti u vezi gta4,tipa novi patch,mod ovo ono..igra ti sama u toku instalacije instalira socila klub i games for windows live,naloge nemoras da kriras posto imas nelegalca i onda obavis nedozvoljenu radnju poznatu kao K... napravis smao windows live nalog ofline ili nadji na netu ukcuaj i skini xlive less i igraj bez njega.

Ready
21.1.2010, 17:32
Poceo sam da igram gta4 pre neki dan (posto tek sad imam komp koji moze da ga tera) i uglavnom sve radi ok, samo me nerviraju senke koje su na high a bas su ruzne i krzave. Jel to moze nekako da se sredi? Sva podesavanja su mi na high ali je rezolucija 12x10, to je najvise sto mogu da stavim, valjda zbog monitora.

Jel neko ubacivao modove? Ja sam za sad stavio samo Porsche Caymana, jer sam za dosta modova video komentare da crashuju igru, pa me zanima jel neko ima vise modova i kako mu radi.
I jel koristi neko Simple Native Trainer?

EDIT: Posto sam jos ranije ovde citao da je brdo ljudi imalo muke s instaliranjem i igranjem, ja lepo otisao i kupio vec sredjenu narodnu verziju za 700 din i nisam imao nikakvih problema ni sa instalacijom ni sa igranjem. Pise da je verzija 1.0.4.0. Jel to znaci da je vec patchovana?

Stef
21.1.2010, 17:52
TO 1.0.4.0. JE PATCH-OVANA ja msm...

EDIT:bolje da ne stavljas modove jer vec imas najbolji patch(za sad) a to ti je i vise nego dovoljno

Porsche
21.1.2010, 18:28
Poceo sam da igram gta4 pre neki dan (posto tek sad imam komp koji moze da ga tera) i uglavnom sve radi ok, samo me nerviraju senke koje su na high a bas su ruzne i krzave. Jel to moze nekako da se sredi? Sva podesavanja su mi na high ali je rezolucija 12x10, to je najvise sto mogu da stavim, valjda zbog monitora.

Jel neko ubacivao modove? Ja sam za sad stavio samo Porsche Caymana, jer sam za dosta modova video komentare da crashuju igru, pa me zanima jel neko ima vise modova i kako mu radi.
I jel koristi neko Simple Native Trainer?

EDIT: Posto sam jos ranije ovde citao da je brdo ljudi imalo muke s instaliranjem i igranjem, ja lepo otisao i kupio vec sredjenu narodnu verziju za 700 din i nisam imao nikakvih problema ni sa instalacijom ni sa igranjem. Pise da je verzija 1.0.4.0. Jel to znaci da je vec patchovana?

Ja sam ubacio modove od 7 auta i zabagovalo igru pa sam morao da reinstaliram. :n-cc2: Koji auti prave problem i gde si to čitao?

Ready
21.1.2010, 18:54
E sto sam morao da kazem da mi sve super radi... Krenuo da igram misiju sa onim intervjuom i imam odelo al mi ne da da udjem u zgradu, kaze kao wear only suit with tie... probao sam sva odela i nista :icon_scra Jel to neki bag il ima neka fora koju ja ne znam??

@Porsche
Ja skidam modove sa gtainside (http://www.gtainside.com) i tamo ispod svakog moda imas komentare.

flamingos
21.1.2010, 18:59
E sto sam morao da kazem da mi sve super radi... Krenuo da igram misiju sa onim intervjuom i imam odelo al mi ne da da udjem u zgradu, kaze kao wear only suit with tie... probao sam sva odela i nista :icon_scra Jel to neki bag il ima neka fora koju ja ne znam??

@Porsche
Ja skidam modove sa gtainside (http://www.gtainside.com) i tamo ispod svakog moda imas komentare.

zato sto ti treba mnogo svecanije odelo,sa masnicom ili sa kravatom,imas dve prodavnice

Porsche
21.1.2010, 19:02

@Porsche

Obrati pažnju i na obuću trabaju ti cipele.

