Prikaži potpunu verziju : NBA Live 08
Extreme Player
31.8.2007, 19:10
Off topic. Vidim da svi pricaju o fifi i PES, a niko o novom NBA-ju.
Da li postoji trejler ili demo za verovtno jedinu "iole dobru" kosarku za PC:( Hoce li biti nekih izmena u gameplay-ju ili grafici...
Evo nekih trailera za ps3: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4860
I ja volim ponekad da opičim košarku (prvo podesim kontrole kao na pes-u :)) ali isključivo igram zakucavanja.
Grafika verovatno malo bolja + još neki potez ili malo ispeglaniji interfejs i to je to.
Na pakovanju je ovoga puta Gilbert Arenas, igrač Washington Wizardsa.
Ni ove godine nece biti nextgen grafika:(
Pitanje dal ce i sledece biti jer iz EA su rekli da mi trziste PC-a nije medju prioritetima. Konzole jesu
Ne treba nam neka vanzemaljska grafika, vazno je da se dobro zabavimo. Sto se mene tice, slobodno mogu da zadrze onu iz 07 izdanja, samo da hardverska zahtjevnost ostane ista.
Volio bih da vrate one zanimljivosti iz NBA istorije izmedju poluvremena kao u starim '9x izdanjima, ono je bilo fantasticno.
Extreme Player
1.9.2007, 23:12
I ja volim ponekad da opičim košarku (prvo podesim kontrole kao na pes-u :)) ali isključivo igram zakucavanja.
Grafika verovatno malo bolja + još neki potez ili malo ispeglaniji interfejs i to je to.
Na pakovanju je ovoga puta Gilbert Arenas, igrač Washington Wizardsa.
E, tacno sam znao da ce biti Gilbert, on kako je poceo ko zna gde ce da zavrsi, a i nije nesto preterano visok. Samo gledaj kada bude imao rejting kao Trace M.
Ni ove godine nece biti nextgen grafika:(
Pitanje dal ce i sledece biti jer iz EA su rekli da mi trziste PC-a nije medju prioritetima. Konzole jesu
Bolje i da ne bude. Nemam para za "Nextgen" konfiguraciju.
Je li zna neko key-features o NBA 08 za PC ?? Ja sam pokusao da nadjem na netu, ali mi uvek izbaci za xbox360 ...
polarnimeda
12.9.2007, 20:37
kako je nba bio dobar do pre nekoliko godina... ne znam kako ali od tada ke postajao samo sve gori i gori... tolike su lenstine, da nisu mogli da urade ni kontrole kako treba, pa si za takmicenje u zakucavanju morao da kupujes analogni gamepad...
ista stvar i sa fudbalom- godinama ne menjaju one kartonske redare, a recimo tek skoro su se smilovali pa ti dozvolili da sam podesavas kontrole (pa i kada su to uveli, opet u pocetku nisi mogao da ih posle podesavanja zapamtis... nego svaki put menjaj, menjaj...). ako se ne trgnu, bojim se tj. nadam se da ce ih konkurencija zatvoriti. iako sam uzivao i u nba i u fudbalu sa sve propustima koje donosi.
Extreme Player
12.9.2007, 20:52
Da li ste videli grafiku na trejleru, izgleda jako lepo, ne mogu da docekam j#b#n# igru:D, veliki sam ljubitelj kosarke, da ne kazem i preveliki:kreza::kreza::kreza:
Srlandand
12.9.2007, 21:47
Ja bih gameplay uzeo iz 2006-ice, ubacio neke zanimljivosti iz istorije kosarke, popravio grafiku, stavio sto novije rostere i probudio se, jer znam da se EA sigurno nece potruditi.
Meni je grafika manje bitna, ali mi je realnost 99% bitna, a u prethodnih 3 nba nije je bilo, od svih igara, pre, najvise sam voleo kosarku, a sad ni na kraj pameti mi nije da je igram, naravno na kompu:D, u 07 igraci promasuju ponekad koseve na kontru, a trojku ne mogu da promase, zakucavanja 100% nerealna(kroz tablu, skoro 360 iz mesta...), vodjenje je lose uradjeno, pas se ponekad "gubi", ne mogu da se umore igraci, glupo je u svakom slucaju...
Iskreno se nadam novom realnijem nba, nece mi biti tesko da kupim analog ako je igra ~realna.:icon_scra
LebronMVP
12.9.2007, 22:56
Da li ste videli grafiku na trejleru, izgleda jako lepo, ne mogu da docekam j#b#n# igru:D, veliki sam ljubitelj kosarke, da ne kazem i preveliki:kreza::kreza::kreza:
To sto si video je trailer za konzole. Tj. next gen grafika.
Za PC ce izgledati kao proslo godine. Drugim recima za PC nece biti Next gen grafike to se odavno zna
Koliko sam ja shvatio bice nesto kao svetsko prvenstvo, tj. mozete da igrate sa reprezentacijama FIBA World Championship Mode... Reprezentacije su:
-Spanija
-Nemacka
-Grcka
-Italija
-USA
-Argentina
-Francuska
-Kina
Nas nigde...:( A i zasto bi nas bilo...
Koliko sam ja shvatio bice nesto kao svetsko prvenstvo, tj. mozete da igrate sa reprezentacijama FIBA World Championship Mode... Reprezentacije su:
-Spanija
-Nemacka
-Grcka
-Italija
-USA
-Argentina
-Francuska
-Kina
Mogli bi da ubace nasu all star repku :alealeee:
Srlandand
14.9.2007, 22:17
Meni je grafika manje bitna, ali mi je realnost 99% bitna, a u prethodnih 3 nba nije je bilo, od svih igara, pre, najvise sam voleo kosarku, a sad ni na kraj pameti mi nije da je igram, naravno na kompu:D, u 07 igraci promasuju ponekad koseve na kontru, a trojku ne mogu da promase, zakucavanja 100% nerealna(kroz tablu, skoro 360 iz mesta...), vodjenje je lose uradjeno, pas se ponekad "gubi", ne mogu da se umore igraci, glupo je u svakom slucaju...
Iskreno se nadam novom realnijem nba, nece mi biti tesko da kupim analog ako je igra ~realna.:icon_scra
Igraci mogu da se umaraju, ali to nije po defaultu namesteno. U Gameplay settings mozes da namestis stepen umaranja.
Extreme Player
14.9.2007, 22:49
Za PC ce izgledati kao proslo godine. Drugim recima za PC nece biti Next gen grafike to se odavno zna
daj, nemoj zezati:(, ajd daj neki PC trejler
LebronMVP
14.9.2007, 23:14
daj, nemoj zezati:(, ajd daj neki PC trejler
Ne zezam. Ko prati to zna. Ceka nas ladna zima sto se tice basketa na PC-u.
Bice manje vise isti Live ko prosle godine ali 90% isti nazalost:(
Ostaje nada da ce live 2009 biti sa nextgen grafikom
Tako je, to sam naglasio u mom postu.
Evo nekih trailera za ps3: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4860
Gledao sam negde trailer za pc i izgleda kao prosle godine, ako ga nadjem postovacu. Iz ovih trailera za next gen konzole moze se saznati za sada samo o gameplay-u.
Nisi jedini koji se zalis:
http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=259591&tstart=0 :D
Ne znam sto je toliko bitna ta next gen grafika u NBA serijalu. Nije ovo neka nabrijana pucacina ili strategija pa da se lozimo na grafiku k'o avetinje. Vazan je gameplay, da se dobro izigramo i zabavimo uz najnoviji nastavak, a ne hoce li Boris Diao biti hiper realisticno docaran. Grafika je i do sada bila ok, ne nesto ekstra, ali dovoljno dobra za ovakav tip igre.
LebronMVP
15.9.2007, 12:35
Ne znam sto je toliko bitna ta next gen grafika u NBA serijalu. Nije ovo neka nabrijana pucacina ili strategija pa da se lozimo na grafiku k'o avetinje. Vazan je gameplay, da se dobro izigramo i zabavimo uz najnoviji nastavak, a ne hoce li Boris Diao biti hiper realisticno docaran. Grafika je i do sada bila ok, ne nesto ekstra, ali dovoljno dobra za ovakav tip igre.
Bitna je itekako grafika. Pa tezimo realizmu zar ne.........
Ja sebe ne bi mogao da zamislim da igram Live 99 kojem je grafika za danasnje standarde bljak......Bitan je i gameplay naravno ali grafika je tu negde
Extreme Player
15.9.2007, 12:55
Samo da novi NBA bude zabavan:(, to je ono sto je i ostalo, jer grafika je ista...
