Prikaži potpunu verziju : DScaler 4.2.2. nema zvuk na PC
Imao sam 4.1.5 verziju i sve je radilo ok do pre 3 dana kada je zabagovao i nije hteo da se pokrene. Deinstaliram, skinem novu verziju ali sad nemam zvuk. Cackvao sam sve sto je imalo od ponudjenih opcija ali nisam uspeo da dobijem zvuk.
Da li je neko ima slican problem ili neko uputstvo kako da resim ovo?
Deinstaliraj iz safe moda , onda instaliraj ccleaner pa počisti ostatke ( pa restart). Idi ručno u program files pa potraži da opet nije šta ostalo . I onda instaliraj opet :) .
Nece, umesto toga pojavila se neka greska.
Error 80004005 in UpdateOverlay
File:\OverlayOutput.cpp Line 408
Vise od 5 meseci ne uspevam da resim ovaj problem. Kartica je Asus 7134 FM/LP. U podesavanjima u Dscaleru u opciji Source kada sam na Asus TV/FM imam sliku kanala, a na 713x BDA Analog Capture DShow onda imam samo ton. Probao sam razlicite vrste programa, deinstalacije i ponovno instaliranje i nece i gotovo.
Moze li neko na bilo koji nacin da mi pomogne pls?
Jedino da reinstaliras windows (mozda se pokarabasio), ako problem ostane, onda je hardverski kvar na karti (eventualno ploci)...
Pokušaj da instaliraš PotPlayer. Taj em što ima BDA opciju, ima i najbolju sliku. Često radi i sa karticama koje ni sa matičnim softverom ne rade kako treba. Ja preko njega imam dve kartice: Leadtek i ova USB Capture što je popularna na Kupindu.
vuka13mv
10.10.2017, 21:54
Instalirao sam PotPlayer, podesio na SCG, skenirao analogne i digitalne kanale, on mi izbacio neku listu ali nema ni slike ni tona. Jel propustam nesto?
Ima zvuk, ali slika nikako.
Ne mogu da nadjem ni neki novi drajver za Asus TV/FM 7134, mada sumnjam da je to u pitanju.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.