Prikaži potpunu verziju : Call of Duty: World at War
problem sa zvukom ........ na pochetku ga ima i u delu pred start misije ..... posle mrtva tishina .....:icon_scra ........
zvuchna je E-MU o4o4 ....... da nije ona problem ? ........:confused:
ako igrash na 64bit-nom sistemu (vista, win7..) ima neka fora da se prebaci sound quality za celokupni seistem ono sa 32 na 16bita zaboravio sam tacno gde i sta, al googlaj malo.
ma ne , xp 32 .... nije mi jasno .....
probao sam i na 44 Khz , 48 Khz a na 96 i 192 da nepricham .... neam pojma :icon_scra
Mean_Machine
3.5.2009, 0:33
Digao ruke od MP. Svaki novi patch dovidjenja rankovi. Ortaku na narodnoj to se ne desava ali meni se desava.
Steta bio je zanimljiv.
odo damgle film j*bo igricu ....:rofl:
Digao ruke od MP. Svaki novi patch dovidjenja rankovi. Ortaku na narodnoj to se ne desava ali meni se desava.
Steta bio je zanimljiv.
cuj ovo?! pa odes na
C:\Documents and Settings\(USER NAME)\Local Settings\Application Data\Activision
i sacuvas folder CoDWaW, i kad uradis patch, samo iskopiras nazad....
pancevac8888
7.5.2009, 21:31
evo ovako:
imam jedan problem, kada instaliram igru (sve u normali, krekujem itd...)ne mogu da je pokrenem...tj. ne mogu da udjem u nju, uvek mi izbaci onu gresku send i dont send (ako kapirate o cemu je rec)..pa kako to da ispravim???
Meni je to isto izbacivalo na COD 4, ali u to vreme sam imao slab komp tako da proveri dali tvoja mashina ispunjava uslove za minimalnu konfiguraciju
pancevac8888
8.5.2009, 13:10
xm...
amd 2800+ procesor
1,5 gb ddr2 rama
8500 GT sa 512 ddr2 graficka..
nadam se da nije zbog toga???
Pa moram da te razocaram...:(To je zbog procesora koji je zastareo!
Ma kakvog more procesora, ja imam 3000+ i radilo mi je extra. Nego vidi ti te tvoje lekice i te stvari jer je dont send 90% to problem...
Wastelander
8.5.2009, 17:39
Moram priznati da sam donekle pogreshio vezano za singleplayer misije. Deo za to moze biti kriva moja stara grafichka, koja nije mogla da ide na max rezoluciji s max detalja, tako da je bukvalno framerate kvario ugodjaj. Ali sa ati4870 sve klizi , i onda sam shvatio vrednost single-player gameplay-a. Preshao sam igru na najtezem nivo-u, i trebalo mi je 4 dana neprestanog igranja.
Moja glavna zamerka igri bi bio losh balans oruzja, nekako imam osechaj da oruzja nisu srazmerno ubojita. Kao da igram non-stop s jednim tipom oruzja ali razlichitim skin-om. Ok, snajper je snajper, garand je garand, ali sama ubojnost pojedinachnog metka je veoma slichna...bar sam ja stekao takav utisak.
[]D.[].[]v[].[]D.
8.5.2009, 19:52
Jedno pitanje ? Nije kod mene problem nego kod mog druga . Naime on ima Windows Vistu SP 1 i azdaju od kompa , e sad ! Instalirao je COD WaW i pokrene i ode na New Game , izabero ono valjda Solo Game i tezinu i opet mu vrati na Solo Game . I tako stalno . Sta bi moglo da bude inace mu je komp Ati HD 4870 1 Gb, 4 Gb RAM 1066 Mhz i AMD Phenom x4 9550 na 2,8 Ghz i HDD od 500 Gb. Znaci sveze nov komp i ovaj problem . Ako neko ima resenje nek javi ! :n_klanja::ciao:
I ko je rekao da ce 9550 phenom gusiti 4870?(znam da je off,ali mi je jako vazno!)
[]D.[].[]v[].[]D.
9.5.2009, 1:06
I ko je rekao da ce 9550 phenom gusiti 4870?(znam da je off,ali mi je jako vazno!)
:offtopic: Pazi ova konfa. je bas lepo sklopljena . Znaci nije bitna marka vec cip-set i porizvodjac. Kad se sve lepo uklopi to je extra konfiguracija, zato njemu komp leti bez ikakvog stucanja ! :to_care:
On Topic !
A sta bi sa onom Zombi modom za COD WaW ? Jel izaso ?
P.S. problem je resen , trebalo je samo iskljuciti net i pokrenuti kampanju i o5 ukljuciti . ! :dedica::ciao:
... i bidi fin
9.5.2009, 16:43
D.[].[]v[].[]D.;776631']Jedno pitanje ? Nije kod mene problem nego kod mog druga . Naime on ima Windows Vistu SP 1 i azdaju od kompa , e sad ! Instalirao je COD WaW i pokrene i ode na New Game , izabero ono valjda Solo Game i tezinu i opet mu vrati na Solo Game . I tako stalno . Sta bi moglo da bude inace mu je komp Ati HD 4870 1 Gb, 4 Gb RAM 1066 Mhz i AMD Phenom x4 9550 na 2,8 Ghz i HDD od 500 Gb. Znaci sveze nov komp i ovaj problem . Ako neko ima resenje nek javi ! :n_klanja::ciao:
Imao isti problem!
Resio: promeni seriski broj pri samom pocetku instalacije,meni je pomoglo ili
G O O G L E .
Javi kako si prosao!
[]D.[].[]v[].[]D.
9.5.2009, 17:12
Imao isti problem!
Resio: promeni seriski broj pri samom pocetku instalacije,meni je pomoglo ili
G O O G L E .
Javi kako si prosao!
Ja sam problem resio na drugi nacin. Iskljucio sam internet usao u igru pokrenuo kampanju i ponovo ukljucio internet i sve je radilo . Tako da i moj nacin moze da bude resenje ako je nekom potrebno ! :alealeee:
pancevac8888
10.5.2009, 10:29
Ma kakvog more procesora, ja imam 3000+ i radilo mi je extra. Nego vidi ti te tvoje lekice i te stvari jer je dont send 90% to problem...
ali ti si imao 3000+ a ja imam 2800+...
nemam pojma opet, mnogo me mraci a mnogo mi se igra ta igra...:(
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest proveri ovde dali mozes da je igras!
pancevac8888
10.5.2009, 14:50
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest proveri ovde dali mozes da je igras!
nece da mi radi program, tj. ne mogu ni da ga skinem...
[]D.[].[]v[].[]D.
10.5.2009, 23:27
nece da mi radi program, tj. ne mogu ni da ga skinem...
to nije program nego site koji skenira tvoj komp i poredi sa sistem req. . Sve sto treba je da imas instaliran Java Script ! .
D.[].[]v[].[]D.;777990']Sve sto treba je da imas instaliran Java Script ! .
A on ti se nudi na sajtu.
pancevac8888
13.5.2009, 21:48
axa axa...hvala na informacijama...
znaci ne nudi mi tu java scriptu na sajtu...
postajem ocajan...:-S
[]D.[].[]v[].[]D.
13.5.2009, 21:55
Pa malo guglanja nije na odmet :boodala: http://www.download3000.com/download-JavaScript_Plus-count-reg-8027.html
Mora da nudi,meni je nudila.Nalazi se u gornjem delu!
pancevac8888
15.5.2009, 20:48
nece, ne radi...
nema veze, hvala vam u svakom slucaju..
ljudi sila ste majke mi!
pancevac8888
17.5.2009, 14:05
evo ga, proradila mi aplikacija...:)
i ne mogu da pokrenem igricu zbog procesora...:(
evo ga, proradila mi aplikacija...:)
i ne mogu da pokrenem igricu zbog procesora...:(
Rekoh ti ja u cemu je problem...Ni ja nisam mogao da pokrenem igru ni sa 3200+.Nista skupi pare i kupi nov proc.
Da li moze (da li ima servera) na kojima mogu da igram sa piratskom kopijom igre? Da li neko igra od vas online sa piratom?:p
miregrobar
18.5.2009, 11:50
Da li moze (da li ima servera) na kojima mogu da igram sa piratskom kopijom igre? Da li neko igra od vas online sa piratom?:p
Jos pitas :dzavo:
moze naravno i ima 'narodnih' servera brdo.Samo treba znati gde traziti :dedica:
pancevac8888
18.5.2009, 22:31
Rekoh ti ja u cemu je problem...Ni ja nisam mogao da pokrenem igru ni sa 3200+.Nista skupi pare i kupi nov proc.
da da, uskoro kad bude plata..:)
Imam jedno pitanje da li ce raditi cod 5 na ovoj konfi
Procesor: Intel Pentium dual-core T3400 (2.16GHz, FSB 667MHz, 1MB L2)
RAM 4GB DDR2 800MHz, hard disk 250GB 5400rpm SATA, SuperMulti DL DVD rezač
Ekran: 15.4" Toshiba TruBrite TFT WXGA High Brightness (1280 x 800)
Grafika: Mobile Intel GMA 4500M (do 1340MB deljene sistemske memorije)
Mreža: 56K modem, 10/100 Mbps Fast Ethernet LAN, 54 Mbps 802.11b/g WLAN
Realtek HD audio (24-bit stereo), stereo zvučnici, mikrofon
Web kamera rezolucije 0.3MPix
Litijum-jonska 6-ćelijska baterija, autonomija do 2:30h (Mobile Mark 2007)
Dimenzije: 362 x 267 x 33.0 / 37.7 mm
Težina: 2.49 kg
Boja: crna
Model se isporučuje bez instaliranog operativnog sistema
Imam jedno pitanje da li ce raditi cod 5 na ovoj konfi
Procesor: Intel Pentium dual-core T3400 (2.16GHz, FSB 667MHz, 1MB L2)
RAM 4GB DDR2 800MHz, hard disk 250GB 5400rpm SATA, SuperMulti DL DVD rezač
Ekran: 15.4" Toshiba TruBrite TFT WXGA High Brightness (1280 x 800)
Grafika: Mobile Intel GMA 4500M (do 1340MB deljene sistemske memorije)
Mreža: 56K modem, 10/100 Mbps Fast Ethernet LAN, 54 Mbps 802.11b/g WLAN
Realtek HD audio (24-bit stereo), stereo zvučnici, mikrofon
Web kamera rezolucije 0.3MPix
Litijum-jonska 6-ćelijska baterija, autonomija do 2:30h (Mobile Mark 2007)
Dimenzije: 362 x 267 x 33.0 / 37.7 mm
Težina: 2.49 kg
Boja: crna
Model se isporučuje bez instaliranog operativnog sistema
Trebalo bi ali opet mislim da je graficka usko grlo,tako da probaj pa sta bude;)
Procitaj read me fajl koji dolazi sa igrom pa vidi da li podrzava
@ vitez991 Nece, imas Intelovu krs integrisanu grafiku ja ne znam koji PSheder ona ima, ali cak i da uspes da pustis na njemu mozes samo da gledas usporene snimke, od igranja na tome nema nista sem karata...
Pozdrav..