Ready
21.1.2010, 19:13
Ma probao sam sva odela i cipele. Ali pazi, na youtube sam gledao tu misiju i tamo nadju neko odelo koje je otkopcano i ima neku crvenu kravatu. A ja mogu da kupim samo odela koja su zakopcana i kojima samo gore viri kravata. Al probao sam u obe radnje sva odela i nista. Kako se zovu odela koja ste vi uzimali?

Porsche
21.1.2010, 19:16
Radnja se zove Perseus i tu ima to odelo Crno sa Crvenom kravatom i crne cipele to je bila moja kombinacija.
Imaju 2 radnje pod istim nazivom.

Ready
21.1.2010, 19:19
Ma znam da ima dve iste radnje. Kazem opet, probao sam sva odela i nekoliko cipela i nista :n-cc2:

Porsche
21.1.2010, 19:29
Ako se dobro sećam mislim da ima pred vratima na stubu interfon na koji treba da pozvoniš.:icon_scra

Stef
21.1.2010, 19:34
ljudi jel ono bese da udjes u taxi pozadi drzis Y jel tako:icon_scra

stef1985a
21.1.2010, 19:43
ljudi jel ono bese da udjes u taxi pozadi drzis Y jel tako:icon_scra
Ne, nego drzis F dugo, a odelo mora da bude sa kravatom

flamingos
21.1.2010, 20:29
ja iamm odelo sa plavom kravatom,vidi se kravata cela,jel bas mora da bude crvena? To sma kupio u prvom perseusu mislim na lokaicji gde je u blizini stanica metroa ako ne gresim..

sto se taksija tice drzis f i pravac usmeris ka zadnjim vratima taksija,inace ces upasti coveku u vozilo i preuzeti ga.

Porsche
21.1.2010, 20:33
Ma ne mora da bude crvena, samo je pitanje koja ti se kombinacuja više sviđa.

Porsche
21.1.2010, 20:44
Meni sad pravi problem kad treba da ubijem Dimitrija pa kad iz čamca uskačem u helikopter pa sa tim helikopterom ne mogu da upravljam baš najbolje jer mi problrm predstavlja kamera koju ne mogu da pomeram pa il se srušim ili mi Dimiti pobegne.:n-cc2:

Stef
21.1.2010, 20:49
pa vezbaj malo na toj kameri:D

Cofi
21.1.2010, 20:54
I mene je zezala ta misija dok nisam provalio da nosim naočare!

Porsche
21.1.2010, 21:01
pa vezbaj malo na toj kameri:D

Pa fazon je što mi kamera gleda odozdo sa strane u helikopter, a da je kontrolišem ne mogu. Pokušaću da provalim šta je u pitanju.

Porsche
21.1.2010, 21:41
Prešao sam, al jedva.

PA ZAR JE OVO THE END MISIJA???

Journalist
21.1.2010, 21:42
Кад хоћу да инсталирам игру избаци ми:
The procedure entry point_BinkSetmemory@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll."
Прво ми је писало да немам тај binkw32.dll. па сам га ја скинуо са нета и убацио...и сад ми се појављује ово...дајте људи помагајте,игра ми се ГТА 4!

flamingos
21.1.2010, 22:48
Prešao sam, al jedva.

PA ZAR JE OVO THE END MISIJA???

cekaj bre malo,poslednja misija je revenge,kad se uhvatis za helikopter u kome je dmitri,pa padnes u vodu pa ga odatl gonis camcem..ili gresim?

Stef
21.1.2010, 23:03
ne ne ne poslednja je kad motorom uskocis u helis onda te on rokne padnes ti i onaj iz camca (ne znam kako se zove) dodjes do nekog parka i KILL

max888
21.1.2010, 23:03
Нагнаш :D брзо мотор,пропнеш га,полетиш,ухватиш се за хелиш,пуцате ви мало на њих па они на вас,сви се мало попалите(буквално :D) атерираш,доватиш ак47 и изрешеташ копиле.:dzavo:;)

Djordje Turjacanin
21.1.2010, 23:10
Da se ne svadjate igra ima dva kraja

flamingos
21.1.2010, 23:30
a to zavsii od onog cuvenog vencanja jel? A mzoe li neko dam i kaze ima li kakvog uticaj na randju i kraj uopste kad se odlucujes kojeg ces od ono dvoje playboya ili dwayne-a da ubijes?