Extreme Player
28.9.2007, 22:48
Ludi kad izlazi NBA, ili je vec izaso:)
LebronMVP
28.9.2007, 22:50
Ludi kad izlazi NBA, ili je vec izaso:)
30. oktobra
Stefan_Skols
28.9.2007, 23:07
u BG(kod mene)treba da izadje za nedelju(otprilike)
Evo 2 nova trejlera:
http://www.gamevideos.com/video/id/14585 (http://www.gamevideos.com/video/id/14585)
http://www.gamevideos.com/video/id/14586 (http://www.gamevideos.com/video/id/14586)
sharlo_03
2.10.2007, 13:53
Danas je izasao nba 08!:qliranje: ali nisu rekli da li je i za pc ili samo za konzole. I jedno pitanje. da li ce grafika biti next gen kao na ps3 i xbox ili ce i nas pc gamere da za*ebu i daju nam grafiku slicnu kao 07. Ja na nekim screenovima vidim za pc next gen a negde neku sugavu grafiku
Next-gen tek od sledece godine, nazalost :(... Grafika ista ili slicna proslogodisnjem izdanju.
sharlo_03
2.10.2007, 22:21
Ne mogu da razumem kako moze neko da bude takva stoka. Pa ja sam zivot dao za ovu igru i kupio novi komp da bih mogao da igram next-gen igre a ovi j*beni izdavaci ocigledno favorizuju konzole i sada one imaju prednost. Pa neka razmisle malo. Gde je nastala igra koju su oni pravili? Pa na PC-u. I sada je njima kao tesko da to prebace i za nas voljeni PC. Trebaju da se sramote. Sad cu namerno da ne uzimam igre od EA (sem mozda Crysis:kreza:)
a kada sam ja pisao o tom ugovoru pre 9 meseci pola foruma mi govorilo da pricam gluposti.:dedica:
E sad poenta cele price je da se gaming polako prebacuje na konzole jer je tako lakse privuci masu. Zato se next gen grafika forsira(i skupo placa) na konzolama. Takodje jedan od razloga je ogromna razvijenost piraterije koja je prvenstveno vezana za PC i samim tim zarada u tom sektoru je dosta manja od moguce.
a kada sam ja pisao o tom ugovoru pre 9 meseci pola foruma mi govorilo da pricam gluposti.:dedica:
E sad poenta cele price je da se gaming polako prebacuje na konzole jer je tako lakse privuci masu. Zato se next gen grafika forsira(i skupo placa) na konzolama. Takodje jedan od razloga je ogromna razvijenost piraterije koja je prvenstveno vezana za PC i samim tim zarada u tom sektoru je dosta manja od moguce.
Ja sam ti verovao, ili bar nekom ko je rekao nešto slično. :)
Da, smanjena je mnogo piraterija u odnosu na konzole. Ima je ali ne toliko.
Ali mislim da im nije to glavni razlog prebacivanja na konzole. Glavni (po meni) razlog je taj što ti njihovo ciljno tržište ima Mac/PC na radnom stolu i konzolu (bilo koju - nije bitno) u dnevnoj sobi. Na zapadnom i japanskom tržištu većina konzumera igara ima konzole. I još da dodam na konzoli sve radi. Nema upgradea nema drajvera directx i to je sve plus nekom ameru npr. koji sve što zna na kompjuteru je da radi u office programu (da kuca izveštaje), a na konzoli mu je sve prosto ko pasulj - ubaci cd/dvd i igra.
Ja sam ti verovao, ili bar nekom ko je rekao nešto slično. :)
Da, smanjena je mnogo piraterija u odnosu na konzole. Ima je ali ne toliko.
Ali mislim da im nije to glavni razlog prebacivanja na konzole. Glavni (po meni) razlog je taj što ti njihovo ciljno tržište ima Mac/PC na radnom stolu i konzolu (bilo koju - nije bitno) u dnevnoj sobi. Na zapadnom i japanskom tržištu većina konzumera igara ima konzole. I još da dodam na konzoli sve radi. Nema upgradea nema drajvera directx i to je sve plus nekom ameru npr. koji sve što zna na kompjuteru je da radi u office programu (da kuca izveštaje), a na konzoli mu je sve prosto ko pasulj - ubaci cd/dvd i igra.
Pa da to sam i govorio , najaca gamerska trzista(japansko, Nemacko i Americko) totalno su presla na konzole tj vecina tih gamera(ajd da kazem klinaca) ima neki office komp na stolu a pored tv-a konzolu i spremni su da placaju original igre a naravno tu je zarada. A mi kompjuterasi mozemo da se cesemo, mada smo sami krivi za to.
Je li zna neko da li je ovo izaslo i za PC ?
Extreme Player
14.10.2007, 14:01
Ajte, ljudi please dajte neke utiske:), naravno, sa PC:to_care:
LebronMVP
14.10.2007, 15:48
Ajte, ljudi please dajte neke utiske:), naravno, sa PC:to_care:
Ne moze niko da ti napise utiske jer za PC izlazi tek 30 oktobra. Da si citao postove to bi znao.
Demolition
14.10.2007, 20:19
Igra izalazi 19 oktobra ne 30
Dobro je da nije nešto napucano, još ovaj opikam na ovom kompu, a do godine ko zna...
Igra izalazi 19 oktobra ne 30
Odakle ti ta informacija :confused:?
LebronMVP
15.10.2007, 13:35
Ljudi ne verujte raznim da ne kazem sta. Na IGN-u release date je 30 oktobar.
Sve drugo je laz. Uostalom ko ne veruje videce.
Demolition
15.10.2007, 16:11
Sinak poseti malo sledecu stranu pa procitaj
http://www.nbaliveforums.com/ftopic48828-0-asc-100.php
LebronMVP
15.10.2007, 17:16
Sinak poseti malo sledecu stranu pa procitaj
http://www.nbaliveforums.com/ftopic48828-0-asc-100.php
Ok videcemo. Mozda ja gresim mozda ti. Vreme ce pokazati
Demolition
15.10.2007, 17:37
Slazem se,samo da urade oni to kako treba bez bagova.
Srlandand
15.10.2007, 21:22
Glupi EA bi trebalo da se ugleda na Konami, koji je next gen grafiku prebacio sa konzola i na PC. Sve sportske igre koje su izasle od EA za PC (a i druge platforme) su katastrofa, i to pre svega sto je grafika na nivou od pre nekoliko godina.
LebronMVP
15.10.2007, 21:51
Glupi EA bi trebalo da se ugleda na Konami, koji je next gen grafiku prebacio sa konzola i na PC. Sve sportske igre koje su izasle od EA za PC (a i druge platforme) su katastrofa, i to pre svega sto je grafika na nivou od pre nekoliko godina.
Slazem se. Igrao sam Fifu 08 na PCu i izgleda isto kao prosle godine.:mad: Blagi uzas. Uopste ne zelim da nabavim ni Fifu ni Madden 08 ni NHL 08. Ranijih godina sam jedva cekao EA sports izdanja ali nista ne menjaju vise. Live 08 moram da imam jer obozavam NBA i nema druge NBA igre za PC. Grafika ce biti kao prosle godine al valjda ce se nesto malo promeniti. Nadajmo se da ce Live 09 biti nextgen inace ne gine da kupim PS3 pa da igram ki covek. A do tada ce PS3 pasti cena dovoljno da moze da se kupi a ne plache za parama.:D
TheProphecy
15.10.2007, 21:55
Ma nije samo grafika problem.Ne verujem da ce ikada izaci nesto pretarno dobra simulacja kosarke.Jednostavno basket je previse kreativan sport da bi se od njega napravila dobra igra.
NBA Live 2000 je najjači NBA što se gameplaya tiče. Imao si crossover, rolling i fake na različitim dugmićima, bilo je moguće izblokirati igrača na šutu, nije bilo nepotrebnih superstar poteza, bila je dobro odrađena igra leđima i bez gamepada,... Nedostatci su se ogledali u tome što nije bilo odvojeno dugme za zakucavanje i šut, što je bilo veoma teško, gotovo nemoguće, dati zicer ako nije zakucavanje i što je bilo lakše napadati na "desni" od "lijevog" koša!!! Bilo je mjesto na niskom postu na "desnoj strani" gdje centar primi loptu i dovoljno je bilo jednu fintu šuta izvesti i on se okrene prema košu, a sledeći put kad stisneš šut on ili cakuca ili položi loptu. Na "lijevom" košu nije bio ovaj bug!!! Ali to se dalo spriječiti, odnosno promašivalo se ako se dobro postaviš u odbrani, a kao najveći nedostatak je bilo neefikasno završavanje jenostavnih situacija "ispod" koše. Ukoliko se centar nalazio ispod koša nije moglo kao na novijim naslovima da stisneš šut, a on samo digne ruku i logično spusti loptu od tablu u koš, nego se igrač bacao u nazad i u 90% slučajeva promašiovao!!! Igralo se na šut i zakucavanj/polaganja što je igru činilo dosta zanimljivijom. Danas igram protiv prijatelja, on uzme Phoenix i Stoudamirea i svaki put zakuca sa Superstar dugmetom!!! Da je napraviti igru kao NBA 2000, ali ispraviti malo igru pod košem, to bi bila prava simulacija košarke!!!
Na žalost mislim da neće biti nekog posebno napredovanja što se tiče grafike, a ni za gameplay nisam baš siguran. Recimo NHL 08 je potpuno identičan kao NHL 07 sa izuzetkom većeg dijapazona pokreta kod golmana, stvarno na momente djeluje kao pravi golman. Ako od sledeće godien bude nextgen i na PC ko zna kakvi će zahtjevi biti.