Posto sam nedavno obogatio moju kolekciju igara na Steam-u sa COD5 jer je bio 25e preko vikenda, imam par pitanja.. Posto sam inace samo Online FPS MP igrac, i pored ovoga jos vozim pro sim racing, gotovo svaka MP FPS igra je imala neki web site gde sam mogao da pratim statistiku igraca... Za COD5 to nisam uspeo naci, pa se nadam da neko mozda zna odgovor..
Koliko vas igra ovo online? Ja sam nedavno batalio ono smece od COmbat Armsa, koji je dodushe free to play, ali je smorio za medalju... Osnovao sam klan koji je i dan danas najjachi srpski klan u CA, a dok sam ja igrao bili smo 40-ti u evropi..
Ako ima nekoga da preporuci neki dobar server za COD5 gde su vecinom nasi ljudi, bio bi zahvalan,. ili da se prikljuci u igru,.
Nijel los COD5,lepa grafika i od misije sa snajperistom je bas ok.....U stilu COD-a i samo tako da nastavi activision....mozda su i jedini ostali koji prave kvalitetne nastavke.....( osim naravno hitman-a...)
miregrobar
31.5.2009, 2:35
Pozdrav..
Posto sam nedavno obogatio moju kolekciju igara na Steam-u sa COD5 jer je bio 25e preko vikenda, imam par pitanja.. Posto sam inace samo Online FPS MP igrac, i pored ovoga jos vozim pro sim racing, gotovo svaka MP FPS igra je imala neki web site gde sam mogao da pratim statistiku igraca... Za COD5 to nisam uspeo naci, pa se nadam da neko mozda zna odgovor..
Koliko vas igra ovo online? Ja sam nedavno batalio ono smece od COmbat Armsa, koji je dodushe free to play, ali je smorio za medalju... Osnovao sam klan koji je i dan danas najjachi srpski klan u CA, a dok sam ja igrao bili smo 40-ti u evropi..
Ako ima nekoga da preporuci neki dobar server za COD5 gde su vecinom nasi ljudi, bio bi zahvalan,. ili da se prikljuci u igru,.
Imas statistiku za codwaw na www.callofduty.com
Nijel los COD5,lepa grafika i od misije sa snajperistom je bas ok.....U stilu COD-a i samo tako da nastavi activision....mozda su i jedini ostali koji prave kvalitetne nastavke.....( osim naravno hitman-a...)
Ne pravi igre Activision.on je izdavac.CoDWaW je napravio Treyarch,kao i cod3,dok je cod,cod2 i cod4 napravio Infinity Ward :alealeee:
Maranellob
31.5.2009, 15:10
E ljudi treba mi pomoc kako da igram ovu igricu online??Radi solo ali za multiplayer kaze napravi ime a on nece itd.....Zahvaljujem na pomoci jel bas hocu da igram na netu :) izvinte ako vec ima tema
mislim da ti treba original
Maranellob
31.5.2009, 19:36
mislim da ti treba original
Nisam bas siguran da mi treba original....video sam da tonu ljudi igra sa ne originalom na netu samo sto ima neka fora, a mene zanima koja je to... :)
Nisam bas siguran da mi treba original....video sam da tonu ljudi igra sa ne originalom na netu samo sto ima neka fora, a mene zanima koja je to... :)
Ja sam igrao Battlefield 2 online bez ikakvog posebnog lekica , ali naravno ogranicen si na piratske servere, i za*****ciju trazenja lekica itd....
Tako da moze sa piratom, ali ume da smori ta za*****cija sa piratima jos kako....
Za sve koje ovo bude zezalo a bice ih, disejblujte glupi modem pa ce da proradi, i ja sam imao tu frku iako taj modem vise i ne koristim stoji mi bezveze...ZNACI:
Go to Control Panel - Sound and Audio Devices - Hardware and DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device.
Ovo je za XP
A za Vistu:
1- Go to Control Panel
2- The click on "Hardware and Sound"
3- Click on "Sound"
4- Doble click on "speakers"
5- go to the Advanced tab
6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"
7- Thats it NJOY;):cool:
Izvinjenje moderatorima zbog dugog ali korisnog posta
Da ali ja nemam tu opciju. Znaci odem na KONTROL PANEL - SOUNDS AND AUDIO DEVICES - HARDWARE i tu nemam nigde opciju DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device.
Evo ss da nepricam u prazno
http://img523.imageshack.us/img523/6997/63751682.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/97/21519217.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/9598/15202583.jpg
Molim vas pomoc i sta da radim?
nexexcalibur
30.6.2009, 21:46
53 strane je mnogo za citanje...
kad krenem igricu udjem u SoLO i pita me za tezinu,izaberem bilo koju i nista se ne desi...vrati me da biram new game,uradim to i o5 treba da biram tezinu...
nzm zasto se izbagovala tako?
Valjda trebas da instaliras neki patch or smth, znam da sam procitao na sredini ove teme :) A onda moras da nadjes i lek za taj patch
nexexcalibur
1.7.2009, 14:54
uspeo sam :)
green_mamba
4.7.2009, 13:56
imam problem,nekako sam pokrenuo igru al na kraju 2 misije dok mi ocitava za trecu tu mi sve zakoci i posle par min se restartuje komp,ne znam zbog cega ne izbacuje mi nikakav error,jos sam instalirao sa par razlicitih cd-ova ali i dalje ne moze da udje u 3 misiju tj zakoci dok loaduje
Ako neko zna u cemu je problem zamolio bih ga da mi pomogne posto je igra extra ....unaprijed hvala
53 strane je mnogo za citanje...
kad krenem igricu udjem u SoLO i pita me za tezinu,izaberem bilo koju i nista se ne desi...vrati me da biram new game,uradim to i o5 treba da biram tezinu...
nzm zasto se izbagovala tako?
Ili udjes u Documents and Settings->Username->Application Data->Activision->CodWaW i napravis folder sa imenom profila i text fajl u kome stoji ime foldera :) Ala sam se mucio... do ovog problema dolazi, kako sam skontao, zbog lose instalacije, odnosno odsustva PunkBustera... :)
nexexcalibur
6.7.2009, 12:25
Ili udjes u Documents and Settings->Username->Application Data->Activision->CodWaW i napravis folder sa imenom profila i text fajl u kome stoji ime foldera :) Ala sam se mucio... do ovog problema dolazi, kako sam skontao, zbog lose instalacije, odnosno odsustva PunkBustera... :)
ma jok...imas da skines offline account creator... ;)
imam problem,nekako sam pokrenuo igru al na kraju 2 misije dok mi ocitava za trecu tu mi sve zakoci i posle par min se restartuje komp,ne znam zbog cega ne izbacuje mi nikakav error,jos sam instalirao sa par razlicitih cd-ova ali i dalje ne moze da udje u 3 misiju tj zakoci dok loaduje
Ako neko zna u cemu je problem zamolio bih ga da mi pomogne posto je igra extra ....unaprijed hvala
Mislim da je u pitanju cr..k ili drajveri,a kakav komp imas?
ma jok...imas da skines offline account creator... ;)
Ja sam ovo sredio preko regedita, kao i kod još nekih igara....
A nek' mi samo neko lepo objasni kako da ja intaliram CoD 4??? :confused:
Zemunac1986
8.7.2009, 18:34
Ako imas ripovanu verziju samo igru odpakujes i pokrenes setup.bat
nexexcalibur
10.7.2009, 19:29
jel moze Cod Waw da se igra na netu ako imam win 7?znam da cod 4 ne moze...
Ja nisam ni jednu fps online igru uspeo da igram u Win7 zato sto Win7 pravi probleme sa punkbusterom...
miregrobar
11.7.2009, 12:59
Ja nisam ni jednu fps online igru uspeo da igram u Win7 zato sto Win7 pravi probleme sa punkbusterom...
ne pravi probleme win7 vec nema punkbuster verzija za win7 jos uvek
Imam Vistu 64bit-nu i igra nece da mi radi a na xp-u je super radila .... da li zna neko do cega je ? samo da dodam da CoD:WaW nije jedina igra koja nece da mi radi . Takodje nece FallOut3 , CoD4 , Farcry2 i jos neke . Sta se tacno desava ? Kada kliknem 2x na ikonicu prozor igre se normalno otvori , ali odmah prijavi neku gresku . sta da radim ?
Dr. Penetrator
12.7.2009, 0:10
:mad: Ma nema sta da se kaze o codWaW, nego da mnogo podsjeca na cod2 PS2, i eto i ja sam se uclanio ovdje jer sam doznao mnogo sa ovog foruma:)
i tako sam doznao da nema sanse da igram codwaw, jer moja grafa NE podrzava pixel shader 3.0:n-cc2: (dabogda se pokvario),
sve sto sam vidio je crn ekran i cuo zvuk iz trailera, otkako su "uveli" taj 3.0 ja se bojim da kupim igru, hvala BOGU nekim cudom mogu da igram Tom Clancy's HAWX.
HVALA SVIM CLANOVIMA OVOG FORUMA
NAJBOLJI STE:aplauz::aplauz::aplauz:
Kako da igram online? Stalno mi trazi da napravim online profil. Problem za singleplayer sam resio.
Izvinjavam se ako je neko vec stavio info, ali ja ga nisam video.
Solidne su nove mape. Uzivajte.
Patch 1.5
3 new MP maps: Banzai, Corrosion, Sup Pens!
1 new Zombie map with a new weapon (the Wunderwaffe DG-2), flaming Hell Hounds, new traps, and more: Shi No Numa!
CO-OP hosts can now kick players from their lobby
Improved dog spawning in MP
Addressed an issue with Zombie pathing
Fixed an instance of the player model displaying incorrectly
Some unhandled exception errors have been addressed
Improved server browser’s refresh functionality when the Source is set to ‘Favorites’
Added support for CODTV
“cg_DrawFPS 1” now only displays FPS and cg ms/frame
Added RCon command "teamstatus" to display players’ team information
Mods: Added joinsquad script function
Mods: Players can now join CO-OP lobbies that are hosting map names with more than eighteen characters
Mods: Users can now load custom maps when the usermaps folder contains fifty or more custom maps
Mods: Removed the loading of duplicate assets that contributed to the ‘2048 materials’ error
Mods: Increased the amount of mods displayable in the Mods menu
Mods: Fixed a crash related to the mod.arena file
miregrobar
21.7.2009, 13:12
U avgustu izlazi novi map pack 3
Building on the success of Map Pack 1 and Map Pack 2, we’ve decided to continue support for CoDWaW and announce the upcoming release of Map Pack 3. Today, we’re happy to bring you the first details.
Call of Duty: World at War Map Pack 3 further expands the awesome COD multiplayer experience with four brand new maps.
Fight for ocean territory in "Battery," an armored island surrounded by anti-ship mines and shore to ship cannons. Watch out for sniper fire as you defend Russia's most coveted resource in "Revolution," and keep a sharp eye out through the dense, overcast city streets in "Breach," set at Berlin's historic Brandenburg Gate. Zombies return in all their undead glory with "Der Riese" (Zombie Factory), a Nazi research facility featuring the weapon upgrading Pack A Punch Machine. Use the teleporters to escape in an instant and fight to the death in pursuit of the map's 10 new Achievements/Trophies.