Stef
21.1.2010, 23:31
da i ja bih zeleo da znam sta se desi ako ubijes Kate???

Djordje Turjacanin
21.1.2010, 23:45
Ako ubijes Kate Dimitrija ubijes na predzadnjoj misiji a na zadnjem ubijes Pega. A sa X i dwaynom to nema neki uticaj na pricu samo ako ubijes x dobijas vilu i dobijas prijateljstvo od dwaynea da ti dodju u pomoc gangsteri kao i odijelo lika iz gta3 a ako ubijes dwaynea ond adobijes nesto para i nista vise

flamingos
21.1.2010, 23:47
e dodjavolaaa :( ja ubih dvejnaa,a sto se pitanja u vezi kate tice,nisma je ubio al sam zato psole imao misiju da joj pomognem u vezi njenog decka koji joj pretio batinama,i kad to zavrsis ona odlazi i vise se n pojavljuje

Journalist
22.1.2010, 0:26
Једно питање за ове што играју ГТА 4 али ''гусарски'':p:...
Кад инсталирам све оно,и инсталирам онај Социал Клуб,онда треба да направим офлајн акаунт,али ја нигде не видим опцију за прављење офлајн акаунта,где се она налази и шта да урадим...?!
Ае помажите!

doctor
22.1.2010, 1:19
Ne treba ti account za Social Club, tu samo klines na "Skip" kad ti trazi da se logujes, a onda in-game (ako nemas xliveless) stisnes taster "Home" i napravis Offline account za live.

Zenskarosh
22.1.2010, 1:42
Ljudi ja bih opet da predjem gta IV,nego me zanima jel moze da se instalira na windows 7-ci???? Hvala unapred...Pozz:)

Flash91
22.1.2010, 1:52
Naravno da moze. Isti postupak kao i za Vistu :)

flamingos
22.1.2010, 2:00
Ljudi ja bih opet da predjem gta IV,nego me zanima jel moze da se instalira na windows 7-ci???? Hvala unapred...Pozz:)

sto ne bi mogao,vecina nas gai iigra na tom sistemu.

Porsche
22.1.2010, 2:43
cekaj bre malo,poslednja misija je revenge,kad se uhvatis za helikopter u kome je dmitri,pa padnes u vodu pa ga odatl gonis camcem..ili gresim?

Pa da to je zadnja bar kod mene.

Stef
22.1.2010, 12:44
Ako ubijes Kate Dimitrija ubijes na predzadnjoj misiji a na zadnjem ubijes Pega. A sa X i dwaynom to nema neki uticaj na pricu samo ako ubijes x dobijas vilu i dobijas prijateljstvo od dwaynea da ti dodju u pomoc gangsteri kao i odijelo lika iz gta3 a ako ubijes dwaynea ond adobijes nesto para i nista vise

A ko ti je taj X:to_care:

Djordje Turjacanin
22.1.2010, 13:32
Playboy X

Journalist
22.1.2010, 13:59
Средио сам,шљака игра супер,само што ми за сад делује некако споро,али навићићу се већ ;)
Него пошто тренутно оћу да се ****************************************авам,а не да прелазим мисије,скинуо сам сејв и он треба да иде у:
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\

Проблем је што ја имам C:\Documents and Settings\User\ али ту се не налази Local Settings...ШТА ДА РАДИМ???

Porsche
22.1.2010, 14:12
Tools\Folder Options\Wiew\Show hidden files and folders
Ovo zadnje potvrdiš i onda ce ti se pojaviti.

Journalist
22.1.2010, 14:33
Успео сам да нађем...копирам ја тамо,али кад уђем у игру нема тих сејвова...
Могућности које сам пробао:
1.Оставим овај мој фолдер,и додам овај други-онда имам само оне моје сејвове почетне!
2.Избришем овај мој,убацим овај други...онда немам те друге сејвове,немам ни моје,игра ми креће од почетка!
3.Избришем мој фолдер,убацим други,и тај други идем ринејм,и прекомпирам име првог...онда ми у игри кад оћу да лоадујем сејвове избаци нешто Хард диск...
4.У мој фолдер прекопирам сејвове из другог фолдера,и онда ми у игри кад оћу да лоадујем сејвове избаци нешто Хард диск...