Na žalost mislim da neće biti nekog posebno napredovanja što se tiče grafike, a ni za gameplay nisam baš siguran. Recimo NHL 08 je potpuno identičan kao NHL 07 sa izuzetkom većeg dijapazona pokreta kod golmana, stvarno na momente djeluje kao pravi golman. Ako od sledeće godien bude nextgen i na PC ko zna kakvi će zahtjevi biti.
Kao i FIFA 07 i FIFA 08, NFL 07 i 08... Iz tog proizilazi da ce i NBA biti indentican proslogodisnjem izdanju :(...
Jel ga je kupio neko i gde? :confused:
Demolition
19.10.2007, 14:06
Jos nije izasao.
Pa 19ti je prosao majku mu :(
Citao sam na nekom sajtu da ga svabe vec igraju na PC
Nisam siguran, možda je izašao samo za evropsko tržište, zato ga i nema još jer se dobro zna da crack-ovane EA Sports igrice sve uglavnom budu North American version. Toliko o tome. :)
2K games imaju neki basket koji se zove NBA 2K7 za PS3 i Xbox 360. Kad mi je ortak pustio to na PS3, EA NBA Live 07 za PS3 (koji izgleda i deluje bolje 5 puta od PC verzije) je ličio na dečju igračku. Zaista, da postoji onakav basket za PC kupio bih original. Kao što ću i PES 2008 da uzmem original. I MAFIA 2. To su igre od kojih se neću odvajati. Za to se pare ne žale...
Hm...kad malo razmislim, možda to bi i Xbox...malo sam žurio i sve je trajalo 5-6 minuta... Uglavnom znam samo da je 2K7 MNOOOGOOO bolji od EA đubreta...
http://2ksports.com/games/nba2k8/screens/view#2670
A i ovo dovoljno govori...
2K je uvijek imao najbolju simulaciju košarke, kao što Konami ima najbolju simulaciju fudbala. EA-u ostaje golf :)
LebronMVP
24.10.2007, 13:17
Izasao je kod nas. Procitao sam na nekom forumu da izlazi u windows kad protivnicki tim trazi timeout, cak i onima koji imaju original.
Znaci zhasu ako je stvarno tako.
Meni je sve ok,ali ne podrzava vecu rezoluciju od 1440x900 za wide..Jel zna neko kako to da resim..
izaslio je i za to resenje,sto izbacuje iz igre tesko samo "2.5 mb"
Aj reci gde ima da se skine,da bi i drugi mogli da igraju bez prekidanja..
Koje razocarenje... moja zapazanja za pola sata igre:
-Izbacuje na kraju utakmice
-kada se trejduju igraci ne pise kolika im nje plata pa ne znas kako da se uklopis u salary cap
-Rukiji nemaju slike
-Strelica kopja je uvek bila dole levo (za vracanje u meni) je pomerena dole desno
-Kamera mi je cudno postavljena, sad mi se sve vrti u glavi
- Rosteri dosta netacni
-Ne moze da se namesti pocetna petorka (tj moze, ali samo pred pocetak utakmice)
Oni su iz godine u godinu sve gori, uopste mi nisu jasni :n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Ovo bi trebalo da popravi igru da ne puca
http://mmovp.net/forum/showthread.php/10-22-pc-nba-live-08-hatred-2365.html
ali ne znam gde da ga stavim
Extreme Player
27.10.2007, 22:22
Koje razocarenje... moja zapazanja za pola sata igre:
-Izbacuje na kraju utakmice
-kada se trejduju igraci ne pise kolika im nje plata pa ne znas kako da se uklopis u salary cap
-Rukiji nemaju slike
-Strelica kopja je uvek bila dole levo (za vracanje u meni) je pomerena dole desno
-Kamera mi je cudno postavljena, sad mi se sve vrti u glavi
- Rosteri dosta netacni
-Ne moze da se namesti pocetna petorka (tj moze, ali samo pred pocetak utakmice)
Oni su iz godine u godinu sve gori, uopste mi nisu jasni :n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Ovo bi trebalo da popravi igru da ne puca
http://mmovp.net/forum/showthread.php/10-22-pc-nba-live-08-hatred-2365.html
ali ne znam gde da ga stavim
Ja cu ga igrat pa makar bude najvece g####, veliki sam fan basketa. Btw, nadam se da ce izaci patch-evi za to sto si pobrojao, a mozda i neki za tvoj utisak:D:)
LebronMVP
27.10.2007, 22:34
Takodje cu ga igrati kakav god da je jer nema drugog basketa na PC-u.
I ogroman sam fan NBA pa...............
Extreme Player
27.10.2007, 22:43
Takodje cu ga igrati kakav god da je jer nema drugog basketa na PC-u.
I ogroman sam fan NBA pa...............
off topic
ti si moj covek;):D
A, i to sto kazes, ovo je jedini basket za PC
nikola87
27.10.2007, 22:45
pa da li deluje makar malo prirodnije nego 2007. ja sam gledao malo na youtube neke filmice i ne izgleda tako lose ali ka dvidite nba 2k8 za xbox 360(ili ps3) ovo za komp izgleda kao najgori krs.
Ma igra kao igra i nije toliko losa... Uvedene su "hot spots" pozicije za vecinu igraca, ima par interesantnih poteza, animacija je solidno odradjena, ali ... nije to to ... Kad sam video 2k8 doslo mi da placem koliko je dobro ... mozda i mi na PCju jednog dana to docekamo :rolleyes:...
Ja cu ga igrat pa makar bude najvece g####, veliki sam fan basketa. Btw, nadam se da ce izaci patch-evi za to sto si pobrojao, a mozda i neki za tvoj utisak:D:)
I sta igras? Igras do kraja cetvrine i tad prekines da te ne bi izbacio na desktop?! Vi ljudi niste normalni ako dozvoljavate da vas tako 'ebu u mozak :boodala:
@Nikola87
dosta je realnije odradjena igra (tok same igre, potezi).Ono sto nije realo je to sto mozes da dajes koseve (prodorom-zakucavanjem) kako hoces. Igrao sam na najtezem i opet sam prolazio kako sam hteo .ALi dzaba ti to kada ne mozes da igras jer konstanto izbacuje na krajevima cetvrtina.
Jel se neko od tih debila iz EA setio da odigra koju partiju pre nego sto su izbacili 08 i da vidi kakvo ****** su napravili !
Inace ni pola rukija nema (ne smao lica, nego i njih); a rosteri su formirani sa zavrsetom jula (npr. Perovic se celo leto guzio u gsw, a opet ga nema u njihovom rosteru)
Onaj Tucker ima bolji rejting od Odena i Duranta.
Kada se igra FIBA takmicenje ostaju ti americka pravila i americka trojka.
Ima stvarno mnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo propusta
Veoma lose uradjeno :mad:
Ako ste ludi za NBA niste valjda ludi i u glavu
Jos jedna zamerka: Kada se zapocne dinastija rukijima polude rejtinzi. Svi iz prve runde imaju od 83>90!!! npr. MCRoberts iz POR je imao 76 rejting, a kada sam poceo dinastuju imao je 89 !!! Bagovi na sve strane...:mad:
EDIT:
Rosteri su napravljeni :alealeee:
http://www.nbaliveforums.com/ftopic52115.php
Nije ostao bug iz proslogodisnje verzije da ne moze da se igra Season mod?
Interesuje li nekog online igranje? Na nba-serbia svakog meseca organizujemo Online turnire...
Nije vam potrebna original igrica.
Da li neko zna kako da podesim da igra bude u wide formatu?
Srlandand
4.11.2007, 18:32
Meni se 2007 nije nesto svideo, ocekujem da je 2008 jos vece s****e. Jos uvek se ja drzim moje dobre stare 2006-ice koja ima solidan gameplay. Da li neko zna gde mogu da skinem najnoviji roster update za 2006?
Jel ima negde patch koj daje neke vece rezolucije..meni precizno treba za 1680x1050..pa ako neko zna nek kaze..poz
Meni nije jasno kako i odakle da skinem to sto treba protiv izbacivanja iz igrice???
Imam link, ali jednostavno kada ga otvorim nigde se ne pominje NBA 08...
P.S. I meni bi znacilo kada bi mi neko rekao kako da namestim rezoluciju na 1680*1050...
Meni je rezolucija i u menijima jako niska, kursor mi je veliki ko palac bog te mazo, ne znam kako to i da li uopste moze da se namesti ili se rezolucija odnosi samo na onu kada krenes da igras...
Izdacu patch za ljude sa Wide monitorom i za druge rezolucije(za 2-3 dana)
U najavi je Ex Yugo liga.
Pogledajte ovde (http://www.nba-serbia.com/sajt/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1&limit=7&limitstart=0)
MEGATRON
12.12.2007, 20:06
uninstall je pao posle pola sata! toliko o mom mishljenju o dotichnoj igri:mad:.
josh vece sr**e nego 07:n-cc2:.sve mi se chini da EA polako odustaje od nba za pc, njihova poslednja dva-tri izdanja su osnova mog mishljenja.
Sledece god. stize tzv. "next-gen" izdanje. Strpljenja :D !
Sledece god. stize tzv. "next-gen" izdanje. Strpljenja :D !
daj da vidimo i to chudo:n_klanja:.