Map Pack 3 is slated for release this August. Keep an eye out here at CoDWaW.com for more information regarding Map Pack 3, and follow @JD_2020 on Twitter for the latest news as it breaks!
http://www.customcod.com/images/news/codww_battery_thumb.jpg (http://image.customcod.com/images/59e7a436faccb6e2fab7e0c305cb857c.png)http://www.customcod.com/images/news/codww_breach_thumb.jpg (http://image.customcod.com/images/6edb4c282b7ef81083c2b66da1a864ca.png)http://www.customcod.com/images/news/codww_revolution_thumb.jpg (http://image.customcod.com/images/b8274153419f978d51d42d3e4641f3f6.png)
izvor: cod.com
U avgustu izlazi novi map pack 3
Building on the success of Map Pack 1 and Map Pack 2, we’ve decided to continue support for CoDWaW and announce the upcoming release of Map Pack 3. Today, we’re happy to bring you the first details.
Call of Duty: World at War Map Pack 3 further expands the awesome COD multiplayer experience with four brand new maps.
Fight for ocean territory in "Battery," an armored island surrounded by anti-ship mines and shore to ship cannons. Watch out for sniper fire as you defend Russia's most coveted resource in "Revolution," and keep a sharp eye out through the dense, overcast city streets in "Breach," set at Berlin's historic Brandenburg Gate. Zombies return in all their undead glory with "Der Riese" (Zombie Factory), a Nazi research facility featuring the weapon upgrading Pack A Punch Machine. Use the teleporters to escape in an instant and fight to the death in pursuit of the map's 10 new Achievements/Trophies.
Map Pack 3 is slated for release this August. Keep an eye out here at CoDWaW.com for more information regarding Map Pack 3, and follow @JD_2020 on Twitter for the latest news as it breaks!
http://www.customcod.com/images/news/codww_battery_thumb.jpg (http://image.customcod.com/images/59e7a436faccb6e2fab7e0c305cb857c.png)http://www.customcod.com/images/news/codww_breach_thumb.jpg (http://image.customcod.com/images/6edb4c282b7ef81083c2b66da1a864ca.png)http://www.customcod.com/images/news/codww_revolution_thumb.jpg (http://image.customcod.com/images/b8274153419f978d51d42d3e4641f3f6.png)
izvor: cod.com
uuu, al ove mape izgledaju dobro! :eek::love:
Wastelander
22.7.2009, 12:02
ne pravi probleme win7 vec nema punkbuster verzija za win7 jos uvek
Nije shija nego vrat:ciao:
Jo mape izgledaju ekstra, a kad li ce doci ovde kod nas gow, u radnje to ostaje enigma :D
imam intel celeron cpu 2.66 gh 512 mb ram .graficka je ASUS A9250 series.
Da li na ovome moze da se igra CoD5 posto pri srartovanju igre pokazuje mi
Eror during initialization:
Video card or driver doesn't suport separate alpha blend,
glow be disabled.
da li neko zna sta je u pitanju?
P.S. tezak sam pocetnik.
imam intel celeron cpu 2.66 gh 512 mb ram .graficka je ASUS A9250 series.
Da li na ovome moze da se igra CoD5 posto pri srartovanju igre pokazuje mi
Eror during initialization:
Video card or driver doesn't suport separate alpha blend,
glow be disabled.
da li neko zna sta je u pitanju?
P.S. tezak sam pocetnik.
Tesko da ces se sa tim naigrati COD 5,jer su ti i procesor i graficka plac majke bozije...
Uh pitanje je da li bi i CoD 4 radio na toj grafi :S
[]D.[].[]v[].[]D.
3.8.2009, 16:44
imam narodnu verziju CoD WaW i patch-ovan na 1.5 verziju. Ako neko zna sta sve treba da bi igrao online nek mi javi na PM . Mnogo mi se igra MP COD 5 .:n_klanja:
P.S. da ne zaboravim imam Windows 7 Ultimate 32-bit !
mojdezanin
3.8.2009, 16:53
D.[].[]v[].[]D.;830914']imam narodnu verziju CoD WaW i patch-ovan na 1.5 verziju. Ako neko zna sta sve treba da bi igrao online nek mi javi na PM . Mnogo mi se igra MP COD 5 .:n_klanja:
P.S. da ne zaboravim imam Windows 7 Ultimate 32-bit !
kupi original....:D
kupi original....:D
Ili je pokreni preko hamachia...
nexexcalibur
4.8.2009, 0:04
kupi original....:Dnema veze punkbuster sa originalom i narodnom verzijom...
looft!gooz
17.8.2009, 2:56
QuQuuu naleteo sam na ovaj CoD koji mi osim Juarez_a jedini pravi havariju pri pokrettanju na V64Ultim [OS]...Ako neko ima toliko vremena i strpljenja da me uputi shta koji qrac ovo treba da znachi pri pokretanju narodne ver. WaW[ bold txt ispod mislim da je problem]
Instalirao sam i pri startovanju izbaci mi ovu poruku.
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 2224 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 0 on specular maps
Waited 47 msec for asset '$default' of type 'material'.
Waited 9 msec for asset '$additive' of type 'material'.
Waited 41 msec for asset 'light_corona' of type 'material'.
Waited 280 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Waited 315 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Waited 300 msec for missing asset "water_droplet".
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
------- sound system initialization -------
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.
Error during initialization:
Unhandled exception caught
Da nije neshto sa zvukom :confused:
Hvala unapred svima na bilo kakvom hint_u:D
Uh nije me mrzelo da protutnjim kroz stranice foruma i izbunarim da se spominje ISTI jbni problem kod nekih ljudi i navodno ovo pomazze:
>>> Jesi disejblovao modem? Go to Control Panel - Sound and Audio Devices - Hardware and DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device.
Ja sam imao isti problem ovo je resilo stvar...<<<
Pretpostavljam da se ovo odnosi iskljucivo za XP a jel ima neka caka za Vistu64?
^^ Ima bar na 10 mesta u temi objašnjeno :odoK:
looft!gooz
17.8.2009, 3:31
U pravu si DeCoyD..shame on me:boodala:...Po cenu da zakasnim sutra na shljaku i pola plate ne primim [jer se lako ne budim] pronasao sam da je "Ukimafija" {bless him:tapsh:} sve lepo objasnio..E sada ja upadnem i krenem da izaberem tezzinu kad ono..prc..nece da prihvati nego me samo vrati na prethodni ekran.
Video sam da neko spominje brisanje profila itd..Jel` to vazzi i za Vistu buduci da je to bilo za XP:kreza:???
Evo malopre sam obrisao i Treyarch.bik iz /main/video foldera i sve isto nece da prihvati odabir tezzine za igranje.bzvz
Bwuhahaha...al sam ga izdrljao po folderima, profilima itd..45 min frenetichnog cinculiranja i RADIiii. at last..
ZA sve na Visti64:
1"Ukimafijin" post za kvalitet zvuka koji treba da se degradira sa 96000 {koliko je bilo kod mene] na 48000 je RESHENJE za pokretanje
2 a ukoliko imate problem oko odabira tezzine igre Obavezno uradite kako kazze "WhenDarknessFalls" na http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=652254&postcount=588
E sad kod mene nije bilo par foldera koji se spominju u linku iznad ALI pokushajte da sami napravite/nadogradite ono chega nema i VOILA_BANZAI..whatever.
Hvala gorespomenutim chlanovima =J
stalker93
24.8.2009, 16:24
Kako to dok sam imao v1.1 mogao sam da igram na netu preko XF, a sad kad sam nabavio v1.5 ne mogu? (nisam igrao sa v 1.2,1.3 i 1.4) Jedini nacin igranja koji sam nasao je garena, ali je glupo jer vidim 3 servera. Da li postoji neki drugi nacin da igram na netu, ili ostajem na gareni i cepam Co-Op ili jednostavno da igram PES i sacekam MW2?:confused:
Treba mi pomoc,imam problem. Igrao sam igricu par dana dosao skoro do kraja. I juce mi se desilo da uopste nece da udje u igru nego izbaci ovo http://uploadslika.com//images/468550COD.jpg ...Da li neko moze da mi pomogne??? Sta da radim??
http://uploadslika.com//images/468550COD.jpg
Probao sam! I opet isto. E sad,da nije doslo do brisanja nekog fajla,posto sam juce pre podne instalirao neke drivere i programe za laptop sa asus-ovog instalacionog diska. Jedino mi to pada na pamet
Devilish Soldier
24.8.2009, 21:59
ja sam reinstal par puta i proradilo je bilo
sad cu da probam,ali cu ovaj put da obrisem i savegames...valjda ce uspeti
Momci, RESIO sam problem sa startovanjem igre u XP-u, i sve radi savrseno! Idete samo u C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\ i tu otvorite folder sa Vasim zeljenim imenom, na primer, soko. Onda otvorite file active.txt koji se nalazi u istom folderu profiles i u njega upisete ISTO ime, soko, i date mu da to sacuva. Ostala imena profila ne morate da brisete jer ce igrica pri svakom vasem ulasku generisati par novih imena ako budete brisali stara - vazno je da vi imate svoje ime profila sa kojim krecete u solo playing! haug svima:dedica:
Ljudi pomagajte, instaliram igru, krekujem je i kad uđem da igram idem na solo i izabebrem na kojoj jačini da igram i ono me opet vraća na solo nikako da uđem u igricu. E sad ovo gore ne mogu da probam pošto kod mene u c documents and settings nema user (nego All users i onda ništa od ovoga nema dalje pa ne mogu to da uradim. Ako ima neko voljan da pomogne molim vas?
Neko rče da ekipa koja igra pravi zazubice ekipi koja bezuspešno pokušava da zaigra igru.
Ljudi, da li kapirate kako je jadno sedeti ispred računara nakon petog reinstaliranja sa ili bez punkbustera i čitati kako neki ne može da pređe nešto u igri? :(
Upravo sam iz ekipe posmatrača prešao u ekipu igrača.
WinXP UPUTSTVO (nadam se finalno) :qliranje:
podrazumeva se da ste već apdejtovali sve potrebne drajvere, posebno za grafiku
1. Instalirajte i famozni Punkbuster (ovo možda i ne mora, ako neko hoće neka proba i bez)
2. Nakon uobičajenih radnji prilikom instalacije, probajte igru (na Visti nekad i krene). Usual respons: ne radi, puca pre nego što krene intro
3. Pročitajte jučerašnje uputstvo MAD MAXA, i uradite kako kaže (meni je trebalo 5-6 minuta, i 7-8 ispravki u registry bazi). Vi koji koristite modem, najverovatnije ćete morati da reinstalirate drajvere za isti kada obrnete igru i skinete je sa kompa, ALI VREDI. Vredi i format HD-a :a_bleh:. Sada kreće intro i vidite logo triarha (ili kako se već zovu). Odaberete Solo varintu. Osećate adrenalin (super). Odaberete težinu igre i (najčešće) ništa se ne desi, tj. vrati vas na početni ekran (da ponovo birate Solo ili već nešto).