Шта да урадим да имам ове сејвове???

Porsche
22.1.2010, 14:53
Успео сам да нађем...копирам ја тамо,али кад уђем у игру нема тих сејвова...
Могућности које сам пробао:
1.Оставим овај мој фолдер,и додам овај други-онда имам само оне моје сејвове почетне!
2.Избришем овај мој,убацим овај други...онда немам те друге сејвове,немам ни моје,игра ми креће од почетка!
3.Избришем мој фолдер,убацим други,и тај други идем ринејм,и прекомпирам име првог...онда ми у игри кад оћу да лоадујем сејвове избаци нешто Хард диск...
4.У мој фолдер прекопирам сејвове из другог фолдера,и онда ми у игри кад оћу да лоадујем сејвове избаци нешто Хард диск...

Шта да урадим да имам ове сејвове???

I ja posle podignutog sistema nisam uspeo da ubacim moj save koji je bio na 40%, pa sam morao sve iz početka da igram :n-cc2: . Valjda će nam neko objasniti.

Ready
22.1.2010, 16:04
Ja samo da kazem da sam uspeo da predjem onu misiju sa intervujuom i da me dva sata zaebavala nikad veca glupost. Problem je bio sto sam imao naocare :eek: Tako da ako neko bude imao slican problem da zna.

EDIT: To sa sejvovima je objasnjavano nekoliko puta, pa ako vas ne mrzi malo trazite unazad po stranama il sacekajte da vam kaze neko ko zna.

EDIT2: Vi sto ste dosli do kraja slobodno mozete u spojlere da stavljate kako zavrsavaju misije na kraju:dedica:

Porsche
22.1.2010, 16:26
Meni malo frka da pregladem celu temu koja je hvala bogu veoma velika jer preko moje modemske bi ostario čitajući, a do tada bi verovatno bio hit GTA17.

Ready
22.1.2010, 16:35
Probaj na ovoj strani, prvi post od evangheliona je o tome, mozda ti pomogne: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=32805&page=82

flamingos
22.1.2010, 19:20
ja kolko sma cuo onaj windows games for windows live cuva tvoje sejvove,i profil,i bez tog profila nemozes ni da ucitavas save games,right? Sve igre koje imaju games for winbdows za igranje moraju se slagati sa profilom,..moze li ko dam i kaze kako da vidim moje podatke koje sma uneo pri registraciji na games for windows i social klub? Da bih prepisao sve jer m isledi reinstall sistema.

Ghost
23.1.2010, 13:39
Пар нових screenshot-ова из LCPD First Response мода:

Нова полицијска станица (зграду ћете вероватно препознати):

http://i48.tinypic.com/1zwzpjb.png

Заустављање возача

http://i50.tinypic.com/35i59vq.png

http://i45.tinypic.com/98efxl.png

http://i45.tinypic.com/30c545t.png

Cofi
23.1.2010, 13:55
Ja nisam imao policisku stanicu kada sam imao taj mod... Da li možeš da mi daš link odakle si skinuo i kako zaustavljaš auto?

Ghost
23.1.2010, 14:40
ja nisam imao policisku stanicu kada sam imao taj mod... Da li možeš da mi daš link odakle si skinuo i kako zaustavljaš auto?

Ова верзија још није изашла.

Cofi
23.1.2010, 15:09
A kada će?

Mafija2
23.1.2010, 15:30
molim vas za pomoc imam 2gb ram e 4500 2.21ghz i nvidia 9600gt ddr3 i getea mi koci na sve rezolucije.znate mozda koji je problem:(

Flash91
23.1.2010, 16:35
^ nisi procitao Fausta... :o:opanachke

Ghost
23.1.2010, 16:40
a kada će?