King James
20.12.2007, 19:09
U pocetku sam se bas napalio na ovu igru,al' vremenom dosadila...U sustini isto kao 07 samo ima nekih poboljsanja...Primetio sam da nema vise superstar trigera i to je glupavo,a dobro je sto ima 'igra ledjima' i tu sa Ben Wallaceom ubijam sve pod kosem :)
Extreme Player
28.12.2007, 16:08
Da li postoji neki mod za NBA, ova sezona me vec malo smara:p
Demolition
28.12.2007, 19:41
Za sada nema nista,ocekuje se NT patch i Balkan patch.
Extreme Player
7.1.2008, 13:48
Da li postoji update roster za NBA 08, ako postoji zamolio bih nekog da mi da sajt odakle to mogu da skinem:confused:
Koliko ja kontam, ovde fali pola igraca timovima:boodala:, a i nema svih rukija:mad:. Npr. gde je Jamario Moon(mislim da se tako pise), Steve Francis je u Free agentsima, a igra za Roketse:boodala:.....itd...itd....
Inace, nasao sam negde(nemam pojma gde) Neke patcheve... uglavnom nasao sam neki "Realistic Lighting" patch, onda Shadow Patch, and Personal favourite:Allen Iverson patch u kome umesto G.Arenasa stoji stoji prelepa slika Allene. Nasao sam svasta, ima i nekih prilicno blentavih:kreza::D
Demolition
7.1.2008, 19:13
www.nba-live.com tu imas roster i jos nekih baro patcheva.
Da li neko zna gde ima resenje protiv izbacivanja iz igre? Hvala vam najlepse:n_klanja::D
Idi na 1 ili 2 str. ove teme ...
Idi na 1 ili 2 str. ove teme ...
Da, da samo sto mene i dalje izbacuje. Znaci nemoguce da ovaj problem nisu resili??? Ako neko zna odgovor neka pise.
Kako sam dobijo NBA 08(P I R A R:()
On sam izlazi iz igre ne shvatam:confused:
Pomislio sam da je mozda kompiuter u pitanju:icon_scra
Pitao sam druga ima li on taj problem on je potvrdio.
Da li *vi* imate takav problem i da li ste ga resili?
* *-Koji imate piratski CD
Glupo je sto idalje comp. nepravi izmenu dok ne dobije puno faulova(Malo je nerealno)
Da li znate mozda neku igru kao "football manager" ali da je kosarka.
Nemac is BACK
http://d.turboupload.com/d/2112960/htd-nl8f.rar.html
SIfra za unzip: gcw
Instalirajte ovo cudo i vise vam nece pucati.
Dobro za to a sta za ovo:
Da li znate mozda neku igru kao "football manager" ali da je kosarka.
Mi bi smo instalirali ali kad bi ti to lepo uploadovo na mediafire bilo bi lepo:qliranje: Hvala
a fuck vidi ne radi ... Pa nista, ukucajte ovaj htd-nl8f.rar u Google i odatle ga sa nekog sajta skinite ... Ja nemam taj file da ga uploadujem.
Kako me nervirao dynasty mode dok nisam skinuo patch koji pokazuje salary cup i slobodna mjesta u ekipama u kategoriji trade players. Inače sasvim solidna igra, dobro je što su izbacili superstar trigger, mada i sad neka igrači koriste one fazone, pogotovo mi je zanimljiv šut od Meriona, koji je preslikan kao u stvarnosti.
Da li mozemo dovesti evropske igrace iz klubova kao Partizan...
Jedva cekam da skinem patch sa srpskim klubovina bice super:Freddy:
a fuck vidi ne radi ... Pa nista, ukucajte ovaj htd-nl8f.rar u Google i odatle ga sa nekog sajta skinite ... Ja nemam taj file da ga uploadujem.
Gari sta da radim kada skinem!
Malo sam sa ovim svarima neiskusan
Hvala vam ljudi na pomoci.:alealeee: Za nekog okorelog fana kosarke ovo ima da znaci sigurno:D
@ Nemus - instaliras ga kao obican krek
@ Yahoo - nema na cemu, i drugi put ..
Gari sta da radim kada skinem!
Malo sam sa ovim svarima neiskusan
Samo kopiraj u folder sgsm koji se nalazi u folderu gdje je igra instalirana.
Ma ovaj nba 08 je cist promasaj pun bagova sa fixom ili bez njega je ****e.
Bitno je da su ugasili superstar trigger i da se može izblokirati igrač na šutu, ostalo je podnošljivo.
Bitno je da su ugasili superstar trigger i da se može izblokirati igrač na šutu, ostalo je podnošljivo.
Da caba to jer ako nemate original necete se naigrati. Znaci onaj fix samo produzi igru za jednu cetvrinu. Ja mislim da ce sledeci nba live biti extra.
Meni sve radi normalno, igram Dynasty sa Orlandom, niti me izbacuje, niti imam original disk, samo fix.
Meni sve radi normalno, igram Dynasty sa Orlandom, niti me izbacuje, niti imam original disk, samo fix.
Pa cek jer si probao exsibition, tj dsamo jednu utakmicu, ja igram i malo posle trece cetvrtine mi pukne igra.
Cek taj fix je onaj hatred ili tako nesto?
GagiPappa
30.1.2008, 18:23
Ovi iz EA mi u opste nisu jasni... Obozavam NBA serijale, ali one starije. Dugo sam imao staru masinu pa sam ih igrao do skoro, dok nisam kupio nov komp. Gameplay je ocajan...igram igru bukvalno na silu neznam ni ja zasto...Protivnicko guranje, odnosno probijanje na ulaz kroz trojicu mojih grdosija kao da ih nema je smeno...Isto tako u mogucnosti je jedan Bilaps ( il kako li se vec pise ) da Carteru odalami dandzu iza ledja u mojoj kontri kao od sale...
Podesi gameplay settings. Imas da skines patch koji to ispravlja.
Podesi gameplay settings. Imas da skines patch koji to ispravlja.
Gde da skinem taj patch?
Extreme Player
2.2.2008, 21:04
Gde da skinem taj patch?
Mozes sa nba-live.com, ja sam odatle poskidao sve te patcheve, a ima ih dosta:mad:, i tek sada uzivam dok igram:D
Mozes sa nba-live.com, ja sam odatle poskidao sve te patcheve, a ima ih dosta:mad:, i tek sada uzivam dok igram:D
Skinuo sam odatle onaj " Rooster patch ", snimio sam ga tamo kako kazu, ucitao ga na pocetku igre ali nema nikakvih novina?! Kazu da su slike novije a ono Stojakovic i dalje u dresu Sakramenta itd...:paranoia:
Skinuo sam odatle onaj " Rooster patch ", snimio sam ga tamo kako kazu, ucitao ga na pocetku igre ali nema nikakvih novina?! Kazu da su slike novije a ono Stojakovic i dalje u dresu Sakramenta itd...:paranoia:
Ima itekako novina. Igraci su razmesteni u timovima u kojima treba da budu, ruki igraci su dodati (jer easports je ubacio 20 od 60 rukija), dobar broj cyberfaces je uradjen (znaci lica igraca su popravljena)...........Ko je fan NBA lige zna da ceni sve ovo
Extreme Player
5.2.2008, 17:44
Ima itekako novina. Igraci su razmesteni u timovima u kojima treba da budu, ruki igraci su dodati (jer easports je ubacio 20 od 60 rukija), dobar broj cyberfaces je uradjen (znaci lica igraca su popravljena)...........Ko je fan NBA lige zna da ceni sve ovo
Maximalno te podrzavam, taj patch je zaista..., samo ima jednu vrlo malu gresku:kreza:, Jamario Moon je jedan od najacih i najexplozivnijih dankera u celoj ligi, a ima nesto vrlo malo na dunku i jumpu,lik moze iz mesta glavom da pipne obruc:kreza::eek:, pa ti sad vidi... imas kucanja na you tubu
Maximalno te podrzavam, taj patch je zaista..., samo ima jednu vrlo malu gresku:kreza:, Jamario Moon je jedan od najacih i najexplozivnijih dankera u celoj ligi, a ima nesto vrlo malo na dunku i jumpu,lik moze iz mesta glavom da pipne obruc:kreza::eek:, pa ti sad vidi... imas kucanja na you tubu
Veruj mi upoznat sam sa vratolomijama Jamario Moon-a. Pazi to mozes da ispravis. Samo udjes u Edit player i podesis kako oces......
Je li mi moze neko reci kako se tacno zove taj patch(evi) koji treba da se skinu ? I kako se to instal. :o ?
Je li mi moze neko reci kako se tacno zove taj patch(evi) koji treba da se skinu ? I kako se to instal. :o ?
Evo ti link http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=category&id=84
Skines prvi fajl. Samo ga instaliras. On ce sam znati folder i to je to. Onda udjes u NBA Live 08 kliknes load/save i loadujes taj roster. To je to........ALi moras svaki put da ga loadujes kad startujes igru inace ces igrati sa EA sports rosterom koji nema veze sa zivotom
OK cool to je za roster ... a ima li neki koji popravlja gameplay ?
OK cool to je za roster ... a ima li neki koji popravlja gameplay ?
Takav nisam nasao........Mislim da nista ne moze da popravi gameplay
Imas Kris gameplay fix Ver1.34
Ne mogu to da nadjem ... probao sam i sa Chris ali nema ...Moze Link ?