4. Sada ste već smoreni, ali glavu gore! Nakon što izađete iz igre, u run ukucate ''regedit'' i kad vam izbaci prozor registry Editor,kliknite na HKEY_LOCAL MACHINE,SOFTVARE,Activision,Call of Duty WaW i kliknete na codkey,zatim promenite serial (desni klik, pa Modify) koji vam je upisan u neki drugi (Ognjene, da te Bog poživi i da puno sreće :n_klanja:). Ja sam upisao niz od 20 cifara (svoj rođoš x2,5 pa uradite isto, 20 cifara obavezno), ali nema potrebe da to pamtite. Onda sam ušao prvo u Multiplayer, pa se prebacio na solo kampanju i razrogačio se kada je igra stvarno krenula. Nisam mogao da verujem, ali uspelo je! NEMOJTE DA ŽURITE. Prvo u graphic options, pa dignite sve na nivo za koji sumnjate da će vaša mašina poterati, ali ima nade da hoće. Hoće, bez problema ;). E sada pogasite svetla, isključite se za ostatak čovečanstva (telefoni, zvona, kamioni, avioni...) i krenite sa kampanjom :alealeee:
S obzirom da sam tek počeo (i da sam odmah krenuo da kucam ovo, a igra je još aktivna preko alt-taba), ne znam da li će raditi kada je prekinem, pa planiram da je pređem u cugu, i odmah javim da sutra ne idem da šljakam :to_care:. Eto toliko je dobra!
PS. Čačkao sam i sa dodavanjem profila po uputstvu sa ovog foruma, ali to nije dalo učinak. Ako ne radi po gornjem uputsvu, uradite još i ovo:
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=588 (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=652254&postcount=588)
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=532 (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=648777&postcount=532)
Let the force be with you! :icon_cool
LJUDI KO BUDE IMAO PROBLEMA OVO RADI SIGURNO. HVALA VAM PUNO
kobe bryant
2.9.2009, 13:57
ljudovi pomagajte... instalirao sam COD world at war,sve normalno isključio sam onaj half-duplex audio,igrao sam igricu,prešao dve-tri misije i odjednom mi zasteka na onim filmovima između misija i pocrni mi ekran ili nece nikako da se nastavi loadovati,pa moram isključiti comp na kućištu ili iz sstruje ištekati comp...šta sad trebam da uradim da mi to proradi???:confused::confused::confused:
:mad: Ma nema sta da se kaze o codWaW, nego da mnogo podsjeca na cod2 PS2, i eto i ja sam se uclanio ovdje jer sam doznao mnogo sa ovog foruma:)
i tako sam doznao da nema sanse da igram codwaw, jer moja grafa NE podrzava pixel shader 3.0:n-cc2: (dabogda se pokvario),
sve sto sam vidio je crn ekran i cuo zvuk iz trailera, otkako su "uveli" taj 3.0 ja se bojim da kupim igru, hvala BOGU nekim cudom mogu da igram Tom Clancy's HAWX.
HVALA SVIM CLANOVIMA OVOG FORUMA
NAJBOLJI STE:aplauz::aplauz::aplauz:
I meni je crn ekran, samo se cuje muzika u pozadini, pokusao sam i na laptop instalirati, ali isto, za razliku od kompjutera, laptop je star samo godinu dana, dakle nema pomoci......:confused:
ljudovi pomagajte... instalirao sam COD world at war,sve normalno isključio sam onaj half-duplex audio,igrao sam igricu,prešao dve-tri misije i odjednom mi zasteka na onim filmovima između misija i pocrni mi ekran ili nece nikako da se nastavi loadovati,pa moram isključiti comp na kućištu ili iz sstruje ištekati comp...šta sad trebam da uradim da mi to proradi???:confused::confused::confused:
Uglavnom, radi se o tome da ti je CD Kljuc star/neispravan pogotovo ako si nanosio patcheve.
Treba ti NOVI cd key, odnosno novije "generacije"
jeremijaue
22.9.2009, 19:35
ja ima win7 i igram ga preko neta
[]D.[].[]v[].[]D.
22.9.2009, 20:26
Moze i COD WAW i COD 4 preko neta na Win 7. Ja sve normalno igram bez problema ...
miregrobar
23.9.2009, 9:47
Evo moja nova mapa za CoDWaW - Wolftown :alealeee:
GMjvQyFpix4
Mozete je skinuti ovde
http://www.fpsbanana.com/maps/112192
will do, cim dodjem kuci..
=FI=Ghost
29.9.2009, 17:05
Pozdrav svima!
Možete li mi reći da li je, i kako, moguće igrati co-op kampanju sa još nekim preko neta? Danas smo prijatelj i ja nabavili ovu igru, ali ne znam ništa o tome kako to pokrenuti. Naravno, u pitanju je "narodna" verzija..
za narodnu ne znam dali je moguce,..
Ja shibam sa ortacima original, mada Zombiji su nam daleko interesantiji u Coop nego single kampanja..
Budimir_Trajkovic
29.9.2009, 19:43
Mislim da može da se igra preko hamachija. Tj. igrao sam coop preko njega ranije. Proguglaj malo i vidi.
Zakupljen server od strane mog klana =EX3D=
16 slotova..
Multiplay.co.uk =EX3D= Serbian Gaming Clan
IP: 85.236.109.8:29060
Ako posedujete original, ili bar validan CD key kupljen na netu i "domacu" varijantu igre, pridruzite nam se..
@miregrobar
Samo da fino podesim server pa cu uploadovati tvoju mapu na moj server,..
pozz.
Da li neko zna kako da predjem onu misiju kad treba da raznesem onu gomilicu municije? Znaci ja stavljam ono pakovanje eksploziva de ono svetli i odmaknem se i aktiviram, eksploziv pukne a gomila municije ostane netaknuta?:eek:
Pravio sam pauzu u igranju zbog ove misije i sad stvarno ocu da je predjem!
Devilish Soldier
10.10.2009, 20:28
Da li neko zna kako da predjem onu misiju kad treba da raznesem onu gomilicu municije? Znaci ja stavljam ono pakovanje eksploziva de ono svetli i odmaknem se i aktiviram, eksploziv pukne a gomila municije ostane netaknuta?:eek:
jao znam na koju misiju mislis ali ne mogu da se setim kako sam je presao(lupao sam glavu ali ne secam se stvarno)idi na you tube i kucaj ime misije pa vidi kako se prelazi,davno sam igrao ne secam se mnogo
odavno sam igrao, ali nije li to ona misija, u kojoj tu uzimas eksplozive, a onda ides dalje i trebas u neke bunkere da ubacis eksploziv i da ga detoniras!
jao znam na koju misiju mislis ali ne mogu da se setim kako sam je presao(lupao sam glavu ali ne secam se stvarno)idi na you tube i kucaj ime misije pa vidi kako se prelazi,davno sam igrao ne secam se mnogo
Malopre sam gledao na YT i bas kad je na tom delu da raznese tu municiju lik preskocio taj deo i preso na drugu misiju :boodala:
Zna li neko kako da resim ovo?
...vidim da ste postovali neke custom mape, jer postoji negde gde mogu da se skidaju, tona mapa?
Ili jos bolje, jel ima negde da se nadju remake starih mapa iz CoD1, CoD UO, CoD2?
...ili barem tutorijal i programi potrebni za remake, ili slicno...
Unapred hvala...
Pozz...
Wastelander
15.10.2009, 11:23
Evo mojih utisaka:
Meni je igra odlichna! Zabavna, fluidna, visok nivo customizacije oruzja za multiplayer okrshaje,team deathmatch , zombie coop ma vrh! :) Upravo sam chekao MW gameplay(gde mi se milje nije svideo) i rangova u ww2 okruzenju koje preferiram. Iskreno sam bio jako skeptichan videci onako negativne komentare vezane za kompletnu igru, i dugo sam se premisljao dal da uzmem original, ali sad kad sam to uchinio, drago mi je da nisam pogreshio :).
PS.
Neki ljudi su prichali da je MP40 sa doubletap prejak, ali mislim da takve kombinacije kao shto su: doubletap, martydom,juggernaout,stopping power koriste noobovi, a ne iskusni igrachi, koji uglavnom cepaju garand :D
2SaiNt4U
15.10.2009, 11:55
Hehe, video si i sam:)
Mi uglavnom svaku drugu igramo bolts only, ili shotgun only, ali kad igram sa SMG koristim dead silence, double tap sa Type 100 i dupli okvir.
miregrobar
17.10.2009, 18:49
ma kakav Garand,ja cepam samo sa Bolt puskama.Omiljena mi je Mosin nagant,mada nekad uzmem i Arisaku.
2SaiNt4U
17.10.2009, 19:09
Ja nekako najvishe gotivim karabin u bolts only partijama... Arisaka mi najbolje lezi za zombije:) 95% headshota u prvih 5 levela... Za shotgun only cepam dvocevku sa sleight of hand i dead silence.
Ako je to pri pocetku igre (jer mi samo to pada na pamet) onda jednostavno treba da izadjes i trcis pravo i onda ce skripta da uleti :D
[]D.[].[]v[].[]D.
19.10.2009, 1:24
Ovako mozda nije ovo pitanje u ovoj temi al vezano je za COD WAW .
Ovako PB-PunkBuster me izbacuje sa servera porukom:
RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81395]
Ovakav problem sam imao i sa COD 4 al sam ga resio pomocu prebacivanja XP SP2 u SP 3 twikom kao za GTA IV . Nakon toga mi ni jednom nije kickovao sa bilo kog servera.
Sad kad sam instalirao Cod 5 WaW, sve lepo updejtovao PB (add-ovao igru u PB i updejtovao ) , i ono drugo resenja za Fraps i Xfire (koje nemam na PC-u, ono da ih ugasim ili izbrisem) . I dalje imam SP 3 (onako sa twikom ) al nista . Jedino igram na ove no PB servere i preko Garene al ocu na ove PB ..:n_klanja::n_klanja: Ako neko zna reshenje , prevrnuo sam internet al nema reshenja , sve neka nagadjanja ili neuspeli pokusaju .:(
Hvala unapred !:n_klanja::n_klanja:
Budimir_Trajkovic
19.10.2009, 2:42
Moraš da instaliraš fix za "no PB kick". :dzavo:
D.[].[]v[].[]D.;880116']Ovako mozda nije ovo pitanje u ovoj temi al vezano je za COD WAW .
Ovakav problem sam imao i sa COD 4 al sam ga resio pomocu prebacivanja XP SP2 u SP 3 twikom kao za GTA IV . Nakon toga mi ni jednom nije kickovao sa bilo kog servera.
Sad kad sam instalirao Cod 5 WaW, sve lepo updejtovao PB (add-ovao igru u PB i updejtovao ) , i ono drugo resenja za Fraps i Xfire (koje nemam na PC-u, ono da ih ugasim ili izbrisem) . I dalje imam SP 3 (onako sa twikom ) al nista . Jedino igram na ove no PB servere i preko Garene al ocu na ove PB ..:n_klanja::n_klanja: Ako neko zna reshenje , prevrnuo sam internet al nema reshenja , sve neka nagadjanja ili neuspeli pokusaju .:(
ugasi svaki fraps-like program dok igrash!!!!!
drugim recima, pogasi procese svih programa koji rade video grab, overlay, uzimanje screenova itd.. pogledaj sta sve imash u system tray-u, i iskljuci sve sto god mozes...
[]D.[].[]v[].[]D.