Када изађе.

flamingos
23.1.2010, 17:26
molim vas za pomoc imam 2gb ram e 4500 2.21ghz i nvidia 9600gt ddr3 i getea mi koci na sve rezolucije.znate mozda koji je problem:(

za gta treba sto jaci procesor sa najmanje tri jezgra. Posto ti imas taj dualcore vidi klokni ga na 3,2ghz,ako imas dobar kuler,dodaj jos 2gb rama i trebalobi fino da ti sljaka. Naravno skini psolednji patch,tvikuj igru maloi smnji view distance.

Cofi
23.1.2010, 17:42
Ja imam 2 jezgra i nisam imao APSOLUTNO nikakvih problema!

Mafija2
23.1.2010, 18:07
kupicu procesor e 6300 2.8ghz.da li je to dovoljno za gta 4.

flamingos
23.1.2010, 18:12
svejedno ces morati da ga kloknes na minimu 3ghz,i da imas 4gb rama i radice,uz patchovanj,tviokovanje i jso par detalja

matrix_ninja
23.1.2010, 18:18
Neverovatno... konfiguracija iz profila...

14x9 High High 15, 15, 1, 0, ATI Cat 8.12rc3, Razor, Commandline.txt

XP sp3 2gb > 21.05fps -mem usage 85%
XP sp3 3.25gb > 20.76fps -mem usage 50%

Vista sp1 2gb> 24.42fps -mem usage 89%
Vista sp1 4gb> 21.79fps -mem usage 54%

thats's it... odoh da klokujem proc... a za memoriju necu da bacam dzaba pare :boodala:

Mislim da je bolje da te pare koje bi dao za ram, da sačuva za procesor, jer ram sve preko 2 gb i nema nekog uticaja.

Mafija2
23.1.2010, 19:02
kako da igram multiplayer

Djordje Turjacanin
23.1.2010, 19:19
Kupiš original,

Zenskarosh
23.1.2010, 23:23
Moze pomoc za save game.. Smo mi posaljite link za skidanje onog xlives.dll... Pozz

Stef
24.1.2010, 1:00
www.google.com:D

flamingos
24.1.2010, 2:23
al si ti neki koristan covek..stef..pa kad si na ovom forumu moras da pomazes i drugima an e da saljes na google to nije nikakva pomoc. evo ti za savegames ako si na to mislio http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=32805&page=82

Porsche
24.1.2010, 2:36

A kad njemu treba pomoć on to napiše ovako.:rolleyes:

Zenskarosh
24.1.2010, 3:56
Hvala na odgovoru ... :) Namestio sam..

Zenskarosh
24.1.2010, 7:03
Uspeo sam da nadjem sa jednog torrenta,i radi super..Dobio sam nekih 5,6 frejmova,i nije slika iskrzana..

Statistics
Average FPS: 42.66
Duration: 37.32 sec
CPU Usage: 97%
System memory usage: 60%
Video memory usage: 75%

Graphics Settings
Video Mode: 1366 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 51

Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 8.14.10.716
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz

File ID: Benchmark.cli

S,tim da mi je procesor klokovan na 3 i neshto,4 gb rama i ati radeon 4870 golden sample gddr5... Ja sam zadovoljan.. :alealeee:

Starface
24.1.2010, 23:21
Ljudi jel ima potrebe pokusavati da igram igru sa 8600gt sa 256 memorije ?Jel ce moci barem pristojno da sljaka ??Ovo ostalo sve zadovoljavam reccomend cak i vise :p ..

Hephaestus
24.1.2010, 23:34
Ljudi jel ima potrebe pokusavati da igram igru sa 8600gt sa 256 memorije ?Jel ce moci barem pristojno da sljaka ??Ovo ostalo sve zadovoljavam reccomend cak i vise :p ..
Moci ce, ako imas i ostatak konfiguracije da isprati. Ali ako ne bude isprva dobro radila prvo je patch-uj i zaleci sa necim drugim.

Pax90
24.1.2010, 23:35
Nego imam onaj Realizam mod ali ne mogu da ga namestim.Kad ga instaliram,on se instalira u potpuno drugi folder a ne u GTA.Jel ja treba sve te fajlove da prebacim preko programa Spark IV,jel svi modovi se moraju preko toga ubaciti?
E i jos jedno pitanje,jel moguce nekako voziti se na onom ringispilu ili igrati golf tako kod Faustina u blizini...