Extreme Player
8.2.2008, 16:51
Ma to je Njesra, samo ti skini roster patch, a ako ti to nije dovoljo, imas jos mali milion njih pored tog, znaci od poboljsanja same grafike( Igraci i senke ), pa do molten lopti...
Ma to je Njesra, samo ti skini roster patch, a ako ti to nije dovoljo, imas jos mali milion njih pored tog, znaci od poboljsanja same grafike( Igraci i senke ), pa do molten lopti...
pa do poboljsanih terena, dresova, lica igraca.......Patcheri bas znaju da ucine NBA Live prihvatljivim. Jer ocigledno programeri iz EA SPorts sede na rukama i samo lupaju copy/paste svake godine:mad:
http://www.nbaliveforums.com/viewtopic.php?t=52236
Meni je nba live 08 proradio i stvarno se izvinjavam na onom ispadu da nece da radi, jer u stvari u pitanju je bila losa instalacija a ne fix.:o
Jel zna neko koji patch treba skinuti da bi se mogao igrati normalan dynasy mode ?
(mislim na statistiku- centri imaju premalo skokova, a previse asistencija...itd...)
Demolition
11.2.2008, 18:22
e tu jedino nema resenja
Extreme Player
22.2.2008, 18:53
Jel zna neko koji patch treba skinuti da bi se mogao igrati normalan dynasy mode ?
(mislim na statistiku- centri imaju premalo skokova, a previse asistencija...itd...)
O,da i te kako ima, ides na download.nba-live.com. Nadji Realistic roster 08 v.03 by Albys, ima oko 68 MB, instaliraj ga i sve ce biti u redu...;)
Extreme Player
22.2.2008, 18:59
Veruj mi upoznat sam sa vratolomijama Jamario Moon-a. Pazi to mozes da ispravis. Samo udjes u Edit player i podesis kako oces......
Dobro to kad igram sezonu,ali sta kad igram dinasty mode:confused::D
King James
22.2.2008, 19:02
E,ja sam skinuo najnoviji roster i desava se da negi igraci imaju sarenu glavu :D...Kako to popraviti?
Nasao sam napokon gde ima da se skine ovo cudo:
http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=file&id=1586
i nije ni veliko-373 b
LebronMVP
22.2.2008, 21:19
E,ja sam skinuo najnoviji roster i desava se da negi igraci imaju sarenu glavu :D...Kako to popraviti?
Kako bre? Skini NLSC roster patch. Evo ti link. Ja ga koristim i nijedan igrac nema sarenu glavudzu.
http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=file&id=1542
Ali za par dana ce novi da izadje sa svim obavljenim trejdovima ako neces da se cimas da ih sam namestas
King James
22.2.2008, 22:36
Kako bre? Skini NLSC roster patch. Evo ti link. Ja ga koristim i nijedan igrac nema sarenu glavudzu.
http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=file&id=1542
Ali za par dana ce novi da izadje sa svim obavljenim trejdovima ako neces da se cimas da ih sam namestas
Ma ja nasao neki link na jednom forumu pa skinuo i leko Shaq u Sunsima,Gasol u Jezerasima itd...I odigram neku tekmu kad udje neka budala a kad sam mu video glavu zamalo se ne prevrnuh sa stolice :) Sad sam skinuo onaj sa prosle strane od 68 mb i za sada svi imaju normalne glave :opanachke
Pu,smanjili LeBronu sa 97 na 96 ...Gamad :dedica:
Moram samo da odradim ovo za Kida,Bibbya i onaj sinocni trejd Cavsa,Bullsa i Sonicsa
Ko je otisao u Kingse za Bibija?
LebronMVP
22.2.2008, 22:53
Fri,
Feb. 22
Cleveland signs Kaniel Dickens and Billy Thomas.
Thu,
Feb. 21
In a three-team trade, Cleveland acquires Ben Wallace, Joe Smith and a 2009 second-round pick from Cleveland plus Wally Szczerbiak and Delonte West from Seattle; Chicago acquires Drew Gooden, Larry Hughes, Shannon Brown and Cedric Simmons from Cleveland; Seattle acquires Donyell Marshall and Ira Newble from Cleveland and Adrian Griffin from Chicago.
In a three-team trade, New Orleans acquires Bonzi Wells and Mike James from Houston, Houston acquires Bobby Jackson, Adam Haluska and a 2008 second-round pick from New Orleans as well as the rights to Sergei Lishouk from Memphis and Memphis acquires Marcus Vinicius from New Orleans and the draft rights to Malick Badiane from Houston.
Denver acquires Taurean Green from Portland in exchange for Von Wafer.
Detroit acquires Juan Dixon and cash considerations from Toronto in exchange for Primoz Brezec.
Houston acquires Gerald Green from Minnesota in exchange for Kirk Snyder, a second-round pick in 2010 and cash considerations.
Seattle waives Brent Barry.
Wed,
Feb. 20
San Antonio acquires Kurt Thomas from Seattle in exchange for Francisco Elson, Brent Barry and a 2009 first round draft pick.
L.A. Lakers recall Coby Karl from Los Angeles of the D-League.
Tue,
Feb. 19
Dallas signs Keith Van Horn and trades Van Horn, Devin Harris, Trenton Hassell, Maurice Ager, DeSagana Diop, first-round draft choices in 2008 and 2010, and cash considerations to New Jersey for Jason Kidd, Malik Allen and Antoine Wright; waives Nick Fazekas.
Mon,
Feb. 18
Atlanta signs Jeremy Richardson to 10-day contract.
Minnesota recalls Chris Richard from Sioux Falls of the D-League.
Sat,
Feb. 16
Atlanta acquires Mike Bibby from Sacramento in exchange for Shelden Williams, Lorenzen Wright, Anthony Johnson, Tyronn Lue and a 2008 second round draft pick.
Sacramento waives Justin Williams and Dahntay Jones.
Extreme Player
23.2.2008, 12:45
Kako ja sada da izvrsim te trejdove u mom nba 08, ne pada mi napamet da skidam neki novi patch, juce sam tek instalirao Abdyls realistic patch 68 MB:)
King James
23.2.2008, 13:11
Kako ja sada da izvrsim te trejdove u mom nba 08, ne pada mi napamet da skidam neki novi patch, juce sam tek instalirao Abdyls realistic patch 68 MB:)
Cek,je l' to onaj sa prosle stranice?
Taj sam i ja skinu i skoro svi trejdovi su izvrseni...Imas samo Shaq-u i one gore navedene da iztrejdujes :)
Extreme Player
23.2.2008, 23:22
Cek,je l' to onaj sa prosle stranice?
Taj sam i ja skinu i skoro svi trejdovi su izvrseni...Imas samo Shaq-u i one gore navedene da iztrejdujes :)
Kada si ga skinuo, ja sam u petak, mozda su su nesto cackali:mad:, kod mene je samo Gasol u Lejkersima
King James
23.2.2008, 23:49
Kada si ga skinuo, ja sam u petak, mozda su su nesto cackali:mad:, kod mene je samo Gasol u Lejkersima
Juce sa skinuo...I kod mene je Gasol u LAL,to ti je mozda i jedini od zvucnih transfera...Ovi ostali su posle tek
Skinuo sam ja roster u subotu, sve je dobro odradjeno, svi igraci su u svojim sadasnjim klubovima. Naravno sa sajta nba-live.com, andrew je radio patch
:tapsh:
Skinuo sam ja roster u subotu, sve je dobro odradjeno, svi igraci su u svojim sadasnjim klubovima. Naravno sa sajta nba-live.com, andrew je radio patch
:tapsh:
Ma svejedno, igra je i dalje tezi bullshit ... Sa rosterom ili bez njega..
King James
27.2.2008, 22:28
Ja sam instalirao ovaj patch Alby's od 68 mb,sve radi super samo me patike zezaju...Pogledajte kakve su Gibsonove patike,takve ima dosta njih :dedica: ...Kako to popraviti?
http://img2.imagetitan.com/img2/small/10/10_nbalive082008-02-2721-23-54-73.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=10_nbalive082008-02-2721-23-54-73.jpg)http://img2.imagetitan.com/img2/small/10/10_nbalive082008-02-2721-24-22-34.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=10_nbalive082008-02-2721-24-22-34.jpg)
goodlikesweeper
27.2.2008, 22:46
Da li si instalirao novi 5.0 shoes Patch?
Da li ima neko ovde uclanjen u nbaliveforums.com?
Nego,pogledajte ovo:
http://www.nbaliveforums.com/viewtopic.php?t=54627&sid=ff3b06f3edffc9c6c224112abcb3635d
Neki debil ACA i njegov tim prave glupi patch za NBA za pare:boodala: pa smo ga mi svi koji znamo srpski tovarili,ali onda se ukjlucio neki hrvat,Denis the piston...
Sta kazete na njegov komentar u vezi Kosova,vi iz Srbije...