19.10.2009, 10:41
ugasi svaki fraps-like program dok igrash!!!!!
drugim recima, pogasi procese svih programa koji rade video grab, overlay, uzimanje screenova itd.. pogledaj sta sve imash u system tray-u, i iskljuci sve sto god mozes...
sve sto mi radi u tray-u je Kaspersky . A da imam verziju Cod 5 WaW-a 1.6 znaci zadnji patch ... Igram lepo na svim serverima cak sam i 47 Rank al ovo me zeza dosta ... I kad iskljucim i Kaspersky i dalje me posle 50 sec ili 1 min odma kick ...:eek:
Wastelander
19.10.2009, 11:42
Jedino da probash da reinstalirash kaspersky, a ako to ne onda komplet cod s novom instalacijom, i obavezno pbsetup i u listi dodash cod waw da ti update-uje punk buster.
DVD kontaktiraj me na PM imam ono sto tebi treba uz moto `Bez po muke, ide nam od ruke` :to_care:
Jel može neko da mi napiše koji su sve pečevi izašli dosad, mrzi me da tražim?
Jel može neko da mi napiše koji su sve pečevi izašli dosad, mrzi me da tražim?
od 1.1 do 1.6
Djordje Turjacanin
19.10.2009, 22:40
Zadnja verzija je 1.6
EDIT: Damn, preteče me Banko.:(
Pomagajte ljudi!
Ne mogu da napravim online profil.
Pita on mene da li hoću da napravim, kliknem da, odaberem ime, i on opet da ukucam ime, i tako u krug...
Btw. koristim Win 7 x64.
[]D.[].[]v[].[]D.
20.10.2009, 23:39
Pomagajte ljudi!
Pita on mene da li hoću da napravim, kliknem da, odaberem ime, i on opet da ukucam ime, i tako u krug...
Btw. koristim Win 7 x64.
Ako imas pirata (a najverovatnije imas ) nikako nemozes da napravis , a ako kojim slucajem imas original onda je neka greska , pa se obrati na officijalni forum igre . Ako te zanima kako da igras COD 5 online sa tom "domacom" verziom , zovni me na PM .:ciao:
BTW . Vulee ako sam ti pomogo , moze jedno PIVO !!:to_care:
Ponovo sam instalirao CoD WaW, patchovo ga namestio ga da radi sve sve sve....(narodna verzija naravno) Jedino me zeza sto mi izbacuje error za 2 mape sa 1.2-1.4 patcha mp_kneedeep.ff i mp_nachtfeuer.ff i kad god server na kojem igram promeni na neku od te 2 mape izbaci mi naprimer : "fastfile for zone mp_nachtfeuer appears corrupt or unreadable (code 107.)" Pa bih vas zamolio da mi pomognete, dal imate neko resenje. Najbolje resenje kako ja bar mislim, bi bilo da mi neko od vas posalje te 2 mape (okacite na rapidshare ili tako nesto, posaljite mi PM za link).Pa bi prekopirao preko onih mojih corruptovanih. Stvarno bi mi skratili mnogo muke. Plz help :(
Šta treba da podesim da bih mogao igrati u coop modu?
Wastelander
24.10.2009, 19:52
Kupish original :D
Pomagajte ljudi!
Btw. koristim Win 7 x64.
Moras da nadjes Users\TvojUsername\Local\Application Data (valjda je tako na Win7) direktorijum, Activision, zatim CoDWaW, profiles, kreiras folder sa tvojim imenom, zatim otvoris active.txt i u njemu upises ime foldera i Save. To je to :) Worked 4 me :)
treba ti krek za singlplejer .exe fajl, i mozes da ga igras preko Garene. ako ne znas sta je Garena, izguglaj malo, snadji se, mislim da ima tacno negde i objasnjeno kako se sve to sredjuje.
miregrobar
25.10.2009, 22:52
mozes da igras preko hamachija.Mi smo se rezbijali iz klana u coopu kako u misijama tako i u zombijima :n_klanja:
Ali, naravno ako koristite ruter na kompu onoga ko "pravi server" morate uraditi port forward sledecih portova... (u sustini, stavi sve, mada mislim da su ovi sa manjim brojem vezani za PS3 verziju, ali probaj)
3478, 3479, 3074, 3075 for UDP
80, 443, 3074, 5223 for TCP
3074-28960 for UDP
3074-3074 for TCP
20800-20810, 28960-28970 for UDP
[]D.[].[]v[].[]D.
26.10.2009, 14:56
Ali, naravno ako koristite ruter na kompu onoga ko "pravi server" morate uraditi port forward sledecih portova... (u sustini, stavi sve, mada mislim da su ovi sa manjim brojem vezani za PS3 verziju, ali probaj)
3478, 3479, 3074, 3075 for UDP
80, 443, 3074, 5223 for TCP
3074-28960 for UDP
3074-3074 for TCP
20800-20810, 28960-28970 for UDP
Ee ovo je mene zanimalo ... ?:eek: Kad ja hostujem Co-Op sa drugom, tu jedno 2 km je udaljen od mene , imam net od 1.5 Mb i sad . Napravim ja igru on me nadje , i njemu u pocetku 100-150 ping,a kasnije 999 :eek: . Ima net od 512 Kbps i sve mu super radi , samo kad ja hostujem njemu bude 999 ? Inace se nadjemo preko neke sobe na Gareni , gde budemo samo ja i on i jos ga Tunnelujem i dalje mu bude lag . Iskljuceni su nam Firewall i sve zivo sto koci konekciju . Cuo sam da jedino preko ovog UDP i TCP i tog nekog port forward da mu ping bude normalan . Inace ako je nesto sto ne postuje pravila foruma , objasni mi na PM , kako i sta da podesim ! Unapred HVALA !:n_klanja:
D.[].[]v[].[]D.;880116']Ovako mozda nije ovo pitanje u ovoj temi al vezano je za COD WAW .
...ne znam koliko smem da pricam ovde, ali rekao bih da ti nesto nije uredu sa tvojom "original" igrom, cim ti izbacuje gresku 81395, ...pa bih ti savetovao da za svoj "original" nadjes resenje na jednom od sajtova sto daju fajlove, kako bi zastitio svoje "original" diskove od grebanja...
www.gamecopyworld.com
Pozz...
[]D.[].[]v[].[]D.
27.10.2009, 14:56
...ne znam koliko smem da pricam ovde, ali rekao bih da ti nesto nije uredu sa tvojom "original" igrom, cim ti izbacuje gresku 81395, ...pa bih ti savetovao da za svoj "original" nadjes resenje na jednom od sajtova sto daju fajlove, kako bi zastitio svoje "original" diskove od grebanja...
www.gamecopyworld.comPozz...
Hvala za pomoc , al sam resio problem .:to_care: I ne bi da pricam ovde , jel je protiv pravila foruma ;)
...ma nemas problema, a sto se tice tog sitea, procitaj njihova pravila, znaci sve je legalno...
Pozz...
[]D.[].[]v[].[]D.
27.10.2009, 15:21
...ma nemas problema, a sto se tice tog sitea, procitaj njihova pravila, znaci sve je legalno...
Pozz...
taj saj koristim jos od pre 4 god , tako da znam sve sta je na njemu ! POZZ:ciao:
matejarmus
29.10.2009, 18:19
Vec sam u ranijem postu dao ovo resenje u vezi problema sa startovanjem, ali evo i tebi ponovo. Probaj ovo i mislim da te nece vise muciti "unimodem" i slicno njesra..., pozdrav...EVO RESENJA ZA SVE ONE KOJI IMAJU PROBLEMA SA STARTOVANJEM COD-5.
cackao sam i ja sve zivo sto sam procitao na ovim forumima, medjutim i meni se non stop desavalo uvek isto. Prvo poruka za microsoft, pa onda svi oni vec mnogo puta navedeni errori. Provalio sam resenje sa jednog stranog sajta. Problem je kao sto su vec mnogi provalili u zvuku. Nikakve veze nemaju ni graficki drajveri ni direct x, sve je to bezveze. Igra uopste nije zhtevna, naprotiv u odnosu na crysis je malo dete, pa i u odnosu na novi far cry. Dakle kod mene sada kada sam resio problem sa startovanjem radi na 1600x1200 sve podeseno na maximum.
E da, da predjemo sad na resenje problema mnogih kojima se desavallo isto sto i meni.
Onaj ko je imao instaliran i ubacen dial-up modem u racunar pre nego sto je poslednji put reinstalirao XP (bez obzira koji sevis pack), taj ce imati problema sa instalacijom ove igre tj. sa startovanjem i vec poznatim izbacivanjem konzole sa errorima. Naravno ovo sve govorim za korisnike koji imaju ADSL, a slucajno su instalirali sistem sa prikopcanim dial-up modemom. Kao provera za ovo sto sada pricam udji u "run", pa upisi "dxdiag". Nakon otvaranja direct-x console, obratite paznju na opciju "sound-2". Kod nekog ce to biti "sound-1", a kod nekog "sound-2". Bolje receno u tom soundu-2 videcete da pise nesto "modem EMULATED" . E ta emulacija zvuka stvara sve probleme. Dzba sada naknadno vadjenje modema, deinstaliranje drajvera, iskljucivanje u biosu itd., kada ga sistem ima zapamcenog u registrima.
A sada idemo na resenje problema:
Udjete preko opcije "run" u "regedit". Zatim pritiskom na "ctrl + f " otvorite "find" prozor.
U njega upisite "Device Presence". Tada ce vam se sa desne strane tog explorera pojaviti sledece:
(Default)
Emulated
Vxd
WDM
Bitne su vam samo ove tri opcije: Emulated, Vxd i WDM. Kada desnim klikom otvorite redom, recimo prvo "emulated", kliknite na "modifie" i pojavice se prozor u kom ce stajati neka vrednost, ili "1" ili "0". Emulated obavezno stavite da bude "0". Isto to uradite sa VXD i WDM ali njihove vrednosti moraju da budu i ostanu na "1".
Nakon toga, kada odradite ovu izmenu klikni ponovo (ctrl+f) i opet upisi "device presence" i onda opet sve isto, kao i malopre. Ovo zbog toga sto ove emulacije ima na nekoliko mesta i potrebno ih je sve iskljuciti. Dakle ponavjlajte (ctrl+f) (i sve vec opisane radnje sa podesavanjem 0 i 1) i tako sve dok vam ne izadje prozor (posle pritiska na (ctrl+f) da vise nema trazenih "device presence". Meni je to trebalo da podesi otprilike na jedno tri mesta. U svakom slucaju sama operacija je gotova za otprilike pola minuta. Nakon toga svega naravno id restartovanje racunara. Nakon restarta kao proveru mozete otici ponovo u "run" pa "dxdiag", gde cete sad videti da vise nema onog sounda-2 nego je ostao samo "music" i sound -1 na kome je naravno i samo zvucna karta. Posle ovoga igrica mora proraditi bez ikakvih problema.
POZDRAV SVIMA OD MAD MAXA. Uclanio sam se danas samo da bih pomogao i drugima da mogu ovo da rese, jer se i ja strasno nerviram kada znam da imam hardwer koji moze da tera igricu a ona nece da radi.