Stef
25.1.2010, 0:01
ajde ljudi zezao sam se znao sam ja da ima negde ali nisam znao koja str. SORRY

Porsche
25.1.2010, 0:56
stef, stef, stef nebi trabalo da se zezaš kad je nekom potrebana pomoć. Manje se ti zezaj da se nebi drugi zazali sa tobom. ;) Zenskarosh je morao da čeka na pravi odgovor 3 sata, a ti se zezaš sa njim, a dobro zanš kako je tebi bilo kad si čekao odgovor na tvoj problem. :dedica: :ciao:

Ready
25.1.2010, 1:40
A jel postoji bese mogucnost da se nekako ukljuci AA? Nerviraju me uzasno one iskrzane senke po danu.

Stef
25.1.2010, 9:59
stef, stef, stef nebi trabalo da se zezaš kad je nekom potrebana pomoć. Manje se ti zezaj da se nebi drugi zazali sa tobom. ;) Zenskarosh je morao da čeka na pravi odgovor 3 sata, a ti se zezaš sa njim, a dobro zanš kako je tebi bilo kad si čekao odgovor na tvoj problem. :dedica: :ciao:

pa jel ima oci da malo pretrazi dok mu neko ne odgovori:kreza:

inace ja sam cekao jedan dan na odgovor tako da on moze 3 sata

Stef
25.1.2010, 10:02
www.google.com:D

ja sam mu rekao za xiveles da ode na google a ne za savegame:ciao:

P.S. Zenskarosh evo ti link za xiveles(pri kraju strane ti je download:http://www.recipester.org/Recipe:Download_Xlive.dll_24612185

Pax90
25.1.2010, 12:29
Evo i ja cekam na odgovor vec pola dana tj 12 sati i nikom nista :)

Starface
25.1.2010, 13:14
Moci ce, ako imas i ostatak konfiguracije da isprati. Ali ako ne bude isprva dobro radila prvo je patch-uj i zaleci sa necim drugim.

Znaci moci ce ali ne znam dal si obratio paznju na ovo PRISTOJNO :dedica: ! ?

Hephaestus
25.1.2010, 14:02
Znaci moci ce ali ne znam dal si obratio paznju na ovo PRISTOJNO :dedica: ! ?
Jesam, obratio sam paznju :). Drugu sam na masini sa istom grafickom, nekim Athlon-om X2 i 2GB RAM-a instalirao GTA4 i radi lepo. Na nekim srednjim podesavanjima framerate ne pada ispod dvadeset slicica u sekundi, stucne malo na svakih sat vremena u proseku.

Starface
25.1.2010, 14:24
Jesam, obratio sam paznju :). Drugu sam na masini sa istom grafickom, nekim Athlon-om X2 i 2GB RAM-a instalirao GTA4 i radi lepo. Na nekim srednjim podesavanjima framerate ne pada ispod dvadeset slicica u sekundi, stucne malo na svakih sat vremena u proseku.

Bem li ga.Valjda ce da radi lepo,imam quad intelov na 2.6Ghz i5 i 4 Gb ddr3.Znam da je usko grlo u igri graficka i memorija pa zbog toga pitam . .:)

Starface
25.1.2010, 14:31
Nego ljudi koliko koristite motore ?
Cuo sam raznih prica kako su nestabilni . .:(

Djordje Turjacanin
25.1.2010, 14:47
Pa jesu dosta, moraš da kočiš i slično da ne bi odletio sa njega.

Starface
25.1.2010, 14:51
Pa jesu dosta, moraš da kočiš i slično da ne bi odletio sa njega.

Pa dobro,ako je samo kocenje u pitanju da ne zveknes to mi je OK.Jer kao i u realnom zivotu,ne mozesda juris 100 na sat i zveknes i ostanes ziv na motoru (San Andreas) :)

Porsche
25.1.2010, 14:54
pa jel ima oci da malo pretrazi dok mu neko ne odgovori:kreza:

Imao si i ti oči tada...:eek:

Ajde opusti se, lepo si se izvinuo i to je ok :tapsh:.