Mislim,stvarno nemam reci...:mad:
LebronMVP
27.2.2008, 22:48
Ja sam clan. Batista. Pisao sam u toj temi. Nemam reci. Sem da mu niko nece platiti da bi igrao Jadransku ligu:p
King James
27.2.2008, 22:50
Nego,pogledajte ovo:
http://www.nbaliveforums.com/viewtopic.php?t=54627&sid=ff3b06f3edffc9c6c224112abcb3635d
Neki debil ACA i njegov tim prave glupi patch za NBA za pare:boodala: pa smo ga mi svi koji znamo srpski tovarili,ali onda se ukjlucio neki hrvat,Denis the piston...
Skinuo sam shoes patch ali ga ga ucitam resetuje mi roster na default i transferi budu kao kad tek instaliras igru...
A znam tog Acu :rofl: On je admin na jednom forumu na koji idem cesto,inace forum o editu nba livea
goodlikesweeper
27.2.2008, 23:00
I ja sam clan goodlikesweeper:rofl:
Hehe,bas cudno.
E,vala od sad,MRZIM HRVATE!:dzavo:
Neverovatno,ko normalan bi hteo da se osamostali neko mafijasko *****e od drzave?Sem onih koji bi od toga zaradili(preko te mafije),i gadnih hrvata(cast izuzecima,ne bih da budem previse strog:D)!!!!
A king james,samo instaliraj fajlove 5.0 shoes patch-a,nista u vezi rostera,i onda loaduj RR4 od onog italijana albysa.On je vec podesio rostere da rade sa 5.0 patchom
King James
27.2.2008, 23:03
I ja sam clan goodlikesweeper:rofl:
Hehe,bas cudno.
E,vala od sad,MRZIM HRVATE!:dzavo:
Neverovatno,ko normalan bi hteo da se osamostali neko mafijasko *****e od drzave?Sem onih koji bi od toga zaradili(preko te mafije),i gadnih hrvata(cast izuzecima,ne bih da budem previse strog:D)!!!!
A king james,samo instaliraj fajlove 5.0 shoes patch-a,nista u vezi rostera,i onda loaduj RR4 od onog italijana albysa.On je vec podesio rostere da rade sa 5.0 patchom
A RR4 je.. ?
goodlikesweeper
27.2.2008, 23:06
Realystic roster 4.
Here:
http://www.nbaliveforums.com/viewtopic.php?t=53931&postdays=0&postorder=asc&start=350
tu negde.Na tom sajtu ima neki lik sto se zove king james i pravi cyberfaces vec neko vreme,pa sam mislio da si to ti,i da si upucen u patcheve:D
King James
27.2.2008, 23:11
Realystic roster 4.
Here:
http://www.nbaliveforums.com/viewtopic.php?t=53931&postdays=0&postorder=asc&start=350
tu negde.Na tom sajtu ima neki lik sto se zove king james i pravi cyberfaces vec neko vreme,pa sam mislio da si to ti,i da si upucen u patcheve:D
Da,video sam i ja da ima neki King James jer sam ja hteo taj username a vidim da ga neko vec ima :( Pa morao sam na DanielGibson :dedica:
Extreme Player
2.3.2008, 17:03
Nego,pogledajte ovo:
Taj Aca je Admin na nba-srebia.com, i oce mu dati pare za taj patch, to je 6 evrica, a i ja cu, i nemojte se gubiti, to nije patch to je vise pravljenje nove igre... mnogo je truda tu ulozeno...
Problem!!! Skinuo najnovije rostere i uz njih bio neki file aiact.viv koji navodno popravlja gameplay. Ubacio ga i igra sad puca, a nisam sačuvao stari :( Da li bi mi neko poslao na mail taj file, svega 300kb, da vidi hoće li raditi opet normalno pošto nemam CD više i ne mogu reinstalirati igru :(
Eo nesto od mene,nece da mi upl. na YT pa sam morao ovako...
http://nba-serbia.com/forum/Smileys/smajliji/link10.gif (http://files.filefront.com/cavswmv/;9748906;/fileinfo.html)
goodlikesweeper
4.3.2008, 20:35
Taj Aca je Admin na nba-srebia.com, i oce mu dati pare za taj patch, to je 6 evrica, a i ja cu, i nemojte se gubiti, to nije patch to je vise pravljenje nove igre... mnogo je truda tu ulozeno...
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Ma ljudi su POTPUNE konverzije nba igara(od 2003 pa dalje) pravili milion puta!!Jedino aca oce para...I stvarno ces mu dati?Doooobro...:a_whistli
Hm... ne znam kako misli prodati EA Engine??? Svaka čast na trudu, vjerovatno i zaslužuje da to naplati, ali kad napravi potpuno svoju igru, sa novim engineom!!! Ja nikada nisam čuo da se patch naplaćuje, ali ako ima mušterija, što da ne! Čuvaj se da te ne uhvate za pirateriju :) ipak prodaješ tuđi proizvod, samo ušminkan :)
goodlikesweeper
5.3.2008, 10:23
Hm... ne znam kako misli prodati EA Engine??? Svaka čast na trudu, vjerovatno i zaslužuje da to naplati, ali kad napravi potpuno svoju igru, sa novim engineom!!! Ja nikada nisam čuo da se patch naplaćuje, ali ako ima mušterija, što da ne! Čuvaj se da te ne uhvate za pirateriju :) ipak prodaješ tuđi proizvod, samo ušminkan :)
A joj da,to sam zaboravio!:aplauz:
Ma,znam ja acu pozvace on EA i pitati ih za dozvolu...:kreza:
Ne znam stvarno ko bi sad smeo reci da je Aca bilo sta drugo sem debila...
Extreme Player stvarno ne znam ko se ovde gubi...
Extreme Player
8.3.2008, 10:54
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Ma ljudi su POTPUNE konverzije nba igara(od 2003 pa dalje) pravili milion puta!!Jedino aca oce para...I stvarno ces mu dati?Doooobro...:a_whistli
Gari moj, prvo, taj kes nije zbog troskova za taj mod/patch vec za sam forum jer hoce da hostuju na vBulletin-u, i za to treba kesa, ako nisi znao... uostalom ta rasprava je na njihovom forumu, tako da...
Extreme Player
8.3.2008, 11:00
A joj da,to sam zaboravio!:aplauz:
Ma,znam ja acu pozvace on EA i pitati ih za dozvolu...:kreza:
Ne znam stvarno ko bi sad smeo reci da je Aca bilo sta drugo sem debila...
Extreme Player stvarno ne znam ko se ovde gubi...
Boli nih K#### za taj engine, i za celu igru, nece mu oni nista prigovoriti.
King James
8.3.2008, 13:02
E,jel moze link za najnoviji Roster? Znaci,SAMO roster...Ne treba mi nista da menjam u sgsm i ostalo...Samo snimljen roster sa najnovijim trejdovima
goodlikesweeper
8.3.2008, 13:20
E,jel moze link za najnoviji Roster? Znaci,SAMO roster...Ne treba mi nista da menjam u sgsm i ostalo...Samo snimljen roster sa najnovijim trejdovima
Tesko.Imas neku malo stariju verziju ali onda ce ti patike igraca biti zabagovane posto je napravljen da radi sa 5.0 shoes patchom.Ali ako nemas mogucnost da skidas puno megabajta zbog interneta na primer,probaj sa ovim:
http://files.filefront.com/REALROSTER41zip/;9729271;/fileinfo.html
King James
8.3.2008, 17:49
Hvala tebra,al' nasao sam samo Roster :alealeee: Sve je lepo,tikepa normalne,face normalne i sve kao nekada :n_klanja: Samo sto su svi trejdovi izvrseni :)
goodlikesweeper
8.3.2008, 18:51
Hvala tebra,al' nasao sam samo Roster :alealeee: Sve je lepo,tikepa normalne,face normalne i sve kao nekada :n_klanja: Samo sto su svi trejdovi izvrseni :)
E odlicno,aj kazi meni gde si to nasao,mozda ce to imeni odgovarati.Ja sam morao sam te trejdove da radim.
King James
8.3.2008, 20:41
E odlicno,aj kazi meni gde si to nasao,mozda ce to imeni odgovarati.Ja sam morao sam te trejdove da radim.
Izvoli
http://files.filefront.com/p08v103zip/;9685968;/fileinfo.html
Samo pre nego sto instaliras kopiraj negde sgsm folder jer se neke face zeznu pa glave igraca budu sarene (sto mene uplasi) i kad to instaliras samo kopiraj sgsm folder koji si back upovao preko onog koji vec imas :)
Elem,eo jos nesto iz moje radionice
http://www.youtube.com/watch?v=Z3Yei3XpxhU
Najbolje ti je skini sa nba-live.com najnoviji roster sa sgsm dodatcima!!! Imaju slike za sve rookie, face u igri odrađene i još su slike svih igrača u dresovima trenutnih klubova. Npr. Ben Wallace je u dresu Clevelanda, Kidd u dresu Dallasa, Bibby u dresu Atlante,... Rosteri su 30MB.
Jel ima neki patch koj dodaje 1680x1050 rezoluciju??
King James
15.3.2008, 20:12
http://img2.imagetitan.com/img2/small/10/10_kos.jpg (http://img2.imagetitan.com/img.php?image=10_kos.jpg)
:rofl::rofl:
Gde moze da se skine euroleague patch besplatno?
ljudi, malopre sam instalirao nba 08. Nisam je do sada igrao. I imam jedan veliki problem. Ne mogu da trčim u igri. Tj. u odbrani igrači mogu da treče skoro uvek, dok u napadu 1om u 20 napada. Probao sam i na tastaturi i na 2 različita gamepada i neće.