Nema valjda nista gore od toga... POZDRAV JOS JEDNOM ZA SVE.
Ne samo da mi je ovo pomoglo za Call of Duty, nego sam i resio problem za audio i video seckanje u Dead Space-u.Puno hvala!
jeremijaue
31.10.2009, 11:31
ovori sam server ca cod5. sve ok funkcionise. igra se 5-5 ili 10 igraca. ping ne skace nikada preko 100.
sledece me interesuje:
1. ima li koji program za upravljanje igrom (kikovanje, banovanje, ubacivanje teksta u toku igre sa servera "zabranjenio varanje, bla bla bla, promena mapa itd
x-fire jeremijaue
RCon Tool, imas ga ovde:
http://www.cod-rcontool.com/modules.php?mod=download
...a sto se tice poruka, mislim da moze da se ubacuje u onaj mp config fajl...
2SaiNt4U
31.10.2009, 15:22
Ma bre, cek ja sam ga razumeo da je napravio server na svom kompu sa HOST ONLINE GAME.. a ne dedicated server...
Ajd' pojasni, jesi li zakupio server negde, ili si na nekom kompu napravio dedicated server sa internetom ono od max 256k uploada? ili si na svom kompu "hostovao online"... ?
Inace, 256k uploada je dovoljno da od 8-10 igraca iz drzave (sa solidnim domacim pingom) imaju ping 80-100 a ti imas oko 10ms sto ti daje ogromnu prednost....
Preko ovog broja igraca na serveru, svima ping skace na 200+.. (sa tim uploadom)
...mi smo napravili dedi server na 1M/128k ADSL'u i kacilo se nas 8 sa max pingom od 100ms... Tako da tih 256 moze sigurno da potera 12-16 ljudi...
Bilo kako bilo, RCon Tool je extra za bilo koji server...
jeremijaue
2.11.2009, 1:57
dedi server 2/256
Ma bre, cek ja sam ga razumeo da je napravio server na svom kompu sa HOST ONLINE GAME.. a ne dedicated server...
Ajd' pojasni, jesi li zakupio server negde, ili si na nekom kompu napravio dedicated server sa internetom ono od max 256k uploada? ili si na svom kompu "hostovao online"... ?
Inace, 256k uploada je dovoljno da od 8-10 igraca iz drzave (sa solidnim domacim pingom) imaju ping 80-100 a ti imas oko 10ms sto ti daje ogromnu prednost....
Preko ovog broja igraca na serveru, svima ping skace na 200+.. (sa tim uploadom)
Ok, onda ovako:
Kao sto su ti vec napisali, rcon tool je najbolja alatka za pristup serveru,... Za poruke u igri moze da sluzi i on, mada je najbolje da ubacis koji string u PunkBuster dodatke pa da poruke idu uvek, cak i kad ti nije ukljucen rcon tool.. Obavezno skini statsgen, ili ultrastats(za ultrastats treba sql baza na web severu) pa da imas statistiku...
Evo kako izgledaju (sa mog zvanicnog servera, ne radi sa narodnom verzijom igre)
http://www.serbiangaming.com/cod_waw_stat/index.html
http://www.serbiangaming.com/ultrastats/
nisu mozda updateovane baze nekoliko dana....
NFS_SALE_95
3.11.2009, 17:11
Treba mi online patch trazio sam na netu,ali su svi 1 gb.
Da li zna neko jel ima neki manji patch????
zadnji patch 1.6 jeste oko 1gb, tako da ako hoces da se igras preko neta, moraces da ga skines.
Da li je neko ovo presho presho na veteran tezini igre ... konkretno zaglavio sam se na prvoj misijji u Staljingradu kod onog nemackog snajpera ... kad ga pogodim kaze samo "You just wounded him" a onda me on ubije. Stvarno dosadno, sve Call Of Duty igre dosad (sem Modern Warfare) sam presho na veteran i nikad se nisam ovako zaglavio. Neki savet ...
NFS_SALE_95
8.11.2009, 15:48
Jel zna neko gde mogu da skinem crack,ali da to nije preko torenta hvala:n_klanja:
Da li je neko ovo presho presho na veteran tezini igre ... konkretno zaglavio sam se na prvoj misijji u Staljingradu kod onog nemackog snajpera ... kad ga pogodim kaze samo "You just wounded him" a onda me on ubije. Stvarno dosadno, sve Call Of Duty igre dosad (sem Modern Warfare) sam presho na veteran i nikad se nisam ovako zaglavio. Neki savet ...
Taj baja je veoma za*****. Bukvalno treba da predvidis gde se nalazi. Koliko se ja secam, mozes da ga ubijes iz jednog hica (metak u glavu) ali uglavnom ces ga pogoditi u ruku, i tu treba neka 2-3 pogotka. Mozes samo sekundu-dve da viris van zaklona, duze od toga i dobijas metak u celo.
DJ MIXYYY
13.11.2009, 0:04
E ljudi treba mi pomoc oko CoDWaW multiplayer da bi igrao ONLINE. Kad upalim privat client i ocu da udjem u CoDWaW MP pojavi se samo nesta crno i strelica a nema MENU. STA DA RADIM????????!!!!!!!!! PLS POMOC!!!!!!:(:(:(:(:(:(:confused::confused::confus ed::confused:
[]D.[].[]v[].[]D.
13.11.2009, 0:07
E ljudi treba mi pomoc oko CoDWaW multiplayer da bi igrao ONLINE. Kad upalim privat client i ocu da udjem u CoDWaW MP pojavi se samo nesta crno i strelica a nema MENU. STA DA RADIM????????!!!!!!!!! PLS POMOC!!!!!!:(:(:(:(:(:(:confused::confused::confus ed::confused:
Da kupis original igru ;)
DJ MIXYYY
13.11.2009, 0:09
pa znam da je to najbolje resenje al i moj drug igra na piratskoj verziji pa mu sve odlicno ide. nevredi da kupujem org igru jer sam SP presao za 5h. ako neko ima jos ideja nek mi kaze PLS!!!!!!!!;)
[]D.[].[]v[].[]D.
13.11.2009, 0:27
pa znam da je to najbolje resenje al i moj drug igra na piratskoj verziji pa mu sve odlicno ide. nevredi da kupujem org igru jer sam SP presao za 5h. ako neko ima jos ideja nek mi kaze PLS!!!!!!!!;)
Pogledaj postansko sanduce na forumu .. ;)
Wastelander
13.11.2009, 13:30
Patch 1.7 uskoro(mozda vec sledece nedelje)
Neke od ispravljenih stvari:
•Fixed a voice chat crash on systems with no default recording device selected.
•Fixed an issue causing erroneous duplicate qport errors.
•Server admins can disable team switching by setting g_allow_teamchange to 0. Players will be restricted to Auto-Assign in team-based gametypes.
miregrobar
17.11.2009, 23:58
Ovo je do jaja :tapsh:
hUFYXThRvNg
Shta .... ocekujete da sledeci Call of Duty izgleda ovako realisticno ... hahaha
DJ MIXYYY
20.11.2009, 19:12
Ovo je strava!!!!;)
Jel zna neko gde mogu da skinem crack,ali da to nije preko torenta hvala:n_klanja:
A sto njega sad ne banujete na sedmicu !!!!!!!!!!
e ljudi jel izasla ova igra za ps?
Djordje Turjacanin
24.11.2009, 14:38
Zašta? Izašla je ona davno.
[]D.[].[]v[].[]D.
24.11.2009, 15:10
e ljudi jel izasla ova igra za ps?
Jel mislis na PS (Playstation ) ili PC ??? ima razlike :icon_scra Izasla je porosle godine oko septembra-oktobra cinimi se :icon_scra
Novembra je izashla,to je mislim bila druga nedelja novembra.Proshle godine u ovo doba hvalio sam se da sam je obrnuo.:D
DJ MIXYYY
25.11.2009, 0:00
E ljudi meni je Xfire skinuo neki upload 1.6-1.7 patch pa sam pomislio dal stvarno ima 1.7 patch...??? Necu ga inst dok serveri ne predju na 1.7 :D:D:D
ima patch...
vecina servera jos nije presla na 1.7..
inace sam patch je 15-ak mb..
NFS_SALE_95
7.12.2009, 18:14
Ja imam problem u startovanju igre:n-cc2: kad startujem samo mi se otvori prozor i pise "we are sorry" i jedino imam opciju close i nista drugo,a kod druga radi super,ali kad mu je iskljucen anti-virus pls jel zna neko u cemu je problem?????(CoD 4 multiplayer me smorijo pa hocu malo CoD 5)
markos807
7.12.2009, 23:11
Jesi probao da isklj.antivirus kao kod druga?Ako si presao igru,backup fajlove sejva i reinstaliraj igru.
instaliraj barem patch 1.2 ...
a, recimo komp na kome je drugar imao slican problem, nakon instalacije patcha 1.2 nije imao zvuk u igri...
Generalno, valjda je igri sa osnovnom verzijom u XP-u smetao modem... Kad se deinstalira modem (dial up) i izbacish ga iz kompa, igra radi.
NFS_SALE_95
8.12.2009, 15:07
Jesi probao da isklj.antivirus kao kod druga?Ako si presao igru,backup fajlove sejva i reinstaliraj igru.
Ja sam cak i obrisao anti-virus ,ali opet nece mozda je problem dial-up modem da njega izvadim iz kompa ???????
prvo ga deinstaliraj, pa izvadi.. Znaci probaj, nista te ne kosta... a mozes i guglati, cod waw dial up modem i videces dosta na tu temu..
Gde se tacno nalazi onaj snajperista u Staljingradu? Vrtim se tu ceo dan ali nigde ne vidim tog lika :icon_stud
Ima problem sa ovom igrom.Ne znam kako da napravim profil.Citao sam negde da to moze rucno da se odradi i imam upustvo za to http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=652254&postcount=588 samo sto u mom slucaju je upitanju win 7 pa ne mogu da se snadjem.Da li moze mala pomoc ?
Ima problem sa ovom igrom.Ne znam kako da napravim profil.Citao sam negde da to moze rucno da se odradi i imam upustvo za to http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=652254&postcount=588 samo sto u mom slucaju je upitanju win 7 pa ne mogu da se snadjem.Da li moze mala pomoc ?
...moras uci u igru i barem nesto odigrati da ti igra zapamti barem nesto :D
Kada to uradis, umesto "Document & settings" dodje ti "Users" pod Vista/7 i sve ostalo ti isto ;)
Sto se tice modema i problema sa zvukom, ja sam imao slican problem, nisam citao sve od pocetka da li je neko odgovorio ili ne, ali probaj u Controll Panelu da odes na Sound, i tu u 4-om ili 5-om zalistku imas da odaberes default sound hardware, proveri da nije slucajno na modemu... Barem je meni bio taj sicusan detalj... ;)
NFS_SALE_95
14.12.2009, 15:10
Izvadio sam modem,ali opet nece nzm sta da radim?????????????:confused:
markos807
17.12.2009, 20:36
Dajte mi ip nekog servera da mogu igrati i sa 1.0 verzijom igre,multiplayer...Konacno sam namestio sve :) hitno recite ovde ili na PM
Takvih servera skoro da i nema, ako ih i ima puni su raznih bagova, glicheva itd...Lepo skini patcheve do verzije 1.7 i uzivaj :dedica:
MC WyYt ?1
10.1.2010, 21:04
Imam jedan vrlo zanimljiv i smesan problem...instaliram sve ok,i kada kliknem na solo/pa odaberem tezinu,tu kliknem,i to je to...nista se ne desava,ali nista se i ne zakoci,mogu tako da klikcem do sutra...izadjem iz igrice,udjem,sve isto,safe mode-isto,nzm...cudno,na XP-u sam ga presao 5 puta,a odkako imam W7,ne ide bash...nzm,skinuo sam i drajvere,update,ma sve,i nije mi jasno sta da radim...probao sam i ono na properties,da namestim da ga pokrene sa emulacijom nekog drugom Windows-a,ali dzaba...neko neku ideju?