Journalist
25.1.2010, 19:26
Е момци јел може помоћ,инсталирао сам Виндовс 7...и где сад да ставим сејв,ако може детаљно објашњење...?! ;)

Stef
25.1.2010, 19:34
Save se nalazi u C:\Documents and Settings\tvoje korisnicko ime\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Djordje Turjacanin
25.1.2010, 19:45
E nije tačno, to je za XP. Za W7 je kao za vistu.
C:\users\tvoje-ime\Local Setings\AppData\
A takođe moraš i bekapovati folder XLIVE u microsoft folderu u Appdata. Mada meni je uvijek praktičniji xliveless u kojem imaš uputstvo gdje se stavljaju savegameovi.

Stef
25.1.2010, 19:48
a gde da stavim xliveless???

Djordje Turjacanin
25.1.2010, 20:05
Ne znam da li je to zašto smo Srbi ili je to globalna pojava ali niko se ne sjeti da pročita jedan fajl koji dolazi u arhivi i koji se zove readme.txt i u kojem se gle čuda nalaze svi odgovori koje treba da znate za "instalaciju". Pa tako da si pročitao taj PročitajMe.txt mogao si da pročitaš da se xlive.dll stavlja u GTA IV folder a da savegameovi idu u My Documents/Rockstar Games/ tu napravite novi folder pod nazivom savegames i tu stavite savegameove.

Journalist
25.1.2010, 21:11
Ауууууууууууу људи имам огроман проблем...дакле:
Када сам играо игру на ХПу први пут кад сам је покренуо ужасно је кочило,и у току игре после неких 3 минута појавило се плаво на екрану,рестартовао сам комп,и кад сам следећи пут укључио игру радила је сјајно...е сад на ХПу сам играо на хигх графици,и ни мало ми није кочило,а кад сам покренуо игру на виндовс седмици опет је први пут очајно радила,али се није појавио плави екран,искључио сам игру,рестартовао комп,али је идаље очајно шљакало...Решио сам да ставим графику на најслабије могуће,али нема разлике између тога и најјачег,идаље кочи као раније...
У чему је проблем,и како ово да решим...
Иначе имам ''ГУСАРСКУ'' верзију игре...помажите!!!

Djordje Turjacanin
25.1.2010, 21:14
Mogli bi nešto pomoći kad bi rekao koju konfiguraciju imaš i da li si dodavao nešto u skorije vrijeme jer taj plavi ekran (tj. BSOD) može značiti da tije neki hardver pred smrću.

Journalist
25.1.2010, 21:45
-PROCESSOR:
AMD Athlon(tm) II X2 215 Processor 2.71 GHz
-RAM MEMORY:
4,OO GB
-SISTEM TYPE:
64-bit Operating System

Брате узео сам комп прошле недеље,кажем ти на ХПу је радио сјајно,али на седмици очај...

Djordje Turjacanin
25.1.2010, 21:47
A grafička?

Journalist
25.1.2010, 22:26
ATI Radeon HD 4600 Series,Memory Size 1024 MB,Memory Type DDR2...

Djordje Turjacanin
25.1.2010, 22:34
Nije ni čudo što sjecka. Uglavnom, nađi najnovije drajvere, najnoviji DX, najnoviji GTA patch, "lijek", nabavi neki registry cleaner i pročisti komp. Downloaduj Game Booster i poisključuj u njemu za vrijeme igranja nepotrebne procese, instaliraj xliveless.

Journalist
25.1.2010, 22:38
Брате хвала на помоћи,али ти не капирам то није ни чудо што сецка...јел ти мене капираш да ми је на ХПу ГТА4 радио на хајг графици без имало проблема,ни да сецне...проблем је што ми багује на ВИНДОВС СЕДМИЦИ...
Не могу да печујем,кад печујем неће да ради,зато што немам оригинал...

Djordje Turjacanin
25.1.2010, 23:03
Pa kad patchuješ ponovo "izliječiš" sa novim krekom.