Jel može neki savet šta da instaliram o d pečeva?
Jel ima neki patch koj dodaje 1680x1050 rezoluciju??
ovo i meni treba:) i to za isti monitor:D
goodlikesweeper
29.3.2008, 11:09
ovo i meni treba:) i to za isti monitor:D
Here you go:
http://www.nbaliveforums.com/viewtopic.php?t=52266
:)
Evo kako izgleda jedan od najboljih sutera San Antonia - Ime Udoka. Zalosno, kao i sama igra :( ...
Pozzz Momci ja sam nov clan ovog foruma....
Imam problem sa NBA 2008..
The application failed to initialize properly (0xc0000142)
1564846132498108798 puta sam izbrisao i ponovo insalirao i opet isto...
Sta da radim....
Izasao je Ex Yugo 08. Da vam ja ne kopiram sve i svasta, ovde imate bas sve u vezi Ex Yugo 08 - http://nba-serbia.com/forum/index.php?board=94.0
Posetite nas, nije potrebna registracija!
ljudi,imam veeeeeliki problem sa instalacijom nba 2008,vec 4-5 puta skidam,ispostavi se iste fajlove koje dobijam otpakivanjem rar arhiva,exe fajl mi se nalazi u arhivi dm2 i kad otpakujem sve to,naravno prvo pokrecem nba2008.exe,krene crni ekran i kad ocekujem instalaciju,BAM!!!Klasicna poruka sa greskom.send error,bla bla,kliknem da vidim i izbaca ovo:C:\DOCUME~1\PC\LOCALS~1\Temp\256c_appcompat.tx t
sto inace izbacuje i kad ponekad pukne windows,inace skidao sam igru sa warez sajtova,velicine 260mb-a,bez read me fajla.ako ko zna sto moze bit problem neka pomogne ;).hvala!
260MB:eek:
To su ti ona rip izdanja koja se mogu naći na raznim warez sajtovima. Ili skini full izdanje igre ili potraži uputstva na sajtu sa koga si skinuo rip, jer su ovde sva uputstva oko pokretanja piratskih verzija igara zabranjena!
BaJa VuJa
19.4.2008, 19:31
ima li za owu igru kakav FIBA-Live patch,kao sto je bio za NBA 07??
260MB:eek:
To su ti ona rip izdanja koja se mogu naći na raznim warez sajtovima. Ili skini full izdanje igre ili potraži uputstva na sajtu sa koga si skinuo rip, jer su ovde sva uputstva oko pokretanja piratskih verzija igara zabranjena!
nidje nije bilo nikakvo objasnjenje na tim sajtovima,da sam znao da je zabranjeno ne bih ni pitao.izvinjavam se!
Izasao Euroleague patch sa samo nekoliko timova kao Pao, Olympiacos, CSKA.... evo link
http://files.filefront.com/europe+2008+volume+1rar/;9830090;/fileinfo.html
:aplauz::alealeee::aplauz:
Ima li kakvih info. o 09 ?
Kako stvari stoje devetke neće biti za PC:D
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=507055&postcount=103
goodlikesweeper
22.4.2008, 0:20
Kako stvari stoje devetke neće biti za PC:D
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=507055&postcount=103
bolje ovako,nego da ocekujem kule i gradove a dobijemo jedno veliko nista...
Evo,pametno jedan(vidno iznerviran:D) covek zbori u komentarima na stranici:
In the last 4 years, EA said after the release of the actual nba pc game: next one is next-gen graphic, genious replays and shortcuts, improved gameplay. Nothing came true! WHAT THE HELL DID THEY THINK, THE SALES SHALL INCREASE, MEANWHILE THE NBA SERIE IS BASICLY DID NOT CHANGE IN THE LAST 5 YEARS? Why should I buy something for 50$, if I have seen that last year? EA just repacked the same software year by year, and now they blame us. How is the pirate?
Jel postoji neki patch da se u dynasty modu broj utakmica u sezoni smanji na 29?
Znam da je bilo u ranijim nba live-ovima :confused:
HaveBreak
17.5.2008, 19:15
Najbolje je da otkazu 09,jer nas svakim novim izdanjem sve vise:rofl:
Najbolje je da otkazu 09,jer nas svakim novim izdanjem sve vise:rofl:
Vec su otkazali pre nekih mesec dana,posle Maddena 09.:to_care::to_care::to_care:
King James
21.5.2008, 21:39
Je l' ona zalosna vest o prekidu izdavanja igre za PC potvrdjena? Ako jeste da spremim ja vec tarabu i konopac :kreza: Elem,jes' da je Live sve gluplji i gluplji ali to je jedini NBA koji imam na PC-u...Sta sad trebam da kupujem PS3 da bih igrao basket,strasno...Imam ja na PS2 NBA 2K8 i igra je zlo,mnooooooogo bolja od Live 08 a' sam se ionako mislio pozdraviti sa 2K serijalom zbog kupovine PC-a a ne konzole i uzdao se u Live 09 kad sad ovo,neverujem...Ne bih ja ocajavao da znam da ce NBA 2K9 izaci za PS2 ali sanse za to su 1:1000000 tako da...
Boris Lozac
23.5.2008, 11:23
NBA 2K9 ti izlazi i za PS2, tako barem pise na sajtu. Jedva cekam da probam ovo na PS3, nisam se jos susretao sa NBA2K, a po filmicima izgleda ludo dobro..
King James
23.5.2008, 20:50
NBA 2K9 ti izlazi i za PS2, tako barem pise na sajtu. Jedva cekam da probam ovo na PS3, nisam se jos susretao sa NBA2K, a po filmicima izgleda ludo dobro..
Uf,dobro je,ja sam bio ubedjen da nece izaci...Spasen sam bar za jos jednu sezonu... :dzavo:
Evo od sad Ex Yugo i za download.
http://nba-serbia.com/forum/index.php?board=111.0
Evo od sad Ex Yugo i za download.
http://nba-serbia.com/forum/index.php?board=111.0
jel bese nisu bile trazene neke pare za ovo ??? :boodala:
MilosTintor
10.6.2008, 20:44
jel bese nisu bile trazene neke pare za ovo ??? :boodala:
pa bilo je ... ali vise nije zato i pise OD SADA!
nba-balkan
10.6.2008, 21:17
Od sada postoji novi forum za patchovanje nba serijala, za sada su u planu dva velika projekta euroleague 08/09, i NT patch 08 koji ubacuje reprezentacije u igru, a euroleague evropse timove iz predstojece sezone, za vise informacija mozete posetiti http://www.nba-balkan.co.cc/
pa bilo je ... ali vise nije zato i pise OD SADA!
Sto od sada? Nisu ljudi hteli da vam daju pare za tudju igru a? :cool:
Sto od sada? Nisu ljudi hteli da vam daju pare za tudju igru a? :cool:
Ne kontam? Kakvu igru? Mi nismo pravili igru, mi smo pravili patch.
Kupaca je bilo, ali najveci problem je inostranstvo. Patch nisu mogli da igraju ljudi iz inostranstva.
HaveBreak
11.6.2008, 15:44
Kupaca je bilo, ali najveci problem je inostranstvo. Patch nisu mogli da igraju ljudi iz inostranstva.
Vi ne smete da prodajete patch za igricu,to je zabranjeno,modifikacija postojece igrice mora da bude besplatna
Boris Lozac
11.6.2008, 15:59
To je nezakonito batice...
Nba Live. Znam da niste pravili igru, a takodje znam da ste prodavali patch sto je veooooma nezakonito
:boodala:
Ok, mozda je nezakonito. Ali mi smo prodavali ono sto smo napravili, i da bi to imali morate imati Nba Live 08(iz razloga da bi opstali, i platili hosting/domen).
Ali evo primera, kako je onda SK mogao da da clanak kako je nastao patch za GTA koji se prodaje (http://www.sk.co.yu/2006/12/sisn01.html).
No, nije vazno. :)
HaveBreak
12.6.2008, 13:50
Ok, mozda je nezakonito. Ali mi smo prodavali ono sto smo napravili, i da bi to imali morate imati Nba Live 08(iz razloga da bi opstali, i platili hosting/domen).
Ali evo primera, kako je onda SK mogao da da clanak kako je nastao patch za GTA koji se prodaje (http://www.sk.co.yu/2006/12/sisn01.html).
Jeste stvarno u pravu si,nije mi jasno kako je SK objavio ovu modifikaciju koja se placa,kad treba da je besplatna:icon_scra
Slazem se. Onda i za SK jedan :boodala:
Koja je adresa moda za Evroligu za NBA live 08?