[]D.[].[]v[].[]D.
11.1.2010, 0:43
Imam jedan vrlo zanimljiv i smesan problem...instaliram sve ok,i kada kliknem na solo/pa odaberem tezinu,tu kliknem,i to je to...nista se ne desava,ali nista se i ne zakoci,mogu tako da klikcem do sutra...izadjem iz igrice,udjem,sve isto,safe mode-isto,nzm...cudno,na XP-u sam ga presao 5 puta,a odkako imam W7,ne ide bash...nzm,skinuo sam i drajvere,update,ma sve,i nije mi jasno sta da radim...probao sam i ono na properties,da namestim da ga pokrene sa emulacijom nekog drugom Windows-a,ali dzaba...neko neku ideju?
Probaj da iskucis internet konekciju i da probas da pustis igru i pocnes da igras.... ako nece moraces da napravis offline acc ... a ovde ti to ne mogu reci , pravila su takva ! ;)
Takvih servera skoro da i nema, ako ih i ima puni su raznih bagova, glicheva itd...Lepo skini patcheve do verzije 1.7 i uzivaj :dedica:
Potpisujem ali ja ipak znam dosta takvih,sa tom "osnovnom" verzijom....
Pobrisi jednostavno sve moguce reg kljuceve (osim onog za CD)za igru u regedit-u.HKEY_LOCAL_MACHINE------>SOFTWARE--->Wow6432Node---Activision
pozdrav svima, instalirao sam igru, ali ne smem da je crackujem jer mi avira javlja da ima trojanca fajl codwaw.exe....
zna li neko gde na netu da nađem ovaj fajl? moja potraga nije bila uspešna....
pozdrav svima, instalirao sam igru, ali ne smem da je crackujem jer mi avira javlja da ima trojanca fajl codwaw.exe....
Nema, nego on vidi ,,lekić” kao virus, samo isključi antivirus.
NFS_SALE_95
17.1.2010, 14:29
E kod mene izbacuje isti problem i kad iskljucim anti-virus opet isto,a kod drugga tako radi ?????:confused:
Ako usključiš anti-virus kako treba, ne može da ti prijavljuje.
NFS_SALE_95
17.1.2010, 19:24
Ako usključiš anti-virus kako treba, ne može da ti prijavljuje.
Pa je nzm kako cak sam i obrisao anti-virus pa opet isto:mad:
NFS_SALE_95
2.2.2010, 14:53
Evo sad sam instalirao CoD 5 bez anti-virusa i opet nece da radi pokrene i izbaci ovo:
Call of Duty(R):World at War Campaing/Coop has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.
If you were in the middle of something,the information you were working on might be lost.
Jel neko imao isti problem,ako neko zna sta je problem neka mi pomogne:(
I ja imam problem sa cod5. Izbaci mi crn ekran i posle 1minut: ...close program,kad kliknem X, onda se pojavi Error initialization database. Ne znam sta da radim,operativni je w7 32b.
I ja imam problem sa cod5. Izbaci mi crn ekran i posle 1minut: ...close program,kad kliknem X, onda se pojavi Error initialization database. Ne znam sta da radim,operativni je w7 32b.
Znas cime ces rijesiti problem....?Vjerovo ili ne ali u 99% slucajeva pomaze instalacija CoD MW2.Ne znam sta ima u MW2 ali poslije radi ko doksa i CoD5.Pokusaj (re)instalirati onaj virtual c++...
Djordje Turjacanin
5.2.2010, 23:06
Aha, da skida 11 GB za neku popravku. Kakve su to nebuloze.
i imas neku poruku vezanu za directx zvuk,ili tako nesto????ako imas,na pm...
Imam veliki problem sa pokretanjem igre. Kada udjem u igru mi je crn ekran i ne mogu nista da uradim, samo Alt+Tab. Kada to uradim, cuje se muzika u pozadini i ja se vratim u igru i nekim cudom proradi. Izaberem Solo Play i odaberem tezinu. Opet zakuca i resim to Alt+Tab-om i opet se to desi tokom loading screena i odustanem i izadjem iz igre... Napominjem da mi je iskljucen antivirus i verzija je 1.0.
Imam veliki problem sa pokretanjem igre. Kada udjem u igru mi je crn ekran i ne mogu nista da uradim, samo Alt+Tab. Kada to uradim, cuje se muzika u pozadini i ja se vratim u igru i nekim cudom proradi. Izaberem Solo Play i odaberem tezinu. Opet zakuca i resim to Alt+Tab-om i opet se to desi tokom loading screena i odustanem i izadjem iz igre... Napominjem da mi je iskljucen antivirus i verzija je 1.0.
skini patcheve pa probaj onda.
Wastelander
15.2.2010, 10:32
Al se naoruzaj strpljenjem. Trebace ti 1.2 1.2-1.4 1.4-1.5, 1.5-1.6 i 1.7 patch.
Preko 2 ipo gigabajta.;)
:eek: 2,5 GB!!! :odoK:Ipak cu da nastavim igrati Modern Warfare 2... :)
Supreme.50
23.2.2010, 23:13
Ljudi igrao sam original dok nisu banovali acc (pozajmio od druga, on dao jos jednom liku koji se "malo igrao"...), sad igram na gareni, ali nema dovoljno ljudi... jel zna neko alternativno resenje slicno gareni, ili bilo kakvo, da moze da se igra "sa lekicem"?
Ljudi igrao sam original dok nisu banovali acc (pozajmio od druga, on dao jos jednom liku koji se "malo igrao"...), sad igram na gareni, ali nema dovoljno ljudi... jel zna neko alternativno resenje slicno gareni, ili bilo kakvo, da moze da se igra "sa lekicem"?
ako mislis na multiplayer onda evo ti ovaj link
http://www.gametracker.com/search/codww/?query=crack
tu ti jelista servera koja podrzava igru sa lekicem.
ja sam u glavnom na ovom 193.33.186.111:27955 ( XG server, HC S&D )
Djordje Turjacanin
30.3.2010, 16:44
Ljudi, imam problem skinuo sma i instalirao sve patcheve do 1.7 i kad uđem u MP kad trebam da kreiram profil ja upišem ime ali on ne prihvati i samo ponavlja da upišem.
Supreme.50
30.3.2010, 19:07
To je online profil preko kojeg se ne igra zato sto ga ne mozes kreirati, treba ti lekic da igras u LAN-u. Dao bih ti link ali stvarno zurim, ne mogu da trazim, neko ce se vec naci.
Ma gde igrao (garena, game tracker) sve je preko lana, onaj profil ne mozes kreirati, po ulasku u igru iskljucis to
DJ MIXYYY
30.3.2010, 19:17
Treba ti CoD 5 1.6 privat client ako ti je piratska verzija igre. :D Tako je bar bilo dok je bio 1.6 patch tad sam ja igrao.
Evo,dosao sam u Berlin
treba da udjem u Rajstag
Ne moze jer je zapreceno svuda.
Sredio sve koje sam mogao, ostalo samo par njih koji kroz puskarnice na spratu pucaju i ne mogu im nista (?)
ne vidim nikakvu obilaznicu oko tih prepreka
? sta sad ?
jozvan_Kg
11.4.2010, 12:30
Malo sačekaj tu ispred. Naleteće neki avion, ili će tenkom odvaliti srednji stub na stepeništu i tada ćeš moći da prođeš..Malo strpljenja samo.
Nije da sam nestrpljiv, ali isao sam skroz nazad do pocetka nivoa, pentrao se po porusenim kucama prekoputa (ima merdevine) sve trazeci neki rucni bacac (nasao snajper ali ne pomaze).
Jel` moguce da je neki bug, nisam patch nikakav instalirao ?
Aleksandar-93
22.4.2010, 0:12
Čo'eče, kol'ko je meni poslano poruka bilo prije vezano za igranje ove igre na "privatnim" serverima. :) Aleksandre de objasni ovo, de objasni ono. :boodala: :D
NFS_SALE_95
28.4.2010, 16:07
Jel neko imao ovaj problem
Instaliram krekujem i kad pokrenem samo se pojavi crn ekran i izadje i pise da ime neke veze sa sound???:confused:
NIDZA bOj
28.4.2010, 16:17
Jel neko imao ovaj problem
Instaliram krekujem i kad pokrenem samo se pojavi crn ekran i izadje i pise da ime neke veze sa sound???:confused:
Ja,Trebas da otvoris run,shift + r,ukucas regedit,onda ides ctrl+f,i tu kucas sound presence,imas tu 3 neka imena,menjas prva dva na nulu,i tako opet klikces ctrl+f i isto to ponovis nekoliko puta dok ti se ne pojavi search trough registry finish...
Wastelander
14.5.2010, 0:20
Da malo revajvujemo temu, evo moj high kill death ratio sa scope-ovanim mosing nagant-om :)
http://img12.imageshack.us/img12/7148/snajeprchina.jpg
Supreme.50
14.5.2010, 0:47
Bravo, izvalio si stek 'iza kamena' :D.
Wastelander
14.5.2010, 0:54
Bravo, izvalio si stek 'iza kamena' :D.
Hahaha, good guess!
Imash od chika Velje bonu:D
Inache ranije nisam igrao s snajperom uopshte, a tek sad sam izvalio kako je lako da imash dobar kd kad se lepo shtekarash:kreza:
Ti nishanish, a oni ti izlaze ko muve bez glave, lol :D
Mada, i tu se vidi ko je iskusniji igrach a ko je noob. Oni koji su bash novajlije idu direktno ka nashem spawnpoint-u hahaha:rofl:
Supreme.50
14.5.2010, 0:58
Kad vidim caleta iza tog kamena a glavom udje u monitor, smuci mi se zivot...
Inace garand/ptrs je efektivniji :D. Obozavam da snajperisem (blize realnosti nego pumparica i idem prsa u prsa da skacem oko njih :facepalm) ali ne volim nesto Cliffside.. Downfall i Airfield su keva.
Wastelander
14.5.2010, 1:03
Kad vidim caleta iza tog kamena a glavom udje u monitor, smuci mi se zivot...
Inace garand/ptrs je efektivniji :D. Obozavam da snajperisem (blize realnosti nego pumparica i idem prsa u prsa da skacem oko njih :facepalm) ali ne volim nesto Cliffside.. Downfall i Airfield su keva.
Hahahah:D Nas dvojica bi bili dobar kamperajski tim:P
Ma gotivan je WAW, posebno shto ima i veelikih mapa, a i onako maleckih popu mapa u cod4.