Evo ti nesto sto izlazi iz nase radionice:
http://nba-serbia.com/forum/index.php?topic=2993.0
Ako ti trebaju linkovi sa nepotpunim patchom za download, koji su napravili neki drugi sajtovi, dacu ti, mada negde imas 5 timova, negde 3, negde 10 ako se usrecis... Ovde ce biti 70 :alealeee:
HaveBreak
29.6.2008, 11:10
Evo ti nesto sto izlazi iz nase radionice:
http://nba-serbia.com/forum/index.php?topic=2993.0
Ako ti trebaju linkovi sa nepotpunim patchom za download, koji su napravili neki drugi sajtovi, dacu ti, mada negde imas 5 timova, negde 3, negde 10 ako se usrecis... Ovde ce biti 70 :alealeee:
Malo sam prelistavao vas sajt i vidim da se vi veoma trudite.Mislim pravite patcheve koje jos niko u svetu ne pravi,posebno ovaj evroliga mod gde ce biti cak 70 timova.Vi ste jos relativno anonimni,sto ne probate da se malo probijete da reklamirate,mozda da zamolite redakciju SK da vam pomogne,vec su pisali o raznim moderima pa mogu i o vama.To ce vam pomoci u popularizaciji i mozda kasnije,ako vas neko zapazi mozete preuzeti ozbiljnije projekte.Svaka cast na dosadasnjem radu i nastavite sa dobrim poslom:ciao:
Stvarno ce biti vrh patch svaka cast:-)Kad ce biti gotov od prilike,znam da treba puno vremena al ono okvirni period.:aplauz::aplauz::aplauz::alealeee:E i daj mi linkove za te druge patcheve sa evroligom.:alealeee:
može li se nba igrati preko interneta i kako?
HaveBreak
30.6.2008, 20:25
može li se nba igrati preko interneta i kako?
Imas online play u samoj igri,ali moras posedovati original
alex~elitna_ekipa
16.7.2008, 13:35
koliko kosta original?
HaveBreak
16.7.2008, 13:42
Oko 800 dinara
HaveBreak
16.7.2008, 16:07
Bar da vredi toliko,ne isplati se ni jedan dinar dat za ovu igru.Neuporedivo bolje je uzeti 2006 ili 2005,skinuti update roostera i uzivati,a ne bahcati ti se sa ovim propalitetom
Narode,imam problem. Kako da rezu stavim na 1680x1050 ? U igri je najveca 1440x900. Ja sam skinuo patch koji je to odradio ali su detalji u igri ocajni.Kao da je sve na low a sve na high/maximum. Tako je na Visti bilo. Sad,je l' probao neko to na XP-u ?
La.Prestige
24.8.2008, 16:18
Na XP-u radi na 1600x1200,savrseno
King James
25.8.2008, 23:29
Na P-u radi na 1600x1200,savrseno
da,al' to je ipak 4:3 odnost,ovo je ipak 16:10...
sportsman81
5.11.2008, 23:49
Pozdrav kolege!
Da li postoji neki Euroleague Patch/Mod za NBA LIVE 08 u kojem ima Euroliga, ULEB kup, nekoliko jakih evropskih liga (Spanija, Italija, Grcka, NLB-Adriatic liga,Turska, Francuska...)!?
Unaprijed zahvaljujem!
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=34836
Zar pored NBA 2k9 neko još igra ovu ljigu?????? :eek::eek::eek::eek:
Zar pored NBA 2k9 neko još igra ovu ljigu?????? :eek::eek::eek::eek:
Evo ja sam igrao pre nego sto sam dobio nov komp
Neuporedivo bolje je uzeti 2006 ili 2005,skinuti update roostera i uzivati,a ne bahcati ti se sa ovim propalitetom
2006 je bio odličan, ali nema novih rostera, zadnji od septembra!
Filipo Inzagi
14.6.2009, 22:23
Moze li neko postaviti onaj fajl koji ispravlja onaj bag sa pekovicevim sutom u ex yugo patchu unaprijed hvala
King James
14.6.2009, 22:27
Nemoj sutati sa njim :D
Devilish Soldier
14.6.2009, 22:32
Moze li neko postaviti onaj fajl koji ispravlja onaj bag sa pekovicevim sutom u ex yugo patchu unaprijed hvala
ja bih ti vrlo rado odgovorio i na ono pitanje kako da ubacis navijace ,a i postavio bih ti taj patch ali mi nije tu cd kod ortaka mi bleji mozda ovih dana mu budem uzeo pa postavljam.
Filipo Inzagi
15.6.2009, 11:03
Nemoj sutati sa njim :D
Pa i nisam sutao samo mi se jednom od njega ucini Tepic pa opalih trojku:D,inace sa njim samo polazem i zakucavam
Jel probao neko onaj mod NBA Live 09 za nba 08
Devilish Soldier
15.6.2009, 16:52
Jel probao neko onaj mod NBA Live 09 za nba 08
jel imas link za taj mod?
jel imas link za taj mod?
Naravno poslao sam ti na pm
Player_SanAndreas
24.6.2009, 8:25
ej raja evo ja počeo igrati NBA live 2008 pa me zanimaju dvije stvari......
vidim da se može praviti igrač i da ga postavim u neki klub(Lakers,Heat,Cleveland...)ali postoji li neki mod ili nešto slično da mogu ja napraviti svoj klub
druga stvar koja me zanima jeste postoji li mod ili nesto slicno za pravljenje određenih akcija(da organizujem polozaje igraca klikom neke tipke i određivanje koji će igrać praviti kome blok)
molim vas odgovorite treba mi to puno :confused: :icon_eek:
Devilish Soldier
24.6.2009, 11:14
vidim da se može praviti igrač i da ga postavim u neki klub(Lakers,Heat,Cleveland...)ali postoji li neki mod ili nešto slično da mogu ja napraviti svoj klub
druga stvar koja me zanima jeste postoji li mod ili nesto slicno za pravljenje određenih akcija(da organizujem polozaje igraca klikom neke tipke i određivanje koji će igrać praviti kome blok)
ja mislim da ima opcija tamo da napravis svoj klub pogledaj bolje tamo negde kod rostera ne mogu tacno da ti kazem obrisao sam nba2008
ne moze
ne mozes da pravis svoje timove(sem ako ne koristis edit alatke)
Jel zna neko kako da izbisem onaj ex yugo patch? Idem na reset rosters, ali imena i dalje ostaju iz ex yu... HELP PLEASE, da se ne smaram da skidam ponovo igru pa da je instaliram
Naravno poslao sam ti na pm
Da li bo mogao i meni da posaljes link gde mogu da skinem taj patch? Please... :D
Alright poslacu ti veceras
Alright poslacu ti veceras
Ok... Hvala jos jednom :tapsh:
jel moze tko da mi posalje link za skinit ex yu patch za nba 2008
Ovo ce biti mali off topic,ali zeleo sam da ovde napisem jer je ovo topik o Liveu.
Naime,NBA Live se vise nece zvati Live,nego Elite.Thats right,nova NBA igra od EA Sportsa ce se zvati-NBA Elite.
Ovo ce biti mali off topic,ali zeleo sam da ovde napisem jer je ovo topik o Liveu.
Naime,NBA Live se vise nece zvati Live,nego Elite.Thats right,nova NBA igra od EA Sportsa ce se zvati-NBA Elite.
I nece je biti za pc?:(
Ja i dalje pikam osmicu,jebes 2k nekako mi live vise lezi
ja ne znam kako neko moze da igra nba pored 2k
cak su i ranija izdanja 2k bila bolja a o 2k9,10 da ne pricam
ja sam se zgrozio od nba live 07,08 za pc koliko su ocajni
Nekome vise odgovara arkadniji karakter koji ima Live.Uostalom,za Live jos postoje dobri modovi,iako igra sa njima postaje previse bugovita.
2k mi je nekako previse nezgrapan nzm ne mogu da objasnim
A live je tecniji
Devilish Soldier
30.5.2010, 12:01
Verovatno si mislio na kretanje igraca,kao da su tromi.
da ali u nba je jako lako davati poene i gubi se smisao igre
Verovatno si mislio na kretanje igraca,kao da su tromi.
To sam mislio
@talenat
pa nzm na kojoj tezini si igrao,ja sam na najvecoj i nije bas toliko lako ;)
ne secam se
a mislim i human vs human suvise je lako zakucati i skoro nikada se ne pomucis da napravis poziciju za sut
Devilish Soldier
22.6.2010, 22:44
Evo ko je trazio za Download EX-YUGO Patch
http://rapidshare.com/files/401744661/ExYugo08byNba-Serbia.rar.html
Evo ko je trazio za Download EX-YUGO Patch
http://rapidshare.com/files/401744661/ExYugo08byNba-Serbia.rar.html
Proverio sam link,radi!Za slucaj da nesto podje naopaku re-uploadovacu.
Evo i apdejta 0.8
http://rapidshare.com/files/120864402/Oficall_Update_0.8.rar
I update za sezonu 2008-09(potreban vam je ovaj gore update)
http://rapidshare.com/files/171169889/Ex_Yugo_2009.rar
Posto je opet crko link za Ex Yugo evo opet
http://www.megaupload.com/?d=X2MFI1KV
Red Fire
28.10.2012, 16:12
Da li postoji još uvek neki link za Euroleague 08?
Devilish Soldier
28.10.2012, 19:24
Teško da ćeš naći peč za tu sezonu. Postoji Euroleague 2012 (http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=75&t=81879) za ovu igru. Ako želiš download linkovi su ti na petoj i devetoj strani. ;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.