Za svakog poneshto:to_care:
Josh nisam otkljuchao Ptrsss, al kad se to desi, bice overkilll. Ima da lete extremiteti na sve strane:D
Mape su u igri odlicne.
Kada sam probao COD4 i video neke od mapa doslo mi da placem, jer WAW mape su za par klasa bolje.
ev ako cemo vec malo da udaramo po kurč kurč ;)
(mada ja igram samo S&D ,hc naravno)
ima vise screenza
http://www.xfire.com/profile/kuronja123/screenshots/?view#95681056
AngusYoung
14.5.2010, 1:46
Ja nesto preferiram bolt only partije :kreza: I naravno HC servere :kreza:
http://www.serbiangamer.com/screenshots/cod5.jpg
EX3D u akciji :D
bigaje, nemam original pa se snalazim kolko mogu ;)
i mogao si malo smanjiti tu sliku,tj staviti je bar u spojler
Budimir_Trajkovic
14.5.2010, 1:54
Nema smisla da se i ja ne priključim ovom takmičenju :to_care:
http://a.imagehost.org/t/0633/waw.jpg (http://a.imagehost.org/view/0633/waw)
Wastelander
14.5.2010, 17:12
Nema smisla da se i ja ne priključim ovom takmičenju :to_care:
http://a.imagehost.org/t/0633/waw.jpg (http://a.imagehost.org/view/0633/waw)
Uuu, gibovao si opasno mrskog protivnika:boxing:
Jer Ptrsss?:D
moze neko da kaze objektivno koji je mp bolji mw2 ili waw? :P
Budimir_Trajkovic
16.5.2010, 19:09
Po meni najbolji MP je CoD 4 :D
MW2 je dobar ali mu stvarno fale dedicated serveri a i može svaka njubara da bude dobar igrač zbog par idiotskih perkova i attachmenta. A za MW i WaW ti treba malo veći skill .
@Wastelander
Ukakilo me malo, dobio sam 4x džukele zaredom :dzavo:
Imam glupo pitanje:
Koliko su popunjeni serveri, odnosno koliko ima ljudi, hteo bih da kupim original?
WaW za par duzina u odnosu na MW2, jer MW2 "serveri" sa killstreak nagradama su nesto najkamperskije sto sam video.A killstreak nagrade su OP u odnosu u one u WaWu, gde su iste sasvim ok.MW1 sam probao samo par partija i nije mi ostavio neki utisak, ali svakako je i to mnogo bolje nego mw2.
BTW Kada se vec hvalite sa skorovima, evo i jednog mog (http://img706.imageshack.us/i/shot0051.jpg/).Nije najbolji skor, ali protiv koga sam igrao(to najbolje zna Wastelander :) ) to je kao da sam imao na publicu 50:10 :D
Wastelander
16.5.2010, 20:59
Cod waw je 100 puta bolji od mw2.Bolje mape, zanimljivi atachmenti, bolji spawnpointovi.Dedicated serveri.
Iskreno cod waw vishe volim i od mw1.
Imam glupo pitanje:
Koliko su popunjeni serveri, odnosno koliko ima ljudi, hteo bih da kupim original?
Pa,kad se mnogo igra na piratu,sigurno se mnogo igra i na originalu :D
Pa,kad se mnogo igra na piratu,sigurno se mnogo igra i na originalu :D
Bolje da budem siguran, a ne da kupim i vidim da aktivno igra 10 ljudi.
Wastelander
17.5.2010, 9:23
Bolje da budem siguran, a ne da kupim i vidim da aktivno igra 10 ljudi.
Ne brini uvek ima igracha(2000-2500, ponekad i 3000), a serveri imaju dobar ping.
Prilichno dobre cifre:)
Ako neko može da pošalje MP lek na PM.
Vidim vi uživate u MP-u. Da li neko može da mi kaže šta mi sve treba za Multi?
Trebaju ti svi pachevi od 1.1 do 1.7 to ti je skoro 3 giga i private client patch 1.6
joj ja skino waw sad moram patcheve aaaaaaa
Wastelander
17.5.2010, 17:59
Vidim vi uživate u MP-u. Da li neko može da mi kaže šta mi sve treba za Multi?
Ja imam original, al mislim da mozes da igrash na jednom ili 2 "narodna" servera na 1.7 verziji:) (ali ta 2 imaj losh ping, tako da..)
Znači moram da kupim original da bih igrao?
to je bullshit
ja sam igrao na nekom britanskom
xtremegamers tako nesto
ping do jaja,+HC server
imas gametracker
tamo imas sve
Supreme.50
17.5.2010, 20:01
Moj cale igra svaki dan i ping je ispod 100. Ima desetak normalnih servera, koji hoces mod, od 10 do 50 igraca..
Wastelander
18.5.2010, 0:03
Ima, ali na verzijama 1.4. Na 1.7 broj narodnih servera je mali.
Supreme.50
18.5.2010, 0:18
Pa i pricam za 1.7 :cool:.
Wastelander
18.5.2010, 3:01
Pa i pricam za 1.7 :cool:.
Ochigledno da su se divljachki serveri pojavili u medjuvremenu.
Aham, nisam obaveshten:D
pa i ja sam igrao na 1.7 :D
LJUDI BRZO MI TREBA POMOC,ovako,cod5 mi na 640x480 rezoluciji jedva izvlaci 30fps,a u onoj misiji their land,their blood uzasno sece kad dodjem do one reke al bas uzasno,cod 4 i mw2 mi na 640x480 rade na 60-100fps a na 1280x1024 na oko 30fps,ali zasto ovo radi ovoliko lose :(
NIDZA bOj
20.5.2010, 11:16
LJUDI BRZO MI TREBA POMOC,ovako,cod5 mi na 640x480 rezoluciji jedva izvlaci 30fps,a u onoj misiji their land,their blood uzasno sece kad dodjem do one reke al bas uzasno,cod 4 i mw2 mi na 640x480 rade na 60-100fps a na 1280x1024 na oko 30fps,ali zasto ovo radi ovoliko lose :(
Shomi,pa kao sto i sam vidis cod waw je zahtevniji od mw1 i od mw2.
Shomi,pa kao sto i sam vidis cod waw je zahtevniji od mw1 i od mw2.
vidim :(
argh srecom uzimam novu grafu pa valjda nece toliko seckati
miregrobar
20.5.2010, 14:22
Treyarch je sa CoDWaW podigao grafiku na visi nivo. IW to nije uspeo.Ostali su na grafici u mw2 za konzole cak i na PC-u...
I Treyarch je izbacio patch za WaW za dedicated servere cak i posle izlaska MW2 sto govori o njima dovoljno sto se tice podrske za pc gamere. Verovatno je to tako zbog toga sto su oni prvenstveno ekipa kojoj su na prvom mestu pc igre, dok IW nije nista drugo osim CoDa pravio..
Supreme.50
20.5.2010, 14:58
Zasto onda meni zabode MW2 tu i tamo a WaW nikada cak ni 30v30 :confused:.
Napokon sam uspio pokrenuti mp, posle mnooooogo muka :D, mape su bas dobre i velike, i bas mi se dopada ovaj mp cod5, do sad sam igrao 4 ali sad prelazim i zo na ulogu svabe:D
evo skidam ja patcheve :D
Wastelander
25.5.2010, 16:03
evo skidam ja patcheve :D
Samo skidaj, pa javi kad mozes da opletemo pokoju:D
jel igra neko od vas na >XG< S&D hc serveru?
ja sam igro na HC TDM XG serveru
tamo cu opet da igram
Nisam neki fan S&D-a al mozda cu da igram
@Wastelander
Ok,ali ja imam pirata tako da ces morati da igras na piratskom ako imas original
Wastelander
25.5.2010, 17:46
ja sam igro na HC TDM XG serveru
tamo cu opet da igram
Nisam neki fan S&D-a al mozda cu da igram
@Wastelander
Ok,ali ja imam pirata tako da ces morati da igras na piratskom ako imas original
Ok nema frke, posalji mi pm kad ti odgovara da pikamo.
jos jedan sat da se skine 1.6 patch i onda onaj malecni 1.7 :D
Wastelander
25.5.2010, 19:56
jos jedan sat da se skine 1.6 patch i onda onaj malecni 1.7 :D
Upadam na jedan od ta 2 servera, nickname je Lander0101, pa ti me pronadji.
Pozz:ciao:
e ***** ga,moram opet patch 1.6 da skinem :@
Corrupted onaj
evo sad cu preko idm-a pa ce ici nesto brze
Jel mozes oko 23h? Ako ne mozes sutra cemo :D
Ja sam igrao neki dan na tom serveru a i na njihovom TDM, ima dosta ljudi,a igrao sam i na tom XG ja msm sabotage mod, ne poznajem mape pa me ljudi deru :D nik mi je Niki zvijer
Budimir_Trajkovic
26.5.2010, 0:06
Jel ima neki kumulativni patch za igru ili moram da skidam sve počev od 1.1?
Wastelander
26.5.2010, 13:10
Jel ima neki kumulativni patch za igru ili moram da skidam sve počev od 1.1?
Nema, skidaj ovim redom.
1.2
1.2-1.4
1.4-1.5
1.5-1.6
1.7
Jes cimanje, ali vredi:D
Wastelander
26.5.2010, 13:11
Ja sam igrao neki dan na tom serveru a i na njihovom TDM, ima dosta ljudi,a igrao sam i na tom XG ja msm sabotage mod, ne poznajem mape pa me ljudi deru :D nik mi je Niki zvijer
Igram i ja povremeno na tom serveru. S obzirom da ima 25vs25 ljudi, uzimam snajper i sobaljujem ih s meci:D
Vidmo se.
gorgilije
26.5.2010, 13:58
uzimam snajper i sobaljujem ih s meci
:rofl::rofl::rofl:
Aj neko da mi kaze jel mora da se koristi neki "kreci"za igranje multija ili moze free?(bez kreci):kreza:
mora se koristi neki loader
posle cu ga ja upload pa cu ti dadnem link
Wastelander
26.5.2010, 15:08
Evo u medjuvremenu sam otkljuchao sve pa i toliko hvaljeni PTRS.
Oruzije je zver, totalni overkill, ko shto se vidi iz rezultata:D
http://img444.imageshack.us/img444/2795/overkill.jpg
kada je Call of Duty: World at War izasao mp nikako sa tom mojom verzijom nisam uspeo pokrenuti, da li da skidam ponovo ili da ono sto imam ponovo instaliram? odakle da skidam novo koje sigurno radi mp? ako neko zna.
gorgilije
26.5.2010, 16:20
mora se koristi neki loader
posle cu ga ja upload pa cu ti dadnem link
U fala,a ja dotle skidam patcheve!
Bogme ja sam se namucio sa njima :D
Budimir_Trajkovic
26.5.2010, 16:31
Imate ovde sve pačiće pa ih skinite lagano, nema potrebe da jurite warez izdanja. Ovde možete i skidati preko torenta ako vam je lakše :to_care:
http://www.gamershell.com/
lepo lepo
al bolje ti skidaj nego nama sto pricas :D
Btw HC je poceo da me nervira zbog gomile kampera i gl-era
